Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Baraž će nam biti izlaz kad u Ligi nacija siđemo u D grupu.
Onda će nam protivnici biti tipa Estonije i Luxemburga (gdje su nam šanse bar 50-50)
Sljedeći put taktički odraditi.
Jedini je problem što moraš biti prvi u toj grupi da bi išao u baraž. Nuspojava prvog mjesta je plasman u C grupu.
Gdje opet moraš biti prvi da bi dobio baraž, i onda opet slijedi nuspojava...
Pobjedom protiv portugala bi zamijenio Ciru na prvom mjestu na listi najboljih selektora ikada. Cirin uapjeh je sto je minimalno od portugala izgubio
Zamijenio bi ga i sa neriješenim rezultatom.
Nerijeseno ali u portugalu. Susic je uspio remizirati jednom sa portugalom pa ga to (prema forumskim strucnjacima) nije uspjelo uciniti vecim od cire za ciji su najveci uspjeh naveli minimalan poraz od portugala
Jedini je problem što moraš biti prvi u toj grupi da bi išao u baraž. Nuspojava prvog mjesta je plasman u C grupu.
Tačno su sve namjestili samo da nama otežaju.
I kažu da UEFA nije protiv nas. Kako nije. Umjesto da EP bude sa 48 reprezentacija, oni stavili 24. Samo da se mi ne bi plasirali.
Jer ova grupa je bila strahota , što jes' - jes' , same velesile
Po onome kako smo igrali sa ovim reprezentacijama ranije, trebali smo biti u najgorem slucaju na diobi drugog mjesta sa slovacima, mozda cak i obezbijediti kvalifikaciju kolo prije kraja.
insaneinthebrain wrote: ↑16/10/2023 10:11
jos jedan propao ciklus. kad vidis ko nas sve ceka u barazu bolje da ga i ne igramo. kad smo nesposobni da prodjemo kao drugi
Do baraža ćemo biti jači. Možda nas kakva sreća posluži.
jos jedan propao ciklus. kad vidis ko nas sve ceka u barazu bolje da ga i ne igramo. kad smo nesposobni da prodjemo kao drugi
Ja kao neko ko prati Arsenal već 25+ godina imam teoriju
Roberto Martinez je trener Portugala...Trenirao je Belgiju sa legendarnim fudbalerom i našem zetu Thierry Henry'om. Henry mu daje dojavu da BiH treba pobjeda... hahahaha.. absolutno ne realno i Portugal će ući u utakmicu 100%
Pa i nije toliko losa situacija, izrael i srbija i ekipe losije od njih. Liga nacija nam je mogla zlata valjati.
Na stranu sto smo losi pa ce nas svako natamburati, i na stranu sto bi lose po sve bilo da moramo sa srbijom igrati.. Ali sami protivnici su puno bolji nego neki Portugali kao prije. Samo steta sto smo mi dosta losiji.
E jesmo dugo i izdrzali...tri minute do prvog amaterskog gola.
Drugi isto tako amaterski...pa jebemu je li se toliko boje Ronalda i zar niko nema motiv da se pokaze protiv njega.
Kada se sjetim Gvardiola na svjetskom prvenstvu,kako se zalagao i igrao i borio,kao lav...a onda vidim ove nase panjeve.
Pa ja da sam odbrambeni igrac,ja bi samo plesao oko Ronalda i ako nista smetao mu i dosadjivao,ali ovi nasi nista...samo okrecu guzicu na loptu.
Bice petak do kraja utakmice a Portugal igra u polubrzini,nisu ni u prvoj.
HarTar wrote: ↑16/10/2023 21:10
Kakvi su invalidi ovi naši.... Dobro je rekao onaj kloc Ognjen Vranješ, igrali jednom na velikom takmičenju i nikada više
HarTar wrote: ↑16/10/2023 21:10
Kakvi su invalidi ovi naši.... Dobro je rekao onaj kloc Ognjen Vranješ, igrali jednom na velikom takmičenju i nikada više