Ozbiljnoooo
Care moj ne bi ja dao onog srpsko hrvatskog kojeg sam ucio u skoli kao temelja , kao ni mog maternkeg bosnaskog za sve te vase jezike
Ozbiljnoooo
Jel realno?Bobi wrote: ↑16/10/2023 19:30Pa eto pronadji Gaza war 2008 pa ces vidjeti, Izrael osvojio ledine do gradske zone i sta, sami sebe ubijali u prijateljskoj vatri cak su oni prvi proglasili primirje. Šta misliš sad nakon 15 godina, IDF opet ima iste Merkave i 113 one transportere
a sta i koliko je Hamas sakupio djidja midja
. Tad je bilo 20000 hamasovaca a danas
?
Nece.sakib_jebivjetric wrote: ↑16/10/2023 16:57 Hoće li se ove Arapske hinje barem našaliti, blefirati, pa reći zavrnut ćemo naftu vascijelom dunjaluku ako se ne zaustavi ovo u Gazi.
Samo psuj zapad, niko ti ne brani. Sve dok plaćaš porez u Dojčlandu i IDF samim tim.
Ko je pao?? To sto se nesmetano vriedjam ovde vec 8 dana jer komentiram otvoreno i drugu stranu medalje, ili sto reagujem na uvijenu i prikrivenu ociglednu podrsku hamasovim teroristima, zazivanje hitlera i nacista, otvoreni sovizmizam i antisemitizam, pad tacno ali od pocetne euforije do kolektivne histerije. Alal vjera
Ali sad Merkave imaju one krovove nad glavom. To si namjerno izostavio. Oni nas i dalje uvjeravaju da je ofanziva odgodjena zbog kise, iz humanih razloga i zbog stranih drzavljana.Bobi wrote: ↑16/10/2023 19:30Pa eto pronadji Gaza war 2008 pa ces vidjeti, Izrael osvojio ledine do gradske zone i sta, sami sebe ubijali u prijateljskoj vatri cak su oni prvi proglasili primirjeSpoilerShow. Šta misliš sad nakon 15 godina, IDF opet ima iste Merkave i 113 one transportere
?
Vi ste ludi sa ovim izjavama zivota mi. Ravne su izjavi da ce bosna na mjesec iduce sedmice-Chesterfield- wrote: ↑16/10/2023 18:56Nema potrebe zavrnuti naftu. Dovoljno bi bilo zaustaviti prodaju za dolare. Odnosno zaprijetiti da će prodavati samo za juan ili rublju.sakib_jebivjetric wrote: ↑16/10/2023 16:57 Hoće li se ove Arapske hinje barem našaliti, blefirati, pa reći zavrnut ćemo naftu vascijelom dunjaluku ako se ne zaustavi ovo u Gazi.
Realno, gledaj, napad 7.10. sve one daljinske mitraljeze sto je IDF imao uništili za 5 minuta ako je granica 40 km mozes zamislit koliko je tih daljinskih mitraljeskih gnijezda bilo ? To treba umijece i resursi, nisu znali sta ih je snašlo. Jok eto nema Hamas nista, zbrisa te osmatračnice dok si rekao keks Jadrosumirprimus wrote: ↑16/10/2023 19:33Jel realno?Bobi wrote: ↑16/10/2023 19:30
Pa eto pronadji Gaza war 2008 pa ces vidjeti, Izrael osvojio ledine do gradske zone i sta, sami sebe ubijali u prijateljskoj vatri cak su oni prvi proglasili primirje. Šta misliš sad nakon 15 godina, IDF opet ima iste Merkave i 113 one transportere
?
![]()
![]()
Iranska obuka, no, vrijeme ce pokazati ko ce ko e ocitati lekciju u ovoj turi, idf hamasu ili obratnoBobi wrote: ↑16/10/2023 19:42Realno, gledaj, napad 7.10. sve one daljinske mitraljeze sto je IDF imao uništili za 5 minuta ako je granica 40 km mozes zamislit koliko je tih daljinskih mitraljeskih gnijezda bilo ? To treba umijece i resursi, nisu znali sta ih je snašlo. Jok eto nema Hamas nista, zbrisa te osmatračnice dok si rekao keks Jadro. Zauzeli pogranične kasarne one, ganjali ih oko onih kontejnera ko u CS
. Policijsku stanicu zauzeli da je IDF morao je srušit bombardovanjem, shvati svoju policijsku stanicu bombardovali
.
mirni protestanti prskaju policiju sa suzavcemBossona wrote: ↑16/10/2023 19:20
U Evropi, kolijevki nacizma, antisemitizma, islamofobije, holokausta, genocida, kulturocida, kolonijalizma, robovlasništva, aparthejda, hegemonizma, rasizma, krstaških i svjetskih ratova je protest protiv izraelskog teror cionizma i podrška Palestincima zabranjena jer ih vide kao podrška Hamasu koji je proizvod cionsta da imaju opravdanje za nastavak ubijanja, progona i istrebljenje Palestinaca, kao i drugih naroda u granicama velikog Izraela,.....
