Narod i Pravda (Konakovic)
- video
#30001 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
O jebem ti kralja, mora on o svojoj fobilji i zeljani sa grbavice.
Kada je amar sa brkovicem i crnom koznom torbom drmao ligom i savezom onda si i ti svrsavao po ovom forumu i gotovo se kezio kao sto sada potkovani celavac za 32 keca u vilici radi.
Kada je amar sa brkovicem i crnom koznom torbom drmao ligom i savezom onda si i ti svrsavao po ovom forumu i gotovo se kezio kao sto sada potkovani celavac za 32 keca u vilici radi.
-
sumirprimus
#30002 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zaborqvlja se cash flow, samo kazem
- tramvajtrojka
#30003 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
kad znas da je dan dns ljubitelj onog grobara sve ti bude jasno
-
RtrnOfSalisbury
#30004 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
... nemam ja nikakvije bisera, malo gotovine na sparenkonto i to je svemali_balon wrote: ↑26/10/2023 20:27Haj zamisli svoju Biseru ovdje...o cemi bi onaRtrnOfSalisbury wrote: ↑26/10/2023 17:38vauuu, sto ko nako vic dade besjedu, morace se ojropa toplo obuc. stvarno je savlado tehniku davljenja do savrsentva. inace, nije ni lose sto mladi i stari odlaze, nekad ce se morebit i vratit sa kapitoolom a dotle ce se moc lakse dihat sa smanjenim brojom stanovnika i cijene nekretnina moraju pasti kad je manje stanovnika. to je elmedrinova tajna taktika i strategija![]()
- cvrčak_na_hedonizmu
#30005 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
E pa sada jase Vico, ulozis 10 -15 miliona i budes treci. Sretno.
Ivica je spasio savez i napravio zivotnu gresku, nije mu to trebalo, realno. Trebao je pustiti da se sve ugasi
I napisao sam da smo i mi jahali, il ne vidis dobro ?
- cvrčak_na_hedonizmu
#30006 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne, Amar je svoje zavrsio u Zeljeznicaru. Zasluzeno. Nek odjebe. Sto se tice korone, stojim iza svake napisane rijeci. Vidis kako ja ne bjezim od odgovora za razliku od tebetramvajtrojka wrote: ↑26/10/2023 21:06kad znas da je dan dns ljubitelj onog grobara sve ti bude jasno![]()
i korona teoretičar
Jesu li H&S politicari separatisticki orjentisani, nije toliko tesko prevaliti preko jezika, a ?
-
mali_balon
#30007 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
pokusaj duhovitosti uz pokojeg smajlija....bravo..umijes baratat forumomRtrnOfSalisbury wrote: ↑26/10/2023 21:07... nemam ja nikakvije bisera, malo gotovine na sparenkonto i to je svemali_balon wrote: ↑26/10/2023 20:27Haj zamisli svoju Biseru ovdje...o cemi bi onaRtrnOfSalisbury wrote: ↑26/10/2023 17:38
vauuu, sto ko nako vic dade besjedu, morace se ojropa toplo obuc. stvarno je savlado tehniku davljenja do savrsentva. inace, nije ni lose sto mladi i stari odlaze, nekad ce se morebit i vratit sa kapitoolom a dotle ce se moc lakse dihat sa smanjenim brojom stanovnika i cijene nekretnina moraju pasti kad je manje stanovnika. to je elmedrinova tajna taktika i strategija![]()
al moras priznat da bi prosjecno glup forumas slozio morebit i bolju besjedu od dina. al ima hin koji ovo vole ... jebatga ... isto ko sto neko voli kema malovcica a neko sera konjovica a neko se od silne kvalitete nemere odlucit
a neki bogumi vole obojicu
plus dina pride
![]()
-
pemanapemani
#30008 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Cinjenice pokazuju da je HDZ bio betoniran i prije izmjena Visokog predstavnika. Najvise sto se dosad navuklo u klubu Hrvata jeste 5 delegata 2010., uz pomoc Lijanovica, HSP i onog Kresica iz HDZ 1990. Tada je "zli zapad" materijaliziran u VP Inzku tih 5 proglasio trecinom od 17.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑26/10/2023 20:41HDZ je betoniran nakon Smitove izmjene. 6 od 17 se nekada moglo navuci, 11 od 23 je nemoguce, jos vecina delegata dolazi iz etnicki ociscenih podrucja pod H kontrolom. To je gotova prica. Na zalost.pemanapemani wrote: ↑26/10/2023 09:54
Možeš li mi reći način kako izbaciti Dodika i Čovića iz vlasti ili kako ih uvesti u vlast i ne dati im bilo kakve pozicije ili kako ih natjerati da prihvate samo pozicije koje im predloži tzv. proBiH strana? Ako znaš način kako to uraditi, a da država ne bude totalno blokirana, bjanko potpisujem.
