Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Login77777 wrote: ↑16/10/2023 10:15
Zar ce ovo Bakirove pristalice dozvoliti?
U 13 SATI
Sarajevska policija podiže stepen sigurnosti oko Suda BiH, očekuju se Dodikove pristalice
@Prpa.ba @palermo
Ne znam za Prleta ali Palermo hoće. Mora mrkvu da sređuje, juče je vadio, solidna godina.
A uostalom, kad već pitaš, kad je već moguće da na najčitanijem i najposjećenijem BH forumu, banak drže i harče tipusi kao što si ti i tvoja družba, jebavat ga......ovi će barem jedan dan pa će otići, a vi nas svaki dan morite....
Danas ce Dodik da ismijava i pokaze da je iznad suda a svi znamo ishod ovog nazovi procesa.
A odmah kasnije sastanak gdje ce trojkasima zajedno sa Cocicem reci dajte nam Ustavni sud, zakon o sudovima, strane sudije mars napolje, sve to ili nema BiH.
Last edited by DonieBrasco on 16/10/2023 10:36, edited 2 times in total.
User987 wrote: ↑16/10/2023 10:58
Nema portala koji tako do srzi razotkriva SDA, a i druge bošnjačke stranke i bošnjacku politiku kao portal Cross Atlantic. Svaku bih riječ potpisao.
al fkt vas na tom poskoku nista ne nauče, kako vam ne nauce da ne budete toliko ofirni u pokušaju imitiranja bosnji, to se radi postepeno vremenski a ne na sva zvona ja sam Bošnjak
dok trubis o kazalištima i inim novotarijama novog hrvatskog dijalekta
Nema portala koji tako nemilosrdno, do bola, razotkriva SDA, Izetbegoviće i bosnjačku politiku u cjelini kao portal Cross Atlantic. Svaku bih riječ potpisao.
User987 wrote: ↑16/10/2023 11:06
Nema portala koji tako nemilosrdno, do bola, razotkriva SDA, Izetbegoviće i bosnjačku politiku u cjelini kao portal Cross Atlantic. Svaku bih riječ potpisao.
Otvoris tekst na ovom blogu, i vidis da ga pise neki ustasa koji pojma nema o bosanskom jeziku i nacinima izrazavanja
zvucite kao ajna iz lzn kad kaze islilamu alejkum mrtvi takijasi koji nemaju pojma da ta rijec kod prosječnog bosnje apsolutno ništa ne znači
User987 wrote: ↑16/10/2023 10:58
Nema portala koji tako do srzi razotkriva SDA, a i druge bošnjačke stranke i bošnjacku politiku kao portal Cross Atlantic. Svaku bih riječ potpisao.
al fkt vas na tom poskoku nista ne nauče, kako vam ne nauce da ne budete toliko ofirni u pokušaju imitiranja bosnji, to se radi postepeno vremenski a ne na sva zvona ja sam Bošnjak
dok trubis o kazalištima i inim novotarijama novog hrvatskog dijalekta
Da si imalo pametan skuzio bi da si glup. Nemam ja razloga da se pretvaram. Ne samo da sam Bosnjak nego i učesnik rata na prvim linijama u redovima ARBiH. Zato valjda i vidim bolje nego ti koji si se ispilio poslije rata pa misliš da istorija počinje sa tobom. Ukratko rečeno jarane moj, mi smo propali skroz na skroz kao narod vjerujući klero-politickim ublehama, mafijašima, lopovima, hodzama i seoskim varalicama. A meni je mama jos dok sam bio mali rekla da nikad ne dam seljaku ispred sebe. I ja ne dam seljaku ispred sebe jer sve ovo sto se desava je seljačka revolucija, osvajanje gradova i sakrivanje seljackih aspiracija iza plašta vjere.
Login77777 wrote: ↑16/10/2023 10:15
Zar ce ovo Bakirove pristalice dozvoliti?
@Prpa.ba @palermo
Ne znam za Prleta ali Palermo hoće. Mora mrkvu da sređuje, juče je vadio, solidna godina.
A uostalom, kad već pitaš, kad je već moguće da na najčitanijem i najposjećenijem BH forumu, banak drže i harče tipusi kao što si ti i tvoja družba, jebavat ga......ovi će barem jedan dan pa će otići, a vi nas svaki dan morite....
E da je srece bilo da ste se devedesetih bavili mrkvom a ne politikom. Vjerovatno bi danas imali RBiH a ne entitete. Ali bio vam kucni prijatelj radovan i sds drazih.
A uostalom, kad već pitaš, kad je već moguće da na najčitanijem i najposjeće...nijem BH forumu, banak drže i harče tipusi kao što si ti i tvoja družba, jebavat ga......ovi će barem jedan dan pa će otići, a vi nas svaki dan morite....
