Tacno a Vranes je i dalje najobicnije govno.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Altsa
- HarTar
- HarTar
- insaneinthebrain
#32455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
na sta smo se srozali na celu sa ovim govnetom, ni lihtenstajn nam nije ravan. totalna katastrofa 
- studiorum_tuzlaensis
- Edin H.
-
last mohicans
- problemnatravunu
#32459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hajd ne serite, jeste to očekivali da pobijedimo Portugal?!???
Neka djeca uživaju , neka čestitaju Ronaldu, kad ne mogu nikome od naših šarlatana , jedan je život !
Neka djeca uživaju , neka čestitaju Ronaldu, kad ne mogu nikome od naših šarlatana , jedan je život !
-
Urchin
#32460 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa to je i izvor ovog problema.
- drug_profi
#32461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Treba ljudima poslat telegram zahvale sto su stali na 5.
-
zippoo87
#32462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
fair play igraci
Imali obzira za Dzekin obraz a i Dzeko je realno gigant,kada ostaje i igra jos uvijek za repku a zna sve kakva su se goFna uvukla u savez i sta se tamo radi.Njemu najteze padaju ovakvi porazi,gdje je nemocan i fakticki se sramoti,pored onakve karijere i toga kakva je to fudbalska i ljudska velicina.
Meni samo njega zao u cijelom ovom cirkusu.
-
Crvena Tifoza
#32463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zippoo87 wrote: ↑16/10/2023 23:12fair play igraci![]()
Imali obzira za Dzekin obraz a i Dzeko je realno gigant,kada ostaje i igra jos uvijek za repku a zna sve kakva su se goFna uvukla u savez i sta se tamo radi.Njemu najteze padaju ovakvi porazi,gdje je nemocan i fakticki se sramoti,pored onakve karijere i toga kakva je to fudbalska i ljudska velicina.
Smije li se ijedan negativan komentar napisati protiv kapitena? Mislim, kad ne ide na terenu, zar nije kapiten taj koji treba nekad malo i ‘zaružit’ da bi se potrčalo? Ili nam je zadnji pravi kapiten bio Spahić a sve poslije njega talasika.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#32464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Edo je nas najbolji igrac ikad, ali nigdje on nije bio lider, cak ni u Romi
Od ovih sad bi se mozda Dedic mogao iskristalisati u lidera
Od ovih sad bi se mozda Dedic mogao iskristalisati u lidera
-
palermo
#32465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Spahić ??? Jel mislio na onog Spahića kojeg se ovdje pljuvalo, prozivalo kabadahijom, zbog koga je navodno bila loša atmosfera u reprezentaciji....Crvena Tifoza wrote: ↑17/10/2023 06:20zippoo87 wrote: ↑16/10/2023 23:12
fair play igraci![]()
Smije li se ijedan negativan komentar napisati protiv kapitena? Mislim, kad ne ide na terenu, zar nije kapiten taj koji treba nekad malo i ‘zaružit’ da bi se potrčalo? Ili nam je zadnji pravi kapiten bio Spahić a sve poslije njega talasika.
Edin je samo gospodin čovjek, on dođe uvijek na svako okupljanje, odigra koliko zna i može..........tuga ove zemlje je što je on kao takav izložen napadima, a tipusi kao što su Begović koji je birao utakmice postaju moralne veličine, ili se pravi mit od jedne rečenice Lulića koji je takođ umakao iz reprezentacije čim je mogao....
Ergo, očito da se smije napisati negativan komentar o kapitenu (malo ih je koji su doživjeli pljuvačinu kao on)..da li bi se trebao napisati...Jok....
-
ljubijankic
#32466 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tipican SDA glasac, od trubi pravi velicine, a ljude od djela omalovazavapalermo wrote: ↑17/10/2023 11:21Spahić ??? Jel mislio na onog Spahića kojeg se ovdje pljuvalo, prozivalo kabadahijom, zbog koga je navodno bila loša atmosfera u reprezentaciji....Crvena Tifoza wrote: ↑17/10/2023 06:20
Smije li se ijedan negativan komentar napisati protiv kapitena? Mislim, kad ne ide na terenu, zar nije kapiten taj koji treba nekad malo i ‘zaružit’ da bi se potrčalo? Ili nam je zadnji pravi kapiten bio Spahić a sve poslije njega talasika.![]()
Edin je samo gospodin čovjek, on dođe uvijek na svako okupljanje, odigra koliko zna i može..........tuga ove zemlje je što je on kao takav izložen napadima, a tipusi kao što su Begović koji je birao utakmice postaju moralne veličine, ili se pravi mit od jedne rečenice Lulića koji je takođ umakao iz reprezentacije čim je mogao....
