Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
General War

#33851 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

swanfilter wrote: 21/10/2023 23:51
General War wrote: 21/10/2023 23:41

Niti jedan pametan vojskovodja ne ulazi u direktnu bitku prije nego sto neprijatelja izmori, nikakava rucna nije u pitanju...vidi pod Mosul.
Za sada znamo da samo civile smaraju ...
naravno, steti palestinskom PR-u, jer o tunelima se ne prica kad padaju bombe, ali se otvori prica ako pjesadija napadne, pa se opet zaboravi da se spomenulo kada se kaze da te bombe su namjenjene hamasovcima koji koriste civile...ali puno je to.
swanfilter

#33852 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by swanfilter »

Dimu1927 wrote: 21/10/2023 23:59 https://www.instagram.com/reel/Cyq2JP-ubwS

E gledaj ove spodobe... isti genocidni geni ko rusi sto su ismijavali ukrajinske zrtve
Pa, jel taj instagram ovakve blokira il su samo pro Palestina naruceni na blokade ...
Dimu1927

#33853 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dimu1927 »

https://www.instagram.com/reel/CyplmJjNQMT

kapaciteti hamasovci tuneli :roll:

Fuj stoko genocidna
Last edited by Dimu1927 on 22/10/2023 00:13, edited 1 time in total.
swanfilter

#33854 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by swanfilter »

General War wrote: 22/10/2023 00:09
swanfilter wrote: 21/10/2023 23:51

Za sada znamo da samo civile smaraju ...
naravno, steti palestinskom PR-u, jer o tunelima se ne prica kad padaju bombe, ali se otvori prica ako pjesadija napadne, pa se opet zaboravi da se spomenulo kada se kaze da te bombe su namjenjene hamasovcima koji koriste civile...ali puno je to.
Dopunio sam post pa eto ...
Dimu1927

#33855 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dimu1927 »

https://www.instagram.com/reel/CypAqIEs032/

Upozorenje...

Ovo ko podrzava da ga isto snadje...
General War

#33856 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

Maxxtro wrote: 21/10/2023 23:56
General War wrote: 21/10/2023 22:26
Dobro je ovo ako si konstipiran, negdje oko 10-te minute sam dobio proljev. Nije ni čudo sto imas crve u mozgu, kada slušaš tipove poput Ben Shapira. Ipak, mislim da su te pogrešno procijenili na ovoj temi, nisi ti možda toliko bešćutan koliko si izuzetno ograničen lik. Rekao bih ti da probaš i pročitat ponešto o historiji izraelsko palestinskog konflikta, ali iskustvo mi govori da likovima poput tebe nema pomoći.
Sam kazes da vec imas proljev u mozgu, eto ti postavi sta Iran kaze, hezbolah...da vidim tu sirinu razumjevanja palestinkog pitanja kao i solucije...ne mozes ti sam sebi pomoci a ne meni.
General War

#33857 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by General War »

swanfilter wrote: 22/10/2023 00:13
General War wrote: 22/10/2023 00:09

I da dodam. Mislim da se Izraelcima i ne da ici u Gazu samo tako. Znaju da ce biti zrtava i previse. Njima je svaki vojnik zlata vrijedan jer ga obucavaju godinama.

Isto tako, koliko ce vremena trajati da izmore vojsku od kakvih 30 000 hiljada i pritom iz dana u dan ubijaju nebrojeno civila. Vrijeme ne radi za njih u tom slucaju jer kako vidimo, javnost im bas i nije naklonjena. Bez obzira na akciju Hamasa i ubistva civila.

Do sada su tukli pa dođe do primjerja i pregovora u jednom trenutku. Ovaj put su rekli da idu do kraja.

I jos jedna veoma bitna stvar. Hamas im drzi 200 taoca. Nesto do sada neviđeno. I ne mogu ignorirati tu cinjenicu zbog svog naroda.

