Nego koji prikljuci internet u Lukavici, koji bi preporucio?ljubijankic wrote: ↑25/10/2023 12:09 Evo dobili su pojacanje, jos jedan od onih nisam za SDA al SDA je najbolja![]()
Narod i Pravda (Konakovic)
-
miop
#29926 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- drug_profi
#29927 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ispade da je Lukavica nekakvo inostranstvo po ovim SDFA internet vojnicima.
Kvadrati daleko jeftiniji. Izgleda da se neko srba boji i u miru, a neko nije ni u ratu.
Kvadrati daleko jeftiniji. Izgleda da se neko srba boji i u miru, a neko nije ni u ratu.
- tramvajtrojka
#29928 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
pa vidis kakvim se to narativima koristi od izdajnici, pucali bi mi u ledja, lukavica se smatra drugom drzavom itd itd., sve dok se istovremeno kunu u Bosnu od une do save nece da moze sa takvim principimadrug_profi wrote: ↑25/10/2023 14:30 Ja se bojim da je sve ovo sto se sad radi, pocev od izljeva antisemitizma i islamizma, pa do ovih udaraca na MVP, u stvari pokusaj da se sabotira eventualni pocetak pregovora sa EU.
Ne treba nikad zaboraviti sta je SDFA. Evo ovaj cvrčak vam to zorno oslikava. Komplet agenda je iznesena.
Normalno u zadnjih osam godina su pokazali sta im znace EU i NATO integracije gdje su na isti nacin bojkotirali sve kao HDZ i SNSD, razlicite strane istih medalja
- drug_profi
#29929 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma sve je rečeno sa pljuvanjem po Zapadu.tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 14:40pa vidis kakvim se to narativima koristi od izdajnici, pucali bi mi u ledja, lukavica se smatra drugom drzavom itd itd., sve dok se istovremeno kunu u Bosnu od une do save nece da moze sa takvim principimadrug_profi wrote: ↑25/10/2023 14:30 Ja se bojim da je sve ovo sto se sad radi, pocev od izljeva antisemitizma i islamizma, pa do ovih udaraca na MVP, u stvari pokusaj da se sabotira eventualni pocetak pregovora sa EU.
Ne treba nikad zaboraviti sta je SDFA. Evo ovaj cvrčak vam to zorno oslikava. Komplet agenda je iznesena.
Normalno u zadnjih osam godina su pokazali sta im znace EU i NATO integracije gdje su na isti nacin bojkotirali sve kao HDZ i SNSD, razlicite strane istih medalja
Niko nije glup da ne zna da mi ne možemo biti ni tamo ni ovamo. Ako ne odemo sami na Zapad, Istok će sam doći kod nas.
Dakle kupovina vremena samo da Istok stigne prije Zapada.
- tramvajtrojka
#29930 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ali bas koliko antiamericku propagandu vrse zadnjih nekoliko godina da je to strahoba, pouceni iskustvom od turaka uzeli su njihovu propagandu i ubali zlu klicu ovdje, koja se primila samo tako nisam naisao kod jedne osobe da je popusila taj antizapadnjacki narativ. Neke osobe sam slusao nisam mogao vjerovati jel slusam obrazovanu osobu il marica na happyu. Po meni ta je mrznja usadjena preduboku i nasi svi vozovi su prosli, ovo je samo kusuranje da se minimizira steta koju su napravilidrug_profi wrote: ↑25/10/2023 14:45Ma sve je rečeno sa pljuvanjem po Zapadu.tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 14:40pa vidis kakvim se to narativima koristi od izdajnici, pucali bi mi u ledja, lukavica se smatra drugom drzavom itd itd., sve dok se istovremeno kunu u Bosnu od une do save nece da moze sa takvim principimadrug_profi wrote: ↑25/10/2023 14:30 Ja se bojim da je sve ovo sto se sad radi, pocev od izljeva antisemitizma i islamizma, pa do ovih udaraca na MVP, u stvari pokusaj da se sabotira eventualni pocetak pregovora sa EU.
Niko nije glup da ne zna da mi ne možemo biti ni tamo ni ovamo. Ako ne odemo sami na Zapad, Istok će sam doći kod nas.
