Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebena odluka za prodaju. Ako ovako nastavi, ja ne bih. Sta da kazem...
Ako on iskaže želju, svakako mu izaći u susret i izvući maksimum koji se može odštete, a da se transfer ne blokira.
Zaslužio je da klub pokaže razumjevanje.
Kako mi je dobro sve kod drugog gola, od reakcije u odbrani, Macovog fenomenalnog pasa za Darwina, Darwinovo iznošenje lopte + manjak škrtosti koja me dobro iziritirala u par prilika prije ovog gola i Szobin trk koji je odvukao dvojicu sa Salaha a čini mi se i Pickforda maknuo sa linije. Školski.
Dobro je neko spomenuo kontre u prvom poluvremenu, bile su 2 ili 3, podsjetilo je na one stare dane, prije 3-4 sezone, kad su do savrsenstva do dovodili i protivnike izludjivali.
Nekako ili je falilo koncetracije, ne znam ni sam, ali od 4 Liverpoolova igraca, nekako Onana se isprijeci ja mislim, a bili su zreli vec u prvom da prime jedan iz kontre.
Mislim uvijek ima ovih talenata sto se pokupe, uzmu se po 2-3 svake godine, to je fakt, ali isto tako cim on sa 16 godina vec dobije priliku trenirati sa prvim timom, ima tu sigurno nece zavrsit ko drugih 15 prije njega...
Mislim kad moze Barca gurati momke po 16-17 godina, ne znam sto ne bi i ovi.
Mada s Bajceticem se pokazalo lose kad se isforsira, eto povrede...
Bajčetić je na žalost Alkantara među omladinom, u jednom trenutku, ako se njegovo zdravlje dramatično ne popravi, klub će ga otpisati. Praviti treba od Jonesa sada, hibrida Gerrarda i Alonsa. A šta igra ovaj malac Njonjo, nadam se da je veznjak defanzivnije orjentacije
BHF_Manijak wrote: ↑26/10/2023 09:41
Mada s Bajceticem se pokazalo lose kad se isforsira, eto povrede...
Meni se vala ne sviđa kuda plovi ovaj brod sa njegovim zdravljem. Nažalost ne izgleda mi obećavajuće.
A ne znam sta bih ti rekao, tjesim sam da ce biti bolje i da je mlado i nespremno tijelo uzrok tome, jer je mali ogroman ogroman talenat.
Tjesim se, opet kazem. Sjeti se i Jonesa, nije bilo mjeseca da ne veze neku povredu, ali evo kako je stariji sve je cvrsci i cvrsci.
Od Trenta mi se niko nije vise svidio od ove djece do Bajcetica, kako ja uzivam gledati malog kako igra, to je poezija. Steta bi bila da ga povrede sjebu.
Gandalf wrote: ↑26/10/2023 09:54
Bajčetić je na žalost Alkantara među omladinom, u jednom trenutku, ako se njegovo zdravlje dramatično ne popravi, klub će ga otpisati. Praviti treba od Jonesa sada, hibrida Gerrarda i Alonsa. A šta igra ovaj malac Njonjo, nadam se da je veznjak defanzivnije orjentacije
Ne znam šta igra, ali će tek sad, kad je ispao na tviteru, počet da gu3i... i ode fudbal u drugi plan.