Kako ti moze svaki Bosnjak biti blizi od nebosnjaka. Kako ce meni lopov biti blizi od normalnog susjeda, pod uslovom da nije seceionista.
I kako se to uklapa u onu ZK pricu da treba zastiti individualna prava, a ne kolektivna
Kako ti moze svaki Bosnjak biti blizi od nebosnjaka. Kako ce meni lopov biti blizi od normalnog susjeda, pod uslovom da nije seceionista.
Da ti kazem, mnogo i ogromno se od to 200.000 uhljebilo u razna javna preduzeca i institucije, daleko od 100, mada broj koji vrte tendere je zaista mali. I neka je, nemoj me pogresno razumit.
PM72 wrote: ↑07/12/2023 11:22Ne obadaj se.dr_Evil wrote: ↑07/12/2023 11:16A gdje sam ja to bio i moji? U toplicama mozda? Samo ti bio u ratu? OK, ja sam bio ili u podrumu ili u logoru posto sam bio balavac, nisam nosio pusku kao ti, ali jesu svi moji iz familije. Jel treba da se izvinjavam sada tebi sto balis da imas putovnicu jer sam ja imao mogucnost da odem, i sada da redovno idem, cak i sa bosanskim pasosem. Smiri dozivljaj PM-ac.
Ja sam nosio pušku i branio Bosnu...ti i tvoji niste nego ste čekali da vas ubiju ko june ili spakuju na autobus.I izvukli se dobitnu kartu.Mi koji smo ostali i branili pojeli smo govno.
Ti si pametniji od mene. Ti si branio Bosnu, a ja i Hercegovinu pa onda i Bosnu. I sta sad.PM72 wrote: ↑07/12/2023 11:22Ne obadaj se.dr_Evil wrote: ↑07/12/2023 11:16A gdje sam ja to bio i moji? U toplicama mozda? Samo ti bio u ratu? OK, ja sam bio ili u podrumu ili u logoru posto sam bio balavac, nisam nosio pusku kao ti, ali jesu svi moji iz familije. Jel treba da se izvinjavam sada tebi sto balis da imas putovnicu jer sam ja imao mogucnost da odem, i sada da redovno idem, cak i sa bosanskim pasosem. Smiri dozivljaj PM-ac.
Ja sam nosio pušku i branio Bosnu...ti i tvoji niste nego ste čekali da vas ubiju ko june ili spakuju na autobus.I izvukli se dobitnu kartu.Mi koji smo ostali i branili pojeli smo govno.
kakabanja213 wrote: ↑07/12/2023 12:31Ti si pametniji od mene. Ti si branio Bosnu, a ja i Hercegovinu pa onda i Bosnu. I sta sad.PM72 wrote: ↑07/12/2023 11:22Ne obadaj se.dr_Evil wrote: ↑07/12/2023 11:16
A gdje sam ja to bio i moji? U toplicama mozda? Samo ti bio u ratu? OK, ja sam bio ili u podrumu ili u logoru posto sam bio balavac, nisam nosio pusku kao ti, ali jesu svi moji iz familije. Jel treba da se izvinjavam sada tebi sto balis da imas putovnicu jer sam ja imao mogucnost da odem, i sada da redovno idem, cak i sa bosanskim pasosem. Smiri dozivljaj PM-ac.
Blizi jer je pripadnik mog naroda, kakve veze ima je li funkcionalni clan drustva ili kriminalni element, nece zbog tog prestati biti Bosnjak.
Kakve veze ima Komsic sa mnom, a i pored toga, zasto je nacionalizam prepreka zastiti individualnih prava? Jesam li ikad igdje napisao da nekoga treba diskriminirati, protjerivati ili kaznjavati zbog njegove etnije?
Ispravka, ne uveo nego vratio. I ne vrh SDA jer vrh SDA uopste nije razumio zasto Bosnjaci, Alija je bio lezeran sa Musliman zbog panislamizma, to je vise bio projekat Tunje i Adila, zajedno sa ostalim intelektualcima.zavrzlama wrote: ↑07/12/2023 15:01 1993 godine je vrh sda uveo naziv bosnjak/bosnjaci ,umjesto bosanac/bosanci ,hercegovac/hercegovci..
