Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑16/10/2023 18:10
Bih je sastavljena od 2 entiteta kolko ja znam, po tom pitamju smo neutralni
Kako se na malim stvarima pada. Navika bas zna zahebati.
Sta hoces reci? Da sam ? Da smo neovisna suverena int nesto viise sam i zaboravio republika? Meeh
Ok semantika cine je dva entiteta. 1 distrikt i 10 kantona moze? Nidje veze sta sdfaovac vidi prvo formu a ko jbe sadrzaj
Tipicno
Naravno jedini moguci klan, civilizacije, zapadne demokratije, i organiazcija kao EU NaTo.. staoni kazu ja sam za, imamo li izbora?
Da su Hamas zločinci ali i to da se dešava nepravedno brutalna odmazda nad civilima
Sta mi pricamo na nasim temama da smo potrosili sav ratni kredit moralne vertikale pricom i neradom, koruocijom i nepostivanjem dogovora,a mos si mislit kako su ovi ponistili svaku pricu o sebi. Ne kako ih mi vidimo nego kako ih prosjecan zapadnjak vidi danas da se ne lazemo.
da hoce rutalji razvalit ukrajinu pa onda da dodju kokardaši da razvale i nas..... jer imamo najoibcniji olos koji podrzava olos..... nadam se da si svatio
Smijesno i tragicno , no nisam ni najmanje iznenadjen, nas svijet me vise ne moze iznenadit.
Kako se na malim stvarima pada. Navika bas zna zahebati.
Sta hoces reci? Da sam ? Da smo neovisna suverena int nesto viise sam i zaboravio republika? Meeh
Ok semantika cine je dva entiteta. 1 distrikt i 10 kantona moze? Nidje veze sta sdfaovac vidi prvo formu a ko jbe sadrzaj
Tipicno
Pa normalno da smo neovisni. Gubis se skroz. Pao si gluplje nego onaj "ljubijankic".
da hoce rutalji razvalit ukrajinu pa onda da dodju kokardaši da razvale i nas..... jer imamo najoibcniji olos koji podrzava olos..... nadam se da si svatio
Smijesno i tragicno , no nisam ni najmanje iznenadjen, nas svijet me vise ne moze iznenadit.
ja sam iznenadjen pogotovo sto imam jednog kvazituzlaka koji je vidio masakr i sta predstavlja zivot u okruzenju, vidio okupaciju da vergla za jedan atipican naci rezim....
jezivo da ne kazem retardovano do daske...
sta je to tebi amerika dala toliko jebo te da verglas za ovakve neljudskosti koje traju 80g
ja sam iznenadjen pogotovo sto imam jednog kvazituzlaka koji je vidio masakr i sta predstavlja zivot u okruzenju, vidio okupaciju da vergla za jedan atipican naci rezim....
jezivo da ne kazem retardovano do daske...
sta je to tebi amerika dala toliko jebo te da verglas za ovakve neljudskosti koje traju 80g
Rekao sam vise puta pa cu ponoviti. Nemojte iskoristavati mentalno nemocnu osobu. To je kaznjivo po domacem zakonodavstvu a i moralno nije u redu.
Eno ga sada je poceo nesto balaviti da je BiH sastavljena od nekakvih entiteta.
Rekao sam vise puta pa cu ponoviti. Nemojte iskoristavati mentalno nemocnu osobu. To je kaznjivo po domacem zakonodavstvu a i moralno nije u redu.
Eno ga sada je poceo nesto balaviti da je BiH sastavljena od nekakvih entiteta.
Heh, sve ok na temi, nema nikakvih problema kakvo licemjerstvo nevidjeno! I sve zarad podrske teorristima
skrbavi-admin wrote: ↑16/10/2023 17:26
i 2014 su im palili tenkove u rojevima....nije to bas tako slavno zavrsilo... . nema vise tenk neku drasticnu prednost na terenu - jer je sada rucno PO raketno oruzje em visoke razorne moci em kompaktnije em su sofisticiraniji sto se tice navodjenja i elektronike..... njihova najveca prednost je americka zracna i satelitska podrska (koju dobijaju i ukrajinci) i visokosoficirani sistemi prisluskivanja...opticki sistemi, FLIR, termal imaging takodjer kojeg vjerovatno koriste u toku noci... . cuju ih i kad prde u solju...
najbolje termalne kamere visoke rezolucije pravi jebeni izrael,....
A hamas je expert za tunele, preko njih i nabavljaju a u njima i izrađuju toliko oruzje. Vjerujem da je ispod gazevjos jedna podzemna Gaza koju sateliti ne vide.
izrael prije desetak godina nije slomio hezbolah kako ce hamas u gazi
Pregazit će ih. Hamas uskoro prestaje da postoji.
haj eto da vidimo i to - al sto si ogranicen ko gepek, necemo diskutovat - hamas se uzgaja na sjemenu zla......tuzno je samo sto pomaze ove redikule sa poremecenim kromozomima
hamas nema sanse, izrael ce ih slomiti za 3 dana. puno su slabije opremljeni od hezbolaha. mada i izrael ce imati dosta gubitaka (za njih dosta). ali zato sad i ravnaju i ne zure nigdje da bi smanjili svoje gubitke.
haj eto da vidimo i to - al sto si ogranicen ko gepek, necemo diskutovat - hamas se uzgaja na sjemenu zla......tuzno je samo sto pomaze ove redikule sa poremecenim kromozomima
Vrijeme će pokazati.
Hamas na zapadnoj obali postoji u veoma malim količinama, slično će biti i u Gazi.
Vrijeme će pokazati.
Hamas na zapadnoj obali postoji u veoma malim količinama, slično će biti i u Gazi.
neka bude kako bude - smrt je i tako i tako namijenjena ljudima koji su se namjerili na nju.... nea nazad.... ja samo se nadam da ce sto skuplje prodat svoju kozu..... da ne bude ono bas da bude 100% ucinak
nesto kao mohikanci apaci ajove protiv gatalinki..... pa sta im bog da..... ili ne da
karanana wrote: ↑16/10/2023 18:45
hamas nema sanse, izrael ce ih slomiti za 3 dana. puno su slabije opremljeni od hezbolaha. mada i izrael ce imati dosta gubitaka (za njih dosta). ali zato sad i ravnaju i ne zure nigdje da bi smanjili svoje gubitke.
jasta casa je do pola puna jer je dopola prazna..... zakljucci su ti na nivou osobe sa smetnjama u razvoju