Ovaj put su Izraelci u bas nezavidnoj situaciji.
Hamas je dokazao da je potpuno nedozvoljivo takvu organizaciju koja nema niti malo milosti drzati na granicama izraela, hoce li izraleskih gubitaka biti, sigurno hoce...ali tako se inace ne gleda uspjeh, vec da li ce biti cilj postignut. Izraelu se ne zuri,odredjena javnost jeste naklonjena, ali evo vidimo da po evropi i americi ta javnost je ostala ili bez fondova a neka ce biti i protjerana nazad odakle je i dosla...ako palestincima nije do sada na pamet palo da jebu mater hezbolahu u sta ih je uvalio, izrael moze sutra uci a i ne mora ali bombe ce i dalje tamo padati...Izrael je povratio svoje granice, i bezbjednost svojih gradjana, one do granice iselio, dok palestinci se nadaju cudu...koje se nece desiti onako kako se nadaju, posebno nakon masakra u izraelu.
Last edited by General War on 22/10/2023 00:24, edited 1 time in total.
Dimu1927

#33859 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Dimu1927 »

Ja sta je ovih palestinskih imigranata po svijetu pa ima ih brat bratu ko kineza, a sve sa velicine kantona sarajevo...

Jer ovi falsifikatori kazu da samo palestinci protestuju

https://www.instagram.com/reel/CyqytOJLo7k/

https://www.instagram.com/reel/CyhchlvLH4O

https://www.instagram.com/reel/Cyb3lBYougB

https://www.instagram.com/reel/Cyk6UM9LTy6/
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#33860 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hilmija frlj »

Ovi snimci Palestine i stradanja ce ostati za vijeke vijekova. Na sramotu Izraela i licemjernog Zapada (cast izuzecima). Nekada, za 50, 100, 500 ili 1000 godina, svejedno, kad budu neke nove generacije stasale, Zidova, Arapa, Eskima, Kineza, Indijaca, Amerikanaca, Rusa i Evropljana traziti ce halala od toga naroda i njihovih potomaka, a ova sramota ce ostati zauvijek

"From the river, to the sea, Palestine will ne free"

🇵🇸❤️
Maxxtro

#33861 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Maxxtro »

General War wrote: 22/10/2023 00:14
Maxxtro wrote: 21/10/2023 23:56

Dobro je ovo ako si konstipiran, negdje oko 10-te minute sam dobio proljev. Nije ni čudo sto imas crve u mozgu, kada slušaš tipove poput Ben Shapira. Ipak, mislim da su te pogrešno procijenili na ovoj temi, nisi ti možda toliko bešćutan koliko si izuzetno ograničen lik. Rekao bih ti da probaš i pročitat ponešto o historiji izraelsko palestinskog konflikta, ali iskustvo mi govori da likovima poput tebe nema pomoći.
Sam kazes da vec imas proljev u mozgu, eto ti postavi sta Iran kaze, hezbolah...da vidim tu sirinu razumjevanja palestinkog pitanja kao i solucije...ne mozes ti sam sebi pomoci a ne meni.
Predvidiv odgovor, naravno da će lik poput tebe pretpostavit da su svi jednodimenzionalni poput njega jer nisi u stanju ni konceptualizirati neki kompleksniji stav po ovom pitanju. Meni ne trebaju niti Iran niti Hezbolah da mi kažu šta da mislim jer znam čitati za razliku od tebe.

Ben nije glup za razliku od njegovih fanova, njega ćeš teško uhvatit u izravnoj laži, zato i ubija pare na mulcima koji su oduševljeni njegovom brzim jezikom i "gish gallop" tehnikom zatrpavanja sugovornika potpuno nesuvislim argumentima, jer vjerovatno tako zamišljaju da pametni ljudi pričaju. Ti možeš naravno provjeriti dosta stvari koje kaže i uvjeriti se da nijedna nije baš izravna laž, ali može se komotno reći da jesu jer istina nije švedski sto da biraš iznijeti činjenice koje ti odgovaraju a prikriti one koje ti ne odgovaraju. Po Shapirovoj verziji historije, zločesti Palestinci su ubijali i pljačkali Jevrejske doseljenike koji su samo htjeli eto da žive u miru, da pohode Zid Plača i pristajali su objeručke na svaki particijski plan jer su samo htjeli imati svoj kutak zemlje na kojem mogu živjeti ali Palestinci nisu dali.

Počnimo evo od Peel komisije i prvog particijskog plana. Šta ti znaš o tom planu, osim da su ga Palestinci kategorički odbili? Šta im se to nudilo i šta je predviđao taj plan? Kad smo kod nesebičnog Jevrejskog prihvatanja istog u nadasve skromnom maniru "daj šta daš" kako nam je evo Ben predočio, de nam reci malo podrobnije o tome, šta je recimo Ben-Gurion, izjavio na cionističkom kongresu o tom planu?
MUNAFIK

#33862 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by MUNAFIK »

Pošto ove zapadne demokrate i zastitnici prava, pravde i slobode uvode ove nove standarde za Izrael sta sada sprjecava Putina i Rusiju da krenu sa ravnanjem Kijeva?