Kadnije su islamizirali ARBIH do neke mjere,pa su uzeli IZ pod svoju platnu listu....i danas imamo proizvod da ke bosnjak samo ona osoba koja je u sda,koja napusta posao na dva sata i ide na dzumu....eh to se nije primilo kod 70% bosanskohercegovackih muslimana,to je shvatio i zapad pa su se okrenuli protiv sda....
Da bi bio neprijatelj onim koji bi da nestane BIH ne trrebas biti clan sda,zvati se mujo ili ibrahim dovoljno je da volis BIH da si za suzivot i da i insan.....
Sda je isti ravan ko sds,snsd hdzi i ostale antibih stranke...THE END.
Desetljecima na forumu citas i pises o SANU-u, i izgleda da te je to obuzelo pa si i sam poceo recitovati njihove urneke.zavrzlama wrote: ↑07/12/2023 15:01 1993 godine je vrh sda uveo naziv bosnjak/bosnjaci ,umjesto bosanac/bosanci ,hercegovac/hercegovci..
Kadnije su islamizirali ARBIH do neke mjere,pa su uzeli IZ pod svoju platnu listu....i danas imamo proizvod da ke bosnjak samo ona osoba koja je u sda,koja napusta posao na dva sata i ide na dzumu....eh to se nije primilo kod 70% bosanskohercegovackih muslimana,to je shvatio i zapad pa su se okrenuli protiv sda....
Da bi bio neprijatelj onim koji bi da nestane BIH ne trrebas biti clan sda,zvati se mujo ili ibrahim dovoljno je da volis BIH da si za suzivot i da i insan.....
Ako si protiv Sanu ideologije ne znaci da svoja govna amnestiras od odgovornosti da tu istu Sanu podpomazu tako sto vecinski narod pretvaraju u vjersku skupinu zavadjaju sa zapadom i kradu sopstveni narod....Prpa.ba wrote: ↑07/12/2023 15:26Desetljecima na forumu citas i pises o SANU-u, i izgleda da te je to obuzelo pa si i sam poceo recitovati njihove urneke.zavrzlama wrote: ↑07/12/2023 15:01 1993 godine je vrh sda uveo naziv bosnjak/bosnjaci ,umjesto bosanac/bosanci ,hercegovac/hercegovci..
Tuzan THE END.
Auhhh.......kakav niz gluposti...zavrzlama wrote: ↑07/12/2023 15:01 1993 godine je vrh sda uveo naziv bosnjak/bosnjaci ,umjesto bosanac/bosanci ,hercegovac/hercegovci..
Ako su za tebe Bošnjaci "nešto uvaljeno" za "bh. muslimane", ne razlikuješ se ti puno od istog tog SANU-a.zavrzlama wrote: ↑07/12/2023 15:37Ako si protiv Sanu ideologije ne znaci da svoja govna amnestiras od odgovornosti da tu istu Sanu podpomazu tako sto vecinski narod pretvaraju u vjersku skupinu zavadjaju sa zapadom i kradu sopstveni narod....Prpa.ba wrote: ↑07/12/2023 15:26Desetljecima na forumu citas i pises o SANU-u, i izgleda da te je to obuzelo pa si i sam poceo recitovati njihove urneke.zavrzlama wrote: ↑07/12/2023 15:01 1993 godine je vrh sda uveo naziv bosnjak/bosnjaci ,umjesto bosanac/bosanci ,hercegovac/hercegovci..
Tuzan THE END.
Ma pusti ba, smijurije.
Nađi mi jedan “srednjovjekovni” tekst da sadrži tu riječ…
Bosanska (odnosno bosanskohercegovačka) nacija, Bošnjak etnija.
Pa i političkog aliju (podvalu Bošnjacima) je stvorio SANU i napisali mu smjernice i politiku?Prpa.ba wrote: ↑07/12/2023 15:26Desetljecima na forumu citas i pises o SANU-u, i izgleda da te je to obuzelo pa si i sam poceo recitovati njihove urneke.zavrzlama wrote: ↑07/12/2023 15:01 1993 godine je vrh sda uveo naziv bosnjak/bosnjaci ,umjesto bosanac/bosanci ,hercegovac/hercegovci..
Tuzan THE END.