Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
zenit dozic

#40526 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by zenit dozic »

BarbaDue wrote: 12/11/2023 01:47
Bobi wrote: 12/11/2023 01:15
BarbaDue wrote: 11/11/2023 23:12 Uporedo sa Izraelom, vlasnici i moderatori Kliksa brišući teme vezane za bojkot Cionista čine zločine!!!!!
Znam kako se osjćaš. i meni obrišu gomilu postova, kažu da trolam,...cccc :skoljka:
Nije post, obrisana je tema o bojkotu izraelskih proizvoda.

Kome u Bosni smeta takva tema u pi...materinu!!??
Znaci cenzura i kod nas
Svaka cas klitorisu :sax:
GandalfSivi

#40527 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by GandalfSivi »

BarbaDue wrote: 11/11/2023 23:12 Uporedo sa Izraelom, vlasnici i moderatori Kliksa brišući teme vezane za bojkot Cionista čine zločine!!!!!
Znam kako se osjćaš. i meni obrišu gomilu postova, kažu da trolam,...cccc :skoljka:

Izraelskih proizvoda? Cola, Uniliver i ostali koji u sebi imaju jevrejski kapital. To ti je definicija antisemitizma…
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#40528 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Truba »

Ovo s kanalom mi je novost
:run:
BarbaDue

#40529 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BarbaDue »

GandalfSivi wrote: 12/11/2023 02:10

Izraelskih proizvoda? Cola, Uniliver i ostali koji u sebi imaju jevrejski kapital. To ti je definicija antisemitizma…
Tu definiciju uspostavljaju ljudi koji su na Palestinskoj zemlji stvorili Izrael a koji sada kontrolišu google,cnn a možda već i ChatGPT!!!
breba

#40530 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by breba »

DebelinJoe wrote: 12/11/2023 00:54
HelaS wrote: 12/11/2023 00:25
DebelinJoe wrote: 12/11/2023 00:01 Image

Ovaj kanal se zaista gradi...
Šta se bolan gradi, pa bio bi dugačak min. 200 km. Plus dubina, plus širina kanala :-)

Image

It has been revealed that the Ben Gurion Canal, which opens to the Red Sea from the Gaza-Ashkelon line, is behind Israel's genocide and dehumanization plan in Gaza. Within the scope of the plan, Israel aims to push Egypt further into a corner by eliminating Suez in the global trade and energy corridor and becoming a global trade and energy logistics center. Experts are of the opinion that this situation will shake the strategic-energy balance of China's Belt and Road Project and the Mediterranean, along with the Strait of Hormuz, which is the transfer point of 30 percent of the world's energy, and may trigger a global war.[

https://www.turkiyenewspaper.com/politics/16892

Ima i Sjeverna ruta preko ruskih voda, i sama se "gradi" topljenjem leda. Bice spremna za deceniju, dvije. Kad nam pricaju da su klimatske promjene glupa zapadnjacka prica, kome to odgovara?

https://www.aljazeera.com/features/2022 ... ing-arctic
MUNAFIK

#40531 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by MUNAFIK »

Nevjerovatan broj ljudi u Londonu se skupio protiv genocida...

Ma širom svijeta milioni ljudi šire istinu o CIONISTIMA... Izrael i cionisti su ponovo izgubili javnost... Lazi se vise ne prodaju lahko.

Kako god ovo završilo u Gazi Izrael je izgubio još više, a posebno jer ljudi se masovno edukuju o ovome i prave jadnu razliku izmedju cionista i jevreja.

Cionisti su nacisti 21 vijeka!

I tako dok milioni ljudi pozivaju na mir, Izrael ih naziva skupovima mržnje! Pravi potez :izet:
Bossona

#40532 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bossona »

Njegovo ime je Uzi Rosha, odvjetnik i izvršni direktor tvrtke One-Compliance u gradskom području New Yorka. Također je osnovao tvrtku Aviv Compliance 2017.

