Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
HD_2015

#76 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by HD_2015 »

Zašto je ovo na podforumu "Religija".

Da se kojim slučajem radi o univerzitetskim profesorima, da li bi bilo pod "Nauka i edukacija" ili da su u pitanju ljekari da li bi bilo pod "Zdravlje" ?
iClass

#77 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by iClass »

apsidejzi wrote: 21/11/2023 10:07 Znaci, Damir klasicni balkanac. Zena ode psihologu. VJerniku jer i ona je vjernica, pa nekako lakse. Da se pozali na balkanca. Ona se malo zaljubi. Damir to sazna i izbaci je iz kuce (bez marame). Ona uplakana zovne psihologa, on je ozeni i pocne prijetiti svima kako je sada njegova, kao i 9 prethodnih koje je imao.

To je moj zakljucak na osnovu ove tri stranice i medjusobnih prepucavanja koje su imali. Nemam pojma jel to istina, ali taj zakljucak dolazi nakon dosadasnjeg procitanog. Spremaj kokice :D
Image
Ovo je samo rekao ovaj Edin, tako da nije potvrđeno.
mali_balon

#78 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by mali_balon »

musliman_normala wrote: 21/11/2023 10:09
mali_balon wrote: 21/11/2023 09:19
Chloe wrote: 21/11/2023 09:15 Ček. On je neki "iscjelitelj", Šta li?
Drugog tipa supruga ostavila zbog njega, i ovaj ga krivi da je on to nekim "svojim moćima" uzrokovao. :-)
Opet taj "iscjelitelj" svoju suprugu drži zatoçenu iz nekih razloga i najavljuje ubistvo, javno pišući na društvenim mrežama... :shock: :? Sve skupa užasno.... :facepalm:
Odo sve k vragu.
Navodno psiholog....zena ova sto ju je zatvorio i sto ce je silovati fakat jeste psiholog zavrsena skola i sve sto treba za idiota se ne zna...
Ali tako je kod ovih vjerika pod uticajem saudije.....i ostalih kozojeba....svi su neki ucenjaci isjelktelji Kur'anom itd....kolektivno zatupljeni
Nema ovaj veze sa Saudijom... ali nek ti pljuješ u dalj.
Ima ima...sve te novotarije su dosle sa demokratijom...i saudijskim parama u njihovim uticajem...ti ucenjaci iscjelitelji i vjerski psiholozi
Last edited by mali_balon on 21/11/2023 10:17, edited 1 time in total.
Chloe
Photo mod

#79 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Chloe »

HD_2015 wrote: 21/11/2023 10:12 Zašto je ovo na podforumu "Religija".

Da se kojim slučajem radi o univerzitetskim profesorima, da li bi bilo pod "Nauka i edukacija" ili da su u pitanju ljekari da li bi bilo pod "Zdravlje" ?
:thumbup: ... slučaj kao x drugih ...

samo je riječ o ljudima koji prakticiraju vjeru,
i sa istim problemima se nose na način koji je njima prihvatljiv.
apsidejzi

#80 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by apsidejzi »

iClass wrote: 21/11/2023 10:12
apsidejzi wrote: 21/11/2023 10:07 Znaci, Damir klasicni balkanac. Zena ode psihologu. VJerniku jer i ona je vjernica, pa nekako lakse. Da se pozali na balkanca. Ona se malo zaljubi. Damir to sazna i izbaci je iz kuce (bez marame). Ona uplakana zovne psihologa, on je ozeni i pocne prijetiti svima kako je sada njegova, kao i 9 prethodnih koje je imao.

To je moj zakljucak na osnovu ove tri stranice i medjusobnih prepucavanja koje su imali. Nemam pojma jel to istina, ali taj zakljucak dolazi nakon dosadasnjeg procitanog. Spremaj kokice :D
Image
Pa dobro, nista nije potvrdjeno, al kako u nas kazu, gdje ima dima ima i vatre. Ne mislim ja da je Damir cvjeckica, al to nema ni veze. Hajmo malo veselih tema da zaboravimo ovu Palestinu. Dotuzilo vise. Vrijeme da se forum fokusira na bitne stvari :lol: VIdices sad kad ova tema eksplodira. Ruski rat zaustavio koronu, Palestinski rat zaustavio ruski rat, Edin zaustavio palestinski rat na forumu :) Samo prati sad kad se svi upale.

