A cemu tebi kao SDA Muslimanu potreba o Bosnjacima pisati?Prpa.ba wrote: ↑24/10/2023 10:13 Zanimljivo kako o izdajnicima (nekoga? necega?) tako zustro najcesce pisu forumski nadimci koji bi se radje samozapalili nego identificirali kao Bosnjaci.![]()
Pa tako toboznje izdajnike protivaju rumuni, katolici, dzedaji, pravoslavci, bosanci, deca cveca, bosanci muslimani, nema cega nema, samo najmanje ima onih iz kvote 50% stanovnistva u BiH - Bosnjaka.
Ne kazem da nema, samo ih treba svijecom traziti, i to je indikativno odakle nam dolazi stvaranje mainstream narativa u javnosti.
Doduse i do nas je sto je stranacki fb bot Mulahusic izvor 50% naseg mainstreama.![]()
Narod i Pravda (Konakovic)
- Login77777
#29776 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
- Prpa.ba
#29777 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Svicarac, ja tebi pojasnio vaznost fokusiranja na tebi lokalna zbivanja kako bi sacuvao pravo boravka u drzavi ti, ti opet na zajebanciju. Pa ce sutra biti Svicarska ovakva, Bosnjaci onakvi. 
- Login77777
#29778 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne moze mi niko ukinuti boravak. Nema ovdje Kikija za tako nesto.
Opet ti o Bosnjacima. Zasto opet lazno se predstavljas? Brini o Muslimanima kojima pripadas. Pusti nama Bosnjacima da o sebi sami brigu vodimo.
-
palermo
#29779 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zeleni i crveni zajednoLogin77777 wrote: ↑24/10/2023 10:17Nema zime za tebe, SDA Muslimani su na vladt u HNK.palermo wrote: ↑24/10/2023 09:46E jebi ga pored tebe i Miljacka izgleda zeleno....carobnajk si pravi, onaj svajcarskiLogin77777 wrote: ↑24/10/2023 09:30
Prpa ne krije da je SDA Musliman. Palermo se trudi da bude neutralni DFovac ali brzo pozelenih kao Zlatan Begic i Mahir Mesalic.![]()
-
sajber87
#29780 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma da vazno je samo da je sda tu i odmah ljubav cvjeta svajcarac, bosna sve potaman nije vazno ko je sa njima samo neka je sda . Da je kojim slucajem vlast bez sda i satelita vidio bi izdajepalermo wrote: ↑24/10/2023 10:53Zeleni i crveni zajedno.....i plavi pride
Bosna i Hercegovina moj svajcarac....
-
palermo
#29781 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nema izdaje ako narod hoće nekoga (glasa za njega).....makar bio i crni vragsajber87 wrote: ↑24/10/2023 10:56Ma da vazno je samo da je sda tu i odmah ljubav cvjeta svajcarac, bosna sve potaman nije vazno ko je sa njima samo neka je sda . Da je kojim slucajem vlast bez sda i satelita vidio bi izdaje![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29782 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
nego šta kaže lola....nije dijelio on pare već njegov kabinet
ovo je jedan novi level seljakluka i nije mi više sekunde žao ovih debila što puše ove priče...taman i imaju ono što zaslužuju
ovo je jedan novi level seljakluka i nije mi više sekunde žao ovih debila što puše ove priče...taman i imaju ono što zaslužuju
-
Dimu1927
#29783 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije on njegov je kabinet a kabinet mu ja imenovao garant ...
Nema on nista s tim a on bio na potpisivanju ugovora jel

Nema on nista s tim a on bio na potpisivanju ugovora jel
-
A_A_AKCIJA
#29784 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kritika mora postojati, ali ne galama neobrazovanih čobana koji nemaju pojma o čemu pričaju.
Jel iko od vas provjerio ove podatke?
Znate da su javno dostupni na stranici Skupštine KS?
Jeste li vidjeli da je i Moja adresa Srebrenica dobila novac? Udruženje osnovano od SDA.
Prvo se educirati na temu da bi se moglo komentirati.
Jeste li vidjeli da je i Moja adresa Srebrenica dobila novac? Udruženje osnovano od SDA.
- Styling
#29785 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ma bitno je samo dizati dzevu i galamu, keslati se sto vise.A_A_AKCIJA wrote: ↑24/10/2023 14:35 Kritika mora postojati, ali ne galama neobrazovanih čobana koji nemaju pojma o čemu pričaju.
-
Dimu1927
#29786 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa dobro to dali i jos nekome da ne budu ofirniA_A_AKCIJA wrote: ↑24/10/2023 14:35 Kritika mora postojati, ali ne galama neobrazovanih čobana koji nemaju pojma o čemu pričaju.
