Ne znam kakvi su to buildovi, ali Legendary nije šala i jako je teško solirati. Previše su jaki i ofanzivno i defanzivno. Pogotovo kad ono govno postavi kutiju koja sviju liječi. Mislim da bih to mogao uraditi elektronikom možda, Tactician set i to samo neke mape. Išlo bi sporo i ne bih mogao proviriti većinu vremena zato što sam sve stukao u elektroniku i jedan metak bi me ubio, ali bih se u konačnici probio. Te misije su i dizajnirane za više igrača.
Imaš šta raditi ako to želiš da radiš. Nije jednostavno optimizovati ono što imaš, naći opremu sa odgovarajućim atributima, oružje sa dobrim talentima, modove za ono što želiš te naravno Division Tech što odmah znači da moraš igrati DZ. Sedmične nagrade daju DivTech, ali to nije dovoljno.
Ja još nemam DLC za ovu igru, jer sve kontam neću igrati, što je i istina. Ne igram redovno, ali svako malo se vratim i već sam nakucao dosta tako je možda vrijeme da i to kupim. Pred ovaj zadnji Strike event sam instalirao i igrao pomalo, za nekoliko dana opet prešao priču i sad imam novog agenta sa 4 seta opreme. Lijepo je malo počistiti stash od sve one opreme koju sam bio skupio, a nije se koristila.
Division 2 nisam ni igrao, ali po onom što sam vidio i onom što ljudi govore, originalna igra je bolja sa boljom atmosferom.