Koga bi bolan.poveo....ne mahnitaj...nego, srecom, zasad nikom ne padaju na pamet takve ideje...
Nisam skontao kakve veze ima Ljubo (pretpostavlj Beslic) i kruzni tokovi sa ovom pricom....
Koga bi bolan.poveo....ne mahnitaj...nego, srecom, zasad nikom ne padaju na pamet takve ideje...
Ima veze iste kao i Haso sa hapsenjem korumpiranih politicara o kojima smo pricali. Apsolutno nepotrebno skretanje teme na poslijeratnog profitera koji je jedan od krivaca za unistenje Hidrogradnje - drustvene imovine koja je bila vlasnistvno njezinih radnika i gradila drzavu.
Haso i Dika su naravno jedno. Uz jednu razliku, Haso moze najebati, Dika ne moze. Bez obzira sa kim je dijelio pare.dr_Evil wrote: ↑05/12/2023 16:41Ima veze iste kao i Haso sa hapsenjem korumpiranih politicara o kojima smo pricali. Apsolutno nepotrebno skretanje teme na poslijeratnog profitera koji je jedan od krivaca za unistenje Hidrogradnje - drustvene imovine koja je bila vlasnistvno njezinih radnika i gradila drzavu.
Haso je primjer bosnjacke kriminalne mafije, koju si ti naveo, a ja ti prezentovao dokaz da mafija nema granice, kao sto je Selmo prodao nase oruzje agresoru, tako i Haso dijeli pare sa HDZom. Hapsenjem Hase bi uspjesno mogli pomesti i polovinu strukture HDZ-a - pa sto patriota ne progovori, zrtvuje sebe za vece ideale.
Haso i Dika su jedno. Obojica su se pobrinula da hidrogradnje vise nema, i obojici je Ljubo Beslic potpisivao projekte koji su bili visestruko precijenjeni.
Tvoja mantra, a koju nisam cuo samo od tebe neko od mnogih mojih prijatelja iz stozerne zelene stranke, nazalost prolazi kod ljudi. Pluralizam, rekoh davno.
To je prica da bi se nacionalnim tenzijama opravdao kriminal u svojim redovima. Kao sto rekoh nisi ti prvi koji tako prica.
Ovaj kreten je dobio tri godine za ono sto su sdf botine trojku optuzile da izvoze oruzje hrvatskoj. Pa jel ovo realno…tramvajtrojka wrote: ↑05/12/2023 10:40 Ode i selmo u sexy zatvorenike, jazuk jos jedan udar na bosnjake od tkzv. suda i tužiteljstva BiH samo bosnjacke prvake osudjuju za korupciju
pitam se samo hoce li mu sin otpjevati neku tuznu pjesmu za taju![]()
Tolko o izdajnicimaUnsko-sanski kanton dobio novu vlast koju čine SDA, SDP, NiP, Naša stranka i Pomak
Pa nisi mi odgovorio zasto se ta bosnjacka moralnost, taj moralni kompas pali samo kad su u pitanju Bosnjaci. Razlicito gorivo ?dr_Evil wrote: ↑05/12/2023 16:53To je prica da bi se nacionalnim tenzijama opravdao kriminal u svojim redovima. Kao sto rekoh nisi ti prvi koji tako prica.
Jednostavna matematika:
1. Selmo kaze kriv sam - ovo su moji suradnici Hrvati iz BiH i Hrvatske. Hajde da vidimo hoce li policija koja je pod SDA i Trojkom da ih hapsi, testirajmo teoriju.
2. Haso kaze kriv sam, godinama vec surujem sa HDZ-om oko gradjevinskih projekata evo podatci. Hajde da vidimo hoce li policija koja je pod SDA i Trojkom da ih hapsi, testirajmo teoriju.
Neka postanu Gazije
Dok jedno od to dvoje se ne desi ja cu da vjerujem da se hapsenja desavaju jer u bosnjackom narodu postoji odredjeni dio ljudi sa ispravnim moralnim kompasom i koji pokusava da predoci dokaze o kriminalu.
Umjesto toga imamo odbranu kriminala respiratora sa uporedbom Agrokomerc afere, pa kad napokon vuk dodje i budu neki ljudi vikali VUK, VUK, svi cemo da se smijemo dok nas agresor ne pojede.
Ljudi ostali bez gaca radi SDA.
A rumenom se raspala stranka.Login77777 wrote: ↑05/12/2023 19:58Ljudi ostali bez gaca radi SDA.![]()
Pogotovo NES kojem je vlast na USK sve.
Rumeni ima jos svoju nacelnicku poziciju a svakako je stranka jednog covjeka.Mishelinke wrote: ↑05/12/2023 20:01A rumenom se raspala stranka.Login77777 wrote: ↑05/12/2023 19:58Ljudi ostali bez gaca radi SDA.![]()
Pogotovo NES kojem je vlast na USK sve.
Tako im i treba. Ko sa đavolom tikve sadi, od glavu mu se odbijaju.
Poglavlje D, Clan 1, Stav 1.