Nemoguce je tebi ne pljucnuti, pa makar i na osnovu poludebilne ofrljativne analize da Trojki smeta jer je "medijski najvidljiviji".
A nije. To je Konakovic udato Merhemic.
Nope, većina opet manje-više zna o njemu.
Upravo, samo govori o tome koja je uloga trojke, servilna uglavnom.
Padoh sa stolice od ove komadine gluposti od komentara.tataćusak wrote: ↑27/11/2023 21:34 Ako sda smijeni heleza i uđe u vlast a ispadne trojka time bi pokazali da su bili u pravu od početka.
Pokazali bi da su hdz i snsd birali slabijeg među bošnjacima i da je njihov poziv n ajedinstvo probih stranaka bio jedini ispravan put. Ovako da sad i oni uđu u vlast snsd i hdz mogu i njih d ahebu
Nije to nikakav argument, samo retorička figura._BataZiv_0809 wrote: ↑27/11/2023 22:07 A Miletov podrum je argument samo onima sto drze predavanja po dijaspori.
Ma dokon pop i jarice krsti. Na osnovu natpisa on misli da je prokljuvio ko, gdje, sta... Iz dupeta je izvuko zakljucak da je Zukan odjednom popularan i na tome gradi cijelu pricu._BataZiv_0809 wrote: ↑27/11/2023 21:50Moze to i krace
Ezdea bot alert
zgembo logika rotiraj sve do maksimuma besmisla mozda se negdje zalijepi, kad izrotiras sve moguce scenarije dobijes ovo svaka igra u igri svi su isti i vratimo se provjerenoj pruzenoj ruki pomirenjaA_A_AKCIJA wrote: ↑27/11/2023 22:09Padoh sa stolice od ove komadine gluposti od komentara.tataćusak wrote: ↑27/11/2023 21:34 Ako sda smijeni heleza i uđe u vlast a ispadne trojka time bi pokazali da su bili u pravu od početka.
Pokazali bi da su hdz i snsd birali slabijeg među bošnjacima i da je njihov poziv n ajedinstvo probih stranaka bio jedini ispravan put. Ovako da sad i oni uđu u vlast snsd i hdz mogu i njih d ahebu
Elon Musk uvodi plaćanje Xa, pro znači da je SDA bila upravu od početka...
Urod pšenice podbacio što govori da je SDA bila upravu od početka...
A ti znas sta sam ja mislio o Zukanu? Ili ces meni pripisivati tudje postove, pa me pobijati njima?
Ne lupam, dobro se sjećam rasprava ovdje...Chmoljo wrote: ↑27/11/2023 22:12A ti znas sta sam ja mislio o Zukanu? Ili ces meni pripisivati tudje postove, pa me pobijati njima?
Lupas legendo.
Upravo.Athlon64 wrote: ↑27/11/2023 22:13 Niko ovdje ne tvrdi da je Zukan dobar ili loš, ali dajte malo digniteta.
Zamisli da bilo koji političar s ove strane zatraži smjenu Košarca i da ga SNSD-ovi puste niz vodu tek tako i kažu - jeste, loš je, nikakav političar, tuče žene. To ćete dočekati malo morgen.
Ako SDP i vladajuća koalicija pusti niz vodu Zukana - SDP ide u raspad, također ako gmazovi iz SDA glasaju za njegovu smjenu, potvrđuju još jednom da su gmazovi i izdajnici.
Dobar opis Zukana. I sto rece, nije ga lose imati.Chmoljo wrote: ↑27/11/2023 22:10Ma dokon pop i jarice krsti. Na osnovu natpisa on misli da je prokljuvio ko, gdje, sta... Iz dupeta je izvuko zakljucak da je Zukan odjednom popularan i na tome gradi cijelu pricu.
Zukan prije svega nije ozbiljan politicar, nego bice od afekta. Jeste, kod nas ljudi vole jebavace matera, gedze i siledzije, nekoga ko ce se najebati matere tamo njima.
Medjutim, Zukan je limitiran lik i nije ga lose imati da nekad i lane, cisto da se vidi da se moze i na taj nacin. Al ozbiljnih rezultata na osnovu vlastitog rada, a ne inercije od drugih, slabo da ce biti.
No, lakse je bubnuti nesto banalno, ali dovoljno neodredjeno i misliti da si u pravu tako sto ces gurati pricu koju je nemoguce dokazati.
Stara mi je sa njim išla u školu, i tada je bio poznat po provalamapalermo wrote: ↑27/11/2023 22:20Dobar opis Zukana. I sto rece, nije ga lose imati.Chmoljo wrote: ↑27/11/2023 22:10Ma dokon pop i jarice krsti. Na osnovu natpisa on misli da je prokljuvio ko, gdje, sta... Iz dupeta je izvuko zakljucak da je Zukan odjednom popularan i na tome gradi cijelu pricu.
Zukan prije svega nije ozbiljan politicar, nego bice od afekta. Jeste, kod nas ljudi vole jebavace matera, gedze i siledzije, nekoga ko ce se najebati matere tamo njima.
Medjutim, Zukan je limitiran lik i nije ga lose imati da nekad i lane, cisto da se vidi da se moze i na taj nacin. Al ozbiljnih rezultata na osnovu vlastitog rada, a ne inercije od drugih, slabo da ce biti.
No, lakse je bubnuti nesto banalno, ali dovoljno neodredjeno i misliti da si u pravu tako sto ces gurati pricu koju je nemoguce dokazati.
Jedina nevolja je sto je Zukan ministar odbrane. Tu ga bas i nije dobro imati.