Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote: ↑12/11/2023 16:49
Ma generalno serendanje neko
A ne moze ga si niko priustiti
Ne znam jel se zajebavaš ili ne ali ovakav rezon je često prisutan i ne mogu da ga skontam.
Kao ako imaš 100+ hiljadarki za novo auto onda smiješ reći da ti je ružan i da ga ne bi kupio. Ali ako nemaš tu lovu, nemaš pravo glasa i mora ti svako skupo auto biti odlično.
skafiskafsnjak wrote: ↑12/11/2023 16:49
Ma generalno serendanje neko
A ne moze ga si niko priustiti
Ne znam jel se zajebavaš ili ne ali ovakav rezon je često prisutan i ne mogu da ga skontam.
Kao ako imaš 100+ hiljadarki za novo auto onda smiješ reći da ti je ružan i da ga ne bi kupio. Ali ako nemaš tu lovu, nemaš pravo glasa i mora ti svako skupo auto biti odlično.
Naravno da imas pravo reci.
Ali nas narod je poznat po tome da sere po necemu samo et onako
Ne znam koja je to dijagnoza.... ali upoznao sam licno mnogo slucajeva.
Sere sere, pa za koju godinu kupi to isto
Mislim, ovo iznad je malo i zajebancija, ali redom nas ima takvih ahaha
skafiskafsnjak wrote: ↑14/11/2023 04:25
Serendanje je kada za takvo auto kažeš da je loše, jer je objektivno odlično i luksuzno. Ali dizajn je druga stvar i valjda bez obzira na platežnu moć mogu reći da je ružno ma koliko dobro bilo. Naravno da ću reći da ga ne bih kupio ako mi je ružno jer da imam toliko para mogu naći ljepše direktne konkurente ili nešto treće.
skafiskafsnjak wrote: ↑14/11/2023 04:25
Serendanje je kada za takvo auto kažeš da je loše, jer je objektivno odlično i luksuzno. Ali dizajn je druga stvar i valjda bez obzira na platežnu moć mogu reći da je ružno ma koliko dobro bilo. Naravno da ću reći da ga ne bih kupio ako mi je ružno jer da imam toliko para mogu naći ljepše direktne konkurente ili nešto treće.
Karikaturist wrote: ↑14/11/2023 13:53
Pa koliko kosta to auto pa ga niko ne moze priustiti!?
Recimo ovaj glomazni i ružni BMW XM(žali Bože imena), košta toliko da ga većina nas ne može priuštiti. Naravno uvijek će se naći neko ko može i ima lovu da kupi 5 komada i da ne osjeti.
Jedino ako si slijep je dobar, vizualno nema ugla da nije grdan a unutra sve sami displeji, plus što je dobio na težini a izgubio driving feedback. Realno novi M2 to više nije sad je samo lite verzija M3. Prošla generacija je zadnji M2 i očekivano biće dobra investicija za kupiti.
Ne niko od nas nije vozio M2 ali 99% auto novinara se slaže u tome da je to jako sposoban auto ali koji je izgubio svoju core messenge.