moimoi wrote: ↑11/11/2023 16:22
Vecina ovdje, koliko skontah, ne gotivi i nije clan niti jedne stranke… tj ljudi koji imaju neke realne poglede na politiku.
Cvrcak tj plavi aka moonca, “pljuje” po svima ali se i te kako osjeti naginjanje prema sda/df u svakom postu. Na pitanje-koja je druga opcija, ne daje nikakav odgovor. Jer je realno ni nema.
Zasto onda uopste pricas o politici? Ne mozes pricati o necemu sto ti nije ponudjeno.
Evo opet pitam… koja je alternativa??
Pljujes po RS-u, pljujes po ljudima koji zive u rs-u a pricas o jednoj drzavi? Sta je alternativa? Protjerati sve srbe? Prisiliti ih da vole BiH? Odcijepiti se? Sta??
Za pocetak, da ti objasnim sta je ofirni botovski forumski nalog. Napravljen 2006, tri posta od 2006 do 2023, a onda nakucas 2700 postova za sedam mjeseci

To je bot 1/1, nema fule. I to dobro organizovana ekipa botova, jer vas ima vise, neko gleda unaprijed - cestitam.
Dalje, dok sam se ja ovdje svadjao sa zelenim stakorim ti si botovao ili botovala negdje drugdje. Ne znam sto uopste odgovoram. Volim da se peglam sa botovima, mazohizam, sta li je vec u pitanju.
Za kraj, jer primjecujem da imas problem sa razumijevanjem napisanog ili ne pise u botovskom prirucniku kako se ponasati kada neko ne prihvata ili - ili aka izaberimo izmedju dva zla rjesenja.
Nek' su skinuli zelene stakore, apsolutno nije problem. DaBogda se nikada ne vratili na vlast zajedno sa svojim privjescima.
O rjesenjima sam pisao, al bas ti fino preskoci/preskocila ko da nije ni napisano. O tome mogu nastaviti sa nekim ko nije botovski nalog. Dzaba trosim dragocjene kalorije, a to nije dobro
Jos jednom da ponovim, jer vidim da forumasi ne citaju nista, jebem svima mame izdajnicke, a sdO zelenim stakorima i njihovim privjescima najvise. O zelenim stakorima sam pisao kada su imali vlast, sada vlast i to vertikalu ima Trojka sa nekim novim Dodikom ( dok nije usao u vlast, a moglo se ici sa opozicijom ) i sefom im Covicem.
Pozdrav za bota