Levati imaju javni fejsbuk i bukvalno svako moze svo smece procitati sta salju jedni drugima :lol:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#81 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Bobi »

Ono piskaranje po FB ima elemenata krivicnog djela, to je vec odavno trebalo biti u hapsani ispod sijalica :D.
mali_balon

#82 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by mali_balon »

iClass wrote: 21/11/2023 10:12

Image
Pa i da ju je izbacio nije njegovo da je uzima pod zastitu ima babu zivog.....koliko se ja razumijem u te stvari....pa treba pred svjedocima valja da kaze da se razvodi...helem ovo je sve safunjara do prijetnji...
ovo sa ovom Aidom je vec za ozbiljnog krivicnog gonjenja....
Chloe
Photo mod

#83 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Chloe »

Bobi wrote: 21/11/2023 10:16 Ono piskaranje po FB ima elemenata krivicnog djela, to je vec odavno trebalo biti u hapsani ispod sijalica :D.
To je ono što mene zanima, šta je poduzeto po tom pitanju?
Hoće li pasti mrtva glava pa opet ibrećenje i kukanje.
Bobi
Forum administrator

#84 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Bobi »

Chloe wrote: 21/11/2023 10:20
Bobi wrote: 21/11/2023 10:16 Ono piskaranje po FB ima elemenata krivicnog djela, to je vec odavno trebalo biti u hapsani ispod sijalica :D.
Mislim da je gomila ljudi zvalo policiju, policija postavlja genericka pitanja,zapise, da neke upute i to je to. Ja vala ne zvao, oni kao da imaju napisano kako da te otkace da nista ne poduzimaju :D.Ono daju upute u stilu "recite Aidi da ode od njega" ili " Ako je vidite recite joj nek iskoci kroz prozor" i tako te neke budalestine :D.
tindbe

#85 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by tindbe »

narod voli budale, kretene i krkane
kad se sjetim kolko se podržavao onaj što je pješe na hadž išao, a tip totalna izgoretina, džaba pričat ikom :lol:
Chloe
Photo mod

#86 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Chloe »

Bobi wrote: 21/11/2023 10:24
Mislim da je gomila ljudi zvalo policiju, policija postavlja genericka pitanja,zapise, da neke upute i to je to. Ja vala ne zvao, oni kao da imaju napisano kako da te otkace da nista ne poduzimaju :D.Ono daju upute u stilu "recite Aidi da ode od njega" ili " Ako je vidite recite joj nek iskoci kroz prozor" i tako te neke budalestine :D.
Kao Adimna bih te zamolila da temu prebaciš na neki drugi PDF, nije joj mjesto na Religiji. :trepkamtrepuškama:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#87 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by JoseMujica »

iClass wrote: 21/11/2023 06:43 Evo šta je čovjek pisao sinoć, ima još gorih stvari na profilu, je li ovo za policiju?
Prijetnje da će silovati i ubiti svoju suprugu više puta ponovljenje.
Image
Image
ovo ne samo da je za policije, već nakon policijske obrade i za neuropsihijatrije :-)
sumirprimus

#88 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by sumirprimus »

heh kako lik ogoli svo licemjerstvo nazov tradicionalne sredine i laznog morala heh

na stranu sto je manijak i prijeti otvoreno, opasan po okolinu,sta god mu cilj i ko god mu cilj bio.
tramvajtrojka

#89 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by tramvajtrojka »

sumirprimus wrote: 21/11/2023 10:31 heh kako lik ogoli svo licemjerstvo nazov tradicionalne sredine i laznog morala heh

na stranu sto je manijak i prijeti otvoreno, opasan po okolinu,sta god mu cilj i ko god mu cilj bio.
e sad ces vidjet scena iz sapunice kad se ispostavi da je ovoj novoj zeni napravio dijete :mrgreen: kad krenu priče svako dijete ima svoju nafaku :oops:
Chloe
Photo mod

#90 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Chloe »

tindbe wrote: 21/11/2023 10:29 narod voli budale, kretene i krkane
kad se sjetim kolko se podržavao onaj što je pješe na hadž išao, a tip totalna izgoretina, džaba pričat ikom :lol:
Zanimljivo rezonovanje. :mrgreen:

Koliko je ovakvih slučajeva kod ljudi koji prakticiraju vjeru, a koliko kod onih koji od vjere nose samo imena. :?

