Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
B6Redhell wrote: ↑28/11/2023 18:48
Ne znam razliku u mm ili cm.
Ali poenta. Ogromno auto i visoko. Merc. Kao i bmw sa sedmom serijom. Prave visoke limuzine. Eno i S klasa.
Ogromno je auto u kompletu, dugo i nabildano. Imam priliku da vidim jednog svaki dan.
Qler wrote: ↑28/11/2023 19:18
Ovaj moj CLS baš nizak, poslije Mondea baš zajebano 10cm meni se čini niža krovna linija.
Mozes mislit kako je meni kad promjenim auto pa iz Grand Cherokee-a sjednem u CLS-a. Bukvalno se bacam u auto. A kad treba izaci, malo mi fali pa da se iskotrljam. Poceo sam se vec zaliti...znaci godine me pritisle.
Ovaj moj CLS baš nizak, poslije Mondea baš zajebano 10cm meni se čini niža krovna linija.
Mozes mislit kako je meni kad promjenim auto pa iz Grand Cherokee-a sjednem u CLS-a. Bukvalno se bacam u auto. A kad treba izaci, malo mi fali pa da se iskotrljam. Poceo sam se vec zaliti...znaci godine me pritisle.
Nista je to.
Ja 188 cm. Pa iz kamioneta tipa Ford F150 u alpinu roadster Z4. Ko optimus prime iz transformera. Sav se deformišem .
[/quote]
Last edited by B6Redhell on 28/11/2023 21:12, edited 1 time in total.