Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evolution_IV wrote: ↑15/11/2023 15:58
ti znas najbolje, nastavite da serete seronje
kurcina je moja a ne bmw za mazdu 3
zato i nema prodavanja, ne da mi se s papcima nadvikavat...
Ne sekiraj se....nece te niko kontaktirati za tu a i nizu cijenu sigurno.
Papci su samo vlasnici mazde koji su umisljeni, do te mjere i ubjedjeni da su vam .azde rucno sastavljene u Fuchu..
Naravno da necu, da mi dodju i porede nesto i rokaju cijenu...
mi umialjeni, slusas li sebe, mazda 3 ova ima veci gepek, vise mjesta za glavu nazad, jeftinija, duza garancija, bolja sasija, bolji motor...sta ti jos treba...
Evolution_IV wrote: ↑15/11/2023 15:58
ti znas najbolje, nastavite da serete seronje
kurcina je moja a ne bmw za mazdu 3
zato i nema prodavanja, ne da mi se s papcima nadvikavat...
Papci su samo vlasnici mazde koji su umisljeni, do te mjere i ubjedjeni da su vam .azde rucno sastavljene u Fuchu..
mi umialjeni, slusas li sebe, mazda 3 ova ima veci gepek, vise mjesta za glavu nazad, jeftinija, duza garancija, bolja sasija, bolji motor...sta ti jos treba...
Evolution_IV wrote: ↑15/11/2023 15:26
a za kolko treba prodavat, vi bas strunjeni likovi...golf trendic lajniĆ se prodaju haman 20k 1.6tdi, o cemu pricate...
kome se ne svidja nek proseta, auti ovi su dobri i prakticni, nastavite sa serendanjem...
Neki dan kupljen golf VI 2012 za 14 000 KM, slicne kilometraze od prvog vlasnika, 1.6 tdi...
Golf je za ovo Bmw..
I znas kad ce je prodati za ove pare,...nikad, ni priblizno. Isto ko sto ti mislis da mozes dobiti 17 za mazdu od starog,...
Golf VI je obična gola kurčina za Mazdu 3 BL.
U svakom nivou opreme i motorizacije.
Jedino Golf R je van klase.
A MPS jede GTI-ja za doručak.
2.2 184 jede GTD-a za doručak, 70 Nm više i to u 300 rpm širem bandu.
oprema naravno
Je li ovo uporedjujes sa fabiom???
prije ce se deset fabija prodati nego sto ce neko doci da vidi onu mazdu
konektovan wrote: ↑15/11/2023 17:09
Sta ga ti lozis..
Ne ložim.
Sve da vozi od pradjeda ili od druga, šta se ima kome pravdati. Boli ga kurac.
Sa druge strane, glupe fore na račun Mazde su toliko preplavile forum da više nemaš šta drugo ni pročitati. I najbolju foru ako plasiraš 100 puta postane smaranje.