Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
cvrčak_na_hedonizmu

#56151 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

teskeredzic_22 wrote: 15/10/2023 10:16
drug_profi wrote: 15/10/2023 01:33

Nažalost, u pravu si.
Toliko mnogo pravih problema oko kojih se treba bosti sa desnicom, oni našli LGBT+itd. da se oko toga kolju i iskopaju rovove. Pa ni tam ni vam. Ni oko čega.
To što gamad vodi političke stranke mijenja suštinu djelovanja ali ne mijenja potrebe društva.

Ustanak 1941 je nastao između ostalog i zbog toga jer su ljudi živjeli kao psi , bili su nezadovoljni sistemom i životom u njemu.

Povjerenje u političare je nula ali nekom se negdje MORA "vjerovati" pa makar i 0.1 posto pa makar i znali da je to utopija.

Ja sam se TRI PUTA VAKCINISAO a najmanje zbog straha za sebe od covida (ali stvarno vjeruj ključno je bilo samo da potencijalno ne ugrozim potrebitije) imamo potpuno oprečan stav (@cvrčak_na_hedonizmu ) i šta , da se pobijemo ? Možemo unedogled oko ovoga , mišljenje nećemo promijeniti niti ti niti ja ili vrlo , vrlo teško. (A imao bih toliko toga reći O TVOM stavu ).

Katarina je sama u Saboru , žena nosi petokraku na reveru , fizički je branila jugoslovensku zastavu u Rijeci i petokraku na riječkom neboderu postavljenih u sklopu kulturnih festivala iako udara u tom Saboru nekih 2000 ili 3000 eura i to joj jeste poenta politike (kao i svim partijama i političarima ex Yu danas) njen jezik eksploatacije radnika savršeno razumijem jer sam radnik , to je muzika za uši nek stvori makar jedan sekund mjesečno osjećaj nelagode zbog straha od radničkog bunta nekom Todoriću , opravdala je svoju veliku plaću.

O čemu ova naša mrsomudska g.... trune ?
Povraća mi se od floskularenja i poltikanstva a niko ne udara ispod 3000 netto.

U svakom slučaju nikad gori položaj ljevice.

@drugi_profil o socijalnom liberalizmu možemo pričati kad naše društvo obrazovno , socijalno te legistrativno (da baš svako pravovremeno odgovara pred zakonom za svoje postupke) bude na nivou nordijskih zemalja.

S obzirom da smo od 1992 žestoko brzo krenuli nazad , ka srednjem vijeku gatara i podcjenjivanja obrazovanja , nema prijatelju od tog zasad ništa. Za života naše djece nema sigurno.
I sta bi na kraju korone ( osim sto je agresija na Ukrajinu izbrisa u roku od 24h ko da je nikad nije ni bilo ), nista, sve normalno, jel ta prica ? Ko da nije ni bilo do sada nevidjene masovne manipulacije, tiranije i dehumanizacije onih sto misle drugacije. Pola ih se pelcovalo jer su natjerani, doslovno. Koliko bi to ponovilo, jesi li pitao, sta kazu. Imal posljedica dvogodisnji masovni eksperiment.

Pricamo o radnickim pravima, a krsimo osnovna ljudska prava :lol: Cirkus.

Sto je najludje u cijeloj prici najgori i najradikalniji od svih su bili ljevicari i dio liberala. O cemu onda pricamo ? Cim bi to nesto zabranjivalo i uvodilo prisilne mjere to je tiranijsko govno, a ne alternativa, bez uvrede.

E u taj kos trpam ove uhljupe iz NS--a, mrtve komunjare iz Radnicke Fronte i Možemo. Ne znam ko je veci glodar i stetocina od navedenih. Ne daj Boze da imaju apsolutnu vlast to bi tek cirkus bio. Red malih neizivljenih tirana sa retardiranim NGO agendama. Umalo SDP da zaboravim, lazne socijaldemokrate :navijacica: Radnika uzivo u zivotu vidjeli nisu.
drug_profi