S druge strane Dodik se mogao vrlo lako izbaciti iz drzavne vlasti, opozicija je imala dovoljan broj ruku + dva delegata u DN. To znas ? Ali avaj, dade SDP reformisanom i kooreparativnom Dodiku cetvrtog delegata, a Trojka odjeba opoziciju i napravi vlast sa nekim novim Miletom. Tuga. Kao sto rekoh, osim sto su ih pustli/usli sa njima u vlast dali su im agenciju za lijekove, sluzbu za strance, sefa operacija Ose - sve Dodikovi ljudi usli umjesto kadrova iz pdp-a i sds-a. Kao slag na tortu ovi jos i dobise i UIOMudro. Prepisano iz sdO izdajnicke biljeznice.
Problem je sto H&S komponente zele da uniste ili maksimalno oslabe drzavu. To im je glavni cilj. Odgovor na to jeste da im ne dopustis da kontrolisu pravosudje, finansije, Federalnu PU i UIO, inspekcije odnosno minimum minimuma jeste kontrola pravosudja. I ovi nastavljaju izdajnickim sdO stopama, sta ima kontrola pravosudja. Ni blizu, nisu ni pokusali.pemanapemani wrote: ↑26/10/2023 09:54
Druga stvar, ova država je tako koncipirana da niko ne može donijeti samostalno odluku. Kako Srbin može opstruirati nešto dobro za državu, tako Bošnjak može opstruirati nešto što Srbi žele. Po tebi samo HDZ odlučuje oko cestogradnje i Nešić oko sigurnosti. Dobar primjer je NS BiH. Može četnik Vico raditi šta želi, ali to mu ne pije vode ako nema podršku i Bošnjaka u Savezu.
NS BiH nije mjerilo jer i tamo H&S komponenta saraduju. Pitari igraju u BL i budu opljackani, tekmu poslije gdje igraju Borac i Zrinjski sudi PeljtoTakodjer, Vico je bio dobar kada je prekinuo prvenstvo i dao titulu pitarima, dzenaze se klanjale, a sad ne valja kad te jebe. Usput, nije ni Dino Begic bio puno bolji, dvije titule ukralo Zeljeznicaru i nikome nista. Zeljeznicar je isto jahao kada je mogao .To je malo komplikovanija prica, realno.
Ne, ova drzava je ovakva, sa nakaradnim politickim sistemom upravo zbog "prijateljskog Zapada". R. Sumska nema Dom Naroda, glasanjem vecine, na etnicki ociscenoj teritoriji, formiraju vlast u entitetu, a mogu te jebati na drzavnom nivou. S druge strane u Federaciji imas Dom Naroda na Federalnom nivou gdje te hrvati sa prilicno malim % stanovnistva mogu jebati dok se boje ne rastope, a onda to isto ponoviti na drzavnom nivou. Mogao je Deyton biti da Sumska ima DN gdje su Bosnjaci, prema popisu iz 91, nezaobilazan faktor za formiranje vlast, a da u Federaciji nema DN uopste nego vecina bira vlast.pemanapemani wrote: ↑26/10/2023 09:54p
Da smo još četiti gorine imali blokiranu državu i Vladu FBiH koja ulazi u 10 godinu mandata, mislim da za 4 godine BiH ne bi bilo na mapi.