Ovo je pravo lice Zionist-e,.......

belfy

#40533 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by belfy »

palermo wrote: 11/11/2023 18:47
belfy wrote: 11/11/2023 18:27
palermo wrote: 11/11/2023 11:12

Dina ti, ciji ti stav iznosis ? Partijski, centrale, komsije ?
Nema ovdje nikakve odbrane, to sto necu otici na koncert izraelske pjevacie je moj izraz podrske palestinskom narodu. Sta je problem ?Sto to kazem ?
pa, problem je taj sto je to bojkot nicega. nisi znao ni da postoji, a sve i da si znao ne bi ti bila bitna niti bi isao na nju. ali ti bojkotujeees! i, onako usput, osudjujes oni koji su znali za nju sto su otisli na koncert... kako se ne smijati takvom razmisljanju? a pogotovo onome koje se nece promijeniti nakon sto se ukaze na nelogicnosti istog?
Koga sam osudio sto je otisao na koncert ? Sta vise, citava prica je pocela time da su retoricki napadnuti oni koji su izrazili misljenje da nije bilo mjesto i vrijeme za izraelsku pjevacicu.

Drugo, rekoh, veze.nemam ko je Dzasmin, al sve da sam njen veliki fan ne bih juce otisao na koncert jer time izrazavam protest protiv politike i djelovanja Izraela. Mislim, sve sam ovo napisao, ne znam ni sam sto ponavljam.

I zadnje, nisam osjetljiv na smijanje meni...ti slobodno....
ti se malo i zahebavas, ali jos je gore sto ne kontas...

jarane, ti si rekao drugima da trebaju da bojkotuju, a tek onda da bi i ti sam bojkotovao (mada sam poredak i nije bitan). a onda, nakon toga, i sam potvrdio da nemas pojma ni ko je ona, niti bi isao na njen koncert (bilo ovo sranje na bliskom istoku ili ne!?). citas li ti sta napises? evo, cak i ovdje to isto ponavljas... "kad bi bio njen fan"... ALI NISI! no, ipak bi da kazes...

ajde da ja to tebi probam prostije objasniti. to ti je kao da bojkotujes jedenje kamila ili nosenje kilta ili jedenja insekata... ne mozes bojkotovati ono sto sam i ne upraznjavas. mozes samo glumiti i laprdati da to radis. i mozes samo prozivati one koji su bili na koncertu. to je isto kao da katolik kaze da bojkotuje namaze hebemu... nigdje veze s mozgom, jel tako?
palermo

#40534 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by palermo »

belfy wrote: 12/11/2023 06:17
palermo wrote: 11/11/2023 18:47
belfy wrote: 11/11/2023 18:27

pa, problem je taj sto je to bojkot nicega. nisi znao ni da postoji, a sve i da si znao ne bi ti bila bitna niti bi isao na nju. ali ti bojkotujeees! i, onako usput, osudjujes oni koji su znali za nju sto su otisli na koncert... kako se ne smijati takvom razmisljanju? a pogotovo onome koje se nece promijeniti nakon sto se ukaze na nelogicnosti istog?
Koga sam osudio sto je otisao na koncert ? Sta vise, citava prica je pocela time da su retoricki napadnuti oni koji su izrazili misljenje da nije bilo mjesto i vrijeme za izraelsku pjevacicu.

Drugo, rekoh, veze.nemam ko je Dzasmin, al sve da sam njen veliki fan ne bih juce otisao na koncert jer time izrazavam protest protiv politike i djelovanja Izraela. Mislim, sve sam ovo napisao, ne znam ni sam sto ponavljam.

