Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nepass1 wrote: ↑26/10/2023 10:01
Odlucio da vise necu igrice kupiti, 80% iz dosade kupim, probam i okanim se, vratim se ili snowrunneru ili dirt 2.0
Kupio grid legends, koja katastrofa, ni slicno toca 2 a kao nasljednik je.
Moram kako volan zbaviti
ja da nisam volan kupio mislim da bi plejku prodao
Kupicu ga i ja pa nek ide sve u pm, ako nista regres cu izvaliti . Moram skontati kako i gdje postaviti.
Eh to je vec drugi par opanaka
Poslije kupovine volana sam kupio monitor 27"
Nije moglo u dnevnu sobu, možda da sam nabavio playseat upakovalo bi se ali budžet stisnut, kao i dnevna soba
sve u svemu ko voli trke def nek nabaci neki solidan volan.
ja da nisam volan kupio mislim da bi plejku prodao
Kupicu ga i ja pa nek ide sve u pm, ako nista regres cu izvaliti . Moram skontati kako i gdje postaviti.
Nije moglo u dnevnu sobu, možda da sam nabavio playseat upakovalo bi se ali budžet stisnut, kao i dnevna soba
Igram svasta ali uvjek se vracam vozilima. Tako da je vrijeme za volan. Ali bih ostao da igram u dnevnom na tv. Nego valja zeni objasniti skalameriju. Nije problem ni kupiti koliko gdje staviti da gospodji ne smeta
Igram svasta ali uvjek se vracam vozilima. Tako da je vrijeme za volan. Ali bih ostao da igram u dnevnom na tv. Nego valja zeni objasniti skalameriju. Nije problem ni kupiti koliko gdje staviti da gospodji ne smeta
I ja danas kupio Spidermana 2 u Big Bang radnji na Ilidzi, cijena 113km, za igricu koja je bukvalno izasla prije par dana, vrhunska cijena. Na prva dva sam ovjerio platinu, biti ce tako i sa ovim.
Elvedin_Dz wrote: ↑26/10/2023 09:33
Imate u univerzalnom sijaset Božiji igrica za ps4 po 29 KM (rdr2, farcry6 itd...) i ponešto za ps5.
Mislis po 129KM pa ni su najgori ubjedljivo kupio sam Last of Us 2 za 29KM u Tehnolixu dok je kod njih bio 129KM.
Ne znam cim se drogira onaj koji te cijene stavlja ali koristi neku dobru kolumbijsku robu.
RDR2 za 29KM to je bukvalno dzaba.
Ne mislim ništa nego vas obavještavam o odličnim cijenama, ja pazario rdr2 za 29 KM. A možda treba zaboraviti na preferencije i potisnuti emocije jer svaka od ovih radnji ima svoje akcije i u jednom trenutku budu jeftiniji od drugih, treba samo provjeravati prije kupovine kome je stalo do cijene. Kome nije - komotno kupuje tamo gdje se najljepše osjeća
dzeko1 wrote: ↑27/10/2023 10:31
Daj nam link, ja gledao na olx, nisam mogao naći ništa po tom cijenama.
Poslao im poruku i pitao da li je igra 29KM ili 73KM koliko pise i naravno nisam dobio nikakav odgovor.
U Jelica nema 100% sad sam zvao mozda Importane ili Grbavica ako si gdje blizu uzmi i meni dam ti pare.
Ja sam u radnji kupio rdr2 i crash po 29 KM. Namjenski za ps5 mislim da ima samo par igara.
Ne ekupi fifu 22 za 20 KM, cak sam na ekupi iskoristio i onu akciju turkish koju je neko spominjao kad sam nabavljao konzolu, ravno hiljada sa 2 dzojstika
Ja sam u radnji kupio rdr2 i crash po 29 KM. Namjenski za ps5 mislim da ima samo par igara.
Ne ekupi fifu 22 za 20 KM, cak sam na ekupi iskoristio i onu akciju turkish koju je neko spominjao kad sam nabavljao konzolu, ravno hiljada sa 2 dzojstika
Koja poslovnica druze imaju 5-6 radnji ?
U svakoj je sniženje. Otiđi na link.
Zvao poslovnicu u Jelica nemaju zato te pitam gdje si tacno uzeo.
Koja bude najniza cijena da se moze kupiti GTA V za PS5? Nesto mi se ne daje 50-60KM za igru staru 10 godina pa hoce li biti kakvi extremni popusti da se kupi do nekih 20-25KM hahahaha da malo "premostim" dok ne izadje GTA VI jer ne da mi se paliti PC da igram San Andreas i ostale GTA naslove kako sam kupio konzolu.
brazzo19 wrote: ↑27/10/2023 22:40
Koja bude najniza cijena da se moze kupiti GTA V za PS5? Nesto mi se ne daje 50-60KM za igru staru 10 godina pa hoce li biti kakvi extremni popusti da se kupi do nekih 20-25KM hahahaha da malo "premostim" dok ne izadje GTA VI jer ne da mi se paliti PC da igram San Andreas i ostale GTA naslove kako sam kupio konzolu.
Mislim da je oko 30-40KM neces za 20KM sigurno naci.Naravno iams samo verziju za PS4.Neki remaster za PS5 mislim da nikad nije ni izasao.
brazzo19 wrote: ↑27/10/2023 22:40
Mislim da je oko 30-40KM neces za 20KM sigurno naci.Naravno iams samo verziju za PS4.Neki remaster za PS5 mislim da nikad nije ni izasao.
izasao je. I bila je cijena 10 dolara prvih 20 dana. kasnije su je digli