Razumijem da se od "vjernika" očekuje ljudskost, moral, i šta sve ne, al i oni su prije svega ljudi.
Bobi
Forum administrator

#91 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Bobi »

Chloe wrote: 21/11/2023 10:30
Bobi wrote: 21/11/2023 10:24

Kao Adimna bih te zamolila da temu prebaciš na neki drugi PDF, nije joj mjesto na Religiji. :trepkamtrepuškama:
Mrsko mi :lol: , sad cu napisat stotinu razloga zasto :D, glumim malo sluzbenika :D.Koji drugi :D ?
DaysleepeR

#92 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by DaysleepeR »

JoseMujica wrote: 21/11/2023 10:30
iClass wrote: 21/11/2023 06:43 Evo šta je čovjek pisao sinoć, ima još gorih stvari na profilu, je li ovo za policiju?
Prijetnje da će silovati i ubiti svoju suprugu više puta ponovljenje.
Image
Image
ovo ne samo da je za policije, već nakon policijske obrade i za neuropsihijatrije :-)
Gori je post od onog drugog lika sto puta.
Ta količina zatucanosti i srednjovjekovnog mindseta je porazan.
Bezbeli lik radi u nekom ministarstvu, i onda nije ni čudo što nam je ovako.
DaysleepeR

#93 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by DaysleepeR »

Chloe wrote: 21/11/2023 10:34

Koliko je ovakvih slučajeva kod ljudi koji prakticiraju vjeru, a koliko kod onih koji od vjere nose samo imena. :?

Razumijem da se od "vjernika" očekuje ljudskost, moral, i šta sve ne, al i oni su prije svega ljudi.
Hoćemo li onda konačno vjeru, vjernike i vjerske zajednice početi tretirati kao i sve ostale ljude?
Pa da se malo ukinu ničim zaslužene privilegije, počne plaćati porez državi i sl?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#94 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by konektovan »

mali_balon wrote: 21/11/2023 10:13

Navodno psiholog....zena ova sto ju je zatvorio i sto ce je silovati fakat jeste psiholog zavrsena skola i sve sto treba za idiota se ne zna...
Ali tako je kod ovih vjerika pod uticajem saudije.....i ostalih kozojeba....svi su neki ucenjaci isjelktelji Kur'anom itd....kolektivno zatupljeni
Ima ima...sve te novotarije su dosle sa demokratijom...i saudijskim parama u njihovim uticajem...ti ucenjaci iscjelitelji i vjerski psiholozi
100%
sumirprimus

#95 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by sumirprimus »

tramvajtrojka wrote: 21/11/2023 10:33
sumirprimus wrote: 21/11/2023 10:31 heh kako lik ogoli svo licemjerstvo nazov tradicionalne sredine i laznog morala heh

e sad ces vidjet scena iz sapunice kad se ispostavi da je ovoj novoj zeni napravio dijete :mrgreen: kad krenu priče svako dijete ima svoju nafaku :oops:
pazi price i u komentarima :-) to i dalje trazi vjersko objasnjenje, wtf ba ovo su srednjovjekovna prepucavanja? :skoljka:
Chloe
Photo mod

#96 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Chloe »

DaysleepeR wrote: 21/11/2023 10:36
Chloe wrote: 21/11/2023 10:34

Hoćemo li onda konačno vjeru, vjernike i vjerske zajednice početi tretirati kao i sve ostale ljude?
Pa da se malo ukinu ničim zaslužene privilegije, počne plaćati porez državi i sl?
A ne tretiraju se? Zakonom su zaštićena skupina građana, imaju neke benefite i privilegije? :?

Molim te uputi me gdje mogu dobiti te Zakone na uvid.
iClass

#97 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by iClass »

Šta je konkretno u ovom slučaju stvar koju povezuješ sa saudijskim parama i vehabizmom?
sumirprimus

#98 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by sumirprimus »

jarane, ispade dodik u pravu :D :skoljka:
ovo i jeste za ismijavanja, kako god vi shvatili, za sve ostalo ima drzava sa svojim sluzbama da rjesava.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#99 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by konektovan »

iClass wrote: 21/11/2023 10:40

Šta je konkretno u ovom slučaju stvar koju povezuješ sa saudijskim parama i vehabizmom?
Zatucanost,..eto sta.
Chloe
Photo mod

#100 Re: Edin Tule - pokvarenjak ili psiholog

Post by Chloe »

Chmoljo wrote: 21/11/2023 10:08
DaysleepeR wrote: 21/11/2023 09:57 Uopšte mi je nejasno što ste se na mene okomili.

Ovu je ženu zaveo predator jer je mlada i neiskusna, uskočila je kao curica u brak rodila 5 djece, u životu se očigledno nije susrela sa flertom, naravno da se desilo ovo što se desilo.

Hajmo sad o Tuli i okanite se mene, dobili ste materijal za čitanje, nemam ja živaca sa pet ljudi da se dopisujem.
nije se ba niko na tebe okomio, nego si počeo dijeliti dijagnoze lijevo i desno, koje su niđe veze.

ovo se dešava redovno, vjernicima, nevjernicima, ovim onim. ti samo našao za shodno da komentarišeš jer je ona pokrivena.

kao da je seksualno iskustvo mjera za mentalnu zrelost.
:thumbup:
Locked