Naravno da znam ko piše za portal Cross Atlantic. Kukala ti majka, nemoj gledati ko piše nego reci u čemu griješi kod pisanja. Pročitaj, ispeci pa reci. Pogledaj koliko se neko potrudio da opiše osobine Fikretovih pristalica i Alibegića. Zar ti atributi isto tako ne pristaju Alijinim i Bakirovim pristalicama. Kad razmislis, izmedju Abdićeve izdaje i Izetbegovićevskih izdaja i nema velike razlike.sehohari wrote: ↑16/10/2023 16:37User987 wrote: ↑16/10/2023 11:15
Da si imalo pametan skuzio bi da si glup. Nemam ja razloga da se pretvaram. Ne samo da sam Bosnjak nego i učesnik rata na prvim linijama u redovima ARBiH. Zato valjda i vidim bolje nego ti koji si se ispilio poslije rata pa misliš da istorija počinje sa tobom. Ukratko rečeno jarane moj, mi smo propali skroz na skroz kao narod vjerujući klero-politickim ublehama, mafijašima, lopovima, hodzama i seoskim varalicama. A meni je mama jos dok sam bio mali rekla da nikad ne dam seljaku ispred sebe. I ja ne dam seljaku ispred sebe jer sve ovo sto se desava je seljačka revolucija, osvajanje gradova i sakrivanje seljackih aspiracija iza plašta vjere.Kome vjeruje ovaj kukala ti majkatramvajtrojka wrote: ↑16/10/2023 11:02
al fkt vas na tom poskoku nista ne nauče, kako vam ne nauce da ne budete toliko ofirni u pokušaju imitiranja bosnji, to se radi postepeno vremenski a ne na sva zvona ja sam Bošnjak![]()
dok trubis o kazalištima i inim novotarijama novog hrvatskog dijalekta![]()
Nije Poskok, ušao mu sazada pa čita blog bivšeg sudije u Abdićevoj Kladuši koji se razgulio u Ameriku.![]()
Sudija koji je slao vojnike te iste Armije u logore
https://www.cazin.net/vijesti/dnevni-av ... rmije-rbihOvo potvrđuje i presuda višeg suda tzv. zapadne Bosne broj VKŽ 4/95 od 11. marta 1995. godine kojom je borac Petog korpusa Armije RBiH Sead Galijašević osuđen na petogodišnju zatvorsku kaznu zbog krivičnog djela "službe u neprijateljskoj vojsci".
Mulalić, raniji portparol DNZ-a, bio je član sudskog vijeća višeg suda, koje je donijelo ovu presudu, a potpisao ju je sudija Đulaga Alibegić. Viši sud je, naime, odbio Galijaševićevu žalbu i potvrdio presudu prvostepenog vojnog suda tzv. zapadne Bosne, koja je donesena na osnovu optužnice tadašnjeg vojnog tužilaštva od 6. januara 1995. Inače, Galijašević je najprije osuđen na kaznu zatvora od 12 godina, ali mu je kazna kasnije smanjena na pet godina.
https://www.cazin.net/vijesti/fikretova-piramidaObzirom, da je nadaleko i naširoko poznato da Fikretovo apsolutisičko ponašanje I vladanje se ponajbolje može razumjeti ako njegove metode,odluke i ponašanja uporedimo sa ponšanjem nekadšnjih faraona. Fikret se na žalost njegovih još uvjek brojnih pobornika unutar kojih je i nepopravljiva grupa poslušnika,licemjera,ulizica,lažova i lažovčina, spletkaroša, propagandera, huškatora, hoštaplera, sitnih i malo krupnijih varalica,neznalica,manipulatora, zanesenjaka, narcisa, smutljivaca,petljaraca i prevtrljivaca.Za ovu grupu nabrojanih najbolje je reći kao da im je Đulaga Alibegić i otac i majka.
