Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moze li jos neki primjer samsunga osim s23 ultra ?
I ovo sto si ti postavio video i ovo o cemu mi diskutujemo nema dodira jedno sa drugim.
Ti si prvak u pisanju gluposti na ovoj temi...nije ti prvi puta
Napises da je baterija svakog xiaomija bolja nego u svakog
Apple i samsunga..... i onda ja taj koji pise gluposti.
Moze li jos neki primjer samsunga osim s23 ultra ?
I ovo sto si ti postavio video i ovo o cemu mi diskutujemo nema dodira jedno sa drugim.
Ti si prvak u pisanju gluposti na ovoj temi...nije ti prvi puta
Znaci tvoja teorija je da se uhvatis jedne moje rijeci van konteksta i da jases na tome sa svojim glupostima ?
Bravo.
Poenta mog posta je da Xiaomi i ostali kineski proizvodjaci sa svojim brzim punjenjem imaju bolje baterije nego Samsung i Apple sa "sporim" punjenjem i da brzo punjenje uopste ne steti bateriji na nacin kako to samsung i apple pokusavaju predstaviti.
Uzimati jedan model i to bas onaj sa SD chipsetom i to postavljati je jadno.
Sto nisi uzeo S22 sa exynosom i postavio ?
Znaci tvoja teorija je da se uhvatis jedne moje rijeci van konteksta i da jases na tome sa svojim glupostima ?
Bravo.
Poenta mog posta je da Xiaomi i ostali kineski proizvodjaci sa svojim brzim punjenjem imaju bolje baterije nego Samsung i Apple sa "sporim" punjenjem i da brzo punjenje uopste ne steti bateriji na nacin kako to samsung i apple pokusavaju predstaviti.
Uzimati jedan model i to bas onaj sa SD chipsetom i to postavljati je jadno.
Sto nisi uzeo S22 sa exynosom i postavio ?
Sta bola pametujes.... nije to iz koneksta. Ti si rekao da baterija u svakom xiaomi traje duze od svake u apple i samsung. Ja sam sam rekao da nije tako.
Nisam ti rekao da pises gluposti niti ista slicno.
-Chesterfield- wrote: ↑19/10/2023 21:28
Ja znam da mi je Xiaomi imao bolju bateriju od Samsunga.
Na Samsung mobitelu mi je non stop uključena štednja baterije.
Koji xiaomi ima bolju bateriju od kojeg Samsunga?
Xiaomi 13 ultra ima znatno lošiju bateriju od Samsung s23 ultra. Xiaomi 13 pro znatno lošiju od s23+.
Poredite telefone sa različitim procesorima i onda izvodite zaključke što je totalno pogrešno.
Xiaomi 13 ultra ima znatno lošiju bateriju od Samsung s23 ultra. Xiaomi 13 pro znatno lošiju od s23+.
Poredite telefone sa različitim procesorima i onda izvodite zaključke što je totalno pogrešno.
S23 ultra ima bolju bateriju od Xiaomi 13 ultra i tu jedino pobjedjuje.
Ovaj drugi primjer si fulao i baterija je na papiru bolja u Xiaomija a u praksi je to isto.
I ovdje se ne radi o prici o baterijama,nego o ublehaskom marketingu kojim neki pravdaju svoju pohlepu a fol brinu o baterijama,pa onda stede na okolisu jer ti ne daju vise ni punjac ni nista.
I neki nasjedaju na te glupe price,jadno.
Ovaj drugi primjer si fulao i baterija je na papiru bolja u Xiaomija a u praksi je to isto.
I ovdje se ne radi o prici o baterijama,nego o ublehaskom marketingu kojim neki pravdaju svoju pohlepu a fol brinu o baterijama,pa onda stede na okolisu jer ti ne daju vise ni punjac ni nista.
Pročitaj šta sam citirao pa onda komentariši. Ja nisam spominjao punjenje i ne pričam o tome.
Neki nasjedaju? Sumnajm da iko nasjeda na pricu da samsung i apple ne uvode brzo punjenje jer brinu za bateriju. To rade radi profita.
Ali cinjenica je da toplota steti bateriji , a kod brzog punjenja je vise toplote.
Može li mala pomoć,nekako sam slučajno dodirnuo nešto na redmi mobitelu i tastatura se promijenila,tačnije smanjila,pokušavam naći na naetu uputstvo kako to vratiti,nema nigdje ništa ili ja ne znam pronaći,kako to popraviti?
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/10/2023 20:24
Može li mala pomoć,nekako sam slučajno dodirnuo nešto na redmi mobitelu i tastatura se promijenila,tačnije smanjila,pokušavam naći na naetu uputstvo kako to vratiti,nema nigdje ništa ili ja ne znam pronaći,kako to popraviti?
Vjerovatno si aktivirao plutajuću tastaturu, meni se par puta dogodilo. Probaj na njoj tapnuti na ikonicu sa četiri kružića/kvadratića (gorjni lijevi ugao) i u donjem lijevom imaš uključivanje/isključivanje plutajuće tastature.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑20/10/2023 20:24
Vjerovatno si aktivirao plutajuću tastaturu, meni se par puta dogodilo. Probaj na njoj tapnuti na ikonicu sa četiri kružića/kvadratića (gorjni lijevi ugao) i u donjem lijevom imaš uključivanje/isključivanje plutajuće tastature.
Pročitaj šta sam citirao pa onda komentariši. Ja nisam spominjao punjenje i ne pričam o tome.
A nisi napisao da "Xiaomi 13 pro ima znatno losiju bateriju od S23+" ??
DonieBrasco wrote: ↑21/10/2023 20:02
Da Xiaomi 13 i Samsung S23 kostaju isto koji bi uzeli da imate deset minuta da odlucite ?
Jedan ili drugi po istoj cijeni, nema treceg.
Xiaomi ima nesto veci ekran i vecu bateriju. Ja licno bih uzeo Xiaomi najvise zbog toga i zbog brzog punjenja (plus bolja 3rd party podrska za kamere). Neces ni sa jednim pogrijesiti, ostalo ih sitnice razlikuju.
Ma ja pričam o jeftinim mobitelima koje ja koristim.
Konkretno Samsung galaxy s20 FE i Xiaomi redmi note 10S.
Jasno je meni da je razlika u kapacitetu baterije 500 mAh u korist Xiaomia.
Očekivao sam da će biti slabija kod Samsunga ali nisam znao da će to biti ovoliko izraženo.
Ma ja pričam o jeftinim mobitelima koje ja koristim.
Konkretno Samsung galaxy s20 FE i Xiaomi redmi note 10S.
Jasno je meni da je razlika u kapacitetu baterije 500 mAh u korist Xiaomia.
Očekivao sam da će biti slabija kod Samsunga ali nisam znao da će to biti ovoliko izraženo.
To je onda loše poređenje jer prvo 5000mah je ogromna razlika a drugo i procesori su skroz drugačiji. Svaki flagship i tog nivoa procesor je trošio dosta više od mid i low range. Ja na a52s imam bolju bateriju prilično od s21 fe npr.
DonieBrasco wrote: ↑21/10/2023 20:02
Da Xiaomi 13 i Samsung S23 kostaju isto koji bi uzeli da imate deset minuta da odlucite ?
Jedan ili drugi po istoj cijeni, nema treceg.
Ja Xiaomi 13 bez razmisljanja.
Smekam taj model od kako je izasao ali nikako da naleti sta po dobroj cijeni.
Najjeftinije na olx sto sam vidio 1100 KM polovan a daleko,ne mogu ni pogledati uzivo