I zadnje, nisam osjetljiv na smijanje meni...ti slobodno....
ti se malo i zahebavas, ali jos je gore sto ne kontas...

jarane, ti si rekao drugima da trebaju da bojkotuju, a tek onda da bi i ti sam bojkotovao (mada sam poredak i nije bitan). a onda, nakon toga, i sam potvrdio da nemas pojma ni ko je ona, niti bi isao na njen koncert (bilo ovo sranje na bliskom istoku ili ne!?). citas li ti sta napises? evo, cak i ovdje to isto ponavljas... "kad bi bio njen fan"... ALI NISI! no, ipak bi da kazes...

ajde da ja to tebi probam prostije objasniti. to ti je kao da bojkotujes jedenje kamila ili nosenje kilta ili jedenja insekata... ne mozes bojkotovati ono sto sam i ne upraznjavas. mozes samo glumiti i laprdati da to radis. i mozes samo prozivati one koji su bili na koncertu. to je isto kao da katolik kaze da bojkotuje namaze hebemu... nigdje veze s mozgom, jel tako?
Kad nadjes post u kojem sam ja nekog pozivao da ne ode na koncert ili sam nekog osudjivao sto je otisao, javi mi se u p.p pa te vodim na veceru, rucak, bilo sta kad naletis u Mostar.
Ja sam samo izrazio svoj politicki stav spram koncerta i to nema nikakve veze sa tim znam li ja Dzasmin ili ne znam. Kao sto nema veze sa tim je li neko otisao ili nije na koncert. Ne znam razumijes li to ili ne, nekako bi bilo postenije da kazete, ne slazem se sa tvojim politickim stavom, nego da ovdje prosipate pamet i idete u neke misaone egzibicije.

I dosadila je ova prica i bogu i narodu. Zbog naroda na forumu ja zavrsavam sa.ovom pricom. Barem se nadam.
Rothmans

#40535 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Rothmans »

MUNAFIK wrote: 12/11/2023 03:30 Nevjerovatan broj ljudi u Londonu se skupio protiv genocida...

Ma širom svijeta milioni ljudi šire istinu o CIONISTIMA... Izrael i cionisti su ponovo izgubili javnost... Lazi se vise ne prodaju lahko.

Kako god ovo završilo u Gazi Izrael je izgubio još više, a posebno jer ljudi se masovno edukuju o ovome i prave jadnu razliku izmedju cionista i jevreja.

I tako dok milioni ljudi pozivaju na mir, Izrael ih naziva skupovima mržnje! Pravi potez :izet:
Sve ok, samo sto si prenio tvit covjeka koji u opisu kaze ovo

Image

:mrgreen:
Ludzak

#40536 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Ludzak »

MUNAFIK wrote: 12/11/2023 03:30

Arapi su najviše izgubili. Izrael je dovoljno jak da se izbori jedno vrijeme.
zarko.filip

#40537 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by zarko.filip »

Grean wrote: 12/11/2023 00:18
zarko.filip wrote: 12/11/2023 00:02
Grean wrote: 11/11/2023 23:53

Ne znam za bratstvo, znam da je surovo Papa i vasi ovi popovi.
Evo moj bliskoisticni komsija :-D
https://www.geopolitika.news/vojna-povi ... -njemacke/
Zaboravio si da smo mi za vas zapad i samo vi mozete nama biti Bliski istok :-D a uz to niko nije bolje saradjivao sa nacistima od vas tako da je ovaj muftija mala maca.
Pjeva li se "od rijeke pa do mora"?
zarko.filip

#40538 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by zarko.filip »

Point. wrote: 12/11/2023 00:45
zarko.filip wrote: 11/11/2023 23:42
Grean wrote: 11/11/2023 20:15
Jeste upratili sta se desilo Mursiju i njegovim pristalicama?

Ako jeste a mnogi jos i pljeskali jer je strasno Muslimansko bratsvo skinuto pucem uz blagoslov zapada onda znate zasto ne protestuju po ulicama.
To ono Muslimsnsko bratsvo sto je usko saradjivalo sa Hitlerom u vezi rjesenja pitanja Jevreja?Kako se zvase onaj muftija jerusalemski sto surovao sa Hitlerom?Jel bese Amin Al Huseini?
Draža Čiča Mihailović.
Kakve veze ima fasista Draza sa pricom o fasizmu Muslimanskog bratstva,pojedinih muftija....Tema Izrael-Palestina.
P.S.Danas Roma dobija. :-D
skupljac_zeljeza

