Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aha. bs ih je nalozio, i ovi samo pristali i nalozeni krenuli.i sad jao jao, nema sta , to je to. pretpostavljam da znas i rjesenje odn izbaljvenje odn odloženje hamasa iz trenutne situacije,
Ovolikoj sili trebalo pola dana da im neko javi da ih je Hamas napo i da se vojska pojavi. Gdje su snimke sa nadzornih kamera ?
Koliko vojnika inace obezbjeđuje ovu granicu, gdje su bili ovih dana ?
Zašto je festival premješten u područje uz granicu ? Nije li festival uz granicu bio rizik, koji je trebalo dodatno obezbjediti?
Mada ne znam što ti ovo pišem, ti ili ograničen da neke stvari shvatiš, ili su po zadatku.
faktor iznenadjenja, prvi dan. jednom u 40 godina moro je i hamas imat isvoj dan. poslije je krenulo obicajno po zlu, za hamas.
naravno za ovo izraelci najvise krive matanjahua. opet ja ogranicen a vi ulazite debelo u teorije zavjera, gdje ni logika ni zdrav razum nimalo ne bistre ociglednu sliku.
Faktor izenađenja za vojsku koja ima špijune na svakom koraku, i osmatračnie na svakom ćošku na jednoj od najčuvanijih granica na svijetu.
_Reds_ wrote: ↑01/11/2023 11:49
Faktor izenađenja za vojsku koja ima špijune na svakom koraku, i osmatračnie na svakom ćošku na jednoj od najčuvanijih granica na svijetu.
Biće da jesi
sta da ti kazem zivot nije video igirica, niti film, shit happens. ako nista prvi put smo vidjeli upotrebu dornova od strane hamasa na tim bazama, izmedju ostlaog jdelujuci i po osmatracnicama.
Biće da jesi
A kazu muslimani nazadni nerazvijeni glupi kozojebi, ni ne izgledaju ko napredni zapadnjaci... iznenadilo ih
Ma kakvi nepismeni, vidite kako uspjesno bjeze od policije po Svedskoj, dilaju drogu i ubijaju okolo. Valja to organizovati, vjerovatno su prije bili inzinjeri…
Ma ovo je kao sa Srebrenicom samo je pitanje koliko im je dosta da pobiju 10 hiljada ili 100 hiljada… Onda će kao Biden reći e sad vam je dosta… Ionako ih možete na dnevnoj bazi ubijati 50-tak, to niko i ne primjeti… Ovo je samo malo da se nataliteti izjednače jer haman da neće više niko u “obećanu zemlju” iz Evrope ma koliko zaluđen bio…
Ovolikoj sili trebalo pola dana da im neko javi da ih je Hamas napo i da se vojska pojavi. Gdje su snimke sa nadzornih kamera ?
Koliko vojnika inace obezbjeđuje ovu granicu, gdje su bili ovih dana ?
Zašto je festival premješten u područje uz granicu ? Nije li festival uz granicu bio rizik, koji je trebalo dodatno obezbjediti?
Mada ne znam što ti ovo pišem, ti ili ograničen da neke stvari shvatiš, ili su po zadatku.
faktor iznenadjenja, prvi dan. jednom u 40 godina moro je i hamas imat isvoj dan. poslije je krenulo obicajno po zlu, za hamas.
naravno za ovo izraelci najvise krive matanjahua. opet ja ogranicen a vi ulazite debelo u teorije zavjera, gdje ni logika ni zdrav razum nimalo ne bistre ociglednu sliku.
Biće da jesi
Zamisli argumentacije - faktor iznenađenja i "imali svoj dan".
I onda da sa takvim umom što takva obrazloženja prilaže da neko ima ozbiljnu diskusiju... Ja sam davno odustao.
sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 11:36
Biće da jesi
I onda da sa takvim umom što takva obrazloženja prilaže da neko ima ozbiljnu diskusiju... Ja sam davno odustao.
U pravu ste, i vi ste previse ostrasceni, i imate previse emocija na ovoj temi da bise moglo ozbiljno polemisat sa vama.
sumirprimus wrote: ↑01/11/2023 12:49
">
Jesu! Malo morgen...
Svaka cast Sumire, dobro je kazao ovaj.
17 godina terora Hamasa nad narodom Palestine, nisu izgradili niti jedno skloniste, a stalno su cackali mecku. Valjda je i budali jasno da je cilj Hamasa nestanak Palestinaca i njihova patnja. Valjda je sad i budali jasno da ih je osnovao Izrael s svrhom nestanka Palestinaca.
Molim te nastavi da postavljas ovakva videa dok se svima oci ne otvore da su Hamas izraelski teroristi.
Biće da jesi
U pravu ste, i vi ste previse ostrasceni, i imate previse emocija na ovoj temi da bise moglo ozbiljno polemisat sa vama.
Bolan, pokopav'o te svijet, uključujući i mene, čistim UN-ovim statistikama i drugim činjeničnim stanjima... nakon čega se samo izgubiš, nastane muk bez odgovora i onda nastaviš sa svojom "objektivnom" propagandom.
canvra888 wrote: ↑01/11/2023 12:55
Bolan, pokopav'o te svijet, uključujući i mene, čistim UN-ovim statistikama i drugim činjeničnim stanjima... nakon čega se samo izgubiš, nastane muk bez odgovora i onda nastaviš sa svojom "objektivnom" propagandom.
Zato i kažem, diskusija s tobom nema smisla.
Trol prve klase, nikad se ne obazire na ono sta imas da kazes, samo sajba sa propagandom. Na svim temama isto. Covjek prati sve moguce placene propagandiste svijeta.