Dakle kupovina vremena samo da Istok stigne prije Zapada.
a sva ova histerija u zadnjih nekoliko dana nas cemo vidjeti za sta im je bila dimna bomba, uvijek se ovako razlete na sve strane kad se nešto desi što nisu planirali
- drug_profi
#29931 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa evo šta Brko, inače Bakirov kućni prijatelj poručuje svijetu.
Hamas nije teroristička grupa već borci za slobodu.
Pazi sad koliko će trebati da ovo postane konstanta u politici SDFA.
Hamas nije teroristička grupa već borci za slobodu.
Pazi sad koliko će trebati da ovo postane konstanta u politici SDFA.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#29932 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
SDA radi sve da ne udjemo u EU. Sabotira na svaki moguci nacin. Ne zato sto ne zeli da BiH bude dio EU, vec zato sto ce to neko drugi uraditi a ne oni.
U ozbiljnim politickim krugovima niko SDA ne jebe vise ni 3%. Njihov glas se samo jos cuje na onoj smijuriji od TV i korumpiranom (vecinskom) dijelu IZ petkom na dzumi.
Iskreno svaka cast trojci koja se maksimalno suzdrzava od mahalskog sukoba sa SDA i ide svojim putem.
SDA = SNSD = HDZ
za svoj opstanak su spremni gurnuti i narod i drzavu u propast.
U ozbiljnim politickim krugovima niko SDA ne jebe vise ni 3%. Njihov glas se samo jos cuje na onoj smijuriji od TV i korumpiranom (vecinskom) dijelu IZ petkom na dzumi.
Iskreno svaka cast trojci koja se maksimalno suzdrzava od mahalskog sukoba sa SDA i ide svojim putem.
SDA = SNSD = HDZ
za svoj opstanak su spremni gurnuti i narod i drzavu u propast.
-
ljubijankic
#29933 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
mtel, samo ne znam sto tebe to zanima, za vas ovo svakako nije Bosna cim tako pisetemiop wrote: ↑25/10/2023 14:35Nego koji prikljuci internet u Lukavici, koji bi preporucio?ljubijankic wrote: ↑25/10/2023 12:09 Evo dobili su pojacanje, jos jedan od onih nisam za SDA al SDA je najbolja![]()
-
ljubijankic
#29934 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Manite se debila. Covjek pise da je NiP SDA na steroidima, ja sam uporedim jedan dio kriminala, Fadilovog konrektno, gdje se vidi razlika u padu kriminala od 3000% a dodje drugi debil i kaze da branim kriminal. Sta se imate raspravljati sa takvim likovima, oni imaju mantru po kojoj pisu, sta god vi da napisete oni ce vam staviti rijec u usta, izvrnuti vase rijeci i poceti sa svojom pricom. Ljudi milijarde ukrali za 30 godina al on je pametno moje skontao da je NiP SDA na steroidima 
-
miop
#29935 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I kako si zadovoljan internetom, koja je brzina, para?ljubijankic wrote: ↑25/10/2023 15:50mtel, samo ne znam sto tebe to zanima, za vas ovo svakako nije Bosna cim tako pisetemiop wrote: ↑25/10/2023 14:35Nego koji prikljuci internet u Lukavici, koji bi preporucio?ljubijankic wrote: ↑25/10/2023 12:09 Evo dobili su pojacanje, jos jedan od onih nisam za SDA al SDA je najbolja![]()
![]()
P.S. Da li si bio na skupu “Granica postoji”?
