Nova domaca serija prve dvije epizode vrhunske
emitira se na mytv i federalnoj, a epizode se mogu pogledati i na online portalima, a kasnije emitiranje ide na HBO max
Moderator: _BataZiv_0809

karanana wrote: ↑07/11/2023 19:23 interesantno je da na imdb-u pise da je ovo film.
ili ima i film i serija? sad je to u fazonu da naprave i film i seriju u isto vrijeme, malo dodaju vise materijala u serije da naberu vrijeme.
kad je druga epizoda emitovana? interesuje me kako ce adresirati sukob interesa.
otvori ovaj link i udji na profil od ovog lika tu u listingu imas i prvu epizodu, ne gumo ga ni ja al mu je uloga oca koji trazi pravdu bez obzira na sve dobro legla_BataZiv_0809 wrote: ↑07/11/2023 19:34 De link i za prvu
Mada mi se ne gleda kad vidim lorda čivasa da glumi
https://www.klix.ba/magazin/kultura/iva ... /170208104Priznaje da mu je san bio da otvori Mikser House u Sarajevu, ali i u Ljubljani gdje je također sjajno dočekan i gdje su pregovori u toku. Osoba koja ga je motivirala i bila okidač odluke o pokretanju sarajevskog Miksera je, otkriva nam, Emir Hadžihafizbegović koji jednom mjesečno s predstavom "Žaba" gostuje u beogradskom Mikseru.
šest, trenutno su prikazane dvijeEl_comadante wrote: ↑10/11/2023 18:25 Koliko ima epizoda ova serija?
Bio sam statista u ovoj seriji, da se pofalim malo.
Ona scena na dženazi, bio sam blizu Lordu.tramvajtrojka wrote: ↑10/11/2023 18:27šest, trenutno su prikazane dvijeEl_comadante wrote: ↑10/11/2023 18:25 Koliko ima epizoda ova serija?
u kojoj sceni si statista da nisi pored lord civasa, i ja sam bio statista deset u pola, slikao se sa halidom i danisom djuro mrtvi pakash ispao
![]()
![]()
![]()
de priznaj jesil mu halalioEl_comadante wrote: ↑10/11/2023 21:12Ona scena na dženazi, bio sam blizu Lordu.tramvajtrojka wrote: ↑10/11/2023 18:27šest, trenutno su prikazane dvijeEl_comadante wrote: ↑10/11/2023 18:25 Koliko ima epizoda ova serija?
u kojoj sceni si statista da nisi pored lord civasa, i ja sam bio statista deset u pola, slikao se sa halidom i danisom djuro mrtvi pakash ispao
![]()
![]()
![]()
Pošto se kadar ponavljao par puta, kaže jedan Hodži nisi se ovako nalopatao odavno. Ono mora hodža prvu lopatu baciti i tako 6 7 puta...tramvajtrojka wrote: ↑10/11/2023 21:13de priznaj jesil mu halalioEl_comadante wrote: ↑10/11/2023 21:12Ona scena na dženazi, bio sam blizu Lordu.tramvajtrojka wrote: ↑10/11/2023 18:27
šest, trenutno su prikazane dvije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al mogu misliti ljudi te upitaju gdje si bio u seriji i kazes na glas statista na dzenazi![]()
![]()
muk i nevjerica