Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

luckylaka

#32626 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Laplace wrote: 30/10/2023 11:41
Edin H. wrote: 29/10/2023 22:01
Laplace wrote: 27/10/2023 21:26

Da li je Savez otišao napolje? :D
http://youtu.be/7cPiY7Yyhok?si=DOxEdwqmph_mgI5e
Koliko vidim na snimku, ovdje su jedino navijači izašli napolje.
E i jesu navijaci.Na ostalim utakmicama navijaci ostanu na stadionu po 15-20 dana da gledaju kako trava raste.
Laplace

#32627 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Laplace »

luckylaka wrote: 30/10/2023 15:12
E i jesu navijaci.Na ostalim utakmicama navijaci ostanu na stadionu po 15-20 dana da gledaju kako trava raste.
Logično.
Edin H.

#32628 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Edin H. wrote: 29/10/2023 22:01
Laplace wrote: 27/10/2023 21:26

Da li je Savez otišao napolje? :D
http://youtu.be/7cPiY7Yyhok?si=DOxEdwqmph_mgI5e
Zadaci ispunjeni, vođa zadovoljan, gospodski odgledali utakmicu do kraja. :oops:
luckylaka

#32629 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Edin H. wrote: 30/10/2023 20:52
Zadaci ispunjeni, vođa zadovoljan, gospodski odgledali utakmicu do kraja. :oops:
Rekoh ja tebi prije mjesec dana gdje ce i sta ce biti.Lux next
MehmedPasaMoric

#32630 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MehmedPasaMoric »

luckylaka wrote: 30/10/2023 11:37 Izgleda da dobijamo jos jedno pojacanje iz Bugarske.30-o godisnji golman (ne znam kako se zove)mogao bi pojacati miseve za europsko u Njemackoj.Evo nasao sam Hidajet Hankic(29)
Pa to se cekalo, Hidajet zvani neprobojni zid Hankic!!! Spavas li mirno peharu Evropskog prvenstva :mrgreen:
luckylaka

#32631 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Samo da se upisu jos dva danas Tabakovicu
luckylaka

#32632 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Jebo te dobro smo mi kad pogledas klubove za koga nasi igraju

Golmani: Nikola Vasilj (St. Pauli), Kenan Pirić (AEK Larnaca), Hidajet Hankić (Botev Plovdiv).

Odbrana: Adnan Kovačević (Rakow), Adrian Leon Barišić (Basel), Sead Kolašinac (Atalanta), Amar Dedić (Red Bull Salzburg), Jusuf Gazibegović (Sturm Graz), Dennis Hadžikadunić (HSV), Renato Gojković (Orenburg), Nihad Mujakić (Ankaraguču).

Vezni red: Amir Hadžiahmetović (Bešiktaš), Rade Krunić (Milan), Miralem Pjanić (Sharjah), Gojko Cimirot (Al-Fayha), Benjamin Tahirović (Ajax), Miroslav Stevanović (Servette), Dal Varešanović (Rizespor), Ivan Bašić (Orenburg), Amar Rahmanović (Krylya Sovetov), Almedin Ziljkić (FK Sarajevo), Haris Hajradinović (Kasimpasa).

Napad: Edin Džeko (Fenerbahče), Ermedin Demirović (Augsburg), Smail Prevljak (Hertha), Said Hamulić (Vitesse), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Haris Tabaković (Hertha).
Edin H.

#32633 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

MehmedPasaMoric wrote: 31/10/2023 08:10
luckylaka wrote: 30/10/2023 11:37 Izgleda da dobijamo jos jedno pojacanje iz Bugarske.30-o godisnji golman (ne znam kako se zove)mogao bi pojacati miseve za europsko u Njemackoj.Evo nasao sam Hidajet Hankic(29)
Pa to se cekalo, Hidajet zvani neprobojni zid Hankic!!! Spavas li mirno peharu Evropskog prvenstva :mrgreen:
Odlična vijest da dolazi Hidajet uz tri nova igrača
luckylaka

#32634 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Zar Dzeko nije trazio da ga oslobodi ove dvije utakmice
darius_maximus

#32635 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by darius_maximus »

luckylaka wrote: 02/11/2023 16:09 Jebo te dobro smo mi kad pogledas klubove za koga nasi igraju

Golmani: Nikola Vasilj (St. Pauli), Kenan Pirić (AEK Larnaca), Hidajet Hankić (Botev Plovdiv).

