Nije bitno kako se zove ni ko je samo dok nije sda.
Narod i Pravda (Konakovic)
-
sumirprimus
-
Officer Crabtree
#30227 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kad kraj Hrvata izgledaš državnički znaš da si prvi u Bošnjaka.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30228 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
OVAKO RADE NiP-ovi REFORMSKI KADROVI: Novi direktor KJKP "Rad" izdvojio 7000 KM da sebi kupi "iPhone 15", a saradniku "Samsung Galaxy"
ono kad te gladan ku.ac napravi
-
last mohicans
#30229 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A kumče i Kemo, oni dobru politiku vode? Baš neki dan šetaju skupa. U NiPu samo Dino nešto vrijedi. Šljama se nakotilo, da Bog sačuva. U SG su recimo sve Ibrini otpaci prešli, sad tapšu Čengića i sokole ga.
- cvrčak_na_hedonizmu
#30230 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sto mi je to nesto poznato, dobar je on, al su svi oko njega hostapleri i lopovilast mohicans wrote: ↑24/11/2023 20:49A kumče i Kemo, oni dobru politiku vode? Baš neki dan šetaju skupa. U NiPu samo Dino nešto vrijedi. Šljama se nakotilo, da Bog sačuva. U SG su recimo sve Ibrini otpaci prešli, sad tapšu Čengića i sokole ga.
Izvan mog domasaja je kako neko moze vjerovati osobi koja vise od pola zivota provede u KK Bosna i sdO, a onda im jebe mater poslije
Takav lik, karakterno, ne vrijedi nista. Taj samo sebe gleda i lijepo prica. Nista vise i nista manje od toga.
-
last mohicans
#30231 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jbg, ne trebamo nikome vjerovati, kome ti vjeruješ? Ono, malo je glupa konstrukcija i konstatacija vjerovati nekom političaru uopće. Ja nisam rekao da mu vjerujem, nego da nešto vrijedi. Ne znam da je nekome iz KK Bosne j..mater, a SDA jeste... Kompetencije pokazuje na mjestu ministra VP, gdje fakat radi, ne ublehari kao Komšić, recimo, kome se slijepo vjeruje, a suštinski ništa ne radi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/11/2023 20:58Sto mi je to nesto poznato, dobar je on, al su svi oko njega hostapleri i lopovilast mohicans wrote: ↑24/11/2023 20:49A kumče i Kemo, oni dobru politiku vode? Baš neki dan šetaju skupa. U NiPu samo Dino nešto vrijedi. Šljama se nakotilo, da Bog sačuva. U SG su recimo sve Ibrini otpaci prešli, sad tapšu Čengića i sokole ga.![]()
Izvan mog domasaja je kako neko moze vjerovati osobi koja vise od pola zivota provede u KK Bosna i sdO, a onda im jebe mater poslijeIsta je prica sto se tice Sebije, ulizujes se, napredujes, a onda sve najgore o njoj.
Takav lik, karakterno, ne vrijedi nista. Taj samo sebe gleda i lijepo prica. Nista vise i nista manje od toga.
- drug_profi
#30232 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Samo budala ne mijenja misljenje.
I ja sam imao direktora u kojeg sam se kuno, pa sam nakon 5 godina skontao da je supljaner i manipulator radi kojeg mi plata stoji zakovana 12 godina.
I sad sam ja los covjek?
I ja sam imao direktora u kojeg sam se kuno, pa sam nakon 5 godina skontao da je supljaner i manipulator radi kojeg mi plata stoji zakovana 12 godina.
I sad sam ja los covjek?
- cvrčak_na_hedonizmu
#30233 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Od politicara nikome. Karina do karine, izdajnik do izjadnika. Slazem se i za Komsica, sve jasno.last mohicans wrote: ↑24/11/2023 21:43Jbg, ne trebamo nikome vjerovati, kome ti vjeruješ? Ono, malo je glupa konstrukcija i konstatacija vjerovati nekom političaru uopće. Ja nisam rekao da mu vjerujem, nego da nešto vrijedi. Ne znam da je nekome iz KK Bosne j..mater, a SDA jeste... Kompetencije pokazuje na mjestu ministra VP, gdje fakat radi, ne ublehari kao Komšić, recimo, kome se slijepo vjeruje, a suštinski ništa ne radi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/11/2023 20:58Sto mi je to nesto poznato, dobar je on, al su svi oko njega hostapleri i lopovilast mohicans wrote: ↑24/11/2023 20:49
A kumče i Kemo, oni dobru politiku vode? Baš neki dan šetaju skupa. U NiPu samo Dino nešto vrijedi. Šljama se nakotilo, da Bog sačuva. U SG su recimo sve Ibrini otpaci prešli, sad tapšu Čengića i sokole ga.![]()
Izvan mog domasaja je kako neko moze vjerovati osobi koja vise od pola zivota provede u KK Bosna i sdO, a onda im jebe mater poslijeIsta je prica sto se tice Sebije, ulizujes se, napredujes, a onda sve najgore o njoj.
