Gradonačelnica Sarajeva

Post Reply
mayab

#6451 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by mayab »

tramvajtrojka wrote: 28/10/2023 19:58 Image

koji je ovo lesinar od osobe sve za licnu promociju gazi preko mrtvih bukvalno prvo za sff sad ovo 🤢🤢🤢
Gradonačelnica nam ima zaista puno fula u svom poslu, a ovo je jedna od tih!
Budimo realni, ako bi gledali stradanja nevine djece i općenito ljudi širom planete, a to je svakodnevna pojava , čak i bliže nego nam je Palestina , onda nikad ni jedan koncert ne bi trebali organizirati niti posjetiti,
dalje, ovoj pevaljki je uglavnom mlađa publika, koliko njih uopće zna išta bitno o Palestini i Izraelu.
To što se tiče tog aspekta ,
drugi aspekt da dolazi iz Srbije je najbolje objasnila ova studentica iz Hrvatske , istim povodom

I treće, vrsta muzike , šta ćemo kad ljudi vole taj (po meni ) seljački zvuk :cry: , :izet: ga , mene da netko natjera da moram 2 sata ovo slušati , ne znam kakav bi izašao van :lol:
Bloo
Globalna šefica

#6452 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Bloo »

breuer wrote: 28/10/2023 23:41
suspect_zero wrote: 28/10/2023 23:40 Šta je pogrešno rekla?

Da pjevaljka nema svoju publiku ovdje napunila bi Zetru šipak....očito ima, sviđalo se to nama ili ne.
Benjamina fakat nema ništa sa tim, do nas je.
pa što onda uopšte otvara žvalje, da se upiše?
i poslije Skake Londrc...
Malo želi biti na tragu onih gradonačelnika što zabrane ustaške koncerte i turbo folkerske u Hrvatskoj, ali ne može.
Stoga koristi Gazu i Palestinu da bi korigovala muzički ukus svojih podanika i pljucnula na podanika sa visine.
Da je Nazif Gljiva rasprodao bilo bi OK. Ovako..popturbofolkerka rasprodala koncert i umjesto da pokažemo da smo bolji i kulturniji od purgera, mi smo ispali isti. :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6453 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Velkoski »

meni je najvažnije da niko s foruma nije išao, ljuBi brt :srce: :srce: :srce:

:twisted:
Last edited by Velkoski on 29/10/2023 08:53, edited 1 time in total.
Bloo
Globalna šefica

#6454 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Bloo »

Velkoski wrote: 29/10/2023 08:49 meni je najvažnije da niko s foruma nije išao, ljudi brt :srce: :srce: :srce:
:lol:
suspect_zero

#6455 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by suspect_zero »

Velkoski wrote: 29/10/2023 08:49 meni je najvažnije da niko s foruma nije išao, ljuBi brt :srce: :srce: :srce:

:twisted:
:lol: piš :lol:

A možda smo samo naivni, gore se zadali a ovdje postove ostavljali :oops: :D
tramvajtrojka

#6456 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by tramvajtrojka »

Treca noc koncerta je najbolja noc 8-) 8-) , ne pitajte me sto idem :lol:
Ludzak

#6457 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Ludzak »

Ja sam protiv njenog koncerta jer je grandovska pjevaljka koja pjeva glupe cajke. Jer su njene pjesme degenerativnog efekta.
JohnnyS

#6458 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by JohnnyS »

Ludzak wrote: 29/10/2023 09:17 Ja sam protiv njenog koncerta jer je grandovska pjevaljka koja pjeva glupe cajke. Jer su njene pjesme degenerativnog efekta.
To sam i ja mislio dok sam slušao Pišonju i Žugu u paklu droge. Danas kad pročitam taj tekst ne mogu sebi doći da sam se bacao na to
goredole