E da je srece bilo da ste se devedesetih bavili mrkvom a ne politikom. Vjerovatno bi danas imali RBiH a ne entitete. Ali bio vam kucni prijatelj radovan i sds drazih.
a znam ja da bi ti volio da smo se bavili samo mrkvom, jebi ga....al vala niste nas ni pustili da se samo mrkvom bavimo, nego haj seli, jal pod zemlju jal u skandinaviju.....
User987 wrote: ↑16/10/2023 11:06
Otvoris tekst na ovom blogu, i vidis da ga pise neki ustasa koji pojma nema o bosanskom jeziku i nacinima izrazavanja
zvucite kao ajna iz lzn kad kaze islilamu alejkum mrtvi takijasi koji nemaju pojma da ta rijec kod prosječnog bosnje apsolutno ništa ne znači
Kakva površnost sa tvoje strane. Jezik ti brži od pameti. Nije nikakv ustaša nego Bosnjak. Pogledaj malo impressum i ostale tekstove pa će ti valjda biti jasnije. Nema tog ustase koji će tako precizno detektirati svu bijedu bosnjacke politike kao što to može glavom i bradom Bosnjak. Ovako isto misle Tarik Haverić, Enver Kazaz i još nekoliko sarajevskih profesora Bošnjaka, ali konformizam i strah im ne daju da se više angažuju.
Truba wrote: ↑16/10/2023 12:29
znaci bosnjak ne moze biti ujko
daidza
Može biti balijo, ali ko ima malo pameti u glavi zna razlikovati ustašu koji neće BiH i kritičara bošnjačke politike sa iskrenim namjerama da se nešto uradi protiv zla koje nas je snašlo. Ja ti ponovo kažem da sam bio borac ARBiH koji je i ranjen na prvoj liniji odbran. Zato i vidim dobro šta se radi. Ovo naravno nečeš čuti od onih što su se okoristili svojim učešćem u odbrani pa danas brane i Bakira i SDA. Ja znam zasto sam bio dobrovoljac 92. Za ovo sto gledam sigurno se nisam borio. To je prevara epskih razmjera.
Eto vam na prethodnoj strani govora “premudrog” na osnivačkoj Skupštini SDS-a. Da li vaš mozak može svariti toliki idiotizam naseg vodje koji nije mogao zaključiti ono što je moglo svako dijete. Znači, nikakva pamet nije trebala da se zaključi da će SDS vrlo brzo promijeniti ploču i postati radikalna stranka koja će tražiti svoj dio BiH. To je sasvim logično da će nacionalna stranka na kraju traziti i svoj dio teritorije. Alija je ili bio totalno glup ili je možda već tada računao da će i on dobiti dio teritorije za svoje islamističke ciljeve. Isto se odnosilo na HDZ. Oni su od početka računali na zapadnu Hercegovinu i srednju Bosnu. Rat se nije mogao izbjeći i samoje “premudri” to previdio.
Jesu li bar ovim DoDickovima spodobama skenirali mobitele kada su ih dali prije ulaska? Ako nisu onda je steta propustene prilike. Kakve li su poruke kod one mentalno oboljele Sanje ili kako se vec zove.
User987 wrote: ↑16/10/2023 12:45
Eto vam na prethodnoj strani govora “premudrog” na osnivačkoj Skupštini SDS-a. Da li vaš mozak može svariti toliki idiotizam naseg vodje koji nije mogao zaključiti ono što je moglo svako dijete. Znači, nikakva pamet nije trebala da se zaključi da će SDS vrlo brzo promijeniti ploču i postati radikalna stranka koja će tražiti svoj dio BiH. To je sasvim logično da će nacionalna stranka na kraju traziti i svoj dio teritorije. Alija je ili bio totalno glup ili je možda već tada računao da će i on dobiti dio teritorije za svoje islamističke ciljeve. Isto se odnosilo na HDZ. Oni su od početka računali na zapadnu Hercegovinu i srednju Bosnu. Rat se nije mogao izbjeći i samoje “premudri” to previdio.
Vazno je bilo samo drugove otjerat, cim su drugove otjerali mogli su sta su htjeli. Kakav Markovic i Durakovic, daj Karadzica, on je "pravi covjek za kombinat".
Ocekuje dusa pobjedu trampa, oni do tada da izdrze pa da onda kazu donaaaldee samo da znas sta nam je bajdenov marfi radio heeee, htio da unisti ovakvu rs, a mi smo uvijek bili uz tebe, ajde sada da k.ramo bosnjake zajedno i da nam das nezavisnost kad je proglasimo ti nemoj samo da se mjesas mi ce mo sve sami ne sekiraj se ti nista . Tako oni razmisljaju od vlasti do opozicije koju je jedino strah da dodik ne razjebe ovakvu rs
Tik tak tik tak tik tak