Vjerovatno korisnici klikali na false i app je skinula.azdralovic wrote: ↑20/10/2023 09:28 Samo mi nije jasno zasto su obrisali kameru u Podlugovima na radarbot
Evo prijavicu je ja sad, samo ne znam jel 130 tamo ili je nize ogranicenje?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Vjerovatno korisnici klikali na false i app je skinula.azdralovic wrote: ↑20/10/2023 09:28 Samo mi nije jasno zasto su obrisali kameru u Podlugovima na radarbot
130 je na onom dijelu autoceste.drug_profi wrote: ↑20/10/2023 09:48Vjerovatno korisnici klikali na false i app je skinula.azdralovic wrote: ↑20/10/2023 09:28 Samo mi nije jasno zasto su obrisali kameru u Podlugovima na radarbot
Evo prijavicu je ja sad, samo ne znam jel 130 tamo ili je nize ogranicenje?
S desne strane auto puta, iskljucna traka? To znaci da nije ni lijeva (preticajna) ni desna (srednja), vec iskljucna desno? Mislim zar onde ima dovoljno prostora da se vozi 130kmh ako je iskljucna u pitanju?Dionica Visoko - Podlugovi sa desne strane autoputa, isključna traka prema Podlugovima, a gdje je ograničenje brzine do 130 kilometara na sat (tolerancija je do 10 kilometara na sat).
Ja koliko vidim fale i one kamere tamo na Autoputu do Bradine, tunel Gaj, tunel 25 Novembar ne znam tacno spisak gdje jos tamo ima, hajde neka ukuca neko i to pa potvrdicemo.drug_profi wrote: ↑20/10/2023 10:30U Malešićima da.
U Podlugovima je 130.
Pravac od Visokog ka Ilijašu. Ako se ne varam.
Koliko vidim nema ni jedne ni druge ra RB.drug_profi wrote: ↑20/10/2023 10:30U Malešićima da.
U Podlugovima je 130.
U principu dodje poziv da ostavis vozacku, tako da zavisi kad ce ti doci. Ako dosju tu negdje vjerovatno fes mici da ostavis za obje zabrane,ali to se oravo dugo ceka,ja za jednu kaznu vec skori dvije godine cekam da ostavim vozacku, prethodni put sam cekao oko godinu i po.manuchao91 wrote: ↑20/10/2023 10:27 dosle mi dvije kazne .Jedna Zepče druga Orašje.
Obje kazne su mjesec dana vozačke i 2 boda .Dosle u roku 5 dana obje.
Poslao sam podatke svoje za kaznu iz Zepca da mi oduzmu mjesec dana a sada moram poslati podatke i za Orasje mjesec dana.
hocel mi automatski produzit mjesec dana poslije isteka prvog mjeseca zabrane ili ja moram poduzimat mjere
Evo gledao sam ovaj gore video i ukucao tri kamere koje fale. Gaj, Vlakovo i 25.novembar.ITNet wrote: ↑20/10/2023 10:40Ja koliko vidim fale i one kamere tamo na Autoputu do Bradine, tunel Gaj, tunel 25 Novembar ne znam tacno spisak gdje jos tamo ima, hajde neka ukuca neko i to pa potvrdicemo.drug_profi wrote: ↑20/10/2023 10:30
U Malešićima da.
U Podlugovima je 130.
ja koliko znam taj dio ima sve kamere... nego tamo kamere pokrivaju samo jednu stranu pa nisu unesene za kontra pravacITNet wrote: ↑20/10/2023 10:40Ja koliko vidim fale i one kamere tamo na Autoputu do Bradine, tunel Gaj, tunel 25 Novembar ne znam tacno spisak gdje jos tamo ima, hajde neka ukuca neko i to pa potvrdicemo.drug_profi wrote: ↑20/10/2023 10:30
U Malešićima da.
U Podlugovima je 130.