#56152 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Da te samo razočaram, Covid-19 virus je još uvijek tu u vidu nekoliko varijanti koje su se prilagodile domaćinu i nisu više tako smrtonosne.
Očit primjer evolucije virusa. Da bi opstao, mora biti manje smrtonosan, a više zarazan.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#56153 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

drug_profi wrote: 16/10/2023 08:35 Da te samo razočaram, Covid-19 virus je još uvijek tu u vidu nekoliko varijanti koje su se prilagodile domaćinu i nisu više tako smrtonosne.
Očit primjer evolucije virusa. Da bi opstao, mora biti manje smrtonosan, a više zarazan.
Zna on, edukovao se na tiktoku
Hakiz

#56154 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 16/10/2023 01:31
teskeredzic_22 wrote: 15/10/2023 10:16

To što gamad vodi političke stranke mijenja suštinu djelovanja ali ne mijenja potrebe društva.

Ustanak 1941 je nastao između ostalog i zbog toga jer su ljudi živjeli kao psi , bili su nezadovoljni sistemom i životom u njemu.

Povjerenje u političare je nula ali nekom se negdje MORA "vjerovati" pa makar i 0.1 posto pa makar i znali da je to utopija.

Ja sam se TRI PUTA VAKCINISAO a najmanje zbog straha za sebe od covida (ali stvarno vjeruj ključno je bilo samo da potencijalno ne ugrozim potrebitije) imamo potpuno oprečan stav (@cvrčak_na_hedonizmu ) i šta , da se pobijemo ? Možemo unedogled oko ovoga , mišljenje nećemo promijeniti niti ti niti ja ili vrlo , vrlo teško. (A imao bih toliko toga reći O TVOM stavu ).

Katarina je sama u Saboru , žena nosi petokraku na reveru , fizički je branila jugoslovensku zastavu u Rijeci i petokraku na riječkom neboderu postavljenih u sklopu kulturnih festivala iako udara u tom Saboru nekih 2000 ili 3000 eura i to joj jeste poenta politike (kao i svim partijama i političarima ex Yu danas) njen jezik eksploatacije radnika savršeno razumijem jer sam radnik , to je muzika za uši nek stvori makar jedan sekund mjesečno osjećaj nelagode zbog straha od radničkog bunta nekom Todoriću , opravdala je svoju veliku plaću.

O čemu ova naša mrsomudska g.... trune ?
Povraća mi se od floskularenja i poltikanstva a niko ne udara ispod 3000 netto.

U svakom slučaju nikad gori položaj ljevice.

@drugi_profil o socijalnom liberalizmu možemo pričati kad naše društvo obrazovno , socijalno te legistrativno (da baš svako pravovremeno odgovara pred zakonom za svoje postupke) bude na nivou nordijskih zemalja.

S obzirom da smo od 1992 žestoko brzo krenuli nazad , ka srednjem vijeku gatara i podcjenjivanja obrazovanja , nema prijatelju od tog zasad ništa. Za života naše djece nema sigurno.
I sta bi na kraju korone ( osim sto je agresija na Ukrajinu izbrisa u roku od 24h ko da je nikad nije ni bilo ), nista, sve normalno, jel ta prica ? Ko da nije ni bilo do sada nevidjene masovne manipulacije, tiranije i dehumanizacije onih sto misle drugacije. Pola ih se pelcovalo jer su natjerani, doslovno. Koliko bi to ponovilo, jesi li pitao, sta kazu. Imal posljedica dvogodisnji masovni eksperiment.

Pricamo o radnickim pravima, a krsimo osnovna ljudska prava :lol: Cirkus.

Sto je najludje u cijeloj prici najgori i najradikalniji od svih su bili ljevicari i dio liberala. O cemu onda pricamo ? Cim bi to nesto zabranjivalo i uvodilo prisilne mjere to je tiranijsko govno, a ne alternativa, bez uvrede.

E u taj kos trpam ove uhljupe iz NS--a, mrtve komunjare iz Radnicke Fronte i Možemo. Ne znam ko je veci glodar i stetocina od navedenih. Ne daj Boze da imaju apsolutnu vlast to bi tek cirkus bio. Red malih neizivljenih tirana sa retardiranim NGO agendama. Umalo SDP da zaboravim, lazne socijaldemokrate :navijacica: Radnika uzivo u zivotu vidjeli nisu.
Ljevica nije ideologija (skoro) potpune slobode. Štaviše, suprotna je. Liberalizam jeste.

