Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
karanana

#22951 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by karanana »

bilo je svakakvih dovodjenja i guranja svega i svacega u nas fudbal od klubova do reprezentacije.
ovaj je do sad jedan od najmisterioznijih. ali valjda su navijaci jos uvijek strpljivi jer ocekuju nesto da ce se izroditi iz ovog. mozda i hoce, ali iskustvo nas uci da se u nasu zemlju sljegnu raznorazni bjelosvjetski prevaranti i sljam, isisaju sta mogu i zbrisu i pored obecanja da ce donijeti blagostanje. vrlo rijetko su namjere i aktivnosti uspjesne i zadovoljavajuce za obje strane.
last mohicans

#22952 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Hhaha, pa ovaj je veći klaun i od buši lopte :-) :lol: Jebe Hakimi :izet: i ne vadi..
Nakon što je rekao u prethodnom odgovoru rekao da su bili bolji i da su igrali dobro, na pitanje novinara da li smo gledali istu utakmicu, odgovorio je:

"Ne zanima me vaše mišljenje."

Željezničar je klub sa tradicijom, jeste li svjesni situacije u kojoj se nalazi?

"Svjestan sam gdje sam došao i koliko je Željo velik klub, znam šta znači ljudima Željo i ponosan sam na to. I vi radite svoj posao, ali uvijek ima dobrih i loših mišljenja novinara, neka mišljenja imaju smisla. Ako sam pričao na telefon tri sekunde ne znači da nisam pratio utakmicu."
svi u napad

#22953 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by svi u napad »

Koja drskost i nekultura. Jadne kone koje zbog ekonomske situacije moraju trpiti prepotentnog i bezobraznog supka. Zalosno na sto je Zeljo spao.
Mrmrava

#22954 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Mrmrava »

Ma meni kao navijača Sarajeva ovo vrijedja, dodje ti arap jedan jucer loptu vidio i ismijava nas klub, nas grad, drzavu. Radi cega, sto smo kokuzi pa im se naguzujemo. Otisli smo svi u kurac, kompletno drustvo. Debilu jedan na mobitel pricas mamu ti prepotentnu.
Point.

#22955 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Point. »

Koji genije moraš biti i dovesti kvazitrenera bez sekunde iskustva iz fudbalske nacije Saudi Arabije. Pa da su drvo hurmi stavili bolje bi obavljalo posao.
Charuga
Globalni moderator

#22956 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Charuga »

Charuga wrote: 02/12/2023 00:20
ultima_palabra wrote: 01/12/2023 20:12 Velez bas mocan trkacki, kvalitet tu i tamo.

Nadam se da nisu ovako nabrijani u gostima, inace smo najebali.
Nema potrebe da budu nabrijani za sljedeće gostovanje, dovoljno je samo da imaju želju i eto boda. Sa malo više želje i tri su tu.
Tako i bi, tako će biti i posljednju utakmicu ove godine.
avetinja

#22957 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by avetinja »

Može li Željo dati otkaz ovom treneru? Pod time mislim na realnu mogućnost davanja otkaza, a ne uz obezbijeđenu klauzulu koju Željo ne bi mogao isplatiti?

Ukoliko bude odlučeno da ovaj trener dobije otkaz, znači li to da saradnja prestaje ili na njegovo mjesto dolazi neki drugi trener po izboru Saudijaca?
Didier

#22958 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

avetinja wrote: 09/12/2023 13:20 Može li Željo dati otkaz ovom treneru? Pod time mislim na realnu mogućnost davanja otkaza, a ne uz obezbijeđenu klauzulu koju Željo ne bi mogao isplatiti?

Ukoliko bude odlučeno da ovaj trener dobije otkaz, znači li to da saradnja prestaje ili na njegovo mjesto dolazi neki drugi trener po izboru Saudijaca?
Pa očigledno postoji neki dugoročni plan, tako da treba prvo vidjeti šta je to, pa onda odlučiti.

Trener nema platu, tako da ga možemo isplatiti do kraja ugovora i dovesti Omera Joldića da radi umjesto njega. Ali nažalost, nije do trenera, nego do skupa nikad beskarakternijih bolikuraca koji nakon ove sezone više nigdje neće igrati, osim možda u nižim ligama.
avetinja

#22959 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by avetinja »

Didier wrote: 09/12/2023 13:24 Pa očigledno postoji neki dugoročni plan, tako da treba prvo vidjeti šta je to, pa onda odlučiti.

Trener nema platu, tako da ga možemo isplatiti do kraja ugovora i dovesti Omera Joldića da radi umjesto njega. Ali nažalost, nije do trenera, nego do skupa nikad beskarakternijih bolikuraca koji nakon ove sezone više nigdje neće igrati, osim možda u nižim ligama.
Ne krivim trenera, samo me interesovalo kakav je položaj kluba u ovoj saradnji.