Slatka mala SDA lažljivica
13/10/2023 Đ. Alibegić
https://cross-atlantic.com/2023/10/13/s ... azljivica/
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
User987
#10351 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Dupli_skalp
#10352 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
dakle, opet se jučer išlo na instrukcije kod gazde dodika i gazde čovića.
bošnjacima sve po zasluzi, od izdajničke sda do izdajničkog trojanskog konja!
- Styling
#10353 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Znaci gazde Covic i Dodik izdali instrukcije da se usvoje dva evropska zakona. Dabogda uvijek tako napredne instrukcije davaliDupli_skalp wrote: ↑17/10/2023 09:11 dakle, opet se jučer išlo na instrukcije kod gazde dodika i gazde čovića.
-
sajber87
#10354 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Prespavao si da je mile juce pregazio sve sto je govorio popustio i rekao da ce usvojiti dva evropaka zakona a da nista dobio nijeDupli_skalp wrote: ↑17/10/2023 09:11 dakle, opet se jučer išlo na instrukcije kod gazde dodika i gazde čovića.
-
Hakiz
#10355 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Mile mora neke stvari koje mu nisu važne prihvatiti da bi mogao insistirati na onome šta mu je važno. Da sve odbije imao bi veći pritisak od stranaca.sajber87 wrote: ↑17/10/2023 11:20Prespavao si da je mile juce pregazio sve sto je govorio popustio i rekao da ce usvojiti dva evropaka zakona a da nista dobio nijeDupli_skalp wrote: ↑17/10/2023 09:11 dakle, opet se jučer išlo na instrukcije kod gazde dodika i gazde čovića.
Tako da ne teeba gledati da li je nešta prihvatio, treba gledati šta prihvata a šta ne prihvata.
-
sajber87
#10356 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A ako insistira kao dobit ce
-
Hakiz
#10357 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A u njima strada sirotinja. Bogati dobiju bonuse. Vidi 2008.sajber87 wrote: ↑17/10/2023 11:48A ako insistira kao dobit ce, ko zeli da vidi nikad u vecoj panici nije bio popusta oko zakona a nedobija nista sto mu je vazno, a vazne su mu tri stvari kontrola ustavnog suda odlazak ohr a i imovina, a nista od toga nece dobiti , sada bi bilo bitno dobiti pocetak pregovora sa eu jer konacni rasplet je pred nama, ovaj sistem je neodrziv i moze se promjeniti dogovorom i nekim tipom haosa ili ogranicenog sukoba koji bi bio kontrolisan, ja ne vjerujem u dogovor o promjeni sistema toliko cu reci uostalom i sistem eu je neodrziv sa pravom veta i on ce se mjenjati u buducnosti na jedan ili drugi nacin, reforma eu dolazi kao sto sam govorio ima "100" godina. Velika Kriza je odlicna prilika za veliki reset
- omega369
#10358 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Boga mi trojka posla mileta na klupu 
-
sajber87
#10359 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Vidi od postanka covjecanstva tacnije od ljudima poznate istorije, na zalost to je jedini nacin iako je koncept eu pokazao da je dogovor moguc jer alternativa je ono sto je evropa prozivljavala kroz istorijuHakiz wrote: ↑17/10/2023 12:20A u njima strada sirotinja. Bogati dobiju bonuse. Vidi 2008.sajber87 wrote: ↑17/10/2023 11:48
A ako insistira kao dobit ce, ko zeli da vidi nikad u vecoj panici nije bio popusta oko zakona a nedobija nista sto mu je vazno, a vazne su mu tri stvari kontrola ustavnog suda odlazak ohr a i imovina, a nista od toga nece dobiti , sada bi bilo bitno dobiti pocetak pregovora sa eu jer konacni rasplet je pred nama, ovaj sistem je neodrziv i moze se promjeniti dogovorom i nekim tipom haosa ili ogranicenog sukoba koji bi bio kontrolisan, ja ne vjerujem u dogovor o promjeni sistema toliko cu reci uostalom i sistem eu je neodrziv sa pravom veta i on ce se mjenjati u buducnosti na jedan ili drugi nacin, reforma eu dolazi kao sto sam govorio ima "100" godina. Velika Kriza je odlicna prilika za veliki reset
-
Hakiz
#10360 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
sajber87
#10361 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Mozda nestane ovakva blokirana pravom veta ali bude li to desilo to ce samo znaciti da ce evoluirati u bolju verziju, inace tvoj post su vlazni snovi putina,cetnika, desnicara, fasista tjsvog zla sto ideja nestanka eu okiplja na jedno mjesto.