#6459 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by goredole »

ma ljudi samo mir i ljubav, pustite ljude da slusaju sta hoce. to je otprilike nekome objasnjavati da ima boljeg mesa od janjetine iz jablanice i cevapa iz sarajeva :D

a gradonacelnica vjerovatno ima ambicije ka viSljoj politici, a sa trenutne pozicije se ne pita ni o boji zavjesa u svom uredu pa mora neki exposure da radi :)
giannibelif

#6460 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by giannibelif »

Ne konzumiram ovakav muzički opus i nije mi drago što ovakve drke-đonđe pune dvorane i još u mom gradu, ali narodne mase to vole i tako je, ali ova gospođa pojma o svom poslu nema. Ako se može pomoći, neka nazove premijera iz svoje stranke i pita kako se može prebaciti pomoć do Egipta, kako se mogu sutra izvući djeca, žene, ranjeni civili, siročad, rekao je da je spreman da reaguje. Pijačarski populizam ništa ne riješava.
mayab

#6461 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by mayab »

Uostalom, (grado)načelnice , ta tri koncerta i horde ljudi su donijela , a još će donijeti brdo para , svima, pa tako i gradu, a znamo da se uglavnom sve vrti oko para :thumbup:
Ludzak

#6462 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Ludzak »

JohnnyS wrote: 29/10/2023 09:19
Ludzak wrote: 29/10/2023 09:17 Ja sam protiv njenog koncerta jer je grandovska pjevaljka koja pjeva glupe cajke. Jer su njene pjesme degenerativnog efekta.
To sam i ja mislio dok sam slušao Pišonju i Žugu u paklu droge. Danas kad pročitam taj tekst ne mogu sebi doći da sam se bacao na to
Ne slušan ni to.
Mada ta muzika nije toliko masovna bila kao što je sada Prijovićka kod male raje. Tako da taj efekat nije imao masovnu manifestaciju.
Haris.ba

#6463 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Haris.ba »

Cuj zabraniti koncert. Pa da nije bilo korone da se vakcinisu ljudi, i da Sting nije zalutao u Sarajevo, i da Sda nije trebala reda radi odrzati kongres, za sta se Zetra koristi? :D

Obavezno uvesti politicke komitete da odobravaju koncerte sa uzusima moralnosti najmoralnijih u drustvu. I jedan clan da bude predstavnik sa kliks foruma. :bih: :run:
elk

#6464 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by elk »

Novi dan, nova glupost i nebuloza. Valjda danas odmori od objava. Lijepo je vrijeme i moze na crepoljsko.
tramvajtrojka

#6465 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by tramvajtrojka »

Image

Kvazi licemjerje se nastavlja ev i ovaj kvazi umjetnik koji kmeci za braystvom i jedinstvom patetise 🤢🤢🤢, odvratno do bola
DonieBrasco

#6466 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by DonieBrasco »

Pestotrki asrsini, preglupa prica, ne vidim da je jedan muzicar odlozio svoje knocerte u regionu predhodnih i narednih dana, da ne pisemo u svijetu.

Nas su klali u srcu Europe pa nije svijet kurcem pomakao, a mi neke morale i eticke vertikale glumatamo.
oldtajmer

#6467 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by oldtajmer »

preseravanje obicno,ako ima npr 10 hiljada ljudi koji vole onu arkanovu cetnikusu nek i ona pravi koncert,ko ih jebe nek je slusaju
pa i vucic je setao po carsiji svojevremeno,a i koliko samo drugih cetalja isto tako,poslije rata vjerovatno samo radovan i ratko nisu bili u sarajevu
nekitamopd

#6468 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by nekitamopd »

Citava prica oko Izraela i Palestine je radikalna iskreno.

Ni ovi protiv ni ovi za Palestinu nisu prstom pomjerili kad su Rohinje izbrisane iz Mijanmara, ali buovalno izbrisani.

Koncerti se odrzavali, niko nije proestvovao, a sela paljenja, zene silovane, djeca ubijana.

Isto i za Jemen. Zato mi ova citava licemjerna prica sa obe strane ide na neku stvar.
HelaS

#6469 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by HelaS »

nekitamopd wrote: 29/10/2023 12:57 Citava prica oko Izraela i Palestine je radikalna iskreno.