-
ljubijankic
#29936 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Valja napomenuti da tamo gdje imamo ocit primjer izdaje, NFSBiH, zeleni se ne oglasavaju
Ipak Duric i Colpa brane drzavu i Bosnjaci narod 
-
ljubijankic
#29937 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Za mrvu bolji od bhtelecoma. Na prostestu nisam bio, ne vidim razlog zasto mislis da bih ja bio tamomiop wrote: ↑25/10/2023 15:56I kako si zadovoljan internetom, koja je brzina, para?ljubijankic wrote: ↑25/10/2023 15:50mtel, samo ne znam sto tebe to zanima, za vas ovo svakako nije Bosna cim tako pisete![]()
- drug_profi
#29938 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Na taj protest ni Srbi ne idu već samo plaćenici i botovi.ljubijankic wrote: ↑25/10/2023 15:58Za mrvu bolji od bhtelecoma. Na prostestu nisam bio, ne vidim razlog zasto mislis da bih ja bio tamomiop wrote: ↑25/10/2023 15:56I kako si zadovoljan internetom, koja je brzina, para?ljubijankic wrote: ↑25/10/2023 15:50
mtel, samo ne znam sto tebe to zanima, za vas ovo svakako nije Bosna cim tako pisete![]()
- Prpa.ba
#29939 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Je li nam ovo drugovi trube o tome da necemo dobiti pregovore sa EU jer smo muslimani? Jazuk onda.
A jebe se drugova. Uzmu dokumente svoje domovine i svejedno im. Mogu i opusteno u Lukavicu, jeftinije. U Sarajevu imaju NiP kao alternativu da ne bacaju glas na HRS i SNSD.
Legne i posao na osnovu etnicke kvote. Upravljanja projektima, pi arovi, savjetnici.
Uglavnom uspjesno. U pauzama pametovanje Bosnjacima sta i kako, da budu mirno, inace.. heljp Baznija.
A jebe se drugova. Uzmu dokumente svoje domovine i svejedno im. Mogu i opusteno u Lukavicu, jeftinije. U Sarajevu imaju NiP kao alternativu da ne bacaju glas na HRS i SNSD.
Legne i posao na osnovu etnicke kvote. Upravljanja projektima, pi arovi, savjetnici.
Uglavnom uspjesno. U pauzama pametovanje Bosnjacima sta i kako, da budu mirno, inace.. heljp Baznija.
-
sumirprimus
#29940 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
posto mi nije usput gdje u lukavici ima dobrih restorana za pojst i popit?tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 14:40pa vidis kakvim se to narativima koristi od izdajnici, pucali bi mi u ledja, lukavica se smatra drugom drzavom itd itd., sve dok se istovremeno kunu u Bosnu od une do save nece da moze sa takvim principimadrug_profi wrote: ↑25/10/2023 14:30 Ja se bojim da je sve ovo sto se sad radi, pocev od izljeva antisemitizma i islamizma, pa do ovih udaraca na MVP, u stvari pokusaj da se sabotira eventualni pocetak pregovora sa EU.
-
PatriJota
#29941 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Hahahahaha,drug_profi wrote: ↑25/10/2023 14:30 Ja se bojim da je sve ovo sto se sad radi, pocev od izljeva antisemitizma i islamizma, pa do ovih udaraca na MVP, u stvari pokusaj da se sabotira eventualni pocetak pregovora sa EU.
jeste to konačno shvatili da du Nikšićeve i Dinine bajke o EU i milijardama iz EU zapravo obične nebule? Haj drago mi je ako jeste. I vakat je bio
-
sajber87
#29942 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Jos jedan u plejadi za koje sam nakon sto ostanu bez argumenata postao bot, zivadin, uzp, hdzovac, a sve se jednostavno moglo rijesiti samo da si odgovorio na pitanje iz posta koje si na sdaovski nacin izbjegao. Dakle vrati se na post odgovoris sta sam te pitao i to je to, a kad odgovoris onda mogu biti i zivorad i bot uzp sta vec nemam taj problemcvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 13:07Moj bot alarm se pali kada imas 20-ak postova od 2008 do 2022, a onda nakucas 3000 postova za godinu i kusur i pises to sto pises.sajber87 wrote: ↑25/10/2023 12:53Siguran si da bi ti pucao u ledjacvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑25/10/2023 12:46
Svi su vise manje nedavno poceli da pisu i istu pricu verglaju, al svi do jednog. Problem je sto im prolazi. Vidis kako se nakotise brzo.
A politicki se ne slazemo to je blago receno, opet ti mi ne bi pucao u ledja da sta bude @tramvajtrojka @sajber87 i slicni bi, u to sam siguran.