ne znam bas da su ih sve unistili. koliko ih je bilo? jedini video koji sam ja vidio sa tim daljinskim mitraljezom je onaj koji kosi i razvaljuje hamasovce na motorima i u pickupu.Bobi wrote: ↑16/10/2023 19:42Realno, gledaj, napad 7.10. sve one daljinske mitraljeze sto je IDF imao uništili za 5 minuta ako je granica 40 km mozes zamislit koliko je tih daljinskih mitraljeskih gnijezda bilo ? To treba umijece i resursi, nisu znali sta ih je snašlo. Jok eto nema Hamas nista, zbrisa te osmatračnice dok si rekao keks Jadro. Zauzeli pogranične kasarne one, ganjali ih oko onih kontejnera ko u CS
. Policijsku stanicu zauzeli da je IDF morao je srušit bombardovanjem, shvati svoju policijsku stanicu bombardovali
.
Samo me brine hoćeš li porez platiti, to je veoma bitno, ide u borbu protiv terorizma. Da si živ i zdrav i radiš što više.Rockefeller wrote: ↑16/10/2023 19:51Normala sve. Ne brini se za mene, krov nad glavom u Dojcland ljubavi moja. Nadam se da se ti neces patit u zivotu. Iskreno![]()
Ma mogu do sutra trabunjatUser987 wrote: ↑16/10/2023 19:21 Jeste li primjetili da odredjeni broj komentatora koristi izraz “fasista” kao poštapalicu i čim se ne slažeš sa njima, počaste te etiketom “fašist”? Ja kažem da je danas oblačno vrijeme, a pametnjaković me odmah nazove fašistom. Smijem se kladiti da bi svaki takav pao na nekom školakom času kada bi mu pitanje bilo o fasizmu. Nema to pojma o uzrocima i oblicima fašizma, to u školi nije propadalo samo zato što se više ne može propasti u školi, ali ono naslo način da u startu diskredituje neistomišljenike.
Hocu nego sta, moram kao i svaki radnik koji je prijavljen. Selam alejk!aratet wrote: ↑16/10/2023 19:55Samo me brine hoćeš li porez platiti, to je veoma bitno, ide u borbu protiv terorizma. Da si živ i zdrav i radiš što više.Rockefeller wrote: ↑16/10/2023 19:51
Normala sve. Ne brini se za mene, krov nad glavom u Dojcland ljubavi moja. Nadam se da se ti neces patit u zivotu. Iskreno![]()
![]()
Ou ko bi rekao…. Za njega je onda i napad na tuzlansku kolonu zločin protiv srpske nejači….sakib_jebivjetric wrote: ↑16/10/2023 19:12sumirprimus wrote: ↑16/10/2023 18:10
Bih je sastavljena od 2 entiteta kolko ja znam, po tom pitamju smo neutralni
Hoće jezik pravo i džabasumirprimus wrote: ↑16/10/2023 18:19
Sta mi pricamo na nasim temama da smo potrosili sav ratni kredit moralne vertikale pricom i neradom, koruocijom i nepostivanjem dogovoraa, a mos si mislit kako su ovi ponistili svaku pricu o sebi. Ne kako ih mi vidimo nego kako ih prosjecan zapadnjak vidi danas da se ne lazemo.![]()
Puno manje nego nastradale jemenske djece u duplo duljem intervalu, ali njih su ubijali drugi muslimani pa nema veze.Jordan1961 wrote: ↑16/10/2023 20:32 UN je upravo izasao sa detaljnim podacima o zrtvama u Palestini i Izraelu od 2008 do Hamasove teroristicke akcije.
Ukupno je ubijeno:
6,389 Palestinaca od ceka 1,439 djece
208 Izraelaca, od cega 25 djece
Razumnom covjeku ce biti jasno o cemu se radi. Psihopata ce to jednostavno zanemariti a oni sa manjkom sive mase na zadnjem katu ne mogu razumjeti sve i da hoce.
Ma jasno kao dan zbog 233 nevinih duša ubijeno je oko 8000 životinja, neljudi (ovako ih naziva kako politička elita izraela tako i stanovnici istog)…. I neki bi ovdje na forumu još o dodali i malo je kakvi su uz jedan prikladan twitt…. Uz sve to će naravo iste žrtve zanemariti pitanjima a šta je sa jemenskom ili ujgurskim djecom (iako ih za iste boli karina ali eto čisto da se malo razvodni priča) i tako u nedogled….Jordan1961 wrote: ↑16/10/2023 20:32 UN je upravo izasao sa detaljnim podacima o zrtvama u Palestini i Izraelu od 2008 do Hamasove teroristicke akcije.
Ukupno je ubijeno:
6,389 Palestinaca od ceka 1,439 djece
208 Izraelaca, od cega 25 djece
Razumnom covjeku ce biti jasno o cemu se radi. Psihopata ce to jednostavno zanemariti a oni sa manjkom sive mase na zadnjem katu ne mogu razumjeti sve i da hoce.