Ovo jedino donekle ima smisla ako su svi koji su ispunjavali uslove i dobili.sredstva. a ako su neke odbili a dali ovim osnovanim mjesec onda je sve jasno
-
A_A_AKCIJA
#29787 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Za početak, naučite da SDA više nije na vlasti.Dimu1927 wrote: ↑24/10/2023 14:46Pa dobro to dali i jos nekome da ne budu ofirniA_A_AKCIJA wrote: ↑24/10/2023 14:35 Kritika mora postojati, ali ne galama neobrazovanih čobana koji nemaju pojma o čemu pričaju.
Prvo se educirati na temu da bi se moglo komentirati.![]()
Ovo jedino donekle ima smisla ako su svi koji su ispunjavali uslove i dobili.sredstva. a ako su neke odbili a dali ovim osnovanim mjesec onda je sve jasno
Trojka je naglavačke okrenula priču, i konačno imaš sve podatke dostupne. Ko se prijavio, ko je dobio i koliko, i ko nije dobio i zašto nije.
Imaš i sastave komisija koje su birale i ocjenjivale projekte.
Nema potrebe da nagađaš, ako te istina zanima, sve ti je dostupno.
Ako hoćeš da mutiš vodu, da sakriješ razliku između onih što su pare dijelili u kesama i koferima, onda bujrum nastavi da citiraš Avdine laži i podvale.
- W0rM
- Grijem se na: sunčevu energiju
- Vozim: se po mahali
#29788 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tacnije nije. Zato se preispituje sadasnja vlast...A_A_AKCIJA wrote: ↑24/10/2023 15:47Za početak, naučite da SDA više nije na vlasti.Dimu1927 wrote: ↑24/10/2023 14:46Pa dobro to dali i jos nekome da ne budu ofirniA_A_AKCIJA wrote: ↑24/10/2023 14:35 Kritika mora postojati, ali ne galama neobrazovanih čobana koji nemaju pojma o čemu pričaju.
Prvo se educirati na temu da bi se moglo komentirati.![]()
Trojka je naglavačke okrenula priču, i konačno imaš sve podatke dostupne. Ko se prijavio, ko je dobio i koliko, i ko nije dobio i zašto nije.
Imaš i sastave komisija koje su birale i ocjenjivale projekte.
Nema potrebe da nagađaš, ako te istina zanima, sve ti je dostupno.
Ako hoćeš da mutiš vodu, da sakriješ razliku između onih što su pare dijelili u kesama i koferima, onda bujrum nastavi da citiraš Avdine laži i podvale.
Lijepo receno, naglavacke je okrenula.
Ne, nije sve dostupno, evo najbolji primjer je rekonstrukcija pruge gdje su neki dijelovi ugovora tajni.
Mislim da se odnosi ovdje na Avdu (Avdica), lik je pljuvao po svim strankama bez dlake na jeziku, ne znam zasto ne bi sad i po NiP-u.
- JoseMujica
#29789 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
stvarno mi je glupo da se prepucavam sa sranačkim botovima jel ili nije ovo lopovluk...mene će te veoma lako razuvjeriti da ovo nije ista pljačkaška šema iz SDA vremena....samo objavite izvještaj o utrošku sredstava...eto jel to OK?
- relativno84
#29790 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
A sve je krenulo s nekoliko plazmi u Zetri, lijepo se napredovalo. Nije tako davno sud naredio lideru stranke da plati 3.333 KM visestrukom klevetniku kako rece preposteni Okeric dupli blam. Cak je i SDPBiH trazio bar da se vrate televizori ali jos i danas nista od toga.

- Prpa.ba
#29791 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Presposobni i preposteni.
Skupe dokumentaciju za par dana, projekte pisu iz glave, udruzenja se ekspresno registruju, sve po zakonu sto bi rekao drug Brankovic.
I opet domet 250 glasova.
Ca 1.000 KM po glasu.
Skupe dokumentaciju za par dana, projekte pisu iz glave, udruzenja se ekspresno registruju, sve po zakonu sto bi rekao drug Brankovic.
I opet domet 250 glasova.
Ca 1.000 KM po glasu.