Mislim ono dovoljno je da Putin bude 'dobar' i da upozori stanovnike Kijeva da ide bombardovanje i to je to... Plemeniti Putin... Mislim ono upozorio ih je...

Ovo sto USA i ostali podrzavaju Izrael pokopalo je i pravo i pravdu i slobodu... Jednostavno ti termini od nista ne znace posebno kada ih neko od njihovih politicara izusti.

Mi u BIH moramo biti svjesni da ustase i cetnici konstantno nas predstavljaju kao teroriste, kao ISIL kao Al kaidu kao Hamas itd... Sta ce biti kada neko tamo samo klikne dugme i kaze ustasama i cetnicima UPRSVU STE bosnjaci su teroristi... Ovi Cionisti pukli glupost i laž o 40 ubijenih beba i to je bila dovoljna izvlakusa da se podrzava GENOCID.
swanfilter

#33863 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by swanfilter »

General War wrote: 22/10/2023 00:24
swanfilter wrote: 22/10/2023 00:13

I da dodam. Mislim da se Izraelcima i ne da ici u Gazu samo tako. Znaju da ce biti zrtava i previse. Njima je svaki vojnik zlata vrijedan jer ga obucavaju godinama.

Isto tako, koliko ce vremena trajati da izmore vojsku od kakvih 30 000 hiljada i pritom iz dana u dan ubijaju nebrojeno civila. Vrijeme ne radi za njih u tom slucaju jer kako vidimo, javnost im bas i nije naklonjena. Bez obzira na akciju Hamasa i ubistva civila.

Do sada su tukli pa dođe do primjerja i pregovora u jednom trenutku. Ovaj put su rekli da idu do kraja.

I jos jedna veoma bitna stvar. Hamas im drzi 200 taoca. Nesto do sada neviđeno. I ne mogu ignorirati tu cinjenicu zbog svog naroda.

Ovaj put su Izraelci u bas nezavidnoj situaciji.
Hamas je dokazao da je potpuno nedozvoljivo takvu organizaciju koja nema niti malo milosti drzati na granicama izraela, hoce li izraleskih gubitaka biti, sigurno hoce...ali tako se inace ne gleda uspjeh, vec da li ce biti cilj postignut. Izraelu se ne zuri,odredjena javnost jeste naklonjena, ali evo vidimo da po evropi i americi ta javnost je ostala ili bez fondova a neka ce biti i protjerana nazad odakle je i dosla...ako palestincima nije do sada na pamet palo da jebu mater hezbolahu u sta ih je uvalio, izrael moze sutra uci a i ne mora ali bombe ce i dalje tamo padati...Izrael je povratio svoje granice, i bezbjednost svojih gradjana, one do granice iselio, dok palestinci se nadaju cudu...koje se nece desiti onako kako se nadaju, posebno nakon masakra u izraelu.
Nece Palestinci samo tako otkantati Hamas i Hezbolah jer nista vise od one prcije nece dobiti. A u onoj prciji i sa ovakvim natalitetom jednostavno ne ide. To moraju i Jevreji shvatiti.

Mogu Izraelci bacati bombe, al dođu izbori po drzavama. Na kraju dana svako svoje dupe gleda. Biden im je naklonjen kao niko do sada.

Eto, Trump sa Jerusalemom uradi nesto, sto niko decenijama nije ni pomislio da uradi. Al, po pitanju ovog sad sukoba, prilican zaokret. A ocekivao bi covjek od njega da predlaze Izraelcima atomsku nakon zadnjih događaja.

Izrael fundamentalizma nece pobjediti, ma sta god mislili.

Ili ce se poklopiti i prestati izigravati superiornost, uciniti teritorijalne ustupke. Ili ce i dalje decenijama zivjeti ko Sparta. Sto drzavi koja stremi napretku nikako ne odgovara.

Naravno, druga strana mora prestati sa svojim djelima i shvatiti da je Izrael realnost.