#40539 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skupljac_zeljeza »

MUNAFIK wrote: 12/11/2023 03:30
Spoiler
Show

Bili bi slični i u Parizu, Berlinu, Beču, Kairu, Rijadu.....ali ne smije se čuti mišljenje naroda. Jučer u Njemačkoj uhapsiše staricu koja se kao Jevrejka na komadu kartona ogradila se od onoga što rade njeni sunarodnjaci u Palestini. Odveze je policijsko auto i skuplio se 6-7 policajaca da je hapse. Ne daju jer bi morali popustiti pred pritiskom tolikih miliona, a ovi još nisu završili posao u Gazi.
zenit dozic

#40540 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by zenit dozic »

zarko.filip wrote: 12/11/2023 09:58
Point. wrote: 12/11/2023 00:45
zarko.filip wrote: 11/11/2023 23:42
To ono Muslimsnsko bratsvo sto je usko saradjivalo sa Hitlerom u vezi rjesenja pitanja Jevreja?Kako se zvase onaj muftija jerusalemski sto surovao sa Hitlerom?Jel bese Amin Al Huseini?
Draža Čiča Mihailović.
Kakve veze ima fasista Draza sa pricom o fasizmu Muslimanskog bratstva,pojedinih muftija....Tema Izrael-Palestina.
P.S.Danas Roma dobija. :-D
Vidi ravnogoraca na temi
Mashala :D
zenit dozic

#40541 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by zenit dozic »

zarko.filip wrote: 12/11/2023 09:56
Grean wrote: 12/11/2023 00:18
zarko.filip wrote: 12/11/2023 00:02
Evo moj bliskoisticni komsija :-D
https://www.geopolitika.news/vojna-povi ... -njemacke/
Zaboravio si da smo mi za vas zapad i samo vi mozete nama biti Bliski istok :-D a uz to niko nije bolje saradjivao sa nacistima od vas tako da je ovaj muftija mala maca.
Pjeva li se "od rijeke pa do mora"?
Od Tokija do Milvokija se peva :zzzz:
skupljac_zeljeza

#40542 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by skupljac_zeljeza »

Ludzak wrote: 12/11/2023 09:55
Ovo boldirano provocira na razmišljanje. Palestinci ne odustaju od svoje zemlje 75 godina. Izrael koji nema još ni 8 miliona je okružen sa 650 miliona muslimana što Arapa, Turaka, Persijanaca...i koliko još dugo mogu to izdržati jer historija je prevrtljiva. Hezbollah je bila mala nebitna grupica, a sada ih prate sa američkih brodova. Huti nisu imali ovo oružje koje sada šalju prema izraelu. U Iraku i Siriji nije bilo iranskih proxija koji su protiv Izraela. Na Zapadu samo Arapa je oko 50 miliona i često su motor ovih protesta po raznim gradovima. Pritisak na Izrael je sa svih strana, a već predugo su u vojnim čizmama i svake decenije u nekom velikom ratu sa komšijama. Gledam snimke i cionistički vojnici su u većini nervno rastrojeni. Histerišu, deru se, nekakvi čudni pokreti.... Historija nije jednom napravila iznenađenje. Da si 1985 rekao da neće biti Jugoslavije 1995., kroz deset godina, gledali bi te kao u ludŽaka. :wink:
Ludzak

#40543 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Ludzak »