Odbrana: Adnan Kovačević (Rakow), Adrian Leon Barišić (Basel), Sead Kolašinac (Atalanta), Amar Dedić (Red Bull Salzburg), Jusuf Gazibegović (Sturm Graz), Dennis Hadžikadunić (HSV), Renato Gojković (Orenburg), Nihad Mujakić (Ankaraguču).

Vezni red: Amir Hadžiahmetović (Bešiktaš), Rade Krunić (Milan), Miralem Pjanić (Sharjah), Gojko Cimirot (Al-Fayha), Benjamin Tahirović (Ajax), Miroslav Stevanović (Servette), Dal Varešanović (Rizespor), Ivan Bašić (Orenburg), Amar Rahmanović (Krylya Sovetov), Almedin Ziljkić (FK Sarajevo), Haris Hajradinović (Kasimpasa).

Napad: Edin Džeko (Fenerbahče), Ermedin Demirović (Augsburg), Smail Prevljak (Hertha), Said Hamulić (Vitesse), Nemanja Bilbija (Zrinjski), Haris Tabaković (Hertha).
Albanija, Češka, Mađarska, Slovenija i Rumunija, sve prva mjesta u grupama i sve u pet deka s nama.
Ako nisu slabiji, nisu nešto ni jači (po klubovima).
U Češkoj pola ekipe iz Sparte Prag.

Nema potrebe da se na to vadimo previše.
I od prosječnih igrača možeš napraviti ok ekipu, kao i što s igračima nivoa Francuske, Engleske i Italije možeš brukati.
Edin H.

#32636 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 02/11/2023 19:18 Zar Dzeko nije trazio da ga oslobodi ove dvije utakmice
Ovo je spisak želja selektora, guta će ih otkazati, jer je utakmica nebitna.

Jedino ako se Savo zaleti, uhvati ih za uši i dovuče u Luks.
luckylaka

#32637 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

darius_maximus wrote: 02/11/2023 19:31
luckylaka wrote: 02/11/2023 16:09 Jebo te dobro smo mi kad pogledas klubove za koga nasi igraju

Albanija, Češka, Mađarska, Slovenija i Rumunija, sve prva mjesta u grupama i sve u pet deka s nama.
Ako nisu slabiji, nisu nešto ni jači (po klubovima).
U Češkoj pola ekipe iz Sparte Prag.

Nema potrebe da se na to vadimo previše.
I od prosječnih igrača možeš napraviti ok ekipu, kao i što s igračima nivoa Francuske, Engleske i Italije možeš brukati.
ma ne podcjenjujem ja to,nego cini mi se da nikad nismo imali igrace iz losijih klubova.Plasman na euro dobro bi dosao da se malo poguraju ovi igraci
Laplace

#32638 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Laplace »

Da li je moguće da smo u dosadašnjim kvalifikacijama jedina reprezentacija koja je primila gol od Lihtenštajna?

https://www.nfsbih.ba/reprezentacije/mu ... -utakmica/
Edin H.

#32639 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Luksemburg i Slovačka u panici, ne igraju Pjana i Džeko.

Uzimamo obje utakmice i gubimo u baražu ako se vrate. :oops:
studeni76

#32640 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by studeni76 »

Taman da vidimo koliko smo bolji bez njih dvojice. Usporavaju nam igru, guše nas
Edin H.

#32641 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

studeni76 wrote: 09/11/2023 22:30 Taman da vidimo koliko smo bolji bez njih dvojice. Usporavaju nam igru, guše nas
Ovo je šansa za mlađe da se dokažu bez pritiska da moraju dodati svaku loptu Džeki i Pjani.