Inace, ako ne sada, prije ili kasnije ce doci do onog konacnog okrsaja. U tom slucaju tamo nece biti nista ...
HelaS

#33864 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by HelaS »

swanfilter wrote: 22/10/2023 00:57
General War wrote: 22/10/2023 00:24 Hamas je dokazao da je potpuno nedozvoljivo takvu organizaciju koja nema niti malo milosti drzati na granicama izraela, hoce li izraleskih gubitaka biti, sigurno hoce...ali tako se inace ne gleda uspjeh, vec da li ce biti cilj postignut. Izraelu se ne zuri,odredjena javnost jeste naklonjena, ali evo vidimo da po evropi i americi ta javnost je ostala ili bez fondova a neka ce biti i protjerana nazad odakle je i dosla...ako palestincima nije do sada na pamet palo da jebu mater hezbolahu u sta ih je uvalio, izrael moze sutra uci a i ne mora ali bombe ce i dalje tamo padati...Izrael je povratio svoje granice, i bezbjednost svojih gradjana, one do granice iselio, dok palestinci se nadaju cudu...koje se nece desiti onako kako se nadaju, posebno nakon masakra u izraelu.
Nece Palestinci samo tako otkantati Hamas i Hezbolah jer nista vise od one prcije nece dobiti. A u onoj prciji i sa ovakvim natalitetom jednostavno ne ide. To moraju i Jevreji shvatiti.

Mogu Izraelci bacati bombe, al dođu izbori po drzavama. Na kraju dana svako svoje dupe gleda. Biden im je naklonjen kao niko do sada.

Eto, Trump sa Jerusalemom uradi nesto, sto niko decenijama nije ni pomislio da uradi. Al, po pitanju ovog sad sukoba, prilican zaokret. A ocekivao bi covjek od njega da predlaze Izraelcima atomsku nakon zadnjih događaja.

Ili ce se poklopiti i prestati izigravati superiornost, uciniti teritorijalne ustupke. Ili ce i dalje decenijama zivjeti ko Sparta. Sto drzavi koja stremi napretku nikako ne odgovara.

Naravno, druga strana mora prestati sa svojim djelima i shvatiti da je Izrael realnost.

Inace, ako ne sada, prije ili kasnije ce doci do onog konacnog okrsaja. U tom slucaju tamo nece biti nista ...
Nije Hamas nastao iz dosade ili avanturizma, ili da se neko igra oružjem, već iz nužne životne potrebe da se stanovništvo Palestine odbrani od Izraela. Ako palestinski narod "otkanta" Hamas, ostat će bez oružane sile, kakva god bila. Hamas i Hezbollah ne treba posmatrati na ovaj trenutak, danas, već decenijama iza, sve vrijeme izraelske torture.

Postoje li igdje podaci, koliko je Palestinaca, civila, Izrael ubio od 1948. godine do danas?
swanfilter

#33865 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by swanfilter »

HelaS wrote: 22/10/2023 01:12
swanfilter wrote: 22/10/2023 00:57

Nije Hamas nastao iz dosade ili avanturizma, ili da se neko igra oružjem, već iz nužne životne potrebe da se stanovništvo Palestine odbrani od Izraela. Ako palestinski narod "otkanta" Hamas, ostat će bez oružane sile, kakva god bila. Hamas i Hezbollah ne treba posmatrati na ovaj trenutak, danas, već decenijama iza, sve vrijeme izraelske torture.

Postoje li igdje podaci, koliko je Palestinaca, civila, Izrael ubio od 1948. godine do danas?
Zato i napisah. Palestinci nisu nista postigli sa Fatahom i njhovim Alijom na vrhuncu, a da sta postignu odricanjem od Hamasa, Hezbolaha i borbe. Izrael je dokazao da im je samo pretenzija za teritorijem cilj, mic po mic.

Da Sirija pade u ruke onih koljaca, Izraelci bi to iskoristili za ulazak, a pod izgovorom ugrozenosti. U to sam siguran.
Last edited by swanfilter on 22/10/2023 01:40, edited 1 time in total.
HelaS

#33866 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by HelaS »

General War wrote: 22/10/2023 01:16
HelaS wrote: 22/10/2023 01:12

:-)
Ponavljate se ko pokvarena ploca, Izrael se povukao iz Gaze, hamas je tad nastao...nije bio u stanju bunar napraviti ali zato raketa( EU doniranim cijevima za vodovod tom istom narodu) nije mu falilo. Vidi se kako brani Plaestince, prije da je obrano.
Odakle Izrael u Gazi, šta je tamo radio, kad nije njegova teritorija?
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#33867 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by hilmija frlj »

