Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#72676 Re: Liverpool FC
Ma manjak ih je na tržištu fakat, nisu Caicedo i Lavia džabe bili na cijeni ljetos. Vidjećemo šta će biti, mada ja lično mislim i dalje da je Andre naš.
- no_sekirli
#72677 Re: Liverpool FC
Manjak na trzistu, ok. Uz cinjenicu koja se zna, za koji Q prodavati Faba, dokazanog igraca, uz sve svoje mane? I onda silom prilika od Maca praviti zadnjeg veznog.
Lik sitan, spor, nizak, na neprirodnoj poziciji, preplaseno izgleda kad krene protivnicka kontra. Sklon kartonima zbog svoje nemoci.
Klopp i ekipa prave istu jebenu gresku kao kad su se ozlijedili stoperi i on stavljao sve zive na te pozicije, i tvrdoglavo se drzao toga, sve dok i oni nisu zavrsili u bolnici. Da bi tek onda doveo 2 stopera anonimusa, koji su odradili 5x bolji posao nego Fab i Hendo.
Evo neka povuce Gakpa na zadnjeg veznog. Neka ga se trenira i pravi igrac za te pozicije, kad vec igrac koji je zadnji vezni cijeli zivot, i koji je doveden kao takav, nema sanse da se ustali u ekipi.
Lik sitan, spor, nizak, na neprirodnoj poziciji, preplaseno izgleda kad krene protivnicka kontra. Sklon kartonima zbog svoje nemoci.
Klopp i ekipa prave istu jebenu gresku kao kad su se ozlijedili stoperi i on stavljao sve zive na te pozicije, i tvrdoglavo se drzao toga, sve dok i oni nisu zavrsili u bolnici. Da bi tek onda doveo 2 stopera anonimusa, koji su odradili 5x bolji posao nego Fab i Hendo.
Evo neka povuce Gakpa na zadnjeg veznog. Neka ga se trenira i pravi igrac za te pozicije, kad vec igrac koji je zadnji vezni cijeli zivot, i koji je doveden kao takav, nema sanse da se ustali u ekipi.
- AmiĐa_Idriz
#72678 Re: Liverpool FC
Pitaluga pozvan za Olimpijski tim Brazila, ne znam šta igraju ali vjerovatno neke prijateljske utakmice pred Pariz.

- drug_profi
#72679 Re: Liverpool FC
Zadnji vezni je kao jednorog.no_sekirli wrote: ↑07/11/2023 18:41 Trazi se zadnji vezni u Liverpoolu, isto da se trazi eliksir mladosti. Nidje ga nema sta odgovara, i ako ga ima po JUSu nece kod nas. Ni za preko 100 miliona.
I onda kupe hEndu za 20 miliona, i frajer dobija sanse na kup utakmicama, dok Mac gubi u prosjeku 5 lopti u nasoj polovici svaki susret.
Ali zadnji vezni se jos uvijek trazi. Cak ni ovaj iz Brazila nije zainteresiran vise, iako je na ljeto to bila vec gotova stvar.
I onda mi jadnici hocemo trofeje. Bas mi nas je zao![]()
Kažu da negdje postoji, ali niko ga ne može naći. A i ako ga nađe košta svo zlato ovog svijeta.
- AmiĐa_Idriz
#72680 Re: Liverpool FC
This aged wellAmiĐa_Idriz wrote: ↑07/11/2023 18:50 Ma manjak ih je na tržištu fakat, nisu Caicedo i Lavia džabe bili na cijeni ljetos. Vidjećemo šta će biti, mada ja lično mislim i dalje da je Andre naš.
- BHF_Manijak
#72681 Re: Liverpool FC
Ne kontam ovo bas nikako mame mi?!
Ili su igrice neke ili su retardirani.
Ganjas citavo ljeto i onda ovo...
Ili su igrice neke ili su retardirani.
Ganjas citavo ljeto i onda ovo...
- Gandalf
#72682 Re: Liverpool FC
Ma čim je veliki Fulham pokazao interes, znao sam ja da od tog posla nema ništa. A problem je veliki i što je Andre jedini veznjak na svijetu, Fluminese je jedini klub u Južnoj Americi, svi ostali su boćari i ribari.
Ma da barem još negdje na svijetu postoji neka liga gdje se igra fudbal i gdje postoji neki veznjak, ne znam, baš teška situacija. Valjda bude sve u redu.
Ma da barem još negdje na svijetu postoji neka liga gdje se igra fudbal i gdje postoji neki veznjak, ne znam, baš teška situacija. Valjda bude sve u redu.
