meni ovo nimalo ali nimalo ne liči na gradsko groblje u kojem se sahranjjuju osobe svih nacija,nego na seosko groblje u kojem se sahranjuju ljudi jedne nacije,ili vjere.Bobi wrote: ↑09/11/2023 15:18U Zenici ima groblje koje ima svoju kapelu..zamislikakavdanakneiskustvu wrote: ↑09/11/2023 15:12ja na slici vidim ckrvu,ne vjerujem da su ovo napisali na zidu oko katoličkog groblja,nije valjda da ti tako misliš??Bobi wrote: ↑09/11/2023 14:43
Šta ti nije jasno, lijepo ti piše da četnici nisu dobrodošli na kakvo god groblje. Možda je ateističko.Ako se vidi neki krst(križ)ne znači da je pravoslavno ali napisano je sasvim jasno na latinici,iako mislim da je trebalo na ćirilici da razumiju.De mi reci gdje su dobrodošli?
Ateističko groblje i crkva nikako ne idu skupa,je li tako?
Dobro došli su tamo gdje ih vole,jednostavan odgovor. Tu se sahnranjuju sve religije..zamisli
. Kako znaš da je pravoslavno? Gdje su četnici dobrodošli,ništa ti meni ne odgovori? Ta crkva je tamo stotinama godina, lijepo ti piše da četnici nisu dobrodošli jedino ako ti smatraš da je kako ta crkva povezana sa četničkim pokretom, onda ima to tvoje logike
.
ne znam da je pravoslavno, pretpostavljam jer mi nema logike da je to uradio na zidu katoličkog groblja,je li ti misliš da onaj koji je ovo napisao je to uradio na zidu katoličkog groblja?
Četnici su dobro došli tamo gdje ih vole,jednostavno je,odgovoreno ti je,sigurno ih ne vole u većinski hrvatskim, bošnjačkim,albanskim gradovima,selima,nego u nekim gradovim,selima gdje su većina srbi