Opet nista. Provjerio sam pozivi uredno rade.
Telemach BH
Moderator: Benq
- Telemach
#20727 Re: Telemach BH
Pozdrav @mc-twin,
Kolege smo ponovo zamolili da Vas pozovu po prioritetu u što kraćem roku. Molimo za samo još malo strpljenja i razumijevanja. Izvinjavamo se zbog čekanja i neugodnosti. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
- mc-twin
#20728 Re: Telemach BH
Zavrseno i dogovoreno. Hvala vam na brzoj reakciji s vase strane.
-
Lain Coubert
#20729 Re: Telemach BH
Pozdrav telemach.
Može li me neko kontaktirati na telefon(šaljem u privatne poruke).
U dilemi sam da li da nastavim korištenje usluga s obzirom da mogu raskinuti zbog povećanja cijene. Plaćam trenutno Eon Full.
U dilemi sam da li da nastavim korištenje usluga s obzirom da mogu raskinuti zbog povećanja cijene. Plaćam trenutno Eon Full.
-
sejomah
#20730 Re: Telemach BH
Poštovani, potpisao sam ugovor na 24 mjeseca i ostalo još 12 mjeseci toga ugovora. Zanima me da li zbog ovog poskupljenja imam pravo raskinuti ugovor? Molim da mi odgovorite jer sam u situaciji da razmišljam kako dalje...ova poskupljenja postaju redovna.
- Telemach
#20731 Re: Telemach BH
Pozdrav @mc-twin,
Nema na čemu. Drago nam je jer ste zadovoljni prezentovanim benefitima od strane kolega iz tima za posebnu brigu o korisnicima, i što se odlučili da i dalje sarađujete sa kompanijom Telemach i ukažete nam Vaše povjerenje. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
- Telemach
#20732 Re: Telemach BH
Pozdrav @Lain Coubert,Lain Coubert wrote: ↑08/12/2023 17:43 Pozdrav telemach.
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
- Telemach
#20733 Re: Telemach BH
Pozdrav @sejomah,
Zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše ime, prezime, adresu i kontakt broj telefona, kako bi Vas kolege iz sektora za posebnu brigu o korisnicima pozvale u što kraćem roku i za Vas pronašle najbolje rješenje kako biste i dalje ostali zadovoljan korisnik i nastavili koristiti naše usluge.
-
NediM17
#20734 Re: Telemach BH
Sta je s tonom na sk1 hd ?
Moradoh preci na sk hr.
Moradoh preci na sk hr.
- Telemach
- BaDa
#20736 Re: Telemach BH
I mene ovo interesuje! Bezobrazno sto su poskupili! I ja sam prjje par mjeseci potpisao novi ugovor!Telemach wrote: ↑08/12/2023 19:08Pozdrav @sejomah,
- Telemach
- Telemach
#20739 Re: Telemach BH
Pozdrav @BaDa,
-
NediM17
#20740 Re: Telemach BH
Opet ne valja.
Odoh slusat Cvitkovica na sk1 hr.
- Telemach
#20741 Re: Telemach BH
Pozdrav @NediM17,
Od kolega smo dobili povratnu informaciju da je primjedba proslijeđena TV kući Sport Klub, te da kolege očekuju odgovor od ove TV kuće po pitanju navedene poteškoće. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
- crnivrag
#20742 Re: Telemach BH
Obavijest na Telemach web straniciSvako od nas je pomalo Djed Mraz: Otključavamo za vas dodatne kanale, Video klub i HBO
Tradicionalnim otključavanjem dodatnih TV kanala i Video klub kataloga u periodu od 12.12.2023. do 18.1.2024. godine i ove godine donosimo prazničnu čaroliju u vaše domove. Novogodišnje darivanje ne smije zaobići ni najmlađe, kojima ove godine poklanjamo EON Kids daljince.
Uživajte u otključanim kanalima među kojima su najgledaniji filmski i serijski CineStar Premiere, Cinemania, Diva, Pickbox TV, dokumentarni BBC Earth, Planet Earth, History 2, muzički club MTV, Nick Music, sportski Extreme Sports, Trace Sports Star, kao i dječiji Nickelodeon HD, Pink kids, i mnogi drugi, dok vas u EON Video klubu čeka preko 24.000 naslova za svakog člana porodice.
