Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
On je objavio fotografiju rakete na kojoj su ispisana imena poznatih boraca muslimama. Tu su Khabib Nurmagomedov, Belal Muhammad, Islam Makhachev i Khamzat Chimaev, te im je uputio poruku.
"Ovo je za vas miševi od Haima Gozalija - Izrael"...
Za ove fasiste govnave su samo vjesala
Last edited by omega369 on 02/11/2023 10:21, edited 1 time in total.
elcaliente wrote: ↑02/11/2023 10:06
Vi gledate ekonomsku stranu.
Ovdje se radi da zive u zatvoru i mogu poginuti i oni o djeca kada pozele.
Ja licno ne bi bas djecu pravio u takvim uslovima, bilo bi me svaki dan strah za tu djecu hoce li ziva doci kuci a nemas im ni neki zivot ponuditi.
Sta da ti kazem, i kod nas su se djeca vise pravila u ratu nego danas. Mislim da bi sve u svemu ih pravio, jer gledao bi na nacin imam 5, troje ce da pogine. Morbidno jeste.
Ultra morbidno.
Pa i nije morbidno kad se malo bolje razmisli. Sasvim realno razmisljanje za ljude koji zive u podnebljima gdje su im zivoti svakodnevno ugrozeni.
laik1981 wrote: ↑02/11/2023 09:42
A nije da se nije znalo da ce se upravo ovo desiti. Da ce citav svijet gledati sta se desava i sutiti. Kina, Evropa, bogate arapske drzave, Iran, Turska. Desio se poneki masovniji protest obicnog naroda, nekoliko ostrijih izjava nekih svjetskih mocnika, par kamiona humanitarne pomoci i tu se podrska Palestincima zavrsava. Najveca odgovornost je na onima koji okruzuju Izrael. Oni su sve ovo mogli sprijeciti, bar da ne dodje do ovih razmjera. Mogli su bar naftu iskoristiti kao sredstvo pritiska. Nisu ni pokusali. Odlucili su da ne odstupe ni milimetar od svojih interesa. Zatvorili vrata i izbjeglicama. Za narod Palestine koji prezivi ovo sto se desava treba pronaci komad zemlje gdje ce moci zivjeti, a da ne strahuju da ce im djeca izginuti. Tamo nema rjesenja. Izrael vojno ne mogu pobijediti. Perspektive za Palestince na toj teritoriji nema.
Pricao sam bas sa svojim drugom Trurcinom na tu temu i kako Turci to sve gledaju. On kaze da se mora diferencirati izmedju Jevreja, nisu svi cionisti.
Izrael je veliki trgivacki partner Turskoj i ugovori su se sklopili prije ovog aktuelnog sukoba, ugovori se moraju postovati. A sve i svemu sasvim je prirodno da svaka zemlja gleda svoje interese i interese svoga naroda.
On inace prati politiku i ultra pro Erdogan je.
Nisam ni pomenuo Jevreje i naravno da treba diferencirati jer se Izraelska vlast i sa Jevrejima neistomisljenicima obracunava. Normalni Jevreji sirom svijeta su veca sansa da se Palestinci na neki nacin zastite nego sto su ovi Muslimanski udaraci po prstima kojima su "ugovori" vazniji od miliona zivota. Erdogan je veliko razocarenje, kao i Iran. Od prodatih arapskih retarda niko nista nije ni ocekivao.
Zaboravio sam napomeniti u posebnu vezu Turaka i Hazari jevreja, od kojih ima najvise cionista.
Hazari jevreji poticu od turskih plemena.
Turci sve to znaju, pa malo drugacije gledaju.
Žestoki oružani sukobi širom okupiranih područja. Do sada potvrđeno da je jedan IDF trajno nastanio otetu zemlju tj, nađubrio je, a nekoliko njih u kritičnom stanju.
Ovo će da bukne totalno.
Od sutrašnjeg dana sve zavisi . . .
Njemački ministar: Muslimanska udruženja u Njemačkoj moraju pronaći odgovor na antisemitizam
Svaki put kad neko spomene antisemitizam treba reci da su Palestinci semiti. Koristenje ove rijeci ima za cilj pravdanje etnicko ciscenja jer se samo jednom narodu daje pravo na semitsku zemlju.
U detaljima uvijek lezi vrag. Makar mi znamo koliko su neki nazivi koristeni u politicke svrhe.
Bossona wrote: ↑01/11/2023 16:03
Okupatrski Zionisti napadaju i izbacuju invalida iz invalidskih kolica zato što je želio pomoći djevojci koju su Zionisti upravo upucali i ostavili da umre, potom pucaju i rastjeruju civile koji su šoku zbog zločinačkog iživljavanja Zionističkih okupatora, rasista, etnočistača i genocidaša.
Žestoki oružani sukobi širom okupiranih područja. Do sada potvrđeno da je jedan IDF trajno nastanio otetu zemlju tj, nađubrio je, a nekoliko njih u kritičnom stanju.
Ovo će da bukne totalno.
Od sutrašnjeg dana sve zavisi . . .
E ovo je relevantan izvor, a ne Hinkle i slični.
IDF i priznanje Hamasovog teroriste. Naravno, dobrovoljno i iskreno.
Kako vas čovjek ubija argumentima. Bravo Sumire ...
naravno da je relevantniji izvor sa lica mjesta i jaci argument, od hinkle dokazanog ruskog propagandiste, i oportuniste lika koji za uplatu na njegov akaunt spreman pricat o cemu hoces. na vama je hocete li prihvatiti info ili necete. To sto se vama ne svidja to je vas problme, nije moj, Malo je licmjerno mene prozivati ba za svaku stvar, ono u sustini jbo i palestinu i izrael, ne vidim da ste juce JEDAN POST napisali niko od vas povodom najave pakistana da vrati 1,7 miliona afganistanaca koji su pobjegli od talibana u pakistan, nazad u afgtanistan.
Kad vec pricamo o i licemjerrju.
naravno da je relevantniji izvor sa lica mjesta i jaci argument, od hinkle dokazanog ruskog propagandiste, i oportuniste lika koji za uplatu na njegov akaunt spreman pricat o cemu hoces. na vama je hocete li prihvatiti info ili necete. To sto se vama ne svidja to je vas problme, nije moj, Malo je licmjerno mene prozivati ba za svaku stvar, ono u sustini jbo i palestinu i izrael, ne vidim da ste juce JEDAN POST napisali niko od vas povodom najave pakistana da vrati 1,7 miliona afganistanaca koji su pobjegli od talibana u pakistan, nazad u afgtanistan.
Sa lica mjesta u izraelskom zatvoru i mozda naciljan puskom. Ti nisi normalan ...
Sa lica mjesta u izraelskom zatvoru i mozda naciljan puskom. Ti nisi normalan ...