-
Hakiz
#10362 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Jače je od tebe, ne možeš se kontrolisatisajber87 wrote: ↑17/10/2023 14:11Mozda nestane ovakva blokirana pravom veta ali bude li to desilo to ce samo znaciti da ce evoluirati u bolju verziju, inace tvoj post su vlazni snovi putina,cetnika, desnicara, fasista tjsvog zla sto ideja nestanka eu okiplja na jedno mjesto.. Eu ce zivjeti a ovi potonji ce i dalje gristi svoja fasisticka muda
![]()
- kakotakonikako
#10363 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nastavlja se ubijanje civila u Pojasu Gaze, a iz Irana stižu sve ozbiljnija upozorenja da se s tim hitno prekine ili će sve poprimiti jedan širi karakter.
Na meti je sve što se kreće i sve brutalno podsjeća na okupirane gradove u BiH devedesetih godina. Aktualne teme u svijetu i Bosni i Hercegovini analizirali smo sa Adilom Kulenovićem, predsjednikom Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99.
Na početku se osvrnuo na stanje na Bliskom Istoku, naglasivši kako se oduzimaju prava Palestinaca da žive na svojoj vjekovnoj zemlji.
Moramo reći da smo protiv bilo kojih žrtava, i onih koji su stradali napadima Hamasa, ali i činjenice da su do sada na jednog ubijenog Izraelca ubijena tri Palestinca. Ako pogledamo period od 2009. godine do danas, odnos između broja ubijenih je 1 na prema 20. Na jednog ubijenog Izraelca, ubijeno je 20 Palestinaca. To su strašni podaci. Nije slučajno što Biden ide u Tel Aviv, pa u Jordan, vjerovatno iz te posjete, može se naslutiti da će prevladati zdravi razum. Sastanak sa muslimanskim liderima govori o tome da će se tražti srednje rješenje, a ne ići u daljnju eskalaciju – mišljenja je.
Kulenović postavlja pitanje šta bi se desilo stvarno da Dodik krene u otcjepljenje RS-a.
Kada bismo krenuli da izađemo na granice BiH i da štitimo državu BiH u cjelini, da nastupimo na način da damo odgovor, šta bi se desilo u tom slučaju?! Da li bi nam se ponovile devedesete, da li bi nam se uveo embargo kao što se to radi Palestincima, da li bi bili dehomonizirani kao što su predstavljeni Palestinci? – pita se.
Osvrnuvši se na jučerašnje ročište Milorada Dodika pred Sudom BiH, Kulenović je čestitao sudiji Ćosić zbog profesionalnog i ljudskog pristupa naspram, kako je naveo, goropadnog predsjednika RS-a koji je i pred Sudom BiH iskazao nepoštovanje.
Spreman je da vodi ove narode u međusobno ubijanje i tragediju. Skeptičan sam spram činjenicom da protiv njega nije podignut postupak zbog rušenja ustavnog poretka i mira u BiH. Zašto to prešućuju ključni politički faktori kod nas, ne znam. To ne mogu opravdati, ne može se opravdati politika koja se zasniva na izjavama Nikšića koji je jučer kazao da će morati prihvatiti principe i načela sa kojima se ne slaže. Svaki princip i načelo je suština politike, ali i države. Da li nam Nikšić kaže da će morati prihvatiti ono sa čim se ne slaže. U tom slučaju je Nikšić neko ko ide putem u sunovrat urušavanja ove države sopstvenim nečinjenjem. Nikšić mora doći u vašu emisiju i jasno reći da li je riječ o ustupcima da bi opstali u vlasti ili je riječ o nečem ozbiljnom što mi ne znamo, a trebali bi znati – naglasio je.
