Ko misli da je kliks ili neke druge novine nesta lrove - veoma jednostavno, ne koristi vise te medije.
BiH - Crna hronika
- Haris.ba
#1226 Re: BiH - Crna hronika
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
- holowey
#1228 Re: BiH - Crna hronika
ima li gdje odgovornosti, igdje? pa da krenemo redom, za-klik-gladni mediji su najmanji problem...banjaluka078 wrote: ↑07/11/2023 13:15Bila je psihički oboljela, ali je bliža okolina to ignorisala/poricala, pa je tako vozila i imala ispade u ponašanju kao na snimku. Možda malo krivice ima i kod onih koji su možda mogli kontrolisati/liječiti/uticati...
- banjaluka078
#1229 Re: BiH - Crna hronika
Moje prvo pitanje je bilo kako psihički oboljela osoba vozi, ali onda skontam da i za mojih skoro 30 godina za volanom nikad niko nije tražio neki nalaz...nemaju svi oboljeli problem od rođenja, možda je nastupilo mnogo kasnije, ali ako je okolina znala da ima ispade u ponašanju, ne znam zašto neko nije reagovao. Ono što ja znam je da su njeni negirali problem kao ozbiljan.
Žalosno.
- Ateista
#1230 Re: BiH - Crna hronika
To je generalno problem kod voznje i ljekarskog sto se puno toga ne kontrolise, od dioptrije koju kontrolisu samo onome ko je imao kad je polagao, ko da se ne moze dobiti naknadno, pa je tako i sa drugim mogucim problemima koji mogu uticati na sposobnost upravljanja MV, ali to niko ne kontrolise.banjaluka078 wrote: ↑07/11/2023 14:22Moje prvo pitanje je bilo kako psihički oboljela osoba vozi, ali onda skontam da i za mojih skoro 30 godina za volanom nikad niko nije tražio neki nalaz...nemaju svi oboljeli problem od rođenja, možda je nastupilo mnogo kasnije, ali ako je okolina znala da ima ispade u ponašanju, ne znam zašto neko nije reagovao. Ono što ja znam je da su njeni negirali problem kao ozbiljan.
Žalosno.
Uostalom, ni ljekarski kod polaganja nije cemu, pisao sam o covjeku sa protezom umjesto dijela noge kojem to nisu skontali, mentalna oboljenja jos manje kontrolisu.
- oldtajmer
#1231 Re: BiH - Crna hronika
u neko drugo vrijeme kad nas je dosta odrastalo i nije bilo drustvenih mreza,mobitela i sl. pizdarija,kad smo po cijele dane provodili na ulici sjetite se svi kako je i tada bilo uvreda,vrijedjanja,prozivanja i kako je to uticalo na nas ili druge
npr. ja sam bio mrsav kao logoras cijelo djetinstvo i kad si me htio raspizditi zvao bi me zidovom,neko ko je bio vazda izderan je bio "sivi dom",ko je bio musav zvali su ga pekso itd,sto je proizvodilo frustracije cesto na ivici tuce pogotovo kad te cijela gomila uzme zajebavati u vezi toga,neko to opet dobro podnosi a neko je svaki dan isao uplakan kuci,ali je opet to sve bilo lokalno u raji
ali iz danasnje pozicije kad za svaku sitnicu zavrsis na tik toku,instagramu i sl. to je vec potpuno druga stvar pogotovo kad se desi nesto zanimljivo i novinarima pa zavrsis na svim portalima na naslovnoj strani uz stotine negativnih idiotskih komentara,mnogo je zajebanije u svakom slucaju
npr. ja sam bio mrsav kao logoras cijelo djetinstvo i kad si me htio raspizditi zvao bi me zidovom,neko ko je bio vazda izderan je bio "sivi dom",ko je bio musav zvali su ga pekso itd,sto je proizvodilo frustracije cesto na ivici tuce pogotovo kad te cijela gomila uzme zajebavati u vezi toga,neko to opet dobro podnosi a neko je svaki dan isao uplakan kuci,ali je opet to sve bilo lokalno u raji
ali iz danasnje pozicije kad za svaku sitnicu zavrsis na tik toku,instagramu i sl. to je vec potpuno druga stvar pogotovo kad se desi nesto zanimljivo i novinarima pa zavrsis na svim portalima na naslovnoj strani uz stotine negativnih idiotskih komentara,mnogo je zajebanije u svakom slucaju
-
Zoooka
#1232 Re: BiH - Crna hronika
Ne čudi me ovo za pse da se baš desilo u Širokom. Od svih gradova na svijetu da moram pogađati gdje se desilo rekao bih Široki ili možda Oklahoma.
- Isner
#1233 Re: BiH - Crna hronika
Kod mene u generaciji je bio Malik, guzove mu rašarafali sa "Malik, Malik, na govno si nalik"..Još bio žut pa mu pjevali i "na proliv si nalik".. Zatim debeli Zoka "napio se vina, prdi ko mašina", Alen imao bubuljice, i to one čibulje gnojave, on je bio Fredi Kruger, pa jedna cura sa blagim deformitetom lica - monkey face (manki fejs), ona najdeblja u odjeljenju - masna kokoš, Enis naravno glavić, zatim dijete nekog popa - njega zvali tamjan i baksuz, svi koji su imali nosine oni su bili "ajkula" jedan se na to ljutio pa smo pojačali podjebavanje i poslije škole itd.. Šta smo mi jedni drugim radili, to bi danas bilo za po par mjeseci zatvora, jbg niko se nije ubio a da je bilo ljutnje, tuče i polomljenih kostiju, jašta je...oldtajmer wrote: ↑07/11/2023 14:40 u neko drugo vrijeme kad nas je dosta odrastalo i nije bilo drustvenih mreza,mobitela i sl. pizdarija,kad smo po cijele dane provodili na ulici sjetite se svi kako je i tada bilo uvreda,vrijedjanja,prozivanja i kako je to uticalo na nas ili druge
-
mali_balon
#1234 Re: BiH - Crna hronika
Pa ja, zato ti sto su bilo zajebavani danas imaju djecu koju malo drugacije odgajaju pa se zna desit da njihova djeca maltretiraju tvoje...ili ne moraju oni mozda neko drugo dijete tvoje zove fredi kruger, deba, glavonja itd.....