Osnovna razlika između liberalizma i ljevice je ta da se ljevica zalaže za jaku društvenu, državnu kontrolu ekonomskih procesa, dok se liberalizam zalaže za minimalno moguću kontrolu.

Zbog toga je socijalni liberalizam neprirodna tvorevina. Može samo nasilu. Jake socijalne programe možeš imati samo tako da one koji imaju novac, koji zarađuju, i to puno, natjeraš da novac daju. Visoki porezi i nemilosrdno prikupljanje tih poreza.

Liberalizam kaže da pustiš nekoga da zaradi koliko može i da će on sam, kombinacijom savjesti i potrebe koju eventualno prepozna, dati svoj novac "potrebitima". Da ga zakon na to ne tjera. Da porez treba da pokrije samo osnovne funkcije države, sve ostalo kako se ko snađe.

To dvoje ne da ne može zajedno, to dvoje mora se sukobiti.

Čim ti liberal počne pričati o socijali, prestao je biti liberal. Prodao je ideju za glasove "ljevičara". Slično i socijalista, čim ti počne pričati o slobodi tržišta, prodao se i on.

Svi hoće da budu sve. A kada si sve, ništa si. Možda i zbog toga desnica jača, barem deklarativno ljudima izgleda kao da imaju jasan stav.

A SDP je prestao biti ljevica već krajem 1980-ih.
sumirprimus

#56155 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

drug_profi wrote: 16/10/2023 08:35 Da te samo razočaram, Covid-19 virus je još uvijek tu u vidu nekoliko varijanti koje su se prilagodile domaćinu i nisu više tako smrtonosne.
nista sto jedan cash flow ne bi rijesio, ne znas ti druze profi :D
teskeredzic_22
Grijem se na: Toplane
Vozim: Peugeot

#56156 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by teskeredzic_22 »

Hakiz wrote: 16/10/2023 09:48

Od 14 kongresa 1990 i naš SDP kao i sve druge partije sljednice su prestale biti ljevičarske osim izuzetaka - pojedinaca a neki su bili i sjajni , Nijaz Duraković recimo.

To je bilo prirodno , komunizam je pao par mjeseci ranije u Berlinu, društvo je to jednostavno htjelo , siguran sam da bi naša tragedija bila izbjegnuta da je Ante Marković preuzeo kontrolu nad armijom.

Ljevica danas kod nas ne postoji.
U Sloveniji relativno dobro stoji , za Makedoniju ne znam ali ako okvirno sabereš zastupnička mjesta svih parlamenata nekadašnjih republika (cca 600 - 700) imaš tih 10-15 Slovenaca i Katarinu dakle i ovaj malecni broj se javlja u najrazvijenijim i najliberalnijim dijelovima nekadašnje zemlje.

Socijalizam i liberalizam su svakako tržišno ludo nespojivi ali je sjajno izgledala koalicija Možemo i Radničke fronte.

Naši komunisti su se ipak promijenili u poštovanju ljudskih prava i sloboda pa je homoseksualna veza ili višepartijski sistem aposlutno prihvatljiv.
cvrčak_na_hedonizmu

#56157 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Da te samo razocaram, jer mi se cini da me bas i ne razumijes. Postojanje Covida - 19 apsolutno ne dokazuje da je eksperimentalni pripravak, koji je nakon sest - sedam mjeseci pusten u upotrebu nakon nesto malo eksperimenata na misevima i ljudima, lijek za bilo sto. Srednjorocne i dugorocne posljedice cemo tek da vidimo ili ih vec "gledamo" sa silnim autoimunim bolestima, galopirajucim rakovima i izvrtanjem ljudi od srcanih i mozdanih udara ko na traci. O unistenim imunitetima necu ni da pricam. Rekoh vec, ne postoji osoba koja se pokajala sto se nije pelcovsla, takvih je 0, s druge strane masa pelcovanih to ne bi ponovilo, al sada je kasno, jbg.

I sve bi to bilo u redu, prirodna selekcija sto bi rekli, da nismo imali prisilu i dehumanizaciju onih sto su mislili razlicito u periodu od cca dvije godine. I to sve podrzano od strane "progresivnih" stranaka koje bi se borile za dobrobit ljudi, a zapravo su karine na biciklu i tirani u najavi, samo nemaju glasove za tako nesto.Tako je pocela prica, samo da pojasnim.