Ni ovi protiv ni ovi za Palestinu nisu prstom pomjerili kad su Rohinje izbrisane iz Mijanmara, ali buovalno izbrisani.

Koncerti se odrzavali, niko nije proestvovao, a sela paljenja, zene silovane, djeca ubijana.

Isto i za Jemen. Zato mi ova citava licemjerna prica sa obe strane ide na neku stvar.
Pa šta ti predlažeš, u kontekstu tvog komentara?
nekitamopd

#6470 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by nekitamopd »

HelaS wrote: 29/10/2023 12:59
nekitamopd wrote: 29/10/2023 12:57 Citava prica oko Izraela i Palestine je radikalna iskreno.

Iskreno?
Previse se pali na ovu pricu, jeste zalosno sto Izrael radi, ali ovdje je nesto drugo u pitanju.
Pomjesani su osjecaji islamofobije i antisemitizma i smatram da obe strane koje zale za Palestinom i oni koji se redaju na stranu Izraela to rade ne zbog zrtava jednih ili drugih vec zbog religioznog fanatizma kako jevreja, krscana tako i muslimana.
Zalosno je ovo sve sto se desava, ali niko da osudi Iran i Saudiju za OSAMDESET HILJADA ubijene djece u Jemenu, niie to bilo prije sto godina to je bilo i desava se jos uvijek.
BiBi911

#6471 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by BiBi911 »

nekitamopd wrote: 29/10/2023 13:05

Iskreno?
Previse se pali na ovu pricu, jeste zalosno sto Izrael radi, ali ovdje je nesto drugo u pitanju.
Pomjesani su osjecaji islamofobije i antisemitizma i smatram da obe strane koje zale za Palestinom i oni koji se redaju na stranu Izraela to rade ne zbog zrtava jednih ili drugih vec zbog religioznog fanatizma kako jevreja, krscana tako i muslimana.
Zalosno je ovo sve sto se desava, ali niko da osudi Iran i Saudiju za OSAMDESET HILJADA ubijene djece u Jemenu, niie to bilo prije sto godina to je bilo i desava se jos uvijek.
Nemoj tako pa u Jemenu se nista nije desilo. Beze samo da ti hodza sta prouci.
Kako naše uvazene kolega su rekle za Jemen "uci ih se pameti"
HelaS

#6472 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by HelaS »

nekitamopd wrote: 29/10/2023 13:05

Iskreno?
Zašto ne organiziraš protest ubijanju djece Jemena i Irana. Vjerujem da će doći mnogo ljudi da da podršku
nekitamopd

#6473 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by nekitamopd »

Ja ne organizujem proteste niti idem na iste, protest podrske nista ne pridonosi ako cemo iskreno.
Samo se uzasvam duplih arsina.
Ja necu ici trositi pare niti u Izrael niti u Saudiju niti u Mijanmar, ali ce nasi mumini na Umru i Hadz a te pare ce se koristiti da se malo djeca ubijaju po Jemenu.
Grean

#6474 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Grean »

Lazete za Jemen a sve ne bi li se relativiziralo vjerom potaknuto nasilje cionisticke drzve, 170 i kusur stranica je ispisano. Istina ne tako veliki broj ucesnika ali i to je do mainstreama, zavisi od medijske pokrivenosti.

jemen-t129727s4300.html
Isner

#6475 Re: Gradonačelnica Sarajeva

Post by Isner »

Ama da budemo otvoreni.. da je bio Toni Cetinski ovo ne bi napisala.. Ali kad je tamo neka Aleksandra Prijović, e onda se okolokole a zbog Palestine obznani da je to tvoja odluka ali da ipak ne bi trebao otici... Fino, lijepo reci: nemojte kod četnikuše na koncert... nego mi igraš na kartu emocija zbog ubijene palestinske dijece a tu noć puno Sarajevo nekakvih Halloween zabava.. Uđem u tramvaj, kao da sam ušao u "Midnight meat train"..
Post Reply