Izrael je opet pocinio zlocin!
-
splinter
#33251 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da malo zagrebemo ispod površine:
Borba protiv terorzima u prvom planu , ali
Ali keš je keš
What is Infosys? Who owns the Indian IT giant? How is it linked to the Prime Minister? And why does Rishi Sunak's wife Akshata Murty earn millions from it?
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... Sunak.html
i tako redom
https://economictimes.indiatimes.com/te ... s?from=mdr
Borba protiv terorzima u prvom planu , ali
Ali keš je keš
What is Infosys? Who owns the Indian IT giant? How is it linked to the Prime Minister? And why does Rishi Sunak's wife Akshata Murty earn millions from it?
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... Sunak.html
i tako redom
https://economictimes.indiatimes.com/te ... s?from=mdr
-
emmir1
-
Dimu1927
#33253 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Cim postavis par videa ociglednih zlocina najgorih protiv djece odmah iskacu botovi da razvodne spinuju i porede. Tema je palestina, sad danas. Nije tema ni ww2 ni hitler ni kina ni veliki prasak
- laserShow
- Grijem se na: nacionalizam
#33255 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
apsolutno nikakav. Ko normalan moze da postavi pitanje zasto se zali za bilo kojim djetetom?
Ja sam postavio pitanje, koliko se zalilo za drugom djecom. Evo npr ujgurska? Tada sam ja odustao od misli da na ovom svijetu ima pravednosti, kada su svi okrenuli glavu.
Koliko je ujgruske djece stradalo, potjeralo, logorovano?
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#33256 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mislim da imas posebne teme Ujguri, Kina, Jemen...laserShow wrote: ↑20/10/2023 15:48apsolutno nikakav. Ko normalan moze da postavi pitanje zasto se zali za bilo kojim djetetom?
Ja sam postavio pitanje, koliko se zalilo za drugom djecom. Evo npr ujgurska? Tada sam ja odustao od misli da na ovom svijetu ima pravednosti, kada su svi okrenuli glavu.
Ovdje pricamo o zlocinima Izraela nad Palestincima. Ne bombarduj temu sa stvarima koje nemaju veze sa ovom
- Hajvan
#33257 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izrael <3 Bosnia
Bosnia = Izrael
Bosnia = Izrael
- emotivac
#33258 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Druže moj pobrko si ti lončiće opasno, kakve veze to ima s ovom temom ?laserShow wrote: ↑20/10/2023 15:48apsolutno nikakav. Ko normalan moze da postavi pitanje zasto se zali za bilo kojim djetetom?
-
Dimu1927
- Ludzak
#33260 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Arapi ne znaju ratovati. Oni ama baš nikakve šanse ne bi imali protiv Izraela. Znam da zbog vjere i zbog uništenja Izraela to želite, ali Arapi nemaju šanse.emmir1 wrote: ↑20/10/2023 15:14 Tik tok im je jebao majku majcinu.
Prvi put se desava da Zapad gubi medijski rat, da se javno mijenje mijenja.
Gledam Amerikance koji imaju po 15 miliona pratitelja, jebu majku cnn, govore da svi se informisu sa tik toka gledajuci uzivo sta se desava.
Naravno gledaju to i arapske zemlje.
Gnjev i bijes je ogroman.
Ako Liban udje u rat, očekuje se da preko Libana udje stotine hiljada arapa dobrovoljaca.
Djaba sva masinerija Izraelu, kada krene živa sila na njih, a svakom draza smrt u bitci sa Izraelom nego život.
To neće moći zaustavit.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#33261 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ako se ne varam, Hezbollah je dobro nagrdio IDF zadnji put kada se ratovalo "zaoprave", zato Amerika i jeste poslala dva kerijera 
- JohnnyS
#33262 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Priča o ujgurima svakako nema smisla, tjeranje nekog da jede svinjetinu se ne može uspoređivati s ovakvim postupcima IDFa gdje sravne kvart sa zemljom u pola sekunde
- Ludzak
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#33264 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
pa kako onda ne znaju ratovati? jedino ako misliš na to da nemaju nikakve opreme
^ to je to precizno bombardovanje po cijelu noć

najradije bi i nju bombardovali vjerovatno
The Israeli army criticized environmental activist Greta Thunberg for supporting Palestine.
"Anyone who in the future identifies in one way or another with Greta, in my opinion, is a supporter of terrorism. Because what Greta is doing is now showing solidarity with the Gaza Strip, while at the same time not saying a word about the massacre of Israelis, shows that she is not really pro-Palestine, but is hushing up the terrorist acts of the Palestinians, or Hamas and Islamic Jihad, as if they never existed,” IDF spokesman Aryeh Sharuz Shalikar told Politico.
a jabem mu.Trudeau not ready to accept U.S. finding that Palestinian outfit was behind Gaza hospital blast | CBC News
Last edited by Velkoski on 20/10/2023 16:13, edited 1 time in total.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#33265 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/prin ... /231020114
Gledaj ovog licemjera?
Pa sta si do sada radio
Gledaj ovog licemjera?
Pa sta si do sada radio
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#33266 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ubijao novinaresime_cipol wrote: ↑20/10/2023 16:12 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/prin ... /231020114
Gledaj ovog licemjera?
Pa sta si do sada radio![]()
i vozao Maseratija po pustinji
- Ludzak
#33267 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Iranci nisu Arapi.Velkoski wrote: ↑20/10/2023 16:10 pa kako onda ne znaju ratovati? jedino ako misliš na to da nemaju nikakve opreme
The Israeli army criticized environmental activist Greta Thunberg for supporting Palestine.
