Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koji su motivi ovog Kabirija? Shvatam da u hercegovini ima zainteresovanih za kenjanje po Sarajevu, ali ne mogu vjerovati da ovo radi za njihovu ljubav?
Sta je njega licno pogodilo da misli da moze siljiti kurac ko da je u Ramali?
Stvarno nit znam čovjeka, nit mislim branit njegov lik i djelo. Zabavno mi je što ove filoustaše po Mostaru moraju trpiti i podršku prideovima i moraju zatomiti svoje simpatije iz ww2 jer je on kao mecena. Osobno mislim da je samo figura, nečija lutka, a po pitanju rata na bliskom istoku običan fanatik kakvih imamo i na forumu
Taj spoj ultrasa i njega je vise nego komican. Znaci to da je gej nije glasina?
Nisam ni mislio da ces braniti, nego mi ne izgleda ko tipican strani investitor koji dolaze kod nas. Voli se previse petljati u dnevnu politiku od ijednog. A kontam mostar je ipak mala carsija, lakse se sazna.
Dakle, to sto kazes da je necija lutka ima smisla, jer da je lik od biznisa, ne bi imao vremena za ove gluposti.
Koji su motivi ovog Kabirija? Shvatam da u hercegovini ima zainteresovanih za kenjanje po Sarajevu, ali ne mogu vjerovati da ovo radi za njihovu ljubav?
Lik je inace stava da jevreji u Sarajevu i drugim mjestima gdje muslimani čine većinu u BiH žive u strahu
Ovo im je izrekao tokom obilježavanja 70 god izraela ove godine; ljudi su ga naravno otpilili
Inače bogataš, nezz je li on ili mu je neko u familiji LGBT al je i kao što vidimo drama queen
..joooj hoce bit dreke...samo kad budu trazili Bas Carsiju nazad u restituciji
Nemojte ti i sumir piti iz iste boce. Hoce herpes.
Lik je inace stava da jevreji u Sarajevu i drugim mjestima gdje muslimani čine većinu u BiH žive u strahu
Ovo im je izrekao tokom obilježavanja 70 god izraela ove godine; ljudi su ga naravno otpilili
Inače bogataš, nezz je li on ili mu je neko u familiji LGBT al je i kao što vidimo drama queen
Stvarno nit znam čovjeka, nit mislim branit njegov lik i djelo. Zabavno mi je što ove filoustaše po Mostaru moraju trpiti i podršku prideovima i moraju zatomiti svoje simpatije iz ww2 jer je on kao mecena. Osobno mislim da je samo figura, nečija lutka, a po pitanju rata na bliskom istoku običan fanatik kakvih imamo i na forumu
Taj spoj ultrasa i njega je vise nego komican. Znaci to da je gej nije glasina?
Nisam ni mislio da ces braniti, nego mi ne izgleda ko tipican strani investitor koji dolaze kod nas. Voli se previse petljati u dnevnu politiku od ijednog. A kontam mostar je ipak mala carsija, lakse se sazna.
Dakle, to sto kazes da je necija lutka ima smisla, jer da je lik od biznisa, ne bi imao vremena za ove gluposti.
Ja sam čuo da mu je brat, ali evo svi insinuiraju da je on.
Koliko je tebi godina?
Jos maloljetan sto? Regrutujes u Spahije ili janjicare?
Ovi nikako da pokažu jedan video u komadu koji pokazuje dolazak iz bolnice i ulazak u tunel. Ovaj posljednji lik prekide taman na izlazu iz tunela i još izjavi da se sada tuda ne može izaći Kako znamo gdje je ovaj tunel? Vjerovat ćemo na riječ čovjeku koji je kalendar nazvao spiskom terorista, a okno lifta tunelom? Znamo da ispod bolnice možda i postoje neki tuneli koje su izraelci nekada davno sami napravili. Za sada nismo vidjeli dovoljno dokaza da ulaze i pokazuju čak i taj koji su sami napravili i da je zaista korišten, a pogotovo kao komandni centar. Prošlo je već previše vremena a još uvijek nema integralnog snimka od bolnice do dijelova tunela.
Zasto se ne pokrene postupak protjerivanja ovog doticnog stranog drzavljanina koji prijeti i napada instituciju gradonacelnika glavnog grada ove drzave
Sto se tice tunela ispod bolnice bivsi presjednik teroristicke drzave je rekao u intervjuu kod Amanpur da su oni izgradili bunkere ispod bolnice https://youtu.be/cVG7duZ-u2U?si=sUdyJXILsw3gO5r5
Mene interesuje da li je neko sa foruma otisao da izraelske ambasade da izjavi saucesce zbog ubijenih neduznih civila u teroristickom napadu Hamasa?Da li je neko otisao do ambasade Njemacke,SAD,Britanije....da se raspita da li znaju nesto o njihovim gradjanima koje su oteli teroristi?
Da li te drzave imaju pravo i obavezu da napadnu Hamas zbog svojih otetih gradjana?
zarko.filip wrote: ↑23/11/2023 01:06
Mene interesuje da li je neko sa foruma otisao da izraelske ambasade da izjavi saucesce zbog ubijenih neduznih civila u teroristickom napadu Hamasa?Da li je neko otisao do ambasade Njemacke,SAD,Britanije....da se raspita da li znaju nesto o njihovim gradjanima koje su oteli teroristi?
Da li te drzave imaju pravo i obavezu da napadnu Hamas zbog svojih otetih gradjana?
Sto su se cetniculjci razmahali po forumu..
A i Sratko opet kao prijeti.
Tanka je linija izmedju teroriste i borca za slobodu. Prema Zenevskoj konvenciji, Palestinci imaju pravo na oruzani otpor protiv okupatora. A posto okupator koristi "civile" u sluzbi daljnje okupacije, pitanje je ko je tu civil uopste. Zanimljiva taktika okupatora: saljes civile da okupiraju tudju zemlju, ako ima problema, posalji vojsku. Ako slucajno civili poginu, onda je suprotna strana teroristicka, pa onda mozes vojsku koristiti da se "osvetis." Pomaze i naravno kad lazes o brojevima stradalih, nacinu stradanja, pomaze cak i kad ih sam ubijas da izgleda gore.
zarko.filip wrote: ↑23/11/2023 01:06
Hamas samo brani svoj narod. Fatah izdajnici se više brinu o tome da preuzmu vlast u Gazi (ako išta od nje ostane) po završetku agresije i genocia nego o svom narodu koji krvari, gine i raseljava se.