Navodno bi Saudijci trebali izdvojiti određeni novac za pojačanja, tako da to nije loše. Nisam najbolje upratio, ali možda je saradnja sa Dinamom na tom tragu, da će Saudijci finansirati pojačanja (ili možda ispravnije posudbe) iz Dinama, jer je Jozek veza i sa Saudijcima i sa Dinamom.

Izgleda malo previše komplikovano, ali moglo bi izroditi pozitivne rezultate. Jedina mana je što nema vremena za ispravljanje grešaka, jer nije u pitanju Europa nego opstanak.
luckylaka

#22960 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Izgleda da nisu kupili Zvijezdu ako ne rijese to na poluvremenu
Za svaki slucaj tu je sudija da pomogne a ovi se ne zale ni na jednu odluku
Didier

#22961 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

avetinja wrote: 09/12/2023 13:35
Didier wrote: 09/12/2023 13:24 Pa očigledno postoji neki dugoročni plan, tako da treba prvo vidjeti šta je to, pa onda odlučiti.

Ne krivim trenera, samo me interesovalo kakav je položaj kluba u ovoj saradnji.

Navodno bi Saudijci trebali izdvojiti određeni novac za pojačanja, tako da to nije loše. Nisam najbolje upratio, ali možda je saradnja sa Dinamom na tom tragu, da će Saudijci finansirati pojačanja (ili možda ispravnije posudbe) iz Dinama, jer je Jozek veza i sa Saudijcima i sa Dinamom.

Izgleda malo previše komplikovano, ali moglo bi izroditi pozitivne rezultate. Jedina mana je što nema vremena za ispravljanje grešaka, jer nije u pitanju Europa nego opstanak.
Da nismo pobijedili triput u prva četiri kola, bili bismo zadnji.

Ipak, ne vjerujem da će opstanak doći u pitanje, jer će na polusezoni pola ovih retarda dobiti nogu, pa će se valjda stvoriti malo drugačija atmosfera u Klubu.

I meni liči na to što kažeš, ali ne mogu se te stvari rješavati usred sezone, pa ćemo vidjeti šta će biti na pauzi. Ne bude li ništa od toga, ovome je noga sigurno, ja ću ga lično fizički istjerati iz Sarajeva :D
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#22962 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sime_cipol »

Daleko bolja utakmica nego u Tuzli. Velez pobjedio iz jedinog suta u go :-) Ne znam sta je mogao ovaj trener uraditi za mjesec dana. Za ove debile znamo da su limitirani, ali gore od toga je da su bezobrazni.
Nema druge, pustiti covjeka da odradi barem jedan prelazni, barem jedne pripreme i vidjeti na sta cemo liciti na proljece. Od sezone svakako nema nista. Proljece iskoristiti za uigravanje za iducu sezonu.

P.S. ne bi me čudilo da za kraj dobijemo Goska iza coska :D
last mohicans

#22963 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Mogu li se četalji proglasiti čampionima da se zubonja kurči? Jesu li pošteno dobili, ako oni išta pošteno i mogu?
insaneinthebrain

#22964 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by insaneinthebrain »

sime_cipol wrote: 09/12/2023 14:39 Daleko bolja utakmica nego u Tuzli. Velez pobjedio iz jedinog suta u go :-) Ne znam sta je mogao ovaj trener uraditi za mjesec dana. Za ove debile znamo da su limitirani, ali gore od toga je da su bezobrazni.
Nema druge, pustiti covjeka da odradi barem jedan prelazni, barem jedne pripreme i vidjeti na sta cemo liciti na proljece. Od sezone svakako nema nista. Proljece iskoristiti za uigravanje za iducu sezonu.

P.S. ne bi me čudilo da za kraj dobijemo Goska iza coska :D
sa ovakvom igrom mozemo samo po usima dobiti od goska
svi u napad

#22965 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by svi u napad »

Zvijezda odigrala korektno tj. nije skinula gace kao Sloga. Naravno sudija ne svira cist faul za Zvijezdu u 93-oj minuti na 18 metara.
PS: ima li ko link Sa :GOSK
Melbourne_Australia

#22966 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Melbourne_Australia »

Vidim da vecina ljudi nije upoznata sa trenutnom situacijom u nasem Zelji..Velika je lova u pitanju i Saudijici ce uloziti veliki novac ali bas veliki.Samo ima jedna finta i samo jednu stvar traze.Da se nasi ljudi ne pitaju ni za sta.Nemaju povjerenje u nase ljude..Fond je vezan za razvijanje sporta i kulture u Saudiji..Zeljo bi trebao ici u Marbelju ( trening kamp) u Spaniji ,mjesec dana na pripreme o trosku tog fonda.Taj kamp je inace napravljen od strane Saudije i tamo dosta klubova iz Saudije dolaze na pripreme Bruku igraca ce dobiti nogu iz kluba ..Ja i dalje ne kontam da ljudi misle da je trener slucajno dosao u Zelju..Uglavnom proljece ce reci sve..Nisu slucajno ni u Dinamu bili nedavno a ni Mamici sinoc nisu bili slucajno..Likovi su bas bogati ali nece nase da se nasi ljudi ista pitaju..I to smeta odredjenim ljudima u klubu.
luckylaka

