Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
n+1 wrote: ↑17/10/2023 21:54
U duelima sa veprom Zahiragićem, Čengić je taj koji je odnio prevagu prvenstveno odgojem i kulturom. Ova njegova nova iteracija, kurčenje po principu "ja sam ovdje već pobjednik", čačkanje telefona usred debate, pretvrtanje očima na pitanja, počinje ga ozbiljno kandidirati za titulu SDP vepra.
Idi se kurči Nikšiću i ekipi iz stranke koja te cancelovala.
tako je. sve dobro zamijeceno kako sam vec i rekao. kolutanje ocima, kao da nece da bude u studiju kao dobio je sta ima biti tu, "sramota" ga reci rezultate anketa.....
tacno ga je politika odgojila kao i veprove mileta i zahira.
ja na izbore ne bi izaso.
Čenga ako ovo čita ,
stvarno bi trebao uzeti u obzir , fin je i drag mi je, djeluje mi zaista potkovan znanjem ,
stručan , ali malo manje prepotencije pred auditorijem bi trebao imati , čak i prema protivniku
Sara03 wrote: ↑18/10/2023 13:05
Okuražio se Irfan, ne valja mu ovo nikako. Ne možeš se tako ponašati u javnom nastupu, skrolati mobitel, gledati u sat, puhkati i kolutati očima.
ako ista mrzim to je ovakva bahatost,koja je onda razlika izmedju njega i bahatih sdaovaca
da zivim u starom gradu definitivno ne bi glasao za njega
ruud wrote: ↑18/10/2023 10:08
ne gledam ovu tv, ali primjetim da je narod ogorčen perfidnim izvještavanjem iz Gaze i izjednačavanjem krvnika i žrtve...
Jučer ugostili analitičara iz beograda uživo, kaže lik, između ostalog:" protiv ovih hamasovaca se i u Bosni ratovalo". Voditelj ni okicama da zakoluta a kamo li da reaguje.
ortodont wrote: ↑18/10/2023 13:40
Bio Irfan bahat ili ne u ovoj konkretnoj emisiji, tesko se opcini u koju ova sdfa ubleha koja mu je konkurent udje.
A ko i svaki ljigavac krenuo na sazaljenje eto on dijete iz radnicke porodice, morao pomagat.....krenuo je Chenga da mu kaze da djeca iz radnickih porodica ne zive od budzeta cijeli zivot, ali ga prekide Emelica