Nije skeptičan ni kada su u pitanju evropske integracije, kazavši kako se vlast ponaša kao na košarkaškoj utakmici, pa u tom slučaju publici treba dati elana.
Trojka bi nakon ove Nikšićeve izjave morala izaći pred javnosti i reći šta to nama prijeti. Da li su unutar BiH unešene jedinice poput onih u Banjskoj, da li je to to zašto Nikšić govori da će morati prihvatiti odluke sa kojima se ne slaže, da li je pritisak od strane međunarodne zajednice jer žele izvršiti novu arhitekturu u regionu kojim bi vladale tri države, Veliku Albanija, Velika Srbija i Velika Hrvatska. Ovdje bi trebali otvoriti pitanje odgovornosti vlasti, u ovom slučaju Trojke, pa da ih pitamo za razloge njihovih ustupaka koje vode dalje u urušavanje ove države – upozorio je Kulenović

Na meti je sve što se kreće i sve brutalno podsjeća na okupirane gradove u BiH devedesetih godina. Aktualne teme u svijetu i Bosni i Hercegovini analizirali smo sa Adilom Kulenovićem, predsjednikom Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99.
Na početku se osvrnuo na stanje na Bliskom Istoku, naglasivši kako se oduzimaju prava Palestinaca da žive na svojoj vjekovnoj zemlji.
Moramo reći da smo protiv bilo kojih žrtava, i onih koji su stradali napadima Hamasa, ali i činjenice da su do sada na jednog ubijenog Izraelca ubijena tri Palestinca. Ako pogledamo period od 2009. godine do danas, odnos između broja ubijenih je 1 na prema 20. Na jednog ubijenog Izraelca, ubijeno je 20 Palestinaca. To su strašni podaci. Nije slučajno što Biden ide u Tel Aviv, pa u Jordan, vjerovatno iz te posjete, može se naslutiti da će prevladati zdravi razum. Sastanak sa muslimanskim liderima govori o tome da će se tražti srednje rješenje, a ne ići u daljnju eskalaciju – mišljenja je.
Kulenović postavlja pitanje šta bi se desilo stvarno da Dodik krene u otcjepljenje RS-a.
Kada bismo krenuli da izađemo na granice BiH i da štitimo državu BiH u cjelini, da nastupimo na način da damo odgovor, šta bi se desilo u tom slučaju?! Da li bi nam se ponovile devedesete, da li bi nam se uveo embargo kao što se to radi Palestincima, da li bi bili dehomonizirani kao što su predstavljeni Palestinci? – pita se.
Osvrnuvši se na jučerašnje ročište Milorada Dodika pred Sudom BiH, Kulenović je čestitao sudiji Ćosić zbog profesionalnog i ljudskog pristupa naspram, kako je naveo, goropadnog predsjednika RS-a koji je i pred Sudom BiH iskazao nepoštovanje.
Spreman je da vodi ove narode u međusobno ubijanje i tragediju. Skeptičan sam spram činjenicom da protiv njega nije podignut postupak zbog rušenja ustavnog poretka i mira u BiH. Zašto to prešućuju ključni politički faktori kod nas, ne znam. To ne mogu opravdati, ne može se opravdati politika koja se zasniva na izjavama Nikšića koji je jučer kazao da će morati prihvatiti principe i načela sa kojima se ne slaže. Svaki princip i načelo je suština politike, ali i države. Da li nam Nikšić kaže da će morati prihvatiti ono sa čim se ne slaže. U tom slučaju je Nikšić neko ko ide putem u sunovrat urušavanja ove države sopstvenim nečinjenjem. Nikšić mora doći u vašu emisiju i jasno reći da li je riječ o ustupcima da bi opstali u vlasti ili je riječ o nečem ozbiljnom što mi ne znamo, a trebali bi znati – naglasio je.
