Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Motorhead su velke legende i njihov uticaj je nemjerljiv. Inače glede Heavy Metala, za mene lično najveći su Iron Maiden, Judas Priest, Saxon, Motorhead, Black Sabbath i W.A.S.P. A glede Trash metala, to su Metallica, Slayer, Antrax i Megadeth.
Better Man wrote: ↑17/10/2023 09:43
Motorhead su velke legende i njihov uticaj je nemjerljiv. Inače glede Heavy Metala, za mene lično najveći su Iron Maiden, Judas Priest, Saxon, Motorhead, Black Sabbath i W.A.S.P. A glede Trash metala, to su Metallica, Slayer, Antrax i Megadeth.
To je otprilike to, ja bih jos dodao Accept/Udo. Running Wild i Manowar su jako podcijenjeni bendovi. A kvalitetni su i cesto se njihov kvalitet igonorise. Sto se tice Slayera i Antraxa, ja ih ne mogu slusati, zaboli me glava.Previse speed za mene. Al' to je vise do mene....
Digla_da_kreci wrote: ↑17/10/2023 13:50
Ja se tacno iznenadim kad procitam da jos neko slusa W.A.S.P. nisam nesto ovdje na forumu vidjala da ih iko slusa osim mene. Mozda i kolega iz struke.
Khm dze si pozerko zileti i majcice ....presluso sam jedan album waspa nekad 1988 89 , mos me j... ne sjecam se koji nije mi leglo jbga...mozda opet da probam
Digla_da_kreci wrote: ↑17/10/2023 13:50
Ja se tacno iznenadim kad procitam da jos neko slusa W.A.S.P. nisam nesto ovdje na forumu vidjala da ih iko slusa osim mene. Mozda i kolega iz struke.
Khm dze si pozerko zileti i majcice ....presluso sam jedan album waspa nekad 1988 89 , mos me j... ne sjecam se koji nije mi leglo jbga...mozda opet da probam
Hej sto me i zafrkava ja ne znam sta cu sa njim Pa zar ti ne kupis majicu benda da obuces kad ides na koncert eto de mi reci? Pa fino jos kozna jaknica, marte, siljkaste narukvice, cupava kosica, ovo ono da budes ko prava prljava metalika
Jos cu kupit i bedzeve da se nakindjurim.
Probaj opet sa waspom, al ako ne ide ne ide, slusaj neku limunadu sta ces i to je za ljude.
Last edited by Digla_da_kreci on 17/10/2023 14:28, edited 1 time in total.
Reign In Blood, South Of Heaven i Seasons In The Abyss su sve peak Slayer albumi i ujedno vrh thrash metala. Megadeth su svoj vrhunac
dosegli sa Rust In Peace. Countdown to Extinction je dobar album, ali je i ujedno i početak Musteinovog koketiranja sa komercijalnijim
zvukom što će kasnije rezultirati sa nekim prilično prosječnim pa čak i lošim izdanjima. Slayera nikada nije bilo briga za mainstream
uspjehom i napuštanjem okvira thrash metala.
Hej sto me i zafrkava ja ne znam sta cu sa njim Pa zar ti ne kupis majicu benda da obuces kad ides na koncert eto de mi reci? Pa fino jos kozna jaknica, marte, siljkaste narukvice, cupava kosica, ovo ono da budes ko prava prljava metalika
Jos cu kupit i bedzeve da se nakindjurim.
Probaj opet sa waspom, al ako ne ide ne ide, slusaj neku limunadu sta ces i to je za ljude.
Dir lord help us all
A na bezdu pise bon jovi, gnr i poison