skupljac_zeljeza wrote: 12/11/2023 10:26
Ludzak wrote: 12/11/2023 09:55
Ovo boldirano provocira na razmišljanje. Palestinci ne odustaju od svoje zemlje 75 godina. Izrael koji nema još ni 8 miliona je okružen sa 650 miliona muslimana što Arapa, Turaka, Persijanaca...i koliko još dugo mogu to izdržati jer historija je prevrtljiva. Hezbollah je bila mala nebitna grupica, a sada ih prate sa američkih brodova. Huti nisu imali ovo oružje koje sada šalju prema izraelu. U Iraku i Siriji nije bilo iranskih proxija koji su protiv Izraela. Na Zapadu samo Arapa je oko 50 miliona i često su motor ovih protesta po raznim gradovima. Pritisak na Izrael je sa svih strana, a već predugo su u vojnim čizmama i svake decenije u nekom velikom ratu sa komšijama. Gledam snimke i cionistički vojnici su u većini nervno rastrojeni. Histerišu, deru se, nekakvi čudni pokreti.... Historija nije jednom napravila iznenađenje. Da si 1985 rekao da neće biti Jugoslavije 1995., kroz deset godina, gledali bi te kao u ludŽaka. :wink:
Izrael će izdržati jer su okruženi kukavicama. Broj od 650 miliona u tom slučaju ništa ne znači. Već je samo broj. Izrael će svoj cilj postići, kad tad.
Bloo
Globalna šefica

#40544 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bloo »

skupljac_zeljeza wrote: 12/11/2023 10:09 Bili bi slični i u Parizu, Berlinu, Beču, Kairu, Rijadu.....ali ne smije se čuti mišljenje naroda. Jučer u Njemačkoj uhapsiše staricu koja se kao Jevrejka na komadu kartona ogradila se od onoga što rade njeni sunarodnjaci u Palestini. Odveze je policijsko auto i skuplio se 6-7 policajaca da je hapse. Ne daju jer bi morali popustiti pred pritiskom tolikih miliona, a ovi još nisu završili posao u Gazi.
Gospođu su već prije odvozili pa je vrate.
Zabranjeno je masovno okupljanje bez dozvole. Plus dodaj mogucnost govora mrznje u nekontrolisanoj grupi.
Pojedinac može jer spada pod slobodu mišljenja.
Nije problem sve dok se starici ne pridruži više ljudi pa se to onda klasificira kao okupljanje bez dozvole.
tataćusak

#40545 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by tataćusak »

Veze nema bojkot proizvoda države izrael sa mržnjom prema jevrejima. Niko ne piše nigdje ništa protiv jevreja
moimoi

#40546 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by moimoi »

tataćusak wrote: 12/11/2023 11:10

Veze nema bojkot proizvoda države izrael sa mržnjom prema jevrejima. Niko ne piše nigdje ništa protiv jevreja
A koji su to “made in Israel” proizvodi na nasem trzistu?
Bloo
Globalna šefica

#40547 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bloo »

:meza:
Mishelinke

#40548 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Mishelinke »

Onaj ko poziva na bojkot Coca-Cole nek prvo potpiše da će preuzeti na sebe izdržavanje svih uposlenih u Coca-Cola Blažuj, kao i njihovih porodica, te da će im isplaćivati mjesečnu naknadu u visini plate koju su tu imali, kao i to da će uplatiti sve MIO/PIO obaveze.

Kad to potpiše, ovjeri kod notara, zajamči svom svojom imovinom da će ispuniti te obaveze, onda nek poziva na bojkot. Ja ću mu lično uplatiti cjelokupnu kampanju putem printanih i elektronskin medija i društvenih mreža.
elcaliente

#40549 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by elcaliente »

Npr 60 posto Hurmi na kojima pise made in Palestina proizvode izraelski useljenici na palestinskom podruciju.
Pisu namjerno made in Palestina da bi na sensibilnim trzistima bolje prosli.
Do ovog sukoba nisam znamo da su svi izraelski proizvodi totalno oslobodjeni od svi carina i nameta prilikom izvoza u Eu.
Bloo
Globalna šefica

#40550 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Bloo »

moimoi wrote: 12/11/2023 11:15

A koji su to “made in Israel” proizvodi na nasem trzistu?
Isto ti je to, bona.
Proizvod države i proizvod kompanije koju su osnovali Jevreji (ne nuzo i Izraelcani), drže Jevreji ili se podupiru Izraelćani ili je neko glavni u kompaniji udat/ozenjen za Jevreja ili će se neka komponenta koristiti u necemu sto ce ubijati Palestince....

Kome mi ono izvozimo oružJe?
Locked