Nema ih. Otvori app.azdralovic wrote: ↑20/10/2023 11:19ja koliko znam taj dio ima sve kamere... nego tamo kamere pokrivaju samo jednu stranu pa nisu unesene za kontra pravac
Pa neće ti ih prikazati dok sjediš u dnevnom boravku. Prikazuje samo kamere koje su na nekoj određenoj udaljenosti od mjesta gdje se nalaziš.drug_profi wrote: ↑20/10/2023 11:38Nema ih. Otvori app.azdralovic wrote: ↑20/10/2023 11:19
ja koliko znam taj dio ima sve kamere... nego tamo kamere pokrivaju samo jednu stranu pa nisu unesene za kontra pravac
Da upravu si ali bile kamere i nestale nedavno i to je potvrdilo par osoba isto ovdje na temi par stranica nazad, ja sam prolazio prije 15-tak dana i isto nije nista bilo na tom djelu tako da ne znam ko je lud fakatDzontra_Volta wrote: ↑20/10/2023 11:50Pa neće ti ih prikazati dok sjediš u dnevnom boravku. Prikazuje samo kamere koje su na nekoj određenoj udaljenosti od mjesta gdje se nalaziš.
fakat nema, a bile su tu do nedavnodrug_profi wrote: ↑20/10/2023 11:38Nema ih. Otvori app.azdralovic wrote: ↑20/10/2023 11:19
ja koliko znam taj dio ima sve kamere... nego tamo kamere pokrivaju samo jednu stranu pa nisu unesene za kontra pravac
U pravu si, meni pokazuje samo u Sarajevu, nista van grada ne pokazuje ni u drugim mjestima a znam da ih ima pravo puna svuda.Dzontra_Volta wrote: ↑20/10/2023 11:50Pa neće ti ih prikazati dok sjediš u dnevnom boravku. Prikazuje samo kamere koje su na nekoj određenoj udaljenosti od mjesta gdje se nalaziš.
Da, tako i ja čekam... U stvari, čeka ženaAteista wrote: ↑20/10/2023 10:53U principu dodje poziv da ostavis vozacku, tako da zavisi kad ce ti doci. Ako dosju tu negdje vjerovatno fes mici da ostavis za obje zabrane,ali to se oravo dugo ceka,ja za jednu kaznu vec skori dvije godine cekam da ostavim vozacku, prethodni put sam cekao oko godinu i po.manuchao91 wrote: ↑20/10/2023 10:27 dosle mi dvije kazne .Jedna Zepče druga Orašje.
Obje kazne su mjesec dana vozačke i 2 boda .Dosle u roku 5 dana obje.
Poslao sam podatke svoje za kaznu iz Zepca da mi oduzmu mjesec dana a sada moram poslati podatke i za Orasje mjesec dana.
hocel mi automatski produzit mjesec dana poslije isteka prvog mjeseca zabrane ili ja moram poduzimat mjere
Kazne placene u roku, ali poziv za oduzimanje dodje puno kasnije.
Imaju Sparte u oba smjera.drug_profi wrote: ↑20/10/2023 12:19 Pa eto ima li na forumu neko da je blizu Vlakovu da vidi ima li kamere na autocesti nakon petlje Vlakovo u pravcu Tarčina.
A radar u smijeru Tarčina ne vidiš?NediM17 wrote: ↑20/10/2023 13:14Imaju Sparte u oba smjera.drug_profi wrote: ↑20/10/2023 12:19 Pa eto ima li na forumu neko da je blizu Vlakovu da vidi ima li kamere na autocesti nakon petlje Vlakovo u pravcu Tarčina.
I moja bi cekala za mene, ali nisam prvu plavu kovertu podigao na vrijeme pa nisam vise mogao, odnosno mozda jesam ali bih morao na sud u travnik a to mi se ne isplati, lakse je pripaziti mjesec dana kad mi oduzmu i voziti opreznije.Laertes wrote: ↑20/10/2023 12:55Da, tako i ja čekam... U stvari, čeka ženaAteista wrote: ↑20/10/2023 10:53
U principu dodje poziv da ostavis vozacku, tako da zavisi kad ce ti doci. Ako dosju tu negdje vjerovatno fes mici da ostavis za obje zabrane,ali to se oravo dugo ceka,ja za jednu kaznu vec skori dvije godine cekam da ostavim vozacku, prethodni put sam cekao oko godinu i po.
Kazne placene u roku, ali poziv za oduzimanje dodje puno kasnije.![]()
Šta gled'o, Ćit'o.