#22967 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

svi u napad wrote: 09/12/2023 15:14 Zvijezda odigrala korektno tj. nije skinula gace kao Sloga. Naravno sudija ne svira cist faul za Zvijezdu u 93-oj minuti na 18 metara.
PS: ima li ko link Sa :GOSK
Pa sudija kod prvog gola borca ne svira cist faul nad igracem zvijezde nego pusta da se igra
luckylaka

#22968 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Ovaj celavi debil opet sudi.Gosk ni malo naivna ekipa
oldtajmer

#22969 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by oldtajmer »

Melbourne_Australia wrote: 09/12/2023 15:25 Vidim da vecina ljudi nije upoznata sa trenutnom situacijom u nasem Zelji..Velika je lova u pitanju i Saudijici ce uloziti veliki novac ali bas veliki.Samo ima jedna finta i samo jednu stvar traze.Da se nasi ljudi ne pitaju ni za sta.Nemaju povjerenje u nase ljude..Fond je vezan za razvijanje sporta i kulture u Saudiji..Zeljo bi trebao ici u Marbelju ( trening kamp) u Spaniji ,mjesec dana na pripreme o trosku tog fonda.Taj kamp je inace napravljen od strane Saudije i tamo dosta klubova iz Saudije dolaze na pripreme Bruku igraca ce dobiti nogu iz kluba ..Ja i dalje ne kontam da ljudi misle da je trener slucajno dosao u Zelju..Uglavnom proljece ce reci sve..Nisu slucajno ni u Dinamu bili nedavno a ni Mamici sinoc nisu bili slucajno..Likovi su bas bogati ali nece nase da se nasi ljudi ista pitaju..I to smeta odredjenim ljudima u klubu.
prije bi rekao da je ovako nesto
luckylaka

#22970 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by luckylaka »

Znaci moze poziv u reprezentaciju dobiti Ziljkic (27)koji u karijeri nije odigrao utakmicu da se pamti a ne moze Hasic (22) koji je doktor fudbala za njega.
GandalfSivi

#22971 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

Melbourne_Australia wrote: 09/12/2023 15:25 Vidim da vecina ljudi nije upoznata sa trenutnom situacijom u nasem Zelji..Velika je lova u pitanju i Saudijici ce uloziti veliki novac ali bas veliki.Samo ima jedna finta i samo jednu stvar traze.Da se nasi ljudi ne pitaju ni za sta.Nemaju povjerenje u nase ljude..Fond je vezan za razvijanje sporta i kulture u Saudiji..Zeljo bi trebao ici u Marbelju ( trening kamp) u Spaniji ,mjesec dana na pripreme o trosku tog fonda.Taj kamp je inace napravljen od strane Saudije i tamo dosta klubova iz Saudije dolaze na pripreme Bruku igraca ce dobiti nogu iz kluba ..Ja i dalje ne kontam da ljudi misle da je trener slucajno dosao u Zelju..Uglavnom proljece ce reci sve..Nisu slucajno ni u Dinamu bili nedavno a ni Mamici sinoc nisu bili slucajno..Likovi su bas bogati ali nece nase da se nasi ljudi ista pitaju..I to smeta odredjenim ljudima u klubu.
"Nikom te ne damo" :lol: :lol: :lol:
Plunkett

#22972 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

Porazi Zvijezde i GOSKA danas.
Lakse se dise na grbavici.
last mohicans

#22973 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Ja ne znam kako se Hasić nije mogao nametnuti u Turskoj, prejeben igrač, ubacivanja iz drugog plana, jak šuter,zna i glavom, a metar i žilet, tek proigravanja kakva su mu. Kakvi naši metuzalemi igraju tamo, njega po nakim posudbama slali. Baš bih volio da momak ode u jak klub.
GandalfSivi

#22974 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by GandalfSivi »

last mohicans wrote: 09/12/2023 18:04 Ja ne znam kako se Hasić nije mogao nametnuti u Turskoj, prejeben igrač, ubacivanja iz drugog plana, jak šuter,zna i glavom, a metar i žilet, tek proigravanja kakva su mu. Kakvi naši metuzalemi igraju tamo, njega po nakim posudbama slali. Baš bih volio da momak ode u jak klub.
Vec je u jakom klubu :D
last mohicans

#22975 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

GandalfSivi wrote: 09/12/2023 18:11
last mohicans wrote: 09/12/2023 18:04 Ja ne znam kako se Hasić nije mogao nametnuti u Turskoj, prejeben igrač, ubacivanja iz drugog plana, jak šuter,zna i glavom, a metar i žilet, tek proigravanja kakva su mu. Kakvi naši metuzalemi igraju tamo, njega po nakim posudbama slali. Baš bih volio da momak ode u jak klub.
Vec je u jakom klubu :D
Svakako, ali još jači i od nas.
Post Reply