Ako uspiju biće interesantno koji će tim igrati u baražu.
Thorgerson

#32643 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

Iako nisam neki ljubitelj zavjera, ovdje je tesko a ne pomisliti da se ovo planski radi.

Prije je repka donosila radost, okupljanje, ono nisu bili neki rezultati - ali nije ti se gadila.

Sad se radi na tome da se ljudima ogadi. I uspjevaju.

- imali ugovor s adidasom, to sjebali doveli kelme il kako se vec zove nikad cuo
- vico, zvjezdan i savo. Nacionalista nisam, al i budala zna da ovi ljudi ne zele dobro ovoj drzavi

Siguran sam da je negdje ovo sve skicirano i dogovoreno. Bosnjo naivni stoji sa strane i posmatra. Al sta moze, ovo je sah mat.

Ajd ih ne prati, ne navijaj uspjeli su onda u svom naumu.

Postalo je normalno da izgubis od ekipa poput lux ili lihtenatajna. Halo ba?
HelaS

#32644 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by HelaS »

Thorgerson wrote: 16/11/2023 23:55 Iako nisam neki ljubitelj zavjera, ovdje je tesko a ne pomisliti da se ovo planski radi.

Prije je repka donosila radost, okupljanje, ono nisu bili neki rezultati - ali nije ti se gadila.

- imali ugovor s adidasom, to sjebali doveli kelme il kako se vec zove nikad cuo
- vico, zvjezdan i savo. Nacionalista nisam, al i budala zna da ovi ljudi ne zele dobro ovoj drzavi

Siguran sam da je negdje ovo sve skicirano i dogovoreno. Bosnjo naivni stoji sa strane i posmatra. Al sta moze, ovo je sah mat.

Kakav idiotski i maliciozan post :(
luckylaka

#32645 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Thorgerson wrote: 16/11/2023 23:55 Iako nisam neki ljubitelj zavjera, ovdje je tesko a ne pomisliti da se ovo planski radi.

U bobu :thumbup:
auspuhc

#32646 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by auspuhc »

Pusti se te glupe price. Je li Misimovic doveo gotovo svakog igraca koji se trazio? Eto i Tabakovica sredio. Pokusao i sa onim papkom iz Kelna sto ne zeli. Doveo stoperski par iz Svedske. Sad sto se jednom ne dolazi u zadnje vrijeme je druga prica.

Mada i ti sto se dovode nisu neka sila. Drugoligasi ili blizu tog nivoa. Glavni problem i jeste taj sto nema kvaliteta.

Ne znam ni kako je pokrenuta ta glupa prica. Eto ako Vico ode pocet ce igraci dominirat i letit terenom.
propojeilijas

#32647 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by propojeilijas »

sramota igraca a i navijaca. kao sto sam i prije pisao ekipa previse limitirana koju ne bi pokrenuo ni guardiola a navijaci nas samo sramote misle da ce postic nesto ako bacaju pirotehniku i prekidaju utakmice. bojkot se iskazuje gospodo draga ne dolaskom na utakmice a ne ovako
last mohicans

#32648 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by last mohicans »

Ja sam ubijeđen da nije do igrača i siguran sam da sastavimo ekipu od najboljih igrača naše lige, da bi za godinu igrali bolje od reprezentacije, sa dobrim selektorom, naravno.
oldtajmer

#32649 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by oldtajmer »

https://x.com/BarbarezSergej/status/172 ... 75048?s=20

jbt zivot kad se sjetim one akcije iz danske ako me sjecanje ne vara barbarez - berberovic - beslija - baljic tacno mi se place, najljepsi nas gol po meni, a gdje smo sad :sad:
luckylaka

#32650 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

last mohicans wrote: 17/11/2023 01:29 Ja sam ubijeđen da nije do igrača i siguran sam da sastavimo ekipu od najboljih igrača naše lige, da bi za godinu igrali bolje od reprezentacije, sa dobrim selektorom, naravno.
Pa sa dobrim selektorom i ovi bi igrali.Ovako izlaze na teren ko ovce.Nikakve taktike,niko ni s kim.Jednostavno selektori nas unistise
Post Reply