- tramvajtrojka
#29792 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Tako se posao radi a ne zijani se na kongresu i onda kao razocarana mlada pobjegne se prvu noc izbora
-
sajber87
#29793 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Prvo znamo kakvi su izbori unazad godinama, postoje i presude sudske o izbornim manipulacijama tako da rezultati izbora i volja naroda ne idu u istu recenicu , a drugo sta znaci glasao narod znas li kako se vlast formira, da li si upoznat koja vecina formira vlast, koga po tebi narod hoce hajde bas da cujempalermo wrote: ↑24/10/2023 10:58Nema izdaje ako narod hoće nekoga (glasa za njega).....makar bio i crni vrag
-
sajber87
#29794 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ti pokusavas da objasnis nesto botovima koji samo zele da na vlast vrate sda df sbih nes da zajasu na budzete i pokupe sve medije po uzoru na njihove prekodrinske gazde i uzore to je jedino ono sto njih zanima, a za to su spremi da lazu manipulisu provode duple standarde, ono sto je vazno je da ljudi koji su neutralni i nisu obavijesteni procitaju istinu.A_A_AKCIJA wrote: ↑24/10/2023 14:35 Kritika mora postojati, ali ne galama neobrazovanih čobana koji nemaju pojma o čemu pričaju.
- JoseMujica
#29795 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
što bi Okerić reko "sve je po zakonu"

to to samo pišajte po sirotinji, a u drugom krugu rastaljivanja i malo kake bacite u oči
kakav SDAovski proljev
ps
ne zna se koji je veći gedžo od ove dvojice
to to samo pišajte po sirotinji, a u drugom krugu rastaljivanja i malo kake bacite u oči
kakav SDAovski proljev
ps
ne zna se koji je veći gedžo od ove dvojice
- Login77777
#29796 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Faktorova Dita malo van sebe…
-
A_A_AKCIJA
#29797 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Vraćamo se na suštinu.
SDAovci sanjaju da nekako izbace NiP, a znaju da je zavrtanje finansija najbolji način.
Najbolje bi bilo da postoji zakon koji sprječava finansiranje članova NiPa i u trećem koljenu
Počelo ih sustizati ono što su izgubili. Žale za vremenima kada se Hodžino mljelo, a Voloder raznosio koferima.
SDAovci sanjaju da nekako izbace NiP, a znaju da je zavrtanje finansija najbolji način.
Najbolje bi bilo da postoji zakon koji sprječava finansiranje članova NiPa i u trećem koljenu
Počelo ih sustizati ono što su izgubili. Žale za vremenima kada se Hodžino mljelo, a Voloder raznosio koferima.
-
MMM1977
#29798 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
E moji NIPovci, na dobrom ste putu da postanete isti ili gori od SDA. Seljačina iz SBiH ispade pametniji od ovog Okerića, u ZDK pokupili najgori šljam koji je bilo moguće pokupiti.
Ja lično znam da je dobro.ba Udruženje Adnana Delića, Samira Avdića i sl. Ne ulazeći dalje u detalje, zasto nas Okerić pravi budalama? Iftare u Hillsu je direktno organizovao Delić u pauzi između putovanja u Dubai a tada je bio ministar.
Ovdje je haman sve goli lopov cim se dokopa vlasti. Najmanje me razočarala NS ali su oni pretanki.
Sve u svemu, katastrofa.
Ja lično znam da je dobro.ba Udruženje Adnana Delića, Samira Avdića i sl. Ne ulazeći dalje u detalje, zasto nas Okerić pravi budalama? Iftare u Hillsu je direktno organizovao Delić u pauzi između putovanja u Dubai a tada je bio ministar.
Ovdje je haman sve goli lopov cim se dokopa vlasti. Najmanje me razočarala NS ali su oni pretanki.
Sve u svemu, katastrofa.
-
sajber87
#29799 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Reakcija upravo onakva kakvu zele iz sda df sbih nes, zavrtimo pricu i raspravljamo o potpuno legalnim stvarima a hiljade nelegalnih sda sateliti marifetluka se "nije desilo" jer nije bilo u medijima. Po prvi put svaka marka je javna kome se dodjeljuje( uvela trojka) prije toga se davalo sakom i kapom pod sda df sbih milioni podjeljeni u licne dzepove i nikom nista jer nije bilo u medijima. Ovako je vucic kad je bio opozicija radio, na hljeb bi ga mazao a kad je postao vlast..........MMM1977 wrote: ↑24/10/2023 18:12 E moji NIPovci, na dobrom ste putu da postanete isti ili gori od SDA. Seljačina iz SBiH ispade pametniji od ovog Okerića, u ZDK pokupili najgori šljam koji je bilo moguće pokupiti.
Sve u svemu, katastrofa.
Sda sbih df nes su ono najgore sto je medju bosnjacima, zlo u izvornom obliku
- Prpa.ba
#29800 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Pa SDA ne vadis iz usta za takodjer potpuno legalne stvari, npr. lobiranje za Dom naroda FBiH. Nijedna krivicna prijava, nijedna presuda, nista. A i Ustav FBiH se suspendovao zbog tog.