Možemo se mi kurčiti koliko hoćemo, ali činjenica je da ova država opstaje zbog podrške zapada.
Zeleni stakori su nas dodatno unazadili, sve znam. A onda i SDP sa zakonom o prebivalistu ( cuj nisu znali da ce biti zloupotreba )![]()
Tada Rusa nije bilo na mapi, pijani Jeljcin vladao od 91 do 99, tenkove prodavali na pijaci, samo se Zapad pitao i dobili smo sta smo dobili - genocid, a poslije klanfu u vidu Deytona.pemanapemani wrote: ↑26/10/2023 09:54
To što smo mi umislili da nam je neko dužan pomagati i graditi državu umjesto nas je priča za malu djecu. Dužnost MZ je da te prizna, primi u UN i završena priča, dalje radi prema slobodnoj volji. Nisu stranci bili dužni da zaustavljaju agresiju na RBiH, nego smo ih mi molili da to urade.
Oni su uveli embargo za bivšu Jugoslaviju 1991., a na našim vlastima je bilo da shvate šta to znači i da se potrude na svaki mogući način da pronađu, kupe ili ukradu oružje koje se u tom trenutku nalazi u rukama jna.
Za kraj, potpuno se slazem, drzava je obaveza, a ne pravo. Za nju se moras boriti, a ne za vlast. Na zalost mi ne idemo u dobrom smijeru od politicara do naroda..
Dodik se mogao izbaciti da je CIK ponistio izbore u manjem entitetu. Jos uvijek nije jasno ko je Dodiku dao cetvrtog delegata SDP, PDP ili SDA.
U potpunosti se slazem da je opozicija puno bolja opcija od Dodika.
S komponenta vise i H komponenta malo manje zele sto vise oslabiti BiH. Ako im ne das dio financija, trebas im dati odbranu.
Zamislimo da je Srbin Ministar odbrane ili vanjskih poslova, a da Bosnjak vodi UIO i Autoceste.
Koju taktiku predlazes kao odbranu od razularene mase koja bi te optuzila da si prodao vanjsku politiku drzave i NATO put?
I ovako trojku optuzuju za izdaju, a zamisli da je Stevandic Ministar odbrane i Karamatic Ministar vanjskih poslova. Mogao bi imati Emerika Bluma u UIO, ne bi te Bog spasio od dozivotne etikete izdajnika.
Tzv. proBiH strana je potpisala Dayton sa svim segregacijskim rjesenjima u vidu DN FBiH i BiH i VN manjeg entiteta. Mogli su ga odbiti kao i Aprilski paket.
Pijani Jeljcin prodavao tenkove na pijaci, a NATO drzao lekciju Srbima 1999. Mene niko ne moze ubijediti kako se u tom periodu nije mogla ponistiti ili barem drasticno ublaziti moc manjeg entiteta da se istinski htjelo.
Onda se kasnije propustilo sjebati HDZ politiku poslije sloma tzv. hr samouprave i iskoristiti tadasnju vlast u RH - Racan, Mesic, Pusic..., za reformu Daytina i priblizavanje EU i NATO.
Onda Aprilski paket, pa Radmanovicev potpis za NATO...
Jebi ga, najlakse svaliti odgovornost za patriotski javasluk na zapad, a 1996., odbiti da se SDS proglasi teroristickom organizacijom.
Famozna trojka je dosla na te i takve temelje. Ako se u periodu 1996. do danas, SDA mogla dati sansa 25 godina i Komsicu 17 godina, valjda se i ovima moze dati sansa barem 4 godine.
