Ja sam misljenja da se to nikad nwce desiti a i da je svakako pogresno.JohnnyS wrote: ↑24/10/2023 15:05To je sto posto istina, ali pitanje je želi li itko to više prihvatitidr_Evil wrote: ↑24/10/2023 15:04Iskreno, sve vise cujem da se desava genocid u gazi i da se treba vratit na rjesenje dvije drzave.sumirprimus wrote: ↑24/10/2023 15:00
njih sad mozes posmatrati iz perspektive sudbine mosula i rake. tj kako su se saveznici odnosili prema ova dva grada , ako cete na trenutak posmatrati realno ovaj trenutno rat iz ociju prosjecnog zapadnjaka. cuti cete rijeci teroristi, hamas, ubijanje civila, crvena liija. puna podrska izraelu. najvise sto cete cut je humanitarni koridor, pomoc i otvaranje kapija perma egiptu. jel nije ovako?
evile sta ti , ja , ovaj sto materpsuje je totalno nebitno u tim odnosima valjda toliko razumijete.
Jedna drzava bi bilo jedino pravo rjesenje ali je utopija.
Za otete
"Svako ko želi oslobađanje 210 otetih – a ko to ne želi – sada mora hrabro da ustane protiv kopnene invazije na Gazu i da svom snagom pritisne vladu kako bi došlo do sporazuma o oslobađanju više hiljada palestinskih zatvorenika."