Poseban poklon za sve korisnike, najnovija filmska ostvarenja u okviru HBO Premium paketa možete aktivirati putem portala mojtelemach.ba od 12. decembra.
Za korisnike Premium paketa spremili smo specijalan katalog “Naš poklon”, koji će biti dostupan u Video klubu i donosi popularne novogodšnje filmske i serijske naslove uz koje novogodišnja zabava može da počne.
S obzirom da se praznicima najviše raduju djeca, za njih smo pripremili posebno izenanđenje, 2024 poklon primjerka EON Kids daljinaca. Telemach korisnici koji u okviru svojih paketa imaju EON Smart Box, mogu se prijaviti za promotivni primjerak EON Kids daljinca putem mojtelemach.ba aplikacije. Promotivna ponuda važi do isteka zaliha.
Uživajte u najuzbudljivijem periodu godine.
Sretni praznici!
*Lista dostupnih otključanih kanala i Video klub kataloga zavisi od korisnikovog izabranog TV paketa. Dostupnost pojedinih Video klub kataloga putem TV prijemnika zavisi od konkretne video platforme (EON i D3). Aktivacija HBO Premium paketa je dostupna isključivo putem naloga MojTelemach. U promociju nisu uključeni Elita i Tidal paketi, kao ni iznajmljivanje pojedinačnih naslova iz Video kluba koji se naplaćuju po važećem cjenovniku.
**Total TV korisnici imaju pristup Video klubu preko EON aplikacije.
- emirsarajevo
#20743 Re: Telemach BH
Obratite pažnju na jednu od prevara Telemacha korporacije.
Naime, danas sam prešao sa Eon fiber Light paketa na Full paket isklučivo zbog dostupnosti EON Connect aplikacije koja ogranicava dostupnost interneta (npr.djeci kod kuce).
Aplikacija nije dostupna za sve modeme i nema direktan link koji to kaže. Operateri Telemacha su svakako ograničeno obaviješteni i ne daju te informacije.
https://telemach.ba/eon-paketi/?nopaper=1
Pop-up web rješenja svakako nisu obavezujuća za korisnike jer su u suštini nedostupna za krajnjeg korisnika (nemaju direktan pristup linku tj. obaviještenju).
Zato, ako želite EON connect da vam radi, morate znati koji modem podržava tu apk.
Jednostavno neporofesionalno i obmanujuće za korisnike.
Sram da vas bude telemach.ba
Naime, danas sam prešao sa Eon fiber Light paketa na Full paket isklučivo zbog dostupnosti EON Connect aplikacije koja ogranicava dostupnost interneta (npr.djeci kod kuce).
Aplikacija nije dostupna za sve modeme i nema direktan link koji to kaže. Operateri Telemacha su svakako ograničeno obaviješteni i ne daju te informacije.
Pop-up web rješenja svakako nisu obavezujuća za korisnike jer su u suštini nedostupna za krajnjeg korisnika (nemaju direktan pristup linku tj. obaviještenju).
Zato, ako želite EON connect da vam radi, morate znati koji modem podržava tu apk.
- Benq
#20744 Re: Telemach BH
Nema sta njih da bude sram, niti je obmanjujuce, nas narod nista ne cita, a sve je transparentno na sajtu na koji se i sam pozivas. Nema ovdje bas nikakve prevare, a sve stoji ispod paketa:emirsarajevo wrote: ↑08/12/2023 21:25 Obratite pažnju na jednu od prevara Telemacha korporacije.

- crnivrag
#20745 Re: Telemach BH
To su EON paketi putem koaksijalnog kabla, a ti koristiš Fiber EON paket i Fiber modem, a u cjenovniku ti je navedeno da ne podržava EON Connect aplikaciju: https://telemach.ba/wp-content/uploads/ ... r_2023.pdf (46 stranica).emirsarajevo wrote: ↑08/12/2023 21:25 Obratite pažnju na jednu od prevara Telemacha korporacije.
Također ti piše koji modemi su podržani ovdje: https://telemach.ba/aplikacije/eon-connect/.