Zavrsavam na temu i previse offa sam napisao.
cvrčak_na_hedonizmu

#56158 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

sumirprimus wrote: 16/10/2023 13:43
nista sto jedan cash flow ne bi rijesio, ne znas ti druze profi :D
Shalom, slajfas li ga na desavanje u Gazi, nije krv voda, jbg :navijacica:

Sariele, sariele.....
drug_profi

#56159 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 16/10/2023 17:53
Da te samo razocaram, jer mi se cini da me bas i ne razumijes. Postojanje Covida - 19 apsolutno ne dokazuje da je eksperimentalni pripravak, koji je nakon sest - sedam mjeseci pusten u upotrebu nakon nesto malo eksperimenata na misevima i ljudima, lijek za bilo sto. Srednjorocne i dugorocne posljedice cemo tek da vidimo ili ih vec "gledamo" sa silnim autoimunim bolestima, galopirajucim rakovima i izvrtanjem ljudi od srcanih i mozdanih udara ko na traci. O unistenim imunitetima necu ni da pricam. Rekoh vec, ne postoji osoba koja se pokajala sto se nije pelcovsla, takvih je 0, s druge strane masa pelcovanih to ne bi ponovilo, al sada je kasno, jbg.

I sve bi to bilo u redu, prirodna selekcija sto bi rekli, da nismo imali prisilu i dehumanizaciju onih sto su mislili razlicito u periodu od cca dvije godine. I to sve podrzano od strane "progresivnih" stranaka koje bi se borile za dobrobit ljudi, a zapravo su karine na biciklu i tirani u najavi, samo nemaju glasove za tako nesto.Tako je pocela prica, samo da pojasnim.

Izvini, samo mi reci koje su tvoje reference? Zasto je tvoje misljenje o genetici, imunologiji, epidemiologiji relevantno?
Hakiz

#56160 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

teskeredzic_22 wrote: 16/10/2023 17:20
Hakiz wrote: 16/10/2023 09:48

Od 14 kongresa 1990 i naš SDP kao i sve druge partije sljednice su prestale biti ljevičarske osim izuzetaka - pojedinaca a neki su bili i sjajni , Nijaz Duraković recimo.

To je bilo prirodno , komunizam je pao par mjeseci ranije u Berlinu, društvo je to jednostavno htjelo , siguran sam da bi naša tragedija bila izbjegnuta da je Ante Marković preuzeo kontrolu nad armijom.

Ljevica danas kod nas ne postoji.
U Sloveniji relativno dobro stoji , za Makedoniju ne znam ali ako okvirno sabereš zastupnička mjesta svih parlamenata nekadašnjih republika (cca 600 - 700) imaš tih 10-15 Slovenaca i Katarinu dakle i ovaj malecni broj se javlja u najrazvijenijim i najliberalnijim dijelovima nekadašnje zemlje.

Socijalizam i liberalizam su svakako tržišno ludo nespojivi ali je sjajno izgledala koalicija Možemo i Radničke fronte.

Naši komunisti su se ipak promijenili u poštovanju ljudskih prava i sloboda pa je homoseksualna veza ili višepartijski sistem aposlutno prihvatljiv.
E, vidiš, to što se ljevica uhvatila ekologije i LGBT-a a zaboravila radništvo ju je i sahranilo.
Prpa.ba

#56161 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Prpa.ba »

Fokusirajmo se na zivotna pitanja.

A zivotna pitanja kazu sljedece:
1) Vlada KS podigne kredit za nabavku radnih masina KJKP Rad (NS)
2) Angazuje se UNDP da se izbjegnu javne nabavke ( :-) )
3) UNDP umjesto radnih masina kupi gorivo za KJKP Rad

S obzirom da je nenamjenski utrosak sredstava evidentan, jedino pitanje je da li su tocili ekstra bezolovno FGR gorivo na "EOL PetrOL"-u? :mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#56162 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

drug_profi wrote: 16/10/2023 20:38

Izvini, samo mi reci koje su tvoje reference? Zasto je tvoje misljenje o genetici, imunologiji, epidemiologiji relevantno?
Referenca se zove kriticko razmisljanje, zdrav razum i malo logike, znas, to je ono cega fali u izobilju u danasnje vrijeme. Da ne ispadne da sam general nakon bitke isto sam govorio i pisao u jeku propagande, manipulacije i tiranije. I aktivno odgovarao ljude da izbjegnu da skoce sami sebi u usta. Mislim da sam bio prilicno uspjesan :mrgreen:

Naime, argument je sasvim jednostavan, ako nesto postoji sest - sedam mjeseci i neko te tjera ili nagovara da to nesto uzmes logicno pitanje koje treba da postavis sam sebi jeste koje su posljedice te eksperimentalne tehnologije nakon dvije - tri - pet ili deset godina. Ne znas ? Logicno da ne znas kada ni onaj sto je to smuckao ne zna, jer nije bilo vremena da se sazna. Zato ima nekoliko milijardi pokusnih kunica, saznace se ovako ili onako. Uz medije i političare svaka igra, svaka dobija. Ljude mozes nagovoriti da zalijepe kurac na celo, jer je to dobro za njih. Takodjer nije pametno vjerovati na rijec dokazanim lazovima koji su vise puta uhvaceni ( a zamisli koliko puta je prevara prosla bez sudskog epiloga ) da namjerno kriju podatke i da zarad profita nanose stetu korisnicima.

Neko voli da bude dzabni pokusni kunic, neko ne voli. Posteno. Al bez nametanja. Ko hoce da eksperimentise, bujrum i sretno, trebace mu.

Stranke koje su takve eksperimente podrzavale su karina na biciklu i treba im jebat' mater bezobrazno retardiranu na svakom koraku jer su dio problema, a ne rjesenje.
tramvajtrojka

#56163 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tramvajtrojka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 17/10/2023 01:06
drug_profi wrote: 16/10/2023 20:38

Referenca se zove kriticko razmisljanje, zdrav razum i malo logike, znas, to je ono cega fali u izobilju u danasnje vrijeme. Da ne ispadne da sam general nakon bitke isto sam govorio i pisao u jeku propagande, manipulacije i tiranije. I aktivno odgovarao ljude da izbjegnu da skoce sami sebi u usta. Mislim da sam bio prilicno uspjesan :mrgreen:

Naime, argument je sasvim jednostavan, ako nesto postoji sest - sedam mjeseci i neko te tjera ili nagovara da to nesto uzmes logicno pitanje koje treba da postavis sam sebi jeste koje su posljedice te eksperimentalne tehnologije nakon dvije - tri - pet ili deset godina. Ne znas ? Logicno da ne znas kada ni onaj sto je to smuckao ne zna, jer nije bilo vremena da se sazna. Zato ima nekoliko milijardi pokusnih kunica, saznace se ovako ili onako. Uz medije i političare svaka igra, svaka dobija. Ljude mozes nagovoriti da zalijepe kurac na celo, jer je to dobro za njih. Takodjer nije pametno vjerovati na rijec dokazanim lazovima koji su vise puta uhvaceni ( a zamisli koliko puta je prevara prosla bez sudskog epiloga ) da namjerno kriju podatke i da zarad profita nanose stetu korisnicima.

Neko voli da bude dzabni pokusni kunic, neko ne voli. Posteno. Al bez nametanja. Ko hoce da eksperimentise, bujrum i sretno, trebace mu.

Stranke koje su takve eksperimente podrzavale su karina na biciklu i treba im jebat' mater bezobrazno retardiranu na svakom koraku jer su dio problema, a ne rjesenje.
Znaci tvoja jedina referenca je procitao sam neki ublehaski tekst bez ikakvih znanstveno potvrđenih izvora, i to je sada jedina prava istina

Nastavi tako citati mozda otkrijes lijek i za karcinom pa da se zeljo rijesi karcinoma u vidu Amara Osima. Kad vec vjerujes u cuda :zzzz:
drug_profi

#56164 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 17/10/2023 01:06 ako nesto postoji sest - sedam mjeseci
:?
Tvrdiš da virus koji izaziva Covid-19 ne postoji?
Bravo majstore.
cvrčak_na_hedonizmu

