vjeshalica wrote: ↑17/11/2023 20:35Ima jedan detalj sto doticni nadrisofer ne zna jer je los sofer a to je:muha_sa wrote: ↑17/11/2023 20:24Koji mrtvi ugaoThorgerson wrote: ↑17/11/2023 20:16
A ti znas da je brzo vozila? Kako? Ako se na snimku vidi da se brzo zaustavlja.
Ne brani niko doticnu, nego samo govorimo da se ovo najnormalnijem vozacu moze desiti. Mrtvi ugao, mrak, neosvjetljenost, zaslijepljen svjetlima iz suprotnog pravca...
Uostalom, ocito je da nisi vozac. Pa mozda da onda i ne ostavljas komentare o temi u koju nisi upucena.covjek haman prešo preko pješackog kad ga je opalila (ne do mi bog da opravdavam šetnju pješaka na njegovo crveno
) al mi vozaci moramo razmišljat u vožnji o vožnji i cetvero oci otvorit.
Covjek nije iskocio sa trotoara pod auto vec je laganini prelazio--jel corav, jel dementan il se ciko zamislio veze nemam al je na vozacu da pazi i na vrijeme uoci pješaka
Ovo piše muhenzi koji vozi 50 godina ovim gradom--da ne bude ono--laHko ti je pricat jer nisi vozac![]()
Da se ne dodaje gas pred raskrsnicom u smislu ubrzavanja. Vrlo bitan detalj. Pred raskrsnicom se dovoljno uspori za svaki slucaj bez obzira da li je svjetlo upaljeno za prolaz. Ova je ocito dobro vidjela otvoren semafor i pozurila,jer neposredno nakon sto je prosla liniju semafor je poceo da upozorava da uskoro prestaje prolaz.
Nisam sporac-naprotiv
isto tako i pred raskrsnicom--al hajd--bježim dok me nisu ovi mladi napali da se foliram