- AmiĐa_Idriz
#72684 Re: Liverpool FC
The ELN has begun the process of releasing Luis Manuel Díaz (Father of Lucho Díaz).
It is expected that in the next few hours it will be handed over to the Colombian Public Force, in La Guajira, Colombia.
-
Mustang1
#72685 Re: Liverpool FC
Nadam se da ce ga pustiti i da ce ih moci dovesti u Liverpool odmah. Ovo je vaznije od rezultate samo da rijese pa da moze briljirati na terenu.
- AmiĐa_Idriz
#72686 Re: Liverpool FC
Klopp on Virgil & Gravenberch:
“Virgil is a little bit ill. Shouldn’t be a big thing. We just didn’t want him on the plane. Should be ok for the weekend. Ryan got a little knock on the knee but was running today already. A chance for Brentford, definitely back after the break.”
Klopp on Curtis Jones:
“It’s a hamstring issue. Not massive. After the break he will be back. A low low grade hamstring. He was in a good shape, red card, then lack of rhythm…then he felt it a little bit in the dressing room after Bournemouth.”
- BHF_Manijak
#72687 Re: Liverpool FC
Mislio sam da je ovo Jonesova prekretnica i da ce nakon fenomenalnog kraja prosle sezone - ove prekucati. Medjutim kurcina.
Decko vidno ima problema sa povredama, kao i svaka ojebina koja izadje iz tog omladinskog, osim Trenta... Ja ne znam sta im rade dole, je li ih jebu, maltretiraju, sta rade toj djeci?
Helem rijesit ga se na ljeto po meni, Englez je, moze se uzeti na njemu finih para, ali definitivno nije igraca na kojeg mozes racunati 25-30 utakmica u sezoni.
Frustrira vise koliko imaju problema s povredama, a tako je pocelo i prosle sezone - negdje oko oktobra, novembra.
Po meni je vec prosle sezone kompletan fitnes tim zajedno sa medicinskim bio za otkaz!
Decko vidno ima problema sa povredama, kao i svaka ojebina koja izadje iz tog omladinskog, osim Trenta... Ja ne znam sta im rade dole, je li ih jebu, maltretiraju, sta rade toj djeci?
Helem rijesit ga se na ljeto po meni, Englez je, moze se uzeti na njemu finih para, ali definitivno nije igraca na kojeg mozes racunati 25-30 utakmica u sezoni.
Frustrira vise koliko imaju problema s povredama, a tako je pocelo i prosle sezone - negdje oko oktobra, novembra.
Po meni je vec prosle sezone kompletan fitnes tim zajedno sa medicinskim bio za otkaz!
-
convict
#72688 Re: Liverpool FC
A ne kontam i ovo potcjenjivanje povreda. Koga tjesi? Igrace, navijace, samog sebe? Ili medicinski tim stvarno nije u stanju dati realnu procjenu.
Za vikend je za Jonesa bilo kao mala stvar, izostavili ga preventivno. Sad je vec low low hamstring, mada te 2 rijeci nikako ne idu zajedno. Za Stefana je bilo little little calf ima skoro 2 mjeseca.
I sta je najgore u ovome? Sad ce Szobo i Macca jos vise minuta igrati, i ako se izvuku od povreda, bice izmozdeni do proljeca.
Za vikend je za Jonesa bilo kao mala stvar, izostavili ga preventivno. Sad je vec low low hamstring, mada te 2 rijeci nikako ne idu zajedno. Za Stefana je bilo little little calf ima skoro 2 mjeseca.
I sta je najgore u ovome? Sad ce Szobo i Macca jos vise minuta igrati, i ako se izvuku od povreda, bice izmozdeni do proljeca.
- AmiĐa_Idriz
#72689 Re: Liverpool FC
Pauzirao je zbog kartona, ispao malo iz ritma, nije meni ovo neko iznenađenje.
- BHF_Manijak
#72690 Re: Liverpool FC
Pa igrao je u Evropa ligi, to je opet utakmica sedmicno, pricamo isto kao da je ovo nesto novo za Jonesa. Da je bilo utakmica, bilo bi preforsirao se.
Realnost je da momak svako malo ima neki klinac. Doduse to je vecini igraca Liverpoola svojstveno. Fitnes i medicinski tim se nije promijenio iako je evidentno da se grozan posao godinama radi.
Ne znam Boga mi cemu trazenje opravdanja, kao i Klopp. Kazes momak je sklon povredama, ne mozes na njega dugorocno racunati i to je to.
