Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jedan od ove dvojice je krenuo na loptu i to je ofsajd odmah u startu,
a sve i da nije, i Kvržić je u ofsajdu. Valjda nisi slijep?
Jako teska situacija za linijskog sudiju jer iako je ofsajd (na ponovljenom snimku se vidi da nije) onda je bas mali sto je skoro pa nemoguce vidjet u djelicu sekunde. Uglavnom je sudija donio dobru odluku da se igra nastavi.
Svaka čast, valjalo je ovo vidjeti i donijeti ispravnu odluku na kraju.
Jedan od ove dvojice je krenuo na loptu i to je ofsajd odmah u startu,
a sve i da nije, i Kvržić je u ofsajdu. Valjda nisi slijep?
Jako teska situacija za linijskog sudiju jer iako je ofsajd (na ponovljenom snimku se vidi da nije) onda je bas mali sto je skoro pa nemoguce vidjet u djelicu sekunde. Uglavnom je sudija donio dobru odluku da se igra nastavi.
Ima ih par, natjerao ih bod iz BL.
Sad ce brzo njima novi derbi, ovaj put protiv konkurenta za opstanak, pa ce brzo nakon toga opet u rupe.
Jebo vas vise iz rupe u rupu.Ko danas nije navijao za Sa moze komotno na onu tribinu sa arkanovom hordom.Haj ne moras navijati ali navlaciti za jebeni borac je bezobrazluk
Sta reci sto nije receno. Momcima svaka cast, valjalo je ono istrpiti. Igra nam ima smisla, to je najvaznije. Borili su se do kraja. Jbg. Igrati u Banja Luci nema smisla.
decko_sa_kovaca wrote: ↑18/10/2023 21:32
Mislim da niko od njih nije digao ni ruku, nije bilo nikakve reakcije. Cini mi se kao da nisu se dohavizali.
Ja na prvu na TV prijenosu nisam skontao da je ofsajd, kamoli da ih je troje. Vjerojatno ni igrači nisu skontali. Ali linijski sudac je morao vidjeti, u idealnoj je poziciji
sime_cipol wrote: ↑18/10/2023 21:46
Vidio sam da se i Musa ispraksirao u jebuckanju. Preko 30 faulova Sarajeva, svaka ili ili situacija svirao za Borac. Ofsajd je vrh ledenog brijega
Ma bila je scena u prvom poluvremenu, neko iz Borca se okliznu i pade sam od sebe, nikog na 2 metra oko njega, kad ovaj svira lafo nekakvo povlačenje
A hebo te. Pa ima linija od peterca. Jasno se vidi da joj je Kvržić bliži, a i ova dvojica su išla na loptu. Nije nuklearna fizika. Čuj u liniji sa igračem Sarajeva
Po ovoj slici ja bi rekao da je Kvrzic puno blizi liniji peterca nego zadnji igrac Sarajeva.
Lakrdije ce se ovdje nastavljati i kad se instalira VAR, problem je veci od toga..
Btw mogu suditi Borcu kako hoce, ali nece uzeti titulu.
Karikaturist wrote: ↑19/10/2023 09:11
Po ovoj slici ja bi rekao da je Kvrzic puno blizi liniji peterca nego zadnji igrac Sarajeva.
Lakrdije ce se ovdje nastavljati i kad se instalira VAR, problem je veci od toga..
Btw mogu suditi Borcu kako hoce, ali nece uzeti titulu.
Kvržić stoji gotovo na liniji. Pogledaj gdje stoji igrač Sarajeva. Ni on nije malo u ofsajdu
Ne moze suditi covjek koji je u strahu. Kojem se prijeti i sl. Realno, da je ovdje digao zastavicu, ne bi sudio do kraja sezone, a vjerovatno bi mu sjebali karijeru. Takvi ljudi, u grcu, ne mogu posteno suditi. To su potencijalnih hiljade maraka. Da ne govorim da dogura kao Peljto do LP i sl
Najgori su ovi po odborima i UO. Djemidjic, Pilav, Duric, Sarajka, Rascic i slicni