"Anyone who in the future identifies in one way or another with Greta, in my opinion, is a supporter of terrorism. Because what Greta is doing is now showing solidarity with the Gaza Strip, while at the same time not saying a word about the massacre of Israelis, shows that she is not really pro-Palestine, but is hushing up the terrorist acts of the Palestinians, or Hamas and Islamic Jihad, as if they never existed,” IDF spokesman Aryeh Sharuz Shalikar told Politico.
a jabem mu.Trudeau not ready to accept U.S. finding that Palestinian outfit was behind Gaza hospital blast | CBC News
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#33268 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ali Hezbollah su Arapi
Iran stoji i iza Hamasa, ne kontam tu logiku 
-
emmir1
#33269 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ludzak wrote: ↑20/10/2023 15:58Arapi ne znaju ratovati. Oni ama baš nikakve šanse ne bi imali protiv Izraela. Znam da zbog vjere i zbog uništenja Izraela to želite, ali Arapi nemaju šanse.emmir1 wrote: ↑20/10/2023 15:14 Tik tok im je jebao majku majcinu.
Gledam Amerikance koji imaju po 15 miliona pratitelja, jebu majku cnn, govore da svi se informisu sa tik toka gledajuci uzivo sta se desava.
Ako Liban udje u rat, očekuje se da preko Libana udje stotine hiljada arapa dobrovoljaca.
Djaba sva masinerija Izraelu, kada krene živa sila na njih, a svakom draza smrt u bitci sa Izraelom nego život.
To neće moći zaustavit.
Druze druga su vremena, Arapi su sada prekaljeni borci sa velikim iskustvom.
- Ludzak
#33270 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
No. Većinom Iranci. Helenejse.
Ni Hezbollah ne bi imao šanse protiv Izraela. Zato se većina njihovih ratova odvija oko granice. Ne navijam ja za Izrael, ali treba biti malo i realan. Jedino ko bi mogao protiv Izraela su Turska.
- Ludzak
#33271 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Arapi su danas američke pudlice. Ne smiju oni ići protiv šefa Amerike
-
swanfilter
#33272 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
hilmija frlj wrote: ↑20/10/2023 15:16Dobro, necemo sad pretjerivati sa tim sehidimaemmir1 wrote: ↑20/10/2023 15:14 Tik tok im je jebao majku majcinu.
To neće moći zaustavit.![]()
Ako je ISIL pokrenuo masineriju u ljudskim resursima, onda zamisli sta ce pitanje Palestine da pokrene. Nije se za zaje....ati.
Ovo govorim zbog opsteg dobra svijeta ...
-
splinter
#33273 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne bi mogao u općem ili totalnom ratu, ali neka ograničena vojna intervencija bi bila klanica za IDF
-
Osmi Socrates
#33274 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma ako se bilo ko drugi uključi sve ovo postaje jedna sasvim druga jednačina.
Onda više nećemo samo moći pričati o palestinskim civilima, nego i o izraelskim. Isto kao što se prvi dan sranja pričali o izraelskim civilima, dok Netanyahu nije potpuno poludio.
Ko zna ko bi se sve uključio da se uključi Hezbollah. Turska i Izrael zajedno rade na obavještajnim operacijama u vezi Hezbollaha, recimo.
Znam ja da je nekom do svjetskih ratova, samo onda bilo kakvo plakanje za bilo kim više ne igra bitnu ulogu. Možda će neki plakati zbog sebe prvo. Svijet se naoružao i svi čekaju priliku da navale na prvog mrskog protivnika, a to u većini svijeta nisu ni Ameri ni Izraelci, ni Palestinci, čak ni Rusi.
Maksimalistički ciljevi. Kakva jebena ograničena intervencija. Hezbollah još nije ratovao protiv Amerikanaca, kad im je cilj potpuno uništenje neprijatelja. Nije zapravo niko. Japan zadnji.
Onda više nećemo samo moći pričati o palestinskim civilima, nego i o izraelskim. Isto kao što se prvi dan sranja pričali o izraelskim civilima, dok Netanyahu nije potpuno poludio.
Ko zna ko bi se sve uključio da se uključi Hezbollah. Turska i Izrael zajedno rade na obavještajnim operacijama u vezi Hezbollaha, recimo.
Znam ja da je nekom do svjetskih ratova, samo onda bilo kakvo plakanje za bilo kim više ne igra bitnu ulogu. Možda će neki plakati zbog sebe prvo. Svijet se naoružao i svi čekaju priliku da navale na prvog mrskog protivnika, a to u većini svijeta nisu ni Ameri ni Izraelci, ni Palestinci, čak ni Rusi.
Maksimalistički ciljevi. Kakva jebena ograničena intervencija. Hezbollah još nije ratovao protiv Amerikanaca, kad im je cilj potpuno uništenje neprijatelja. Nije zapravo niko. Japan zadnji.
Last edited by Osmi Socrates on 20/10/2023 16:42, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#33275 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izraelci kao i Rusi u Ukr imaju prednost iz zraka i u americkoj pomoci sa mora. Mada je pitanje sta im je Iran doturio po pitanju raketa. Sto se oklopa tice, Izraelci se nisu dobro proveli, a i jucer je objavljen video da bi tako i danas bilo.