Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nasoj limitiranoj repki ne moze pomoc ni alex ferguson zato kad su vec izabrali savu milosevica treba mu dat vremena do 2026 tj. kraj kvalifikacija za mundial a ne i njega smijenit brzo jer to nije put koji moramo ici
propojeilijas wrote: ↑08/10/2023 19:33
Nasoj limitiranoj repki ne moze pomoc ni alex ferguson zato kad su vec izabrali savu milosevica treba mu dat vremena do 2026 tj. kraj kvalifikacija za mundial a ne i njega smijenit brzo jer to nije put koji moramo ici
Pa nije repka limitirana nego selektori koji su bili i koji dolaze(i naravno svi oni koji su u i oko reprezentacije)Sava je trebao odmah pokazati autoritet i reci,,okupljanje i treniranje u kampu i tacka"Ali jok haj opet malo sa rajom da se qrcimo
Valjda ce imati te ljudskosti da prizna pogresnu psiholosku i takticku pripremu. Ako se bude vadio na rani gol Portugala, sudije i pad koncentracije, nista ni od njega.
Najmanje je krivica Save. Ja sam ubjedjen da ce pripremiti ekipu za baraz i da kroz baraz idemo na prvenstvu. Prvi korak ka tome je da otjera Dzeku i Ibrahima Sehica. Dva najgora igraca ove reprezentacije.
Licno mislim da Savo nije los covjek cak mi ga je danas bilo nekako zao gledati ali mislim da on nije taj tip ljudi koji moze motivisati balerine.Volio bi da ostane za baraz i da u medjuvremenu kontaktira bolje strucnjake i trazi rjesenje za baraz
Trener treba biti strog, ozbiljan sa stavom. Koji se neće plašiti izbaciti nekoga sa terena i pri izlasku ga (ako nije dobro igrao) opaliti nogom u dupe. Maarššš, izlazi, izd...
-Chesterfield- wrote: ↑17/10/2023 00:47
Trener treba biti strog, ozbiljan sa stavom. Koji se neće plašiti izbaciti nekoga sa terena i pri izlasku ga (ako nije dobro igrao) opaliti nogom u dupe. Maarššš, izlazi, izd...
Pa u ovaj opis se najbolje uklapa Braco Vrbanjusa realno
Pa u ovaj opis se najbolje uklapa Braco Vrbanjusa realno
Pa ne možeš to radit u reprezentaciji, nisu igrači pod ugovorom pa da moraju trpit ponižavanje. Drugi put neće ni doći, kao Anel kod nas. U klubu ta sranja mogu proći al u reprezentaciji trener mora imati poštovanje od igrača.
izaberes bracu ili nikolu nikica i bar ovu tugu od reprezentacije pretvoris u dobru zajebanciju,rezultati svakako ne mogu biti losiji od ovoga
neprevazidjen
treba pjanica i dzeku izbacit, onda fino obidje premijer ligu i kupi igrace za koje nije niko cuo pa da nemaju zbog cega da se prenemazu, napravit ekipu za naredne kvalifikacije gdje se trenira 3 puta mjesecno
igrala reprezentacija ili ne, dati i neke ugovore i platu igracima, bez obzira na prve izbore u toku cijele sezone prebirati po igracima iz premijer lige, a vala kako ovi igraju ima i u prvoj ligi federacije boljih igraca pa i tamo trazit nekog ko se moze disciplinovari
ove rekreativce sto igraju vani pa pozele familiju koju obilaze u sedmici utakmice ne treba ni zvati
Uz vodstvo Hadžibegića primismo tri, a uz ovog pet golova od Portugala. U prvom slučaju se isticala krivica selektora, dok za ovog nedostaju riječi kritike, iako je sam postavio glupavu formaciju za prvo poluvrijeme što je uslovilo tako visok rezultat. Sreća što je shvatio grešku i napravio promjenu, mada bi bilo čudno da ništa nije mijenjao, u suprotnom bi primili desetku.
Ja moram priznati da sam se po pitanju Save vodio nekim inatom kontra struktura u FSBiH, i dalje ima toga ali malo sam revidirao stavove.
Prvo svidjelo mi se na koji nacin je podnio kritike Topica, sa nekom poniznoscu bez ikakve zle krvi, neuobicajeno za sve dosadasnje selektore ukljucujuci Peteva. Svi dosadasnji bi odmah zauzimali neki odbrambeni gard i ulazili u svadju zbog svakog pitanja.
Promjena formacije je druga pozitivna stvar bez obzira na kritike Dzeke da ne mozemo ovako otvoreno igrati protiv ekipa kakav je Portugal. Mada Dzeko je tu cini mi se vise mislio na to da smo visoko izasli a ne na samu formaciju.