Video od Shapira?
Nova cionistička TV nada?
Dodje do Osla, Rabina i samo preskoci, a ne rece da ga je ubio Izraelski fundamentalista iz Bibijeve stranke.
Maxxtro

#33868 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Maxxtro »

General War wrote: 22/10/2023 01:12
Maxxtro wrote: 22/10/2023 00:55

Predvidiv odgovor, naravno da će lik poput tebe pretpostavit da su svi jednodimenzionalni poput njega jer nisi u stanju ni konceptualizirati neki kompleksniji stav po ovom pitanju. Meni ne trebaju niti Iran niti Hezbolah da mi kažu šta da mislim jer znam čitati za razliku od tebe.

Ben nije glup za razliku od njegovih fanova, njega ćeš teško uhvatit u izravnoj laži, zato i ubija pare na mulcima koji su oduševljeni njegovom brzim jezikom i "gish gallop" tehnikom zatrpavanja sugovornika potpuno nesuvislim argumentima, jer vjerovatno tako zamišljaju da pametni ljudi pričaju. Ti možeš naravno provjeriti dosta stvari koje kaže i uvjeriti se da nijedna nije baš izravna laž, ali može se komotno reći da jesu jer istina nije švedski sto da biraš iznijeti činjenice koje ti odgovaraju a prikriti one koje ti ne odgovaraju. Po Shapirovoj verziji historije, zločesti Palestinci su ubijali i pljačkali Jevrejske doseljenike koji su samo htjeli eto da žive u miru, da pohode Zid Plača i pristajali su objeručke na svaki particijski plan jer su samo htjeli imati svoj kutak zemlje na kojem mogu živjeti ali Palestinci nisu dali.

Počnimo evo od Peel komisije i prvog particijskog plana. Šta ti znaš o tom planu, osim da su ga Palestinci kategorički odbili? Šta im se to nudilo i šta je predviđao taj plan? Kad smo kod nesebičnog Jevrejskog prihvatanja istog u nadasve skromnom maniru "daj šta daš" kako nam je evo Ben predočio, de nam reci malo podrobnije o tome, šta je recimo Ben-Gurion, izjavio na cionističkom kongresu o tom planu?
Pola posta te nisam ni razumio kakve gluposti pricast, pola umjesto da ti meni objasnis svu mudrost... ti mene pitas.
De ti meni objasni sta pametne mule predlazu, kako misle da im Izrael ispuni sve zelje?
U pravu si izvinjavam se, malo sam te precijenio, pokušavat ću od sad da upotrebljavam jednostavnije riječi da možeš pratiti. Da, ja tebe pitam, pošto ti dijeliš Shapirov video, da nam izneseš svoje viđenje te historije bazirano na ovim poluinformacijama. Ideja je naravno da te potaknem da se kroz taj pokušaj malo sam informišeš jer će biti efektivnije nego da ti ja kažem da si nasjeo na priču jednog fašističkog degenerika koji je svojevremeno izjavio: “ Israelis like to build. Arabs like to bomb crap and live in open sewage”. Ali ne polažem neke nade da se razumijemo.
swanfilter

#33869 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by swanfilter »

jeza u ledja wrote: 22/10/2023 01:39
tramvajtrojka wrote: 21/10/2023 23:33

Image

Gaza sa dalmatinskim naglaskom :lol: :lol: :lol: :mrgreen: , jel realno sta ljudi pokusavaju podmetnuti kao vijest :-)
Juce je isti lik postavio fotosopiranu sliku navijaca Atletica koja se iz aviona vidi kao fejk. Sad ovo. :lol:

Def nivo Krimskih plaza.
Al tu sliku postavise navijaci na sluzbenom profilu ...
Sefket007

#33870 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Sefket007 »

Da nema twitera tj X-a i donekle tiktoka Faceboom bi davno potpuno blokirao bilo kakve vijesti o Palestini i na FB i na Instagramu. Sada onako dosta toga blokiraju ali i dalje pustaju jer moraju isti ljidi koriste i Twiter i instagram i FB...

Na drustvenim mrezama Izrael je, a sa njim i zapadne zemlje,
izgubio rat uprkos milionima placenih oglasa za guranje laznih narativa i prolagande i sve to uz svu naklonjenost algoritma tj vmasnika.