- emirsarajevo
#20746 Re: Telemach BH
U toku razgovora sa operaterom/agentom telemacha, ja ne čitam web i uslove, ja pitam i čovijek nudi tako da se maneš advokatskih usluga u korist Telemacha. Ni jednog trenutka ne kaže da to što je ponuđeno ne radi zbog toga i togaBenq wrote: ↑08/12/2023 21:30Nema sta njih da bude sram, nas narod nista ne cita, a sve je transparentno na sajtu na koji se i sam pozivas. Nema ovdje bas nikakve prevare, a sve stoji ispod paketa:emirsarajevo wrote: ↑08/12/2023 21:25 Obratite pažnju na jednu od prevara Telemacha korporacije.
![]()
-
Jasamkodi
#20747 Re: Telemach BH
Pozdrav, interesuje me kako ide prelaz sa Telecoma na Telemach. Maloprije sam na webu naručio ovaj premium paket zbog ove akcije. Prvenstveno prelazim zbog brzine interneta.
Živim u zgradi, komšije imaju Telemach internet brzine po 400 Mbps, tako da kontam valjda bi i kod mene trebalo biti dobro. I valjda nece trebati neke dodatne kablove provlačiti?
Najbitnija mi je brzina kroz kabal, ako wifi malo opada nije problem jer se preko wifi svakako koriste samo mobiteli u mom stanu.
Ako može korisnik @Telemach dati svoj uvid u situaciju.
Živim u zgradi, komšije imaju Telemach internet brzine po 400 Mbps, tako da kontam valjda bi i kod mene trebalo biti dobro. I valjda nece trebati neke dodatne kablove provlačiti?
Najbitnija mi je brzina kroz kabal, ako wifi malo opada nije problem jer se preko wifi svakako koriste samo mobiteli u mom stanu.
Ako može korisnik @Telemach dati svoj uvid u situaciju.
- Benq
#20748 Re: Telemach BH
emirsarajevo wrote: ↑08/12/2023 21:33U toku razgovora sa operaterom/agentom telemacha, ja ne čitam web i uslove, ja pitam i čovijek nudi tako da se maneš advokatskih usluga u korist Telemacha. Ni jednog trenutka ne kaže da to što je ponuđeno ne radi zbog toga i togaBenq wrote: ↑08/12/2023 21:30Nema sta njih da bude sram, nas narod nista ne cita, a sve je transparentno na sajtu na koji se i sam pozivas. Nema ovdje bas nikakve prevare, a sve stoji ispod paketa:emirsarajevo wrote: ↑08/12/2023 21:25 Obratite pažnju na jednu od prevara Telemacha korporacije.
![]()
Sam si sebi kontradiktoran, a to sto ne citas uslove i ono sto "kupujes", nije njihov problem. Znam da si izrevoltiran ali pripazi malo na nacin komunikacije.
- emirsarajevo
#20749 Re: Telemach BH
Hajde malo razmisli o čemu pišeš i kome pišeš. Nazovu te preko telefona i nude uslugu. Ograničenja ne pominju, nude samo benefite. Ja komuniciram fer, ali odgovor očekujem od Talemach-a.Benq wrote: ↑08/12/2023 21:36emirsarajevo wrote: ↑08/12/2023 21:33U toku razgovora sa operaterom/agentom telemacha, ja ne čitam web i uslove, ja pitam i čovijek nudi tako da se maneš advokatskih usluga u korist Telemacha. Ni jednog trenutka ne kaže da to što je ponuđeno ne radi zbog toga i toga
Sam si sebi kontradiktoran, a to sto ne citas uslove i ono sto "kupujes", nije njihov problem. Znam da si izrevoltiran ali pripazi malo na nacin komunikacije.
- Benq
#20750 Re: Telemach BH
Takodjer pripazi malo na klevetu, nazivati nekoga prevarantom zbog svoje neinformiranosti, kaznjivo je i zakonom. Trebas se informisati na svaki nacin pa tek onda donijeti odluku sta ces i kako.emirsarajevo wrote: ↑08/12/2023 21:39 Hajde malo razmisli o čemu pišeš i kome pišeš. Nazovu te preko telefona i nude uslugu. Ograničenja ne pominju, nude samo benefite. Ja komuniciram fer, ali odgovor očekujem od Talemach-a.