Slava Ukraini!sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:21
Dakle ipak opravdavas Putina? Zanimljiv spoj evropskih kvazi ljevicara koji naginju ruskoj ultra naci desnici. Ovo je fakat trend.
Demokratijom protiv Orki.
Slava Ukraini!sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:21
Dakle ipak opravdavas Putina? Zanimljiv spoj evropskih kvazi ljevicara koji naginju ruskoj ultra naci desnici. Ovo je fakat trend.
Opet si mi nekako zbunjen i nedorecen, svasta kazes ali nista konkretno. Zao mi je ne razumijem te iskreno, koga ti na kraju podrzavas?
Ima li gdje link za taj interni papir?caros wrote: ↑01/11/2023 14:45Pa izašao je interni papir iz izraelske vlade, potvrđen, prema kojem je cilj Gazu iseliti u Sinaj. Nije ni Egipat baš toliko sisao vesla, niti ih može primiti. Svakako je i ta država pred raspadom i uskoro je očekuje rat za vodu iz Nila.jeza u ledja wrote: ↑01/11/2023 14:39Pod zemlju izgleda.![]()
I citam ovo u vezi otvaranja Rafe i stranih pasosa. Sta su cekali do sad? I zasto samo strani pasosi?
Ja fakat ne znam za primjer zemlje koja bi potpuno zatvorila svoje granice za izbjeglice u ovakvoj humanitarnoj situaciji.![]()
kazem ti ja, na istoj ste haman strani al eto ni ti ga ne razumijes
Autoprojekcija, legendo nije bilo lika koji je vise zujo po ovoj temi a manje meda dao, nedorecen si i nejasan cak i ljudima koji su na istoj strani kao i ti , svasta napises al slabo kad sta konkretno i koherentno,mislim da ne moze konkretnije od toga.dr_Evil wrote: ↑01/11/2023 15:28 E hajde sada, dosta mog trolanja za danas.
Borba protiv trola se moze odvijati na sljedeci nacin:
1. Prestani hraniti sumira i njegove placene suborce
2. Spustiti se na njegov nivo i samo pisati propagandu kao i on.
Nadam se da cemo uspjeti temu vratiti na ono sta je bila prije 10 dana, fine rasprave.
ALi nazalost to se nece desiti ova se tema pretvorila o temu u Ukrajinu, gdje cemo samo gledati twitter propaganda videa, i svako drugo misljenje ce biti okarakterizirano kao Putlerovsko. Sada se desava da su temu preuzeli ti isti koju onaniraju i po onoj tamo. Vazno je da se covjek pogubi u kolicini podataka.
Ovakvi trolovi zaustavljaju bilo kakvu vrstu rasprave, i mozete im odgovarati samo trolovski. Zao mi je sto sam sebi dozvolio takvo sto, ali ovo jeste genocid, i to pomno planiran. Ako postoji ikakav bog nek im je na pomoci, ali ne postoji.
Sumir uvijek puno zuji, a slabo meda daje, ali to nije ni bitno, od puno zujenja se niko drugi i ne cuje.
I sta si prvo pomislio kada si procitao ovu vijest?sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:25 Heh kazu dogovor je za cca 500 osoba da mogu preci granicni prijelaz u rafi![]()
Ne postavljas info nego Gebelsovu propagandu. Na nju se nema sta odgovarat.sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:29
Autoprojekcija, legendo nije bilo lika koji je vise zujo po ovoj temi a manje meda dao, nedorecen si i nejasan cak i ljudima koji su na istoj strani kao i ti , svasta napises al slabo kad sta konkretno i koherentno,mislim da ne moze konkretnije od toga.
Isto tako sve sto postavim za info, bujrum argumentovano oborite, naravno ne koristeci izbore kao drug ajron iz tramvaja![]()
ccc, a u pm i egipcana pakasa, kad mogu konkretno pomoc palestincima i izvuc bar na hiljade djece i zena na sigurno, oni tenkove na granicu da se ne bi ko dodatno provuko recimo!jazzer wrote: ↑01/11/2023 15:31I sta si prvo pomislio kada si procitao ovu vijest?sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:25 Heh kazu dogovor je za cca 500 osoba da mogu preci granicni prijelaz u rafi![]()
''A u pi*ku materinu, izvukose se ovi, majku im jebem''?
Istresaju se nakon sto su dobili po picki prsa u prsa.emmir1 wrote: ↑01/11/2023 15:20 Juče su uradili stravičan masakr.
Cijeli svijet ih osudjuje, sve su glasniji čak i mediji u USA.
Neke zemlje prekidaju odnose sa Izraelom.
EU saopstenje da je užasnuta brojem zrtava.
I oni danas sve to ponove.
Bahato, sirovo, bez truna empatije.
Svijet nije vidio vecih barbara i zločinaca.
Ovo je jednostavno level iznad kada su zločinci u pitanju.
Ma sto posto pasa. IDF numba one!sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:35livesnimci iz gaze te demantuju.
istina i idf trpi gubitke, svejedno opet izgleda lose po hamas na osnovu video snimaka.
ne, oni kazu nicahon le israel! da naucite nesto, ozibljno.1Dante1 wrote: ↑01/11/2023 15:37Ma sto posto pasa. IDF numba one!sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:35livesnimci iz gaze te demantuju.
istina i idf trpi gubitke, svejedno opet izgleda lose po hamas na osnovu video snimaka.
Pretvaraju ih u hurme.sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:39ne, oni kazu nicahon le israel! da naucite nesto, ozibljno.1Dante1 wrote: ↑01/11/2023 15:37Ma sto posto pasa. IDF numba one!sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:35
livesnimci iz gaze te demantuju.
ne nego victory to israel. to vam isto kaze i komandant juzne komande idf zaduzen za ovaj dio fronta oko gaze na onom snimku od juce ako je ko slusao.
Gaza Report - اخبار غزة
@gaza_report
·
9m
#BREAKING #Gaza residents in Wahsh record Israeli tanks firing in the area just 300 meters from the equestrian club and it signals that the Israeli incursion south of Gaza City is nearly at the beach, and cutting the strip in half.
A pa dobro, ako komandant IDF koji nema apsolutno nikakvog razloga da laze tako veli, onda je za povjerovat.sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:45ne nego victory to israel. to vam isto kaze i komandant juzne komande idf zaduzen za ovaj dio fronta oko gaze na onom snimku od juce ako je ko slusao.
Sto bi ovi "realni i objektivni" na forumu rekli, samo ovakav post ce se precutno zaobici i izignorisati.skoronikako wrote: ↑01/11/2023 14:37https://press.un.org/en/2023/sc15473.doc.htmNearly 3,200 Palestinian Children Killed in Three Weeks, Says Senior UN Official
Ne znam kako poklik IDFovca negira izraelske gubitke. Al hajd nebitno.sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 15:49naravno da moze lagati, ko ne laze?
nego poenta je da vise sluzi kao neki vojni poklic..