Kako samo smijesno i jadno izgledaju ovi zapadni politicari kada govore ono sto im je napisano, a jos jadnije izgledaju ovi mediji... Ubise ih drustvene mreze i narod na ulicama.
swanfilter

#33871 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by swanfilter »

Sefket007 wrote: 22/10/2023 01:45 Da nema twitera tj X-a i donekle tiktoka Faceboom bi davno potpuno blokirao bilo kakve vijesti o Palestini i na FB i na Instagramu. Sada onako dosta toga blokiraju ali i dalje pustaju jer moraju isti ljidi koriste i Twiter i instagram i FB...

Na drustvenim mrezama Izrael je, a sa njim i zapadne zemlje,
izgubio rat uprkos milionima placenih oglasa za guranje laznih narativa i prolagande i sve to uz svu naklonjenost algoritma tj vmasnika.

Kako samo smijesno i jadno izgledaju ovi zapadni politicari kada govore ono sto im je napisano, a jos jadnije izgledaju ovi mediji... Ubise ih drustvene mreze i narod na ulicama.
Nastavi li se ova situacija, algoritmi ce se privikavati sve vise i vise.

Dolazi do sve vece i vece polarizacije svijeta.

Pojedini se mogu truditi usutkati, al za razliku od Ukrajine, Palestina je brand sto se patnje i rata tice. Mnogi ce zbog podilazenja ispastati veoma brzo.

Jednaciti palestinsku zastavu sa Hamasom, terorizmom i antisemitizmom je greska velika. Ne kontam kako to sebi mogu dozvoliti. Izraelci jesu napadanuti i to je cinjenica, al ispade da su decenijama uloge obrnute. Zato su iskoristili ovakav trenutak u pokusaju relativizacije. Al narod je zbog Covida uvidio mnogo toga ...
Maxxtro

#33872 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Maxxtro »

Mala digresija na temu, ali jeste li imali situaciju na ovom forumu da ste bili toliko zapanjeni i zatečeni nečijom glupošću, uskogrudnošću i generalno krajnje ignorantnim i poremećenim poimanjem predmeta rasprave, da ste bili u stanju predvidjeti stavove te osobe po pitanju stvari koje nikakve korelacije sa tom temom nemaju? Dakle, možda je bila priča o fudbalu, ali ste iz stavova te osobe nekako uspjeli zaključiti kakvi su njeni stavovi po pitanju politike ili historije, jer ste shvatili da nema šanse da se u toj glavi krije ijedna trezvena misao, ijedna plemenita osobina, te da će neminovno nabasati na krivi zaključak?
Čim sam vidio nick ovog đenerala, bez da sam pročitao iednu riječ, znao sam šta će pisati. Nevjerovatan lik.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#33873 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sime_cipol »

Mene je Sumir razocarao nakon Ukrajine sa upisima ovdje, ali otom potom
jeza u ledja

#33874 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by jeza u ledja »

swanfilter wrote: 22/10/2023 01:44
jeza u ledja wrote: 22/10/2023 01:39

Juce je isti lik postavio fotosopiranu sliku navijaca Atletica koja se iz aviona vidi kao fejk. Sad ovo. :lol:

Def nivo Krimskih plaza.
Al tu sliku postavise navijaci na sluzbenom profilu ...
Koji im je sluzbeni profil?

Ja ne znam odakle je on postavio sliku, niti nam je on to rekao, samo znam da je preskocio kljucni dio - da je slika photoshop. :wink:
emmir1

#33875 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by emmir1 »

melac wrote: 21/10/2023 22:56
emmir1 wrote: 21/10/2023 21:50

Čeka ih pakao.

Hamasovci su ukopani u tunele sa stotine ulaza i izlaza.

Termokamere tu ne pomazu.
Mogu rusiti objekat

Ali ovi ce im doslovno iz zemlje da iskaču i pucaju po njima.
Sad kad spomeni Hamas i tunele. Ima li ikakvih informaciji jesu li Hamasovci pustili u te tunele civile da ih zastite?

Jel realno da neko moze postavit ovako pitanje?

To su tuneli gdje se provuće jedan covjek, nisu to tuneli sa 6 traka.
Gaza ima 2 miliona ljudi.

Nisi bas najoštriji nož u ladici
Locked