Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EFD22 wrote: ↑14/10/2023 22:17
Prvi put nasuo do čepa, drugi put stao čim je pištolj prvi put kliknuo.
Razlika bude i do tri litra.
Sve drugo je obmana i prevara
Nakon prvog klika jos litar stao i ni kap vise. Ne znam kako je moguce ovo. Taman da je bord slagao i za 50km sto je nemoguce jer znam i sam koliko sam vozio, opet nema logike.
Gdje u Sarajevu riješiti problem sa sistemom za pranje vjetrobrana? Najprije je mlaz bio baš slab (dobacivao max 20 cm na šajbi), a onda totalno prestao. Probao sam i zadnje staklo, ništa...
Staylezz wrote: ↑14/10/2023 22:14
Sipao gorivo do vrha, presao 180 km od tad (toliko je pokazivao bord - a i realno je po mojoj procjeni). Mjerač goriva bio i dalje na maksimumu a i na bordu pisalo da je ostalo jos 750 km i nije se nikako smanjivalo. Bilo mi sumnjivo, odem na pumpu ponovo da naspem do vrha kad ono 4.5l. Ispade da mi auto trosi malo vise od 2l/100km
to znaci da je pritisak u pistolju bio nesto jaci izazvavsi vecu razinu pjene u cijevi koja je okinula blokadu pistolja.
Ide on ok, ne dimi, nema nikakve nus pojave sem lampica...izdrzace dok se ne rijesi
Tu je besprijekorni avdija u kuci ako zapne auto, sa njim i za ameriku preko okeana
@nivla nemam bas povjerenje u njega za ovakve stvari...
Danas sam primjetio da kad je mokar kolovoz i kad skrećem/motam to je gotovo nemoguća misija. Čuje se nekakav tip zvuk, kao da nešto struže, ne da mi da idem (zvukove je teško opisati). Bas moram usporiti da bih skrenuo inače bih proklizao naprijed. Je li do guma ili nešto na trapu? Po suhom nemam takvih problema.
Nisam primjetio za esp, doduše možda da sam brže ušao, ali bukvalno skrenem i kao da guram auto naprijed na silu, umjesto da skreće. Ne isključujem da su gume smeće jer su došle uz auto a bile su ok do sad.
Ne, nego su stvarno ljetne gume. Imam zimske posebno na drugim felgama. Nisam neki ljubitelj Save, ali eto tako došle pa sam ih koristio svoje godine evo.
NecuVise wrote: ↑15/10/2023 18:00
Danas sam primjetio da kad je mokar kolovoz i kad skrećem/motam to je gotovo nemoguća misija. Čuje se nekakav tip zvuk, kao da nešto struže, ne da mi da idem (zvukove je teško opisati). Bas moram usporiti da bih skrenuo inače bih proklizao naprijed. Je li do guma ili nešto na trapu? Po suhom nemam takvih problema.
Ako te sta tjesi krivina za 280 stepeni druga brzina isto prokliza/ podskrenu.
Kretanje blaga uzbrdica, star asfalt bez mnogo gasa krenu da slajdra na momente.
Falken je guma dot kraj 22, dubina sare kao nova. Ovakav problem nisam imao sa Hankook, tako sto se mene tice Falken thumbs down.
Inace svi vuku muda po cesti 30-40
Ako te sta tjesi krivina za 280 stepeni druga brzina isto prokliza/ podskrenu.
Kretanje blaga uzbrdica, star asfalt bez mnogo gasa krenu da slajdra na momente.
Falken je guma dot kraj 22, dubina sare kao nova. Ovakav problem nisam imao sa Hankook, tako sto se mene tice Falken thumbs down. Inace svi vuku muda po cesti 30-40
Kineske Tracmax 20-ke od 120 maraka na autu od 120 hiljada