-
mali_balon
#30009 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I sta bi ja kraju sa tim udruzenjima.....jesu li sdaovska udruzenja ista dobila ili su ovu sve uzeli sebi
- Styling
#30010 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Dino radi odlican posao.RtrnOfSalisbury wrote: ↑26/10/2023 21:07... nemam ja nikakvije bisera, malo gotovine na sparenkonto i to je svemali_balon wrote: ↑26/10/2023 20:27Haj zamisli svoju Biseru ovdje...o cemi bi onaRtrnOfSalisbury wrote: ↑26/10/2023 17:38
vauuu, sto ko nako vic dade besjedu, morace se ojropa toplo obuc. stvarno je savlado tehniku davljenja do savrsentva. inace, nije ni lose sto mladi i stari odlaze, nekad ce se morebit i vratit sa kapitoolom a dotle ce se moc lakse dihat sa smanjenim brojom stanovnika i cijene nekretnina moraju pasti kad je manje stanovnika. to je elmedrinova tajna taktika i strategija![]()
al moras priznat da bi prosjecno glup forumas slozio morebit i bolju besjedu od dina. al ima hin koji ovo vole ... jebatga ... isto ko sto neko voli kema malovcica a neko sera konjovica a neko se od silne kvalitete nemere odlucit
a neki bogumi vole obojicu
plus dina pride
![]()
Mozes li definisati prosjecno glupog forumasa. Smatras li da bi ti mogao raditi ovo sto Dino radi na ovom nivou sa ovim uspjehom?
- relativno84
-
axe22
#30012 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mentor VUCICRtrnOfSalisbury wrote: ↑26/10/2023 17:38vauuu, sto ko nako vic dade besjedu, morace se ojropa toplo obuc. stvarno je savlado tehniku davljenja do savrsentva. inace, nije ni lose sto mladi i stari odlaze, nekad ce se morebit i vratit sa kapitoolom a dotle ce se moc lakse dihat sa smanjenim brojom stanovnika i cijene nekretnina moraju pasti kad je manje stanovnika. to je elmedrinova tajna taktika i strategija![]()
-
internazionale
#30013 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I Delić se pomokri po sda labrnjama
A valjda to labrnjašima godi, čim traže repete
A valjda to labrnjašima godi, čim traže repete
-
RtrnOfSalisbury
#30014 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
mi pitamo vi odgovarate :

vi pitate mi odgovaramo:
glede drugog dijela pitanja: jebga, stavljas me u nezgodnu situaciju, ko nako vic je politicke nauke zavrsio na esdeja akademiji. jebo kembridje i sobrone, ko tam diplomira i prifati se kajasa, trava ne osta ... nemam taj bekgraund al odgovorno tvrdim, da kad bi mi bilo ukazato povjerenje, da bi mogo radit isti poso, a za publiku jos i bolje. nadam se da sam odgovorio kolko je moguce u ovom trenutku
...za bejundha? ukljucujuci pc end hb ?
vi pitate mi odgovaramo:
mogu definisat: ako je nekije 5 posto extremno glupo, mislijoci sa korone i sl. a drugije 5 posto nako malo, ni tam ni vam, ovo ostalo je prosjek
glede drugog dijela pitanja: jebga, stavljas me u nezgodnu situaciju, ko nako vic je politicke nauke zavrsio na esdeja akademiji. jebo kembridje i sobrone, ko tam diplomira i prifati se kajasa, trava ne osta ... nemam taj bekgraund al odgovorno tvrdim, da kad bi mi bilo ukazato povjerenje, da bi mogo radit isti poso, a za publiku jos i bolje. nadam se da sam odgovorio kolko je moguce u ovom trenutku
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#30015 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
auuuu što jebe Avdo ne vadi ga
A SDAčići, pardon NiPčići viču sve po zakonu, sve po zakonu
Pitanje na koje predsjednik Skupštine Elvedin Okerić i
@narodipravda ne odgovaraju. Zašto je isti broj telefona u Udruženju Argentarija Srebrenica koje je dobilo 88 hiljada KM od Okerićevog kabineta i broj “kancelarije” NiP-a u Srebrenici?