Zato i reagujem, toliko mogu, poceli su da me nerviraju spinovima, ova recenica je direktna posljedica trovaca ljudskih umova iz istrage(informera), hayata, faktora sl bosne i ostalih fabrika mrznje i lazi prema politickim neistomisljenicima, prepisano iz srbije i nacina kako se vucicevi mediji obracunavaju sa onima koji ne misle kao oni. Tuzno kako su nas zatrovali da se ovakve nebuloze mogu izjaviti
Bot, dusman, alert, mayday
Jebe vas historija postova, jbg. Ja samo citam vijesti. Dont shoot the messenger![]()
-
sajber87
#29943 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Samo mali ispravak, ovo na sta se pozivaju galamdzije iz sda df sbih ekipe je nesto sto je trojka uvela u zakonske okvire gdje su dolaskom na vlast ucini javnim da se zna svaka utrosena marka ono sto su pod vlascu sda df sbih strucnjaci skrivali kao zmija noge, evo pitanje za one koji podrzavaju sda df sbih nes , da li su ikad prije trojke culi da je predsjednik skupstine licno dao neku marku nekome, a davalo se sakom i kapom ili mislite da to sda df sbih rade transparentno u rukavicamaljubijankic wrote: ↑25/10/2023 15:56 Manite se debila. Covjek pise da je NiP SDA na steroidima, ja sam uporedim jedan dio kriminala, Fadilovog konrektno, gdje se vidi razlika u padu kriminala od 3000% a dodje drugi debil i kaze da branim kriminal. Sta se imate raspravljati sa takvim likovima, oni imaju mantru po kojoj pisu, sta god vi da napisete oni ce vam staviti rijec u usta, izvrnuti vase rijeci i poceti sa svojom pricom. Ljudi milijarde ukrali za 30 godina al on je pametno moje skontao da je NiP SDA na steroidima![]()
-
caros
#29944 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
U EU nikada nećemo ući, to su samo bajke za naivne budale.
Zamisli prodavati priču o EU dok je država podijeljena na dva dijela. Jeste, EU je potrebna država gora od Mađarske i Slovačke skupa
Zamisli prodavati priču o EU dok je država podijeljena na dva dijela. Jeste, EU je potrebna država gora od Mađarske i Slovačke skupa
- tramvajtrojka
#29945 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa da to je vasa prica ta ce nam evropa okrenimo se kibletu tj rusko-turskom istoku
- drug_profi
#29946 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nismo. Što?PatriJota wrote: ↑25/10/2023 18:42Hahahahaha,drug_profi wrote: ↑25/10/2023 14:30 Ja se bojim da je sve ovo sto se sad radi, pocev od izljeva antisemitizma i islamizma, pa do ovih udaraca na MVP, u stvari pokusaj da se sabotira eventualni pocetak pregovora sa EU.
jeste to konačno shvatili da du Nikšićeve i Dinine bajke o EU i milijardama iz EU zapravo obične nebule? Haj drago mi je ako jeste. I vakat je bio![]()
Jel vi to navijate da nas Europa izbaci iz svog društva. Jel Radovane, Momčilo, Života?
- kokakolas
#29947 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Spoj elokvencije i mangupluka 
Last edited by kokakolas on 25/10/2023 20:00, edited 1 time in total.
-
caros
#29948 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kada nađeš jedan moj post o "okretanju Rusiji" i napišeš makar jedan smislen post u svom životu bez 300 smajlija možeš pisati sa mnom. Do tada lagano u ćošak.tramvajtrojka wrote: ↑25/10/2023 19:38Pa da to je vasa prica ta ce nam evropa okrenimo se kibletu tj rusko-turskom istoku![]()
, pa i Belgija je podijeljena na dva dijela jos vise se mrze nego mi pa je sjediste EU kod njih, vi sdfovci to umotavate nece nas ovako nece nas onako, mrze nas jer smo muslimani itd.itd. milion glupavih izgovora jer nisu imali damu otvoreno reci da nisu za EU i NATO integracije
A da BiH nikada neće u EU to je i svakoj budali jasno. Ne zbog muslimana nego zbog frankenštajndržave.
- tramvajtrojka
-
Hakiz
#29950 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Šta bi ti bez Bakira, on ti je raison d'etre.