#56165 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

drug_profi wrote: 17/10/2023 08:33
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 17/10/2023 01:06 ako nesto postoji sest - sedam mjeseci
:?
Tvrdiš da virus koji izaziva Covid-19 ne postoji?
Bravo majstore.
Reci da me zajebavas, :skoljka:

Tvrdim da su vakcine postojale svega sest - sedam mjeseci prije tjeranja ljudi da se pelcuju. Nisam mogao jasnije nspisati, fakat nisam :run:
tramvajtrojka wrote: 17/10/2023 01:13
Znaci tvoja jedina referenca je procitao sam neki ublehaski tekst bez ikakvih znanstveno potvrđenih izvora, i to je sada jedina prava istina

Nastavi tako citati mozda otkrijes lijek i za karcinom pa da se zeljo rijesi karcinoma u vidu Amara Osima. Kad vec vjerujes u cuda :zzzz:
Lako je zajebavati navijaca Zeljeznicara sada kada je Zrinjski procepio :oops: UZP + Kabiri = prosperitet :skoljka:

Samo rokaj, svu svoju familiju, roditelje, djecu ako je imas, zenu, sebe, prijatelje. Nemoj da propustis nijednu, od ovih za grip do ovih novih za Covid sojeve. Iskreno ti zelim, a i svim tvojim, sto vise vakcina u zivotu.

Ljubi te brat !
sumirprimus

#56166 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

TO je ta referenca u nasem narodu, sta cito drzo u ruci.
Sada se i vakcine dovode u pitanje.
drug_profi

#56167 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 17/10/2023 13:18 Tvrdim da su vakcine postojale svega sest - sedam mjeseci prije tjeranja ljudi da se pelcuju
Dobro. I šta sa tim?
Tehnologije proizvodnje vakcina (osm mRNA) su stare. Treba samo naći način da se u tijelo donese bezopasan antigen koji će izazvati imunološku reakciju.
mRNA vakcine su razvijane za Ebolu, Svinjsku gripu i druge bolesti koje su daleko smrtonosnije. Već testirane, čak i odobrene.
Trebalo je samo prenijeti odgovarajući protein od SARS Cov virusa. Rađene ubrzane kliničke studije. Sve po propisu.
Godinu dana je trebalo da se odluči da li je dovoljno bezbjedno.
Ne vidim tu tvoju zavjeru nigdje.
DaysleepeR

#56168 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DaysleepeR »

Nego, jel imao cvrčak koronu?
vee-jay

#56169 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by vee-jay »

Rekoh vec, ne postoji osoba koja se pokajala sto se nije pelcovsla ....
Reci to onim milionima mrtvih.
tramvajtrojka

#56170 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tramvajtrojka »

vee-jay wrote: 17/10/2023 14:12

Rekoh vec, ne postoji osoba koja se pokajala sto se nije pelcovsla ....
Reci to onim milionima mrtvih.
Lik ne vjeruje u koronu, voli Amara Osima tacno znas koliki kapacitet u njemu čuči, jbt nema korone pa kako prošle sedmice clan moje obitelji je imao crp povisen do bola, losi nalazi, test pozitivan al jok to je manja prehlada po ovim teoreticarima
DaysleepeR

#56171 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DaysleepeR »

Moja sestra upravo prebolila koronu neki dan.
drug_profi

#56172 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Ma ima je sad koliko hoćeš, ali to je taj oblik koji može samo već bolesne ljude dokusuriti ili se zakomplikovati u nešto gore ako se ne paziš.
Niko se više i ne testira, ali uzmite onaj kućni test od par maraka i kad vam neko od ukućana bude dobro hasta, testirajte ga.
Prije će biti covid, nego gripa. Za gripu treba jos hladnije i vlaznije vrijeme.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#56173 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Chmoljo »

čim se neko za stvari koje se zasnivaju na empiriji počne pozivati na nedefenisanu sintagmu kao što je "zdrav razum", odmah znam koliko je sati.

naravno, njegov "zdrav razum" je referentna tačka. nije tuđi. logično.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#56174 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by _BataZiv_0809 »

Doslovno ste me teleportirali u 2021.
sumirprimus

#56175 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sumirprimus »

Ljudi bukvalno nasli i izvor i vjerovatni trenutak pustanja, a ono imas i dalje svijet koji u sve sumnja. :-)
Locked