Nije skeptičan ni kada su u pitanju evropske integracije, kazavši kako se vlast ponaša kao na košarkaškoj utakmici, pa u tom slučaju publici treba dati elana.
Trojka bi nakon ove Nikšićeve izjave morala izaći pred javnosti i reći šta to nama prijeti. Da li su unutar BiH unešene jedinice poput onih u Banjskoj, da li je to to zašto Nikšić govori da će morati prihvatiti odluke sa kojima se ne slaže, da li je pritisak od strane međunarodne zajednice jer žele izvršiti novu arhitekturu u regionu kojim bi vladale tri države, Veliku Albanija, Velika Srbija i Velika Hrvatska. Ovdje bi trebali otvoriti pitanje odgovornosti vlasti, u ovom slučaju Trojke, pa da ih pitamo za razloge njihovih ustupaka koje vode dalje u urušavanje ove države – upozorio je Kulenović
- tramvajtrojka
#10364 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Je li fakat prostires izjavu ovoga ublehasakakotakonikako wrote: ↑17/10/2023 21:15 Nastavlja se ubijanje civila u Pojasu Gaze, a iz Irana stižu sve ozbiljnija upozorenja da se s tim hitno prekine ili će sve poprimiti jedan širi karakter.
![]()
- Athlon64
#10365 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/medj ... /231016083
Odličan tekst
Odličan tekst
Zvuči poznato...Dok i danas SAD i Zapad govore o dvije države, izgradnja ilegalnih izraelskih naselja na Zapadnoj obali ne samo da takvo rješenje čini nemogućim, nego u očima Palestinaca uništava legitimitet PLO-a koji se odrekao oružane borbe, ali i dalje ne dobija zauzvrat realnu mogućnost palestinske države. Na taj način se Palestinci guraju u radikalizaciju koja ima teške posljedice po čitav Bliski Istok.
-
DonieBrasco
#10366 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Znamo mi to najbolje.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#10367 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
ono što je najtragičnije, mi smo imali sve alate da uradimo ovo što Izraelci rade. još nas je više. još imamo uporište u ustavu. govorim o povratku izbjeglica i naseljavanju RSa. sve legalno, legitimno i uz podršku međunarodne zajednice.Athlon64 wrote: ↑17/10/2023 21:37 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/medj ... /231016083
Odličan tekst
Zvuči poznato...Dok i danas SAD i Zapad govore o dvije države, izgradnja ilegalnih izraelskih naselja na Zapadnoj obali ne samo da takvo rješenje čini nemogućim, nego u očima Palestinaca uništava legitimitet PLO-a koji se odrekao oružane borbe, ali i dalje ne dobija zauzvrat realnu mogućnost palestinske države. Na taj način se Palestinci guraju u radikalizaciju koja ima teške posljedice po čitav Bliski Istok.
mi smo odabrali nešto drugo. krađu donacija i sigurne glasove.
nismo morali biti većina. bilo je dovoljno da biramo ko će na vlast, SDS ili SNSD. pa sad zamislite širinu djelovanja.
al pojest, popit i poklopit. sutra? jebo sutra.
- Athlon64
#10368 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Tačno, mada niti smo mi Izrael niti je RS Palestina, nažalost....Chmoljo wrote: ↑17/10/2023 21:51ono što je najtragičnije, mi smo imali sve alate da uradimo ovo što Izraelci rade. još nas je više. još imamo uporište u ustavu. govorim o povratku izbjeglica i naseljavanju RSa. sve legalno, legitimno i uz podršku međunarodne zajednice.Athlon64 wrote: ↑17/10/2023 21:37 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/medj ... /231016083
Odličan tekst
Zvuči poznato...
nismo morali biti većina. bilo je dovoljno da biramo ko će na vlast, SDS ili SNSD. pa sad zamislite širinu djelovanja.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#10369 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
da, ali ovo sve u svrhu priče kako je Dejton luđačka košulja, kako su nas stranci naguzili, kako ovo, kako ono...
