Ljepota
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Tugo moja gledaj promasene boje branika, i zazora u random rasponu od 2 do 10 milimetara.
c3 godinama ima problema sa finalnom obradom zazorimakravamuzara wrote: ↑18/10/2023 13:20Tugo moja gledaj promasene boje branika, i zazora u random rasponu od 2 do 10 milimetara.
Ko da je to bitno prosjecnom kupcu elektricnog auta...kravamuzara wrote: ↑18/10/2023 13:20Tugo moja gledaj promasene boje branika, i zazora u random rasponu od 2 do 10 milimetara.
Dimu1927 wrote: ↑18/10/2023 13:45Ko da je to bitno prosjecnom kupcu elektricnog auta...kravamuzara wrote: ↑18/10/2023 13:20
Tugo moja gledaj promasene boje branika, i zazora u random rasponu od 2 do 10 milimetara.
Njemu je bitno da on spasava planetu, da je sustainabilan...
Sve u svoje vrijeme, to auto je previse nesigurno za danasnje pojmove.citroen xm wrote: ↑19/10/2023 15:48 Kada su najjeftinija auta bila genijalnija od današnjih najskupljih. :radenska:
Pa dobro, bilo bi tragično da je drugačije. Nije poenta bila u tome već koliko se u to doba ulagalo i u najnižu klasu auta tako da ovako genijalna auta poput Twinga nisu bila uopšte rijetkost. Danas nema trunke slobode što sputava inžinjersku i dizajnersku slobodu. Jbt, danas je veći ekran inovacija....kravamuzara wrote: ↑19/10/2023 16:16 Sve u svoje vrijeme, to auto je previse nesigurno za danasnje pojmove.
Broj udesa je slican kao prije 20 godina ali se smrtnost u njima prepolovila.
Mislim da je to isti brend. U Srbiji su se pojavili daleko prije nego kod nas, imali su u prodaji neke modele prije 7-8 godina i mislim da su baš u Evropu ušli preko neke sjevernije EU zemlje, možda baš preko Poljske.konektovan wrote: ↑19/10/2023 16:09 Vidim maloprije, ..u Poljskoj se prodaje onaj chery sto je neki dan dosao kod nas,..pod imenom omoda C5..je li to isto cherijev bren ili su poljaci otkupili licencu??