Ergo, očito da se smije napisati negativan komentar o kapitenu (malo ih je koji su doživjeli pljuvačinu kao on)..da li bi se trebao napisati...Jok....
-
zippoo87
#32467 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne znam zasto i sta pisati protiv Dzeke.
Mi ne znamo ko je stvarni autoritet u svlacionici a Dzeko kao osoba nije impulsivan u kurcevit,tako da ne vjerujem da on kada podigne glas.
On mozda na neki drugi nacin pokusava motivisati ekipu,ja to ne znam.
Slazem se ja da bi nekad neko trebao malo i zagalamiti,podici ekipu,elan ali mi tqkvog mozda nemamo sada u repki.
Mi ne znamo ko je stvarni autoritet u svlacionici a Dzeko kao osoba nije impulsivan u kurcevit,tako da ne vjerujem da on kada podigne glas.
On mozda na neki drugi nacin pokusava motivisati ekipu,ja to ne znam.
Slazem se ja da bi nekad neko trebao malo i zagalamiti,podici ekipu,elan ali mi tqkvog mozda nemamo sada u repki.
-
Dimu1927
#32468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Glupani izveli svoju djecu preko stele... jadovi jadni pa to niko ne radi, nije vam dosta sto svakako djecu mozete povesti i slikati sa ronaldom... e dabogda svaku izgubili 5:0 balijanderi pohlepni
- DaysleepeR
#32469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pola problema u repstaciji i savezu bi se riješilo kad bi Džeko rekao da neće da igra dok se stvari ne riješe.
Džeko šuti svo vrijeme, što ga čini dijelom problema.
-
palermo
#32470 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta bi sa dečkima u Cardiffu ???ljubijankic wrote: ↑17/10/2023 11:24Tipican SDA glasac, od trubi pravi velicine, a ljude od djela omalovazavapalermo wrote: ↑17/10/2023 11:21
Spahić ??? Jel mislio na onog Spahića kojeg se ovdje pljuvalo, prozivalo kabadahijom, zbog koga je navodno bila loša atmosfera u reprezentaciji....![]()
Ergo, očito da se smije napisati negativan komentar o kapitenu (malo ih je koji su doživjeli pljuvačinu kao on)..da li bi se trebao napisati...Jok....![]()
- darius_maximus
#32471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A šta tačno treba on tražiti da se riješi?DaysleepeR wrote: ↑17/10/2023 11:31 Pola problema u repstaciji i savezu bi se riješilo kad bi Džeko rekao da neće da igra dok se stvari ne riješe.
Koji bi mu bio spisak zahtjeva?
Pojedini Marokanci nisu htjeli igrati dok Vaha ne odstupi.
Hoće li Džeko tražiti da Savo odstupi?
Hoće li tražiti ukidanje nacionalnog ključa u BiH?
Smjenu saveza možda, jer kada ode Vico a dođe Mico će biti drugačije?
Šta tačno kratkoročno može Džeko tražiti?
- Edin H.
#32472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vjerujem da raja od Džeke očekuje da ukine entitete, vrati zastavu sa ljiljanima, te napiše ili usvoji postojeći tekst himne.darius_maximus wrote: ↑17/10/2023 11:39A šta tačno treba on tražiti da se riješi?DaysleepeR wrote: ↑17/10/2023 11:31 Pola problema u repstaciji i savezu bi se riješilo kad bi Džeko rekao da neće da igra dok se stvari ne riješe.
Uglavnom Pjanić igrač za tridesetak minuta, Džeko 60 - 70 minuta.
-
Drugclanbiblioteke
#32473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja sam cuo da Dzeko odnjeo Amrine hurmasice na poluveremu Kristini. Posute kokosom
- DaysleepeR
#32474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa valjda svi znamo da stanje u Savezu ne valja niti je iko zadovoljan.darius_maximus wrote: ↑17/10/2023 11:39A šta tačno treba on tražiti da se riješi?DaysleepeR wrote: ↑17/10/2023 11:31 Pola problema u repstaciji i savezu bi se riješilo kad bi Džeko rekao da neće da igra dok se stvari ne riješe.
Mogao je davno dići glas, sada je kasno.
-
Mustang1
#32475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Od Dzeke mozes ocekivati samo da trci da gine da se zalaze a on to godinama ne radi.
[yt]http://youtu.be/IUBk0J9ijjU?si=y4d3VtDRPbdwchIW[/yt]
[yt]http://youtu.be/IUBk0J9ijjU?si=y4d3VtDRPbdwchIW[/yt]