zposao wrote: ↑06/12/2023 22:30
Jordan1961 wrote: ↑06/12/2023 21:47
zposao wrote: ↑06/12/2023 20:37
Opet pišeš gluposti.
Navedi gdje vidiš islamofobiju u mom komentaru da se dobro ismijemo svi ovdje
Iz svakog frca. Nema potrebe za izdvajanjem.
Dokaži ili te blokam jer si lažov i manipulator.
@Bloo @Bobi
Ima li ikakvih sankcija za klevetanje?
Niti si meni dokazao da se "podsmjevam zidovima i krscanima" kao i svim mogucim religijama koje si se sjetio nabrojati a tuzakas se okolo da ja tebe za nesto klevecem i trazis da dokazem ono sto iz posta u post pises.
U svakom drugom postu siris medjunacionalnu mrznju i spocitavas "Bosnjanicma da biraju predstavnike Hrvatima" mada u Ustavu BiH Clanu V koji sam vise citirao jasno pise da se dva clana Predsjednistva BiH Bosnjaka i Hrvata biraju tako da svaki
glasac iz FBiH zaokruzi jednog od te dvojice. Pa sam ti uz to jos navodio presudu Ustavnog suda BiH iz 2000. gdje je decidno receno da clanovi Predsjednistva BiH nisu "predstavnici konstitutivnih naroda nego svi zajedno i svaki pojedinacno predstavljaju sve konstitutivne narode, ostale i gradjane BiH....".
Nadalje non-stop ovdje trazis da se uvede princip da glas Hrvata vrijedi visestruko puta od glasa obicnog Bosnjaka!? Za mene su sa druge strane svi ljudi isti bez obzira na etnicku pripadnost i svaciji glas bi morao vrijediti isto.
E sada koga zanima moze se vratiti natrag pogledati postove da se vidi ko je lazov, manipulator i ko je koga klevetao. Oni koji prate znaju o cemu se radi.
A sto se blokade tice, ucinices i meni i drugim forumasima uslugu. Ja cu sa druge strane uvijek traziti ista prava za ljude i narode, navodicu Ustav BiH, presude domacih i medjnarodnih sudova, citiracu medjunarodno pravo gdje god i kada god je to potrebno. Pogotovo onima koji pisu bez ikakve argumentacije.