Nemaju ljudi empatije nimalo, čitaju ono što hoće, gledaju ono što im se servira, ne razmišljaju svojim mozgom, tužno u šta smo se pretvorili. Nana je dobila šta je htjela očigledno. Zbog ovog će u džehennem sigurno.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Zoooka
#73176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- auspuhc
#73177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bitno da glume empatiju time sto nece jesti u KFC-u.
Zaista sam iznenadjen koliko losih ljudi ima u zemlji koja je dosta religiozna. Sta ti ljudi misle da ce klanjanjem biti oprosteni grijesi?
- drug_profi
#73178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da ti kažem nešto o njihovoj religioznosti.
Ide onaj jedan kratkih pantola kao u transu prema džamiji. Moji psi su na travnjaku njuše žbunje, 5 metara od staze.
On silazi sa staze i ide prema njima usput podižući kamen da ih gađa.
Vile su ga pronosale.
Nabijem i njega i to u šta on vjeruje.
Kaže smetaju mu ne može da prođe.
Zato su mu selama puna usta.
Ide onaj jedan kratkih pantola kao u transu prema džamiji. Moji psi su na travnjaku njuše žbunje, 5 metara od staze.
Vile su ga pronosale.
-
Mrvice_ba
#73179 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da te je razbio ko slinu, plakao bi 3 godine na forumu.drug_profi wrote: ↑05/12/2023 19:33 Da ti kažem nešto o njihovoj religioznosti.
Vile su ga pronosale.
Smanji ribu
- nivla
#73180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pokupis li govna sto ti psi poseru po toj livadi?
-
Zoooka
#73181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
drug_profi wrote: ↑05/12/2023 19:33 Da ti kažem nešto o njihovoj religioznosti.
Vile su ga pronosale.
Odličan primjer. Ljudi misle da ako si vjernik da si automatski dobar čovjek.
- auspuhc
#73182 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko ne voli zivotinje ne moze biti dobar covjek.Zoooka wrote: ↑05/12/2023 19:45drug_profi wrote: ↑05/12/2023 19:33 Da ti kažem nešto o njihovoj religioznosti.
Vile su ga pronosale.
Zato su mu selama puna usta.![]()
Odličan primjer. Ljudi misle da ako si vjernik da si automatski dobar čovjek.
- Bloo
- Globalna šefica
- drug_profi
#73184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Da te pitam nešto.Mrvice_ba wrote: ↑05/12/2023 19:43Da te je razbio ko slinu, plakao bi 3 godine na forumu.drug_profi wrote: ↑05/12/2023 19:33 Da ti kažem nešto o njihovoj religioznosti.
Vile su ga pronosale.
Smanji ribu
DA ti ko pokuša dijete pogoditi kamenom, bil ti gledo koliki je, kakav je ili bi mu se u facu unio i bio spreman da se biješ makar i batine dobio?
Samo iskreni odgovori, mani me svoje šuplje.
- drug_profi
- nivla
#73186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zasto ignorises upit o tome pokupis li govna iza svojih pasa
npr vecini je normalno da to ne urade i da psi pisaju i seru gdje god je vlasniku kurcu cejf
bas me interesuje da li bi ti isti vlasnici gledali blagonaklono da ja setam sa djecom i kad im se prisere i pripisa samo na livadu i da obave sta treba
edit
usput ti sa pantalonama znaju biti agresivni i vjeruj da ih je posao tvoj pas ujesti ni tebi ni psu ne bi bilo dobro jer bi jos koji ahbab pritekao u pomoc
@drug_profi
a meni pises da gledam svoja posla jer ti pasce sere i pisa gdje je tvom kurcu cejf, i naravno ne ocistis jer se pisaca ne moze ocistiti
npr vecini je normalno da to ne urade i da psi pisaju i seru gdje god je vlasniku kurcu cejf
bas me interesuje da li bi ti isti vlasnici gledali blagonaklono da ja setam sa djecom i kad im se prisere i pripisa samo na livadu i da obave sta treba
edit
usput ti sa pantalonama znaju biti agresivni i vjeruj da ih je posao tvoj pas ujesti ni tebi ni psu ne bi bilo dobro jer bi jos koji ahbab pritekao u pomoc
@drug_profi
a meni pises da gledam svoja posla jer ti pasce sere i pisa gdje je tvom kurcu cejf, i naravno ne ocistis jer se pisaca ne moze ocistiti
Last edited by nivla on 05/12/2023 19:56, edited 3 times in total.
- drug_profi
#73187 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo da ti kažem da pokupim ti ćeš mi vjerovat?nivla wrote: ↑05/12/2023 19:54 zasto ignorises upit o tome pokupis li govna iza svojih pasa
De ba...
-
noviclan
#73188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije u redu da gadja cuke, ali realno nije u redu i oni sto samo kazu nece ti nista ma necu da mi uopce prilazi opozovi ga ili ide noga, kamen ili vec stadrug_profi wrote: ↑05/12/2023 19:33 Da ti kažem nešto o njihovoj religioznosti.
Vile su ga pronosale.