Realnost je da momak svako malo ima neki klinac. Doduse to je vecini igraca Liverpoola svojstveno. Fitnes i medicinski tim se nije promijenio iako je evidentno da se grozan posao godinama radi.
Ne znam Boga mi cemu trazenje opravdanja, kao i Klopp. Kazes momak je sklon povredama, ne mozes na njega dugorocno racunati i to je to.
- BHF_Manijak
#72691 Re: Liverpool FC
I dodaj na to da protiv Brentforda nemas Alexisa radi kartona, imas u veznom redu na raspolaganju Enda, Szboszlaia, Elliotta i Gravena koji nece biti za vise od 30 min spreman. Da, imas i Gakpa koji se vecinom kao grozno rjesenje pokazao u veznom redu.
Divan vikend u najavi i cupanje kose.
I kaze ne treba igraca, imaju kaze 15 veznjaka... Ooo jebem ti nebo vec u novembru ispizde.
Divan vikend u najavi i cupanje kose.
I kaze ne treba igraca, imaju kaze 15 veznjaka... Ooo jebem ti nebo vec u novembru ispizde.
- vaučer
#72692 Re: Liverpool FC
De skulirajte.
Preorat ćemo Brentford.
Preorat ćemo Brentford.
- BHF_Manijak
#72693 Re: Liverpool FC
Brate najmanji je problem Brentford, jebo Brentford, ja samo pricam da ce se desiti ono sto se vec sezonama desava, fucking povrede i los fitnes, ti trpljenje igraca koji su skloni tome!
Jones je taj, Thiago mrtvi je taj, Konate nazalost je taj...
- AmiĐa_Idriz
#72694 Re: Liverpool FC
Ma nije to baš tako. Imao je on onaj neki problem sa okom pa kvari sliku, te nekih fizičkih problema. Njemu je muskulatura u biti okej. Evo čitava njegova historija:

- BHF_Manijak
#72695 Re: Liverpool FC
Pa gledao sam i ja to, ali kontam jebo mater neko nesto nije vodio kako treba? Evo hajd ti onako od oka reci, je li ti se cini da frajer svakih mjesec i po ima par izostanaka radi fizickih problema, fitnesa, sitne neke povrede itd....AmiĐa_Idriz wrote: ↑08/11/2023 22:23Ma nije to baš tako. Imao je on onaj neki problem sa okom pa kvari sliku, te nekih fizičkih problema. Njemu je muskulatura u biti okej. Evo čitava njegova historija:
![]()
Mame mi ja imam utisak da frajer ne sastavi 2 mjeseca bez povrede otkako je poceo igrati u prvom timu ima 3 godine.
- AmiĐa_Idriz
#72696 Re: Liverpool FC
A nije baš bio u nekoj plahoj formi, pa je negdje na kraju klupe završio. Znaš da smo pisali da je stagnirao dosta do promjene formacije. On je meni zapravo najveći pobjednik promjene sistema.
- Gandalf
#72697 Re: Liverpool FC
Ma kažem ja, nama treba po deset veznjaka i odbrembenih igrača po sezoni.
Zamor igračkog materijala je i više nego očit. Januarska kupovina se mora obaviti ako misle biti u novoj godini makar blizu borbi za titulu. Veznjak i odbrambeni obavezno, ponoviti isto i u junu i u sljedećem januaru. Dok ne izgradimo izuzetno jaku i široku bazu na sredini terena ovaj lom s povredama će uvijek bitik kamenčina oko vrata. Da je Kloppu Chelsijeva uprava, ihhhhhh.
Sreća naša pa su napadači u boljem stanju.
Zamor igračkog materijala je i više nego očit. Januarska kupovina se mora obaviti ako misle biti u novoj godini makar blizu borbi za titulu. Veznjak i odbrambeni obavezno, ponoviti isto i u junu i u sljedećem januaru. Dok ne izgradimo izuzetno jaku i široku bazu na sredini terena ovaj lom s povredama će uvijek bitik kamenčina oko vrata. Da je Kloppu Chelsijeva uprava, ihhhhhh.
Sreća naša pa su napadači u boljem stanju.
- Tito_i_Partija
#72699 Re: Liverpool FC
Isječak iz knjige Roberta Firmina, o svađi između Salaha i Manea.
https://www.theguardian.com/football/20 ... -liverpool
https://www.theguardian.com/football/20 ... -liverpool
- zomri
#72700 Re: Liverpool FC
“Pour water on the fire - never petrol. “