Nije Dino jebo mater nekome iz KK Bosne nego je jebo mater KK Bosni koju je unistio zajedno sa menadzerom Raznjatovicem. Lik je sjebo sve cega se dohvatio, doslovno.
- tramvajtrojka
#30234 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Al ovo je prejako covjek bi rekao kako tendeciozno pises kao da se radi o ublehi a ne najjacem košarkaškom menadzeru u evropicvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/11/2023 22:13Od politicara nikome. Karina do karine, izdajnik do izjadnika. Slazem se i za Komsica, sve jasno.last mohicans wrote: ↑24/11/2023 21:43Jbg, ne trebamo nikome vjerovati, kome ti vjeruješ? Ono, malo je glupa konstrukcija i konstatacija vjerovati nekom političaru uopće. Ja nisam rekao da mu vjerujem, nego da nešto vrijedi. Ne znam da je nekome iz KK Bosne j..mater, a SDA jeste... Kompetencije pokazuje na mjestu ministra VP, gdje fakat radi, ne ublehari kao Komšić, recimo, kome se slijepo vjeruje, a suštinski ništa ne radi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/11/2023 20:58
Sto mi je to nesto poznato, dobar je on, al su svi oko njega hostapleri i lopovi![]()
Nije Dino jebo mater nekome iz KK Bosne nego je jebo mater KK Bosni koju je unistio zajedno sa menadzerom Raznjatovicem. Lik je sjebo sve cega se dohvatio, doslovno.
- cvrčak_na_hedonizmu
#30235 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Los si primjer uzeo, za pocetak.drug_profi wrote: ↑24/11/2023 21:48 Samo budala ne mijenja misljenje.
I sad sam ja los covjek?
Ako si preko takvog covjeka napredovao ulizujuci mu se, a cijelo vrijeme znas da je kvarnjak i govno ( paralela sa Sebijom preko koje se docepao da bude premijer KS, novinarima pisao da je ne napadaju ), a cim odes jebes mu mater i gledas kako da ga unistis onda si karina i 0 od covjeka.
Ista prica vazi i za firmu ( sdO ) u kojoj radis, znas da je lopovska, al to ti ne smeta 13 - 14 godina, varas i ti ljude uredno, bez te firme bi bio profesor fizickog, a onda odes, osnujes svoju firmu i gledas da ovu staru unistis praveci se da si dobar, a oni losi. Opet si karina. Nemoj da se lazemo.
- drug_profi
#30236 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa sta se tu odnosi na Kiflu?cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/11/2023 22:20Los si primjer uzeo, za pocetak.drug_profi wrote: ↑24/11/2023 21:48 Samo budala ne mijenja misljenje.
I sad sam ja los covjek?
Ako si preko takvog covjeka napredovao ulizujuci mu se, a cijelo vrijeme znas da je kvarnjak i govno ( paralela sa Sebijom preko koje se docepao da bude premijer KS, novinarima pisao da je ne napadaju ), a cim odes jebes mu mater i gledas kako da ga unistis onda si karina i 0 od covjeka.
Ista prica vazi i za firmu ( sdO ) u kojoj radis, znas da je lopovska, al to ti ne smeta 13 - 14 godina, varas i ti ljude uredno, bez te firme bi bio profesor fizickog, a onda odes, osnujes svoju firmu i gledas da ovu staru unistis praveci se da si dobar, a oni losi. Opet si karina. Nemoj da se lazemo.
Otisao covjek u peaku. Pricalo se o njemu kao o mogucem premijeru federacije poslije Fadila.
Znaci bio odan vojnik sistema dok nije skontao za sta radi i ko ga sve folira.
Sta je tacno ispravno po vasem?
- cvrčak_na_hedonizmu
#30237 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
S tobom mogu o Kabiriju da tabirim stvari, ne o KK Bosni. Sta mu je, sto je podivljao ? Jel to hoce da preuzme primat u jevrejskoj zajednici od Fincija pa ispituje teren ? Ne znam, fakat te pitamtramvajtrojka wrote: ↑24/11/2023 22:17Al ovo je prejako covjek bi rekao kako tendeciozno pises kao da se radi o ublehi a ne najjacem košarkaškom menadzeru u evropicvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/11/2023 22:13Od politicara nikome. Karina do karine, izdajnik do izjadnika. Slazem se i za Komsica, sve jasno.last mohicans wrote: ↑24/11/2023 21:43
Jbg, ne trebamo nikome vjerovati, kome ti vjeruješ? Ono, malo je glupa konstrukcija i konstatacija vjerovati nekom političaru uopće. Ja nisam rekao da mu vjerujem, nego da nešto vrijedi. Ne znam da je nekome iz KK Bosne j..mater, a SDA jeste... Kompetencije pokazuje na mjestu ministra VP, gdje fakat radi, ne ublehari kao Komšić, recimo, kome se slijepo vjeruje, a suštinski ništa ne radi.