-
axe22
#30016 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mece Avdo i ne vadiJoseMujica wrote: ↑27/10/2023 18:35
auuuu što jebe Avdo ne vadi ga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@narodipravda ne odgovaraju. Zašto je isti broj telefona u Udruženju Argentarija Srebrenica koje je dobilo 88 hiljada KM od Okerićevog kabineta i broj “kancelarije” NiP-a u Srebrenici?
A ovi sve po zakonu, kao sto je i vlast.“Ministarstvo finansija ima pravo na mišljenje, ali se ne slažemo s njim”, izjavio je federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić (
@narodipravda
) nakon što ga je Ministarstvo finansija FBiH upozorilo da krši propise prilikom podjele 728 hiljada KM udruženjima u FBiH
-
PatriJota
#30017 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Avdo difovce rastavlja na proste faktore, nije čudo što ga mrze.
- Login77777
#30018 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Legla dnevnica iz Mehmeda Spahe… 
-
ljubijankic
#30019 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Legla, danas su se opet prodali i popusili Vici
- Caterpilar
#30020 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
JoseMujica wrote: ↑27/10/2023 18:35
auuuu što jebe Avdo ne vadi ga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IZTEMELJA
- Login77777
#30021 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
snOga nOroda…ljubijankic wrote: ↑27/10/2023 20:37Legla, danas su se opet prodali i popusili Viciidu dnevnice ovih par dana redovno
![]()
-
ljubijankic
#30022 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A zamisli tek "novinara" kojeg ovdje botovi uzdizu, umjesto da sam otkrije cije su vikendice i na kome se vode, odakle pare, kako su se financirale, on pita po drustvenim mrezamaLogin77777 wrote: ↑27/10/2023 21:08snOga nOroda…ljubijankic wrote: ↑27/10/2023 20:37Legla, danas su se opet prodali i popusili Viciidu dnevnice ovih par dana redovno
![]()
vakat je.
![]()
-
sajber87
#30023 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
To je vucicevska skola propagande, sad ja tebe pitam kako si kupio auto stan vikendicu bilo sta sto imas i raspravljamo o tome mutimo vodu , evo zamislimo neki novinar pita informer avdu kako je kupio sve nekretnine sto ima koju platu ima od cega zivi s kim se sastajao po kafanama itd pa neka odgovori, to je dobro poznata matrica koju je ruskosrpska propaganda usavrsila do savrsenstva, a ucenici iz sda samo sprovode na sludjenom i opljackanom narodu koji ne zna kako stvari funkcionisuljubijankic wrote: ↑27/10/2023 21:21A zamisli tek "novinara" kojeg ovdje botovi uzdizu, umjesto da sam otkrije cije su vikendice i na kome se vode, odakle pare, kako su se financirale, on pita po drustvenim mrezamaLogin77777 wrote: ↑27/10/2023 21:08snOga nOroda…ljubijankic wrote: ↑27/10/2023 20:37
Legla, danas su se opet prodali i popusili Viciidu dnevnice ovih par dana redovno
![]()
vakat je.
![]()
Kada dobije odgvovor onda opet ispada da lazu one koje pita za odgovor a dokaza nikakvih nema
Istrazivacko novinarstvo na vrhuncu, bas po uzoru na stranku im
O savezu i dalje ni slova, a veca prodaja nije se desilo jos od revizije presude protiv Srbije
Samo odbrana drzabe i Bosnjackog naroda uz nasu SDA
![]()
- Prpa.ba
#30024 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zovite i baticu i tramvaja da se smiju sa vama.
Vikendice ljudi, vikendice. Za projekt menadzere iz NiP-a.
Vikendice ljudi, vikendice. Za projekt menadzere iz NiP-a.
-
ljubijankic

Mudro. Prepisano iz sdO izdajnicke biljeznice.