Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evolution_IV wrote: ↑23/11/2023 17:25
pa sta je skoda, propali brend koji je vw dozvao pameti...
nista oni svoje nemaju i jos cijena visoka, meni se ne svidja jel to tolko tesko prihvatit..
cuj onoga, eto ti dsg nosi ga kuci
Ako ti se ne sviđa ne znači da je loše. Ne sviđa se ni meni previše, ali je dobro auto. Nema ni tvoj model mazde skoro ništa svoje pa opet voziš i hvališ
nije lose naravno, meni najvise smeta cijena na njima...
samo nek meni ne pametuje, cuj ja ne kontam sta skoda nudi
i kao ako imas 2 djece, ne moze ti nista osim skode valjat, ne mogu sranja i preseravanja, doduse vecini zena odredi sta ce kupit jer su strunjeni
Evolution_IV wrote: ↑23/11/2023 17:25
pa sta je skoda, propali brend koji je vw dozvao pameti...
nista oni svoje nemaju i jos cijena visoka, meni se ne svidja jel to tolko tesko prihvatit..
cuj onoga, eto ti dsg nosi ga kuci
Ako ti se ne sviđa ne znači da je loše. Ne sviđa se ni meni previše, ali je dobro auto. Nema ni tvoj model mazde skoro ništa svoje pa opet voziš i hvališ
i kao ako imas 2 djece, ne moze ti nista osim skode valjat, ne mogu sranja i preseravanja, doduse vecini zena odredi sta ce kupit jer su strunjeni
Naravno da ne moze, za tu cijenu. Jer nemas sta drugo kupit tih dimenzija i motorizacije. Ende.
Ko ima veci budzet nece ni pogledat skodu.
B6Redhell wrote: ↑23/11/2023 19:10
Neki dan vi mazdasi ste hvalili svoje inzinjere. A kudili vw i vag.
Sta su oni napravili. A sad se hvalis matrix farovima na mazdi . Fenomen ste..
Naravno da ne moze, za tu cijenu. Jer nemas sta drugo kupit tih dimenzija i motorizacije. Ende.
Ko ima veci budzet nece ni pogledat skodu.
ma boli me kurac ba, nek stavlja one sjedalice u kontru jer su djeca od secera, pa ne smiju one male
@Throttle -aš. Ona tema na moto mrtva. Nego sta je sa suzukija. Kakva je situacija. Jesi li ga uspio ganjati išta. Kratke relacije itd.. ..
doduse sad je vrijeme katastrofa i nista od toga sigurno..
A vag pravi svoje farove ?
Jok japanski stanley ih pravi..
nego za te matrix. Ko ih dizajnira. Nesto izvrces temu sad.
B6Redhell wrote: ↑23/11/2023 19:18
@Throttle -aš. Ona tema na moto mrtva. Nego sta je sa suzukija. Kakva je situacija. Jesi li ga uspio ganjati išta. Kratke relacije itd.. ..
Suzuki je na cesti stalno, makar po gradu, ako ne pada
Nije vrijeme za duzih ruta, snijeg moze svakog trena zapadat
Meni i nije toliko hladno koliko su hladne gume i asfalt pa zna malo bjezat ako zesce zavrnem gas. Neka ga na suhom dok ne ugrije
B6Redhell wrote: ↑23/11/2023 19:18
Suzuki je na cesti stalno, makar po gradu, ako ne pada
Nije vrijeme za duzih ruta, snijeg moze svakog trena zapadat
Meni i nije toliko hladno koliko su hladne gume i asfalt pa zna malo bjezat ako zesce zavrnem gas. Neka ga na suhom dok ne ugrije
Ma ja čuvati se. Hladno za gume sigurno. Ja sam prije dvije tri hefte na poso išo dva dana. Ali vec sad ujutro mrazevi. Nemoze..
A vag pravi svoje farove ?
Jok japanski stanley ih pravi..
nego za te matrix. Ko ih dizajnira. Nesto izvrces temu sad.
Nacrta ih neko inouse a proizvede dobavljac, ko kod svih proizvodjaca.
Samo sto su kod svaba doplata od 6 hiljada a japanaca od 3 ili vec u paketu.
A onda pogledaš šta sve piše na naslovnoj, bukvalno nema lošeg auta, a svako totalno različito... E brale moj, ta vremena se više nikada neće ponoviti, nažalost.