Djeca ce biti djeca mora se proci kroz to sve, ali mi kao roditelji im moramo ukazati da to nije ok, itd itd....ali problem nastaje kada rodtielji misle da to njihova djeca nikad je bi uradila, koji apsolutno odbijaju da im je djete zlostavljac, pa i do onih koji pravdaju to ponasanje tipa hajde Bgti i mene su zajebavali nece mu/joj nista biti.....
Vecina danasnje djece je preslika roditeljskih frustracija iz njihovog djetinstva
Djeca ce biti djeca mora se proci kroz to sve, ali mi kao roditelji im moramo ukazati da to nije ok, itd itd....ali problem nastaje kada rodtielji misle da to njihova djeca nikad je bi uradila, koji apsolutno odbijaju da im je djete zlostavljac, pa i do onih koji pravdaju to ponasanje tipa hajde Bgti i mene su zajebavali nece mu/joj nista biti.....
Vecina danasnje djece je preslika roditeljskih frustracija iz njihovog djetinstva
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- auspuhc
#1237 Re: BiH - Crna hronika
Mogao je jeftinije proci.
- Ateista
-
nekitamopd
#1239 Re: BiH - Crna hronika
Arkadaš, one ticket, langsam.
Pa ti reci da naši policajci nisu poligoti.
Pa ti reci da naši policajci nisu poligoti.
-
Lapo-lapo
#1240 Re: BiH - Crna hronika
Što mi mozak razvlače s ovim Žarkom Lauševićem.
Ok, bio dobar glumac. U neku ruku bio i pisac.
Ali bio je i ubica. Ne iz nehata. Iz obijesti. Odležao? Da. Minimalnu kaznu za takvo djelo. Dva života i tešku invalidnost trećeg lica. Sada ispada da je narodni heroj. Ma dajte. Saberite se.
Rekao ovo, rekao ono, citirao, pisao, objavio, bio dobar sa svima. Posebno s Arkanom. Ja dikeee!!!
Ok, bio dobar glumac. U neku ruku bio i pisac.
Ali bio je i ubica. Ne iz nehata. Iz obijesti. Odležao? Da. Minimalnu kaznu za takvo djelo. Dva života i tešku invalidnost trećeg lica. Sada ispada da je narodni heroj. Ma dajte. Saberite se.
Rekao ovo, rekao ono, citirao, pisao, objavio, bio dobar sa svima. Posebno s Arkanom. Ja dikeee!!!
-
mali_balon
#1241 Re: BiH - Crna hronika
Nasa posla...niko nikad nadlezan nit moze ista uraditi
https://crna-hronika.info/video-potresn ... nlhR6UGipE
-
laik1981
#1242 Re: BiH - Crna hronika
Dok ne bude: "Nemoj hadzija necemo vise. E i necete."mali_balon wrote: ↑25/11/2023 20:07 Nasa posla...niko nikad nadlezan nit moze ista uraditi
-
mali_balon
#1243 Re: BiH - Crna hronika
Ma ja i onda ce se naci svi sve znaju sta i kako je trebalo, krivica se svaljuje i prebacuje i tako to....kazem nasa poslalaik1981 wrote: ↑25/11/2023 20:10Dok ne bude: "Nemoj hadzija necemo vise. E i necete."mali_balon wrote: ↑25/11/2023 20:07 Nasa posla...niko nikad nadlezan nit moze ista uraditi
- Ozimician
#1244 Re: BiH - Crna hronika
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /240130195
Zanimljiva prica i pohvale za policiju za brzu akciju i lociranje pocinioca.
U Sarajevu u centru grada ubise mladica i na kraju se morao sam predati.
Zanimljiva prica i pohvale za policiju za brzu akciju i lociranje pocinioca.
U Sarajevu u centru grada ubise mladica i na kraju se morao sam predati.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1245 Re: BiH - Crna hronika
https://www.avaz.ba/vijesti/crna-hronik ... o-muskarca
Bac citam i bas kontam naci prigodnu temu
4 djece ostalo iza
Bac citam i bas kontam naci prigodnu temu
4 djece ostalo iza
- Truba
#1246 Re: BiH - Crna hronika
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/88 ... -ljubavnik
ukop i smrtovnica
tuga
kad mlada poludi
a i kad je velika razlika u godinama uvijek bude sumnjivo
dosta zlocina koje sam pratio uvijek bude zenska 50 ubila muza 75
i tako
ili obratno
ljubomora ili emocie jake
ukop i smrtovnica
tuga
kad mlada poludi
a i kad je velika razlika u godinama uvijek bude sumnjivo
dosta zlocina koje sam pratio uvijek bude zenska 50 ubila muza 75
i tako
ili obratno
ljubomora ili emocie jake
- Ozimician
#1247 Re: BiH - Crna hronika
Strasan zlocin, zanimljivo da nema vise postova i komentara na ovu temu.
- Truba
#1248 Re: BiH - Crna hronika
rijetko gledam tv al sinoc kratko na RTL hrvatske
zaista specificna situacija
zaista specificna situacija
- Ozimician