- nivla
#73189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
cuko mora s brnjicom biti ako nije na povodcu, gledam ove trebe i frajere od 25kg s trenerekom kako jedva vodaju i zadrzavaju poprilicno u narodi poznate kao agresivne pasmine, kad me ujede ili moje dijete jebe mi se sto gazda kaze nece on
ja sam jednom klocu sto se zatvori na igralistu na cengic vili redovno zvao policiju i na kraju polocija nece da dodje ili dodje prekasno zato sto covjek misli da na mjesto gdje je oznaceno da ne moze uvoditi pse i druge kucne ljubimce uredno dovede psa da se igra
ja sam jednom klocu sto se zatvori na igralistu na cengic vili redovno zvao policiju i na kraju polocija nece da dodje ili dodje prekasno zato sto covjek misli da na mjesto gdje je oznaceno da ne moze uvoditi pse i druge kucne ljubimce uredno dovede psa da se igra
-
Mrvice_ba
#73190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pričamo o kerovima, da me dodje ujesti vrlo vjerovatno bi dobio cipelu(kunduru)u njušku.drug_profi wrote: ↑05/12/2023 19:51Da te pitam nešto.Mrvice_ba wrote: ↑05/12/2023 19:43Da te je razbio ko slinu, plakao bi 3 godine na forumu.drug_profi wrote: ↑05/12/2023 19:33 Da ti kažem nešto o njihovoj religioznosti.
Vile su ga pronosale.
Smanji ribu
DA ti ko pokuša dijete pogoditi kamenom, bil ti gledo koliki je, kakav je ili bi mu se u facu unio i bio spreman da se biješ makar i batine dobio?
Samo iskreni odgovori, mani me svoje šuplje.
-
laik1981
#73191 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo nije samo za otkaza vec i za kakvu uslovnu kaznu zatvora i obavezno vjestacenje mentalnog zdravlja. Neka seljacina rasmisli sljedeci put prije nego na nekog digne ruku. Da nije bilo ove raje da doceka ovu staricu mogla je sta i polomiti. Sta kazu, dopizdilo mu? Ovako dopizdi nekim likovima, pa u live prenosu pucaju zeni u glavu. Vjerovatno se i za to moze naci opravdanje? Ono je klasicni fizicki napad na nemocnu, stariju zensku osobu. To sto je ona bezobrazna ili ovakva-onakvsa e apdolutno nebitno u ovoj prici.auspuhc wrote: ↑05/12/2023 19:29Bitno da glume empatiju time sto nece jesti u KFC-u.![]()
Zaista sam iznenadjen koliko losih ljudi ima u zemlji koja je dosta religiozna. Sta ti ljudi misle da ce klanjanjem biti oprosteni grijesi?
Last edited by laik1981 on 05/12/2023 20:16, edited 1 time in total.
- nepass1
#73192 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa i djeca pisaju gdje god stignu, realnonivla wrote: ↑05/12/2023 19:54 zasto ignorises upit o tome pokupis li govna iza svojih pasa
edit
@drug_profi
- Haris.ba
#73193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa, ne treba ocekivati. Niko nije duzan. O tome govorim.
Nece da ustane, ne mora.
Kad ostari nece niko ni njemu ustajati. Bonton se mijenja. Eto, mi mislimo nagore. Ali, na mladima svijet ostaje i nek sebi riktaju.
- liyf
#73194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
frajeru je nana već donijela 170KM kazne, naredni put mu je taraba iz CTSa kako bilo, ako neće da izađe a nema kartu onda je neće molit a neće je ni pustiti. Sačekaj nano 3 minute tramvaj i vozi se tramvajem besplatno, ili eventualno prošetaj 300 metara i otiđi na trolejbus. Još ne ulazi u autobus koji mijenja tramvaj nego ulazi u komercijalu, znajući i za kontrole, znajući i da joj karta ne važi. Ako ti je stalo do nane kralju plati joj kartu, a ne da se vozaču vrišti "pa jesi li normalan" kad je izbaci iz autobusa.Karikaturist wrote: ↑05/12/2023 18:26 Moze nana biti kakva god i vjerovatno i jest ali vozac nije trebao ovako reagovati. Pokazao je da je balvan.
- Haris.ba
- auspuhc
#73196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najgore je bit cinkaros.nivla wrote: ↑05/12/2023 20:01 cuko mora s brnjicom biti ako nije na povodcu, gledam ove trebe i frajere od 25kg s trenerekom kako jedva vodaju i zadrzavaju poprilicno u narodi poznate kao agresivne pasmine, kad me ujede ili moje dijete jebe mi se sto gazda kaze nece on
- nivla
#73197 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
cuko bali pisa sere po rekvizitima za djecu, fino upozoris vlasnika njega boli kurac, ostaje da zoves policiju, to isto pasce on nezavezano pusti u prodavnicu da rovi po vocu i povrcu, ako se njemu ne gadi iza njegovog pasceta meni se gadi, ako sam zbog tog sto sam ga prvo upozorio cinkaros neka sam, vodi poprilicno opasno pasce bez povodca i brnjice sto je zakonska obaveza, hoces slobodu za pasce kupi kuci pa nek ti po avliji skace, sta mene boli neka stvar sto pasce nije slobodno u stanu od 40m2
- Haris.ba
- liyf
#73199 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
e pa tako je kako je. Žao mi čovjeka, nane iskreno i nije. Nana vjerovatno ima penziju ko njegove dvije plate i opet ne plaća kartu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#73200 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako se prica okrenu na cuke?
Ja kupim iza svog. Struzem i asvalt kad prolita. Cijena imanja psa. Znam da i drug profi kupi iza svojih. To je stvar elementarne kulture.
To sto pisa, sto neko napisa gore, pisaju i djeca. Pisaju pijane guzice. Pisaju macke.
Ja kupim iza svog. Struzem i asvalt kad prolita. Cijena imanja psa. Znam da i drug profi kupi iza svojih. To je stvar elementarne kulture.
To sto pisa, sto neko napisa gore, pisaju i djeca. Pisaju pijane guzice. Pisaju macke.