Nije Dino jebo mater nekome iz KK Bosne nego je jebo mater KK Bosni koju je unistio zajedno sa menadzerom Raznjatovicem. Lik je sjebo sve cega se dohvatio, doslovno.![]()
![]()
![]()
Davali su prevelike ugovore igracima, vidjeli da brod tone, otisli i KK Bosna poslije propala. Raznjatovic moze biti kosarkaski Mino R, al je tako. I to se desavalo cca prije 15-ak godina, tada nije bio najjaci menadzer u Europi.
Zaboravio sam da spomenem Imamovica, to je trio fantastikus sto je sjebo do temelja KK Bosnu.
-
sumirprimus
#30238 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Shvatas da sta god napises ne pika se jer ces u sdfa ocima biti los covjek ,vjerovatno i izdajnik ako nisi pod njihovom linijom? Uostalom vidis kako se ovde na temama jadni zadase objasnjavajuci kako su trojkasi izdajmici, a alternativa je zna se... Oni koji su podijelili bosnu 94te i 95te i dogovorili podjelu i sa hrvstima ali ckepi i ne smiju do kraja ispostovati.drug_profi wrote: ↑24/11/2023 21:48 Samo budala ne mijenja misljenje.
I sad sam ja los covjek?
Zauzvrat su u dejtonu dobili opstine oko sarajeva, taman mjera patriotska
-
sumirprimus
#30239 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Sta? Ne cujem dobro, hocete rec da ste oslobodili?
- cvrčak_na_hedonizmu
#30240 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Cuj sta se odnosni na Kifludrug_profi wrote: ↑24/11/2023 22:28Pa sta se tu odnosi na Kiflu?cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑24/11/2023 22:20Los si primjer uzeo, za pocetak.drug_profi wrote: ↑24/11/2023 21:48 Samo budala ne mijenja misljenje.
I sad sam ja los covjek?
Otisao covjek u peaku. Pricalo se o njemu kao o mogucem premijeru federacije poslije Fadila.
Znaci bio odan vojnik sistema dok nije skontao za sta radi i ko ga sve folira.
Sta je tacno ispravno po vasem?
Sta ima peak, taj "peak" je dosao nakon 10+ godina migoljenja u dokazano lopovskoj stranci bez koje ne bi bio ni profesor fizickog jer ne bi ni zavrsio DiF i to na nacin da se uvukao Sebiji u cmar, a sada je pljuje i hoce da je unisti. Zamisli taj karakter, koja je to ljudska karina.
Usput, cini se da je macku malo bila teleca glava, hoce on jos, da liderise procesima, da bude sef stranke i MVP. Sve je uspio, kapa dolje, kenjajuci po proslosti i polovini svog zivota. Dok je bio kod zelenih stakora isto je ovako lijepo pricao, bio glasan, prehrabri Dino
Nema nas prijatelju, samo sa mnom pricas, a nemam ni glasove u glavi, barem trenutno
Ps. Ako ovom jazavcu vjerujes nije ni cudo da te taj direktor jebao godinama, naivce uvijek naguze na kvrnjaka. Kaze se kleo, da znas.
- drug_profi
#30241 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Idemo licno?
Fali argumenata?
Fali argumenata?
-
sumirprimus
#30242 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nemoj dzaba, gubis vrijeme dzaba, vece su oni patriote od tebe care.
S ljudima ko sto je drug profi bi u pakao, s vama ni drzavu, nema para
-
sumirprimus
#30243 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nemas nijedan
-
A_A_AKCIJA
#30244 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ti fakat ozbiljno sa ovim što je zalutao sa loptaških tema?
- Styling
#30245 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja da sam na Dininom mjestu meni bi kompletna ekipa iz Centra bila sankcionisana.last mohicans wrote: ↑24/11/2023 20:49A kumče i Kemo, oni dobru politiku vode? Baš neki dan šetaju skupa. U NiPu samo Dino nešto vrijedi. Šljama se nakotilo, da Bog sačuva. U SG su recimo sve Ibrini otpaci prešli, sad tapšu Čengića i sokole ga.
-
ljubijankic
#30246 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa imas vise opcije, jedna je recimo da kazes svi su direktori isti a druga moze biti nisam za direktora al moj direktor je najbolji. Uvijek imas opciju da kazes kako se direktor bori za firmu i firmin naroddrug_profi wrote: ↑24/11/2023 21:48 Samo budala ne mijenja misljenje.
I sad sam ja los covjek?
- Haris.ba
- Styling
#30249 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Za sranje u Centru nije znao dok nije izašlo u medijima, a pogotovo ne zna da seljak kojeg je imenovao Okerić postao pohlepan.
-
A_A_AKCIJA
#30250 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ovo sa mobitelom je teški papanluk i krkanluk.
Šta će direktoru u KJKP Rad iPhone?
Nema niti jedno racionalno objašnjenje zašto, osim, daj meni hoću ja.
Pod hitno formirati etičku komisiju i ovo sankcionirati!
Šta će direktoru u KJKP Rad iPhone?
Nema niti jedno racionalno objašnjenje zašto, osim, daj meni hoću ja.
Pod hitno formirati etičku komisiju i ovo sankcionirati!