Dedo Alija bi još ispao maher, da u amanet nije ostavio stranku debila očaranih urbanim sredinama, i efendija kojima se teritorij države završava na džamijskom pragu.
Dedo Alija bi još ispao maher, da u amanet nije ostavio stranku debila očaranih urbanim sredinama, i efendija kojima se teritorij države završava na džamijskom pragu.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10370 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Moglo se da se htjelo. Ali nije se htjelo.
- vee-jay
#10371 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?kakotakonikako wrote: ↑17/10/2023 21:15 Nastavlja se ubijanje civila u Pojasu Gaze, a iz Irana stižu sve ozbiljnija upozorenja da se s tim hitno prekine ili će sve poprimiti jedan širi karakter.
![]()
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?
-
pemanapemani
#10372 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Zvuci poznato i znamo mi to najbolje... Republika Palestina je primljena u UN u maju 1992. Danas Palestinci slobodno, bez viza, setaju drzavama EUAthlon64 wrote: ↑17/10/2023 21:37 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/medj ... /231016083
Odličan tekst
Zaista zvuci poznato ako na silu zelis biti danasnji Palestinac.
P.S. Izrazavam najdublje suosjecanje sa Palestincima u ovim teskim trenutcima i izrazavam duboku ispriku na iskoristavanju u dnevno politicka prepucavanja u BiH, ali fakat me mogu vjerovati da neko toliko zeli biti zrtva 27 godina nakon agresije da se uporno gura u "palestince".
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#10373 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa je li Alija Izetbegovic rekao da su mu uzor Palestinci
- Athlon64
#10374 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne pratiš moje postove, ja svakako podržavam Izrael i smatram da je BiH izrael, a separatisti Hamas. Naravno poštujem svačije žrtve i osuđujem ovo što čini Izrael jučer i danas.pemanapemani wrote: ↑17/10/2023 22:05Zvuci poznato i znamo mi to najbolje... Republika Palestina je primljena u UN u maju 1992. Danas Palestinci slobodno, bez viza, setaju drzavama EUAthlon64 wrote: ↑17/10/2023 21:37 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/medj ... /231016083
Odličan tekst
Zvuči poznato...![]()
Zaista zvuci poznato ako na silu zelis biti danasnji Palestinac.
P.S. Izrazavam najdublje suosjecanje sa Palestincima u ovim teskim trenutcima i izrazavam duboku ispriku na iskoristavanju u dnevno politicka prepucavanja u BiH, ali fakat me mogu vjerovati da neko toliko zeli biti zrtva 27 godina nakon agresije da se uporno gura u "palestince".
Nego ovaj dio je upečatljiv, obzirom da u BiH, pogotovo na ovom forumu - sve se radi da se pacificiraju Bošnjaci, koji zauzvrat ne dobijaju ništa - a separatisti dobijaju sve više i više. Kad nagrađuješ teroriste, a omalovažavaš većinski narod, svašta nešto se iz toga može izroditi.
- vee-jay
#10375 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Upravo tako.Chmoljo wrote: ↑17/10/2023 21:51ono što je najtragičnije, mi smo imali sve alate da uradimo ovo što Izraelci rade. još nas je više. još imamo uporište u ustavu. govorim o povratku izbjeglica i naseljavanju RSa. sve legalno, legitimno i uz podršku međunarodne zajednice.Athlon64 wrote: ↑17/10/2023 21:37 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/medj ... /231016083
Odličan tekst
Zvuči poznato...
Bosnjaci su imali sve mogucnosti da budu kao Izraelci ali su odlucili da postanu Palestinci.
